Találatok a következő kifejezésre: Mit kell kórházba vinni szüléshez (44 db)

A nyíregyházi kórházba mit kell magammal vinnem szülés utánra a bébimnek?

Legjobb válasz: Szia! Ruhát nem kell vinned azt a kórház adja, pelenkát is adnak. Én csak popsikenõcsöt vittem mert azt nem adtak, de még popsitörlõt is vittem, azt adtak, csak keveset. Más nem kell én hotel kortelemben voltam ami fizetõs és ott minden mást adtak, mert ott ugyebár kinnt volt velem a babám. Meg majd a hazahozatalkor kell bevinni apának a ruhát amibe hazahozod a babáát. Könnyû szülést és jó babázást!

Szia! Ruhát nem kell vinned azt a kórház adja, pelenkát is adnak. Én csak popsikenõcsöt vittem mert azt nem adtak, de még popsitörlõt is vittem, azt adtak, csak keveset. Más nem kell én hotel kortelemben voltam ami fizetõs és ott minden mást adtak, mert ott ugyebár kinnt volt velem a babám. Meg majd a hazahozatalkor kell bevinni apának a ruhát amibe hazahozod a babáát. Könnyû szülést és jó babázást!

Békéscsabai kórházba mit kell magammal vinnem szülésre és a benntlétre a kórházi pakkban, illetve a babámnak miket kell bepakolnom? Köszönöm válaszaitokat!

Legjobb válasz: Szia! Én 1 évvel ezelõtt szültem. Az én csomagom így állt össze:hálóruha/több db/, 2 pár papucs, törölközõk, tisztálkodó eszközök/tusfürdõ, sampon, fogkrém, fogkefe, wc-papír stb./, evõeszközök/kés,villa,kanál,pohár,esetleg szívószál,tányér/,köntös,nagy bugyi,betét,telefontöltõ,minden iratod+kiskönyv,melltartó,melltartó betét,2l-es ásványvíz. Remélem mindent leírtam. A babának nem kell semmit bevinni, majd csak haza jövetelnél, amiben haza viszitek. Könnyû szülést kívánok!

Szia! Én 1 évvel ezelõtt szültem. Az én csomagom így állt össze:hálóruha/több db/, 2 pár papucs, törölközõk, tisztálkodó eszközök/tusfürdõ, sampon, fogkrém, fogkefe, wc-papír stb./, evõeszközök/kés, villa, kanál, pohár, esetleg szívószál, tányér/, köntös, nagy bugyi, betét, telefontöltõ, minden iratod+kiskönyv, melltartó, melltartó betét, 2l-es ásványvíz. Remélem mindent leírtam. A babának nem kell semmit bevinni, majd csak haza jövetelnél, amiben haza viszitek. Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Szőnybe a kórházba mit kell magunkkal vinni szüléshez?

Alapdolgokat már összeraktam: hálóing, betét, törölköz?k, wcpapír, tisztálkodószerek, stb. De van vmi amit feltétlen kell? A babának pl. vigyek ruhát, meg pelenkát vagy adnak? El?re is köszi a segítséget :)

Legjobb válasz: A babának nem kell ruhát vinni, viszont pelenkát és popsitörlõt igen. Sok sikert a szüléshez

A babának nem kell ruhát vinni, viszont pelenkát és popsitörlõt igen. Sok sikert a szüléshez


Soproni kórházba mit kell magammal vinnem szülésre és a benntlétre a kórházi pakkban, illetve a babámnak miket kell bepakolnom? Köszönöm válaszaitokat!

Legjobb válasz: Szia! Bár saját tapasztalatom még nincsen, mert decemberben szülök Sopronban, de a védõnõmtõl kértem egy listát! Úgy néztem, hogy szinte tök ugyanaz van ráírva, mint az interneten található listákra! A babának pl.: csak pelenka meg popsi törlõ kendõt ír a kórházi tartózkodásra, semmi mást! De ha gondolod, bepötyögöm neked a listát! Mikor szülsz? :) Van dokid?

