Találatok a következő kifejezésre: Mit kell hogyha (93 db)

Hogyha nekem van xbox 360am és ki van chipelve és én livezni akarok de tudom hogy ha másolt játékkal játszom akkor kitiltanak de hogyha veszek egy eredeti játékot akkor is kitiltanak vagy nem és ha kitiltanak akkor mi kell hogy játszhassak liven?

Legjobb válasz: Nem az a lényeg, hogy másolt-e a játékod, hanem hogy módosítva van-e a géped. A neten keresztül a firmeware-t, és a system infot tudják ellenõrizi. Szóval játszhatsz csak és kizárólag eredeti játékokkal, ha a géped buherálva van, elõbb-utóbb kitiltanak.

Nem az a lényeg, hogy másolt-e a játékod, hanem hogy módosítva van-e a géped. A neten keresztül a firmeware-t, és a system infot tudják ellenõrizi. Szóval játszhatsz csak és kizárólag eredeti játékokkal, ha a géped buherálva van, elõbb-utóbb kitiltanak.

Mikor kell abbahagynom a szedést, hogyha három napig szedhetem? Nagy baj, hogyha túllépem?

Csütörtök reggel vettem be egyet, de a következ?t csak este, azután meg napi 5-öt, ahogy csütörtök este a doki mondta. Homeogéne gyógyszerr?l van szó (homeopátiás). Vény nélkül kapható, de ahányszor felírta ezt a gyógyszert a doki, mindig felkiáltójellel írta oda, hogy maximum három napig, és a betegtájékoztatón is rajta van. Túl komolyan veszem, és szedhetem vasárnap estig, vagy már a reggeli legyen az utolsó?

Legjobb válasz: Ha a doki ezt kifejezetten kiemelte a 3 napot és a betegtájékoztatón is ez van,azért én komolyan venném!

Ha a doki ezt kifejezetten kiemelte a 3 napot és a betegtájékoztatón is ez van, azért én komolyan venném!
Elõzõ vagyok, holnap még vedd be nyugodtan reggel és ha kell este.Vasárnap meg már ne!

Hogyha kondizok akkor az izomcsoportok edzését hogyan kell felosztani? Pl ha bicepszre edzek akkor mi kell még mellé? Vagy ha lábra akkor mi? Vagy egy edzésen az összes izomcsportot edzenei kell?

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy amit edzel azzal ellentétes izommozgású legyen a másik. szóval, hogy legyen feszítés és nyújtás is az adott izmon. Valamint, hogy mindig olyat edz, amit nem használsz a következõ nap közvetetten sem. Legyen idõ pihenni az izomnak 2-3 napot.

Azt szokták mondani, hogy amit edzel azzal ellentétes izommozgású legyen a másik. szóval, hogy legyen feszítés és nyújtás is az adott izmon. Valamint, hogy mindig olyat edz, amit nem használsz a következõ nap közvetetten sem. Legyen idõ pihenni az izomnak 2-3 napot.
Kezdõknek heti 3 napos teljes testes edzés kell 2 hónapig: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=59 Majd végezhetsz utána 1-2 hónap un. A-B-A, B-A-B edzést: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=62 Utána válthatsz heti 3-4 napos osztott edzésre, ahol már heti egyszer dolgoztatunk meg egy izomcsoportot, de akkor keményen és több gyakorlattal. http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=75 http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=98 De ezek csak minta edzéstervek, tehetsz be más gyakorlatokat is, sõt, hetente érdemes mindig valamit változtatni.


Ki tudja hogy mit kell akkor tenni hogyha egy 11 éves gyerek otthonvan egy családi házban és betőrnek?

Ki tudja hogy mit kell akkor tenni hogyha egy 11 éves gyerek otthonvan egy családi házban és betőrnek?

Legjobb válasz: kinek mit kell tenni? a betörönek vagy a 11 éves gyereknek?

kinek mit kell tenni? a betörönek vagy a 11 éves gyereknek?
A kérdező hozzászólása: mit kell akkor tenni hogyha egyedül vagy otthon egy családi házba és a betõrõk betõrnek
Telefon és rendõrséget hívni.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Van egy Ferplast dubai 80as akvárium szettem, 125 literes. Mit kell még ehhez vennem? Kell hozzá külső szűrő, hogyha van beépítve is? Milyen vízzel töltsem fel? Csapvíz, desztilált víz, vagy van az udvarunkban egy kút, természetes vízzel?

Szumi,vörös-karcsú díszmárna,shubert díszmárnája,2 anci, vérvörös tarkasügér. Mehetnek egymás mellé és mennyi?

Legjobb válasz: Huuha úgy látom itt hiányoznak az alapok.. kezdd azzal, hogy nagyon sokat olvasol a témában és utána telepíted be csak, mert magadnak csinálsz vele gondot. diszhal.info, akvarista.hu, és még kismillió könyv is van.. szinte mindegyiben találsz leírást az elsõ lépésekrõl, melyik halnak milyen az igénye, hogyan kell elkezdeni betelpíteni stb, nagyon figyelmesen olvasd el õket.