Szia! Bár saját tapasztalatom még nincsen, mert decemberben szülök Sopronban, de a védõnõmtõl kértem egy listát! Úgy néztem, hogy szinte tök ugyanaz van ráírva, mint az interneten található listákra! A babának pl.: csak pelenka meg popsi törlõ kendõt ír a kórházi tartózkodásra, semmi mást! De ha gondolod, bepötyögöm neked a listát! Mikor szülsz? :) Van dokid?
A kérdező hozzászólása: Én dec 23ra vagyok kiírva ma vagyok 34 hetes fogadott dokim nincs de a hídashoz járok 3.baba és kisfút várok végig azt hittem kislány és 3 hete derült ki. Te hányadik babát várod hány hetes vagy?
A babának valóban csak pelust és törlõkendõt tegyél be, mást mindent kapnak.Kórházi csomag ugyan az, mint amit a neten találsz.Én januárban szülök, nagyon izgatott vagyok, szeretnék túlleni.
Szia kedves utolsó válaszoló! Hányadik babád? Mi a véleményed a kórházról és az orvosairól?
Szia!Második baba lesz.2009 októberben született meg az elsõ babánk, egy huncut kisfiú.A Berkes-nél szûltem, teljesen meg vagyok vele elégedve, korrekt doki, most is nála fogok.Jól teltek a kórházban eltöltött napok, az orvosok normálisak.

A Nyíregyházi kórházba mit kell magunkkal vinni szülésre és a bennt töltött napokra a babának és a mamának?

Legjobb válasz: pelust kaptok napi 5 db-ot,meg van popsi törlõ meg krém is. de azokat inkább vigyél,mert ha kifogy akkor nem kell szólni,hogy adjanak. magadnak meg betétet,jó sokat,mert még nem tudhatod,hogy milyen szülésed lesz. nekem császárom volt,így nem sok betét kellett! vigyél még fehérnemût is. hálóinget adnak,és nagyon is jót!!! ja meg rengeteg folyadékot és ha van,akkor mellszívót!!!ha még valami eszembe jut,írok.

pelust kaptok napi 5 db-ot, meg van popsi törlõ meg krém is. de azokat inkább vigyél, mert ha kifogy akkor nem kell szólni, hogy adjanak. magadnak meg betétet, jó sokat, mert még nem tudhatod, hogy milyen szülésed lesz. nekem császárom volt, így nem sok betét kellett! vigyél még fehérnemût is. hálóinget adnak, és nagyon is jót!!! ja meg rengeteg folyadékot és ha van, akkor mellszívót!!!ha még valami eszembe jut, írok.
Mellszívót, eldobható bugyi (nekem nagyon jó volt), puha wc papír, hálóing nem kell, mert adnak. Én tudom ajánlani a fizetõs szobát ahol veled lehet a baba és bemehetnek a látogatók és nem neked kell kijárkálni, és ott a babát is nyugodtan nézhetik. Babának majd csak az apa beviszi a ruhát és annyi. Popsikrém, pelus volt mindíg elég. Inkább popsitörlõt vigyél neki, mert nekem az hamar elfogyott. Mikorra vagy kiírva? Ki a dokid? Én is császáros voltam, és már 10 hós a fiam. Könnyû szülést kívánok Neked!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Augusztus 2-re vagyok kiirva! De õszintén szólva nem bánnám ha már mára lettem volna. Már türelmetlen vagyok! A dokim Pethõ György! Minden jót nektek!

A Miskolci Semmelweis kórházba mit kell magammal vinnem szülésre? Magamnak meg a babának? Valaki aki szült ott mostanában (nem 3-4 éve mert azóta változhatott), írna nekem egy listát?

Els? babámat várom, és fogalmam sincs, hogy miket ajánlatos magammal vinni. Én csak a legszükségesebbeket szeretném magammal vinni, nem akarok magammal húzni egy egész szekrényt.

Legjobb válasz: Szia. Nagyon szépen köszönöm a segítséged!!! :))

A kérdező hozzászólása: Szia. Nagyon szépen köszönöm a segítséged!!! :) )

Meddig kell korházban maradni szülés után a Bajcsy kórházban? És mit kell vinni?

Betétet nekem, a babának pelenkát adnak?

Legjobb válasz: Betétet és pelust is kell vinni, mert szülés elõtt-után kapsz betétet, de az osztályon már nem. Pelust is vigyél, mert van csecsemõs aki ad, és van aki kér tõled, legyen nálad. Általában a 4. napon kiengednek (ha este szülsz, akkor az 5. napon - én 22.50-kor szültem vasárnap, és csütörtökön engedtek haza). Vigyél kiskesztyût, meg textilpelust is.

Betétet és pelust is kell vinni, mert szülés elõtt-után kapsz betétet, de az osztályon már nem. Pelust is vigyél, mert van csecsemõs aki ad, és van aki kér tõled, legyen nálad. Általában a 4. napon kiengednek (ha este szülsz, akkor az 5. napon - én 22.50-kor szültem vasárnap, és csütörtökön engedtek haza). Vigyél kiskesztyût, meg textilpelust is.
Csatlakozom az elsõhöz. Textil pelust, eldobhatót vigyél, bár nálam egyiket sem kérték. Ami neked kell (egy szokásos kórházi bentfekvéshez: papucs, türcsi, evõeszköz, pipere, apró az autómatához) Mindenképpen hálóinget, és ne pizsit vigyél, de nekem az utóbbit is felajánlották. Nekem jól jött a füldugó is.Babaruhát kap a kicsi, csak az kell neki, amiben hazaviszitek.Novemberben szültem ott, ha van kérdésed, várom a privát üzit! Könnyû szülést!
Én egy hónapja szültem ott, nekem a szülõszobában sem adtak betétet, csak akkor amikor már elfogyott az sajátom. 3 éjszakát kell benn maradni, ha este 6-ig megszülsz. Eldobható pelust és textil pelust is vigyél. Ha akarod lehet kórházi ruciban a baba én sajátot vittem. Cumis üveget is vigyél, mert ha vizet kérsz neki vagy tápszert akkor kelleni fog. Popsi krémet sem adnak a babának.Algopyrin sem árt, mert csak az elsõ éjszaka kaptam fájdalom csillapítót. Azután akkor amikor a fogadott szülésznõm mûszakban volt. Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj! Szívesen segítek! Könnyû szülést és sok boldogságot Nektek!
A kérdező hozzászólása: Pf... Hát ez aztán a kiszolgálás! És mit csinálnak, ha épp váratlanul indul be a szülés, és nincs még otthon minden? Lavort adnak amibe csöpög a vér?? :S Köszi a választ, akkor majd készülök. Barátnõm a Váci kórházban szült, neogranormon popsitörlõt, és libero pelust kaptak a babák... Akkor saját ruhában is lehet? Köszi a válaszokat!

Szült valaki mostanában a soproni kórházban? Hogy zajlott? Hogy vannak a szobák? Velem lehet a baba? Mit kell magammal vinni a babának? Apás szülést engedik? Kinél szültetek?

Legjobb válasz: szia! Rooming in van, babának pelust és popsitörlõt vigyél, de ezeket utólag majd behozzák, az én babámnak elég volt, amit kórházban kapott pelust, de õ nem kakilt sokat, illetve a kórházban állítólag kevés van, ezért szerencsésebb, ha inkább ti visztek be, hátha valakinek nagyobb szüksége van a kórházira. A babára ott a kórházi ruhát adják, amit célszerû bevinni az a textilpelus. Apás szülést természetesen engedik.Én sok dokinál szültem egyszerre, mindig más jött be épp, sajnos a többségrõl nincs pozitív tapasztalatom, tisztelet a kivételek. A szülésznõk viszont odateszik magukat!

szia! Rooming in van, babának pelust és popsitörlõt vigyél, de ezeket utólag majd behozzák, az én babámnak elég volt, amit kórházban kapott pelust, de õ nem kakilt sokat, illetve a kórházban állítólag kevés van, ezért szerencsésebb, ha inkább ti visztek be, hátha valakinek nagyobb szüksége van a kórházira. A babára ott a kórházi ruhát adják, amit célszerû bevinni az a textilpelus. Apás szülést természetesen engedik.Én sok dokinál szültem egyszerre, mindig más jött be épp, sajnos a többségrõl nincs pozitív tapasztalatom, tisztelet a kivételek. A szülésznõk viszont odateszik magukat!

A kórházba szüléskor mit kell magammal vinnem és hány napig kell bent maradnom?

Legjobb válasz: bemásolom a listámat. nálunk szülés utáni 4.napon engednek haza, ha nincs semmi probléma. Szülõszobai csomag Felvételnél -terhes kiskönyv -leletek -TB kártya -személyi, lakcímkártya -házassági anyakönyvi kivonat Szülõszobán -Hálóing -köntös -2 papucs (1 vizes, 1 szobai) -meleg zokni -törülközõk (kicsi, nagy) -eldobható bugyi -betét -WC papír, papírzsepi -szappan -gátmasszázsolaj -homeobogyók -telefon, telefontöltõ -CD -illóolaj, gyertya -ásványvíz -szõlõcukor, csoki, túró rudi -szülésznõnek ajándék Apának -papucs -póló, gatya -zsilip ruha -fényképezõgép -enni-, innivaló Kórházi napokra -3-4 (szoptatós) hálóing vagy pizsama -köntös -2 papucs (egy szobába való, egy zuhanyozós) -szoptatós melltartók -4-5 eldobható/hálós bugyi -2-3 pár zokni -több törölközõ (nagy, kicsi) -rágcsa -saláta -mikrózható edény, tányér -evõeszköz -szalvéta v. konyharuha -pohár/bögre -mosogatószer -aszalt szilva -1 karton mentes ásványvíz -szappan -fogkefe -fogrém -testápoló -sampon -fésû -hajgumi, hajpánt -dezodor -mosdószivacs – ha császárral szültél -papír vécéülõke -krém mellbimbóra -1 csomag Tena Lady -melltartóbetét -mellszívó -aranyér elleni krém -papír zsebkendõ -jégzselé -Mobiltelefon és töltõ, -MP3 lejátszó -Olvasnivaló -dokinak ajándék Babának -2 textilpelenka -1 csomag eldobható pelenka -popsitörlõ A hazamenetelhez -body, rugdalózó -kardigán, kabát -sapka -takaró -hidegben overall, kesztyû -autósülés/hordozó