Huuha úgy látom itt hiányoznak az alapok.. kezdd azzal, hogy nagyon sokat olvasol a témában és utána telepíted be csak, mert magadnak csinálsz vele gondot. diszhal.info, akvarista.hu, és még kismillió könyv is van.. szinte mindegyiben találsz leírást az elsõ lépésekrõl, melyik halnak milyen az igénye, hogyan kell elkezdeni betelpíteni stb, nagyon figyelmesen olvasd el õket.
A legfontosabb dolog a szûrés, elég érdekesen van megoldva, hirtelen nem is tudom, hogy lehetne ezt egyszerûen rend berakni . Ahogy olvastam, van hozzá egy belsõ szûrõ, aminek egész jó térfogata van, viszont óriási hibája, hogy ehhez a térfogathoz képest siralmas vízforgatása van. Ha az a szûrõ jól beáll, (bacitelepekkel eltömõdik) meg se bírja mozdítani azt a víztömeget. Kéne vagy 1000 l/h. És akkor adnak hozzá külön még egy 500 l/h-s vízpumpát, ami semmi mást nem csinál, csak a vizet forgatja. Még egy darab szivacsot se lehet ráhúzni, mint egy power head-re, hogy valami értelme is legyen... Mondjuk valamit így is ér, de összességében elég gagyi megoldás. A külsõ szûrõ ugyanúgy biológiai szûrésre jó, lassú vízárammal, arra neked meg ott van a belsõ. Inkább még egy gyors belsõ kéne hozzá. Én azt csinálnám, hogy elkezdeném így üzemeltetni, ezzel a belsõvel, plusz a vízpumpa, és ha látom, hogy nem elég, pl nagyon algásodik, vagy megül az alján a kosz, akkor a vízpumpa helyett betennék még egy erõs vízforgatású belsõ szûrõt. Ami a halakat illeti ez így 100%, hogy mûködésképtelen társítás. Ehhez eleve 2× ekkora akvárium kéne, meg ilyen halakat nem is lehet egymás mellé tenni. Afrikai sügérhez egy amúgy is parázós titteya-t? Nem lenne sok jövõje. Ilyen nagyobb halnak végül is jó a tarkasügér, és ahhoz jó egy nagy csapat szumi, de ha abból van egy minimálisan egészséges nagyságú 10 fõs csapatod, azzal kb vége is a felsorolásnak. Ennyit bír el 125 liter. A szumik se kis halak a sügér meg vagy 10 cm. Ezek nagynak számítanak , rengeteget esznek, és iszonyatosan terhelik a vizet. Visszakanyarodva a szûréshez, ha ilyen halakat akarsz, meg mondjuk esetleg 1 pár ancit, akkor vissza is vonom, amit a szûrésrõl írtam, ehhez a felálláshoz nagyon is ajánlott a külsõ szûrõ. Külsõ szûrõ nélkül kb neonhal, ékfoltos razbóra méretû halakat lehetne tartani. Vízbõl csapvíz kell, amúgy eltérõek a választott halak víz igényeik, a csapvíz jó kompromisszum mindegyiknek.
Ja, és a szûrõben lévõ szûrõközegeket le kell cserélni. A biolabda csak az értékes helyet foglalja, amúgy is rossz helyen van, meg egyébként se csinál semmit. A kerámia gyûrû is elég silány minõség, jobb megszabadulni tõle. A kerámia helyett siporax minit használnék, a biolabda helyett meg mindegy, ha sima kék szivacsot raksz, már az is sokkal jobb! Ezen kívül a 10000 Kelvines csövet is valószínûleg cserélni kell majd, de ennyire ne szaladjunk elõre. Több, mint valószínû, hogy erõsen fog algásítani, nem egy klasszikus édesvízi akvarisztikai csõ.
Szia! Mûködik az akvárium? Milyen halakat raktál bele? Vized rendben van? Mik a tapasztalataid? Nekem is ilyen van, kb 1 éve megy, és a vizemben kicsi porok láthatóak.
google fordítót sem sikerült megtalálnod gondolom... studs - ennyit beírsz már épp elég.

Férjemnek rosszindulatú végbél daganata van. Nagyon makacs, nem akarja kezeltetni magát. Hogyha nem gondolja meg magát, mire kell számítanom, mi fogja jelezni hogy most már "nagy" a baj?

A vizsgálati eredményei nagyon jók voltak,áttétek még nem alakultak ki.Stomát viszont kellett csinálni,mert a daganat teljes elzáródást okozott.Fájdalmai (egyel?re)nincsenek.Közérzete változó.Orvosról hallani sem akar.

Legjobb válasz: Ha nem keletkezett áttét a nyirok csomókba, addig nem kell aggódnod. Még évekig eléldegélhet a stomával.