bemásolom a listámat. nálunk szülés utáni 4.napon engednek haza, ha nincs semmi probléma. Szülõszobai csomag Felvételnél -terhes kiskönyv -leletek -TB kártya -személyi, lakcímkártya -házassági anyakönyvi kivonat Szülõszobán -Hálóing -köntös -2 papucs (1 vizes, 1 szobai) -meleg zokni -törülközõk (kicsi, nagy) -eldobható bugyi -betét -WC papír, papírzsepi -szappan -gátmasszázsolaj -homeobogyók -telefon, telefontöltõ -CD -illóolaj, gyertya -ásványvíz -szõlõcukor, csoki, túró rudi -szülésznõnek ajándék Apának -papucs -póló, gatya -zsilip ruha -fényképezõgép -enni-, innivaló Kórházi napokra -3-4 (szoptatós) hálóing vagy pizsama -köntös -2 papucs (egy szobába való, egy zuhanyozós) -szoptatós melltartók -4-5 eldobható/hálós bugyi -2-3 pár zokni -több törölközõ (nagy, kicsi) -rágcsa -saláta -mikrózható edény, tányér -evõeszköz -szalvéta v. konyharuha -pohár/bögre -mosogatószer -aszalt szilva -1 karton mentes ásványvíz -szappan -fogkefe -fogrém -testápoló -sampon -fésû -hajgumi, hajpánt -dezodor -mosdószivacs – ha császárral szültél -papír vécéülõke -krém mellbimbóra -1 csomag Tena Lady -melltartóbetét -mellszívó -aranyér elleni krém -papír zsebkendõ -jégzselé -Mobiltelefon és töltõ, -MP3 lejátszó -Olvasnivaló -dokinak ajándék Babának -2 textilpelenka -1 csomag eldobható pelenka -popsitörlõ A hazamenetelhez -body, rugdalózó -kardigán, kabát -sapka -takaró -hidegben overall, kesztyû -autósülés/hordozó
Ez kórház függõ..Hol fogsz szülni???
Attól is függ hogy császár vagy sima szülés. Van-e hely a kórházban! Nálunk sima szülés után 3 nap, császár után 5 nap, de volt, hogy tele volt a kórház és a 2ik napon hazaküldték a kismamát (hüvelyi uton szült). És persze csak ha minden rendben van akkor mehettek haza, nekem pl besárgult a babám így egy hetet rá kellett húznunk. És egy héttel hamarab be is kellett feküdnöm!
A kérdező hozzászólása: Egerben a Markhot Ferenc kórházban fogok szülni 34 hetes vagyok köszönöm a válaszokat elöre is.

Szülés előtt pontosan milyen hivatalos papírok kellenek és a szülésre mit kell magunkkal vinni a kórházba?

Legjobb válasz: Szia! Én is ezen gondolkodom, amit biztos kell: személyes iratok, taj kártya, házassági anyakönyvi kivonat vagy apasági nyilatkozat, kiskönyv és ehhez tartozó vizsgálatok eredményei(vérvételek, uh-k, stb...) Üdv: 36 hkm

Szia! Én is ezen gondolkodom, amit biztos kell: személyes iratok, taj kártya, házassági anyakönyvi kivonat vagy apasági nyilatkozat, kiskönyv és ehhez tartozó vizsgálatok eredményei(vérvételek, uh-k, stb...) Üdv: 36 hkm
Azt a munkáltatónál kell intézni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek :)
Házassági, ha nincs, akkor apasági nyilatkozat, a te személyes irataid és a baba összes lelete, kiskönyve.
A kérdező hozzászólása: Okés köszönöm és a tgyáshoz kell valami? vagy azt automatikusan kapjuk?
Kell a személyid, a lakcímkártyád (a baba automatikusan az anya bejelentett lakcímére kerül), kell a tb kártyád, a házassági anyakönyvi kivonat (eredeti is jó), ennek hiányában apasági nyilatkozat. Kell még a terhes kiskönyv az igazoláshoz, hogy legalább négyszer voltál gondozáson, illetve fontos a vércsoport meghatározás.
Köszi a linket 6 válaszoló!!!:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!