Ha nem keletkezett áttét a nyirok csomókba, addig nem kell aggódnod. Még évekig eléldegélhet a stomával.
Elõbb-utóbb a vastagbél daganat áttétet ad a májba. Leggyakoribb áttétképzõdési hely, mert a tápanyagokkal dúsított vér a belektõl közvetlenül a májba kerül. Gondolom azt tudja, ha lesz májáttétje hamar meg fog halni.
Mindenképp meg kell próbálnod meggyõzni õt, (õt Te ismered így a meggyõzésre nem tudok tippet adni) hogy kezeltesse magát. Ebben a stádiumban még jó esélye van a gyógyulásra. Az idõ ilyenkor nagy úr! Ez a fajta rák általában a májba és a tüdõbe ad áttétet. Ilyenkor a kezelés általában már csak tüneti... Ha nem kezelteti magát, akkor sajnos pokoli szenvedéseken fog keresztül menni. Ez nem riogatás. Most halt meg egy közeli barátunk rákban (ami az egész testében szétszóródott) fél év alatt. Õ örült volna, ha idõben észre veszik és kezelhetõ, de sajnos õ már elkésett...
Éreztessétek vele, hogy szeretitek és ragaszkodtok hozzá. Beszéljetek arról, hogy nagyon fájdalmas és kegyetlen halál rákban meghalni, és hogy ezt nem akarjátok.
A végbélrák nagyon alattomos, nagyon könnyen képez áttétet. HA áttétet képez, szinte már lehetetlen gyógyítani.
Nagypapám végbélrákja máj áttétet képzett és meghalt.Sajnállak hogy a férjed ilyen.Amíg nincs áttét lehet kezelni, gyógyítani.

Mit kell a számítógépen beállítani, hogyha leteszem készenlétbe ne menjen a ventilátor?

Legjobb válasz: ha külsõ hûtésre gondolsz húzd ki az usb-t ha nem akkor meg hülye vagy, a gyári belsõ hûtésnek mennie kell mert attól a gép megy hiába van lecsukva, az a hüttés kell neki azt enm lehet kikapcsolni is nem is lenne szabad :D

ha külsõ hûtésre gondolsz húzd ki az usb-t ha nem akkor meg hülye vagy, a gyári belsõ hûtésnek mennie kell mert attól a gép megy hiába van lecsukva, az a hüttés kell neki azt enm lehet kikapcsolni is nem is lenne szabad :D
Ha készenlét alatt alvást értesz, akkor a BIOS-ban a suspend state-et át kell állítani S1-rõl S3-ra. Sima készenlét alatt viszont nem fog mûködni, csak alvó üzemmódban.

Mit kell tennem ahhoz, hogyha állatokkal szeretnék foglalkozni?

Van valami tanfolyam vagy szakma? Hogyan lehet bekerülni ilyen helyekre? Gondolok itt állatkertre, vagy vadasparkra.

Legjobb válasz: etetni takarítani szerintem nem kell spec végzettség. Ha van eszed, és sajna manapság az anyagiak is engedik, akkor továbbtanulsz állatorvosnak. Azzal jó lehetõségeid lesznek ilyen helyeken.

etetni takarítani szerintem nem kell spec végzettség. Ha van eszed, és sajna manapság az anyagiak is engedik, akkor továbbtanulsz állatorvosnak. Azzal jó lehetõségeid lesznek ilyen helyeken.
jajaja menjél el állatorvosnak. Állatkertbe, menelyre mehetsz önkéntesnek is szabadidõben, késõbb talán felvesznek fizetéssel

Mit kell írni hogyha GYES miatt kérem a munkálltatót, hogy adja ki nekem a fiz. Nélküli szabadságomat?

Sajnos a neten nem találtam normális formanyomtatványt.

Legjobb válasz: A gyes igénylõlapján, ez a pont rajta van. Én így igényeltem a fizetés nélküli szabit! Én a netrõl szedtem, rajta van! http://www.allamkincstar.gov.hu/maganszemelyek/gyermekgondoz.. Az oldal alján találod a nyomtatványt: "Kérelem gyermekgondozási segély megállapítására", és a Magyar Államkincstárhoz kell beadni.

A gyes igénylõlapján, ez a pont rajta van. Én így igényeltem a fizetés nélküli szabit! Én a netrõl szedtem, rajta van! http://www.allamkincstar.gov.hu/maganszemelyek/gyermekgondoz.. Az oldal alján találod a nyomtatványt: "Kérelem gyermekgondozási segély megállapítására", és a Magyar Államkincstárhoz kell beadni.
Tisztelt Munkáltató! Alulírott XY, ZV nevû, ekkor és ekkor született gyermekem után 201x. z. hó y. napjáig fizetés nélküli szabadságot kívánok igénybe venni. Tisztelettel: XY
Én is simán csak fogalmaztam egyet, nem szükséges szerintem formanyomtatvány.
A kérdező hozzászólása: köszi! és azt hogy írtátok bele, hogy abban az évben nem dolgoztok, csak a gyes lejárta után álltok munkába?
Amit írtam mintának, abban benne van, hogy meddig kéred a szabit. Nem kell ezt ennyire túlragozni, abban a pár sorban minden, a munkáltatónak kellõ információ benne van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!