Találatok a következő kifejezésre: Mit kell hogy ne (738 db)

Most fogok albérletbe költözni életemben először. Mi az amire figyelnem kell, hogy ne szívjam meg nagyon? Mi legyen benne, milyen szerződést kössek stb?

Legjobb válasz: Ha a közös költséget a tulajdonos veled akarja kifizettetni (márpedig általában ez a helyzet), akkor nézd meg, mennyi annak aktuális összege, azzal az összeggel emeljétek meg a lakbért, és kösd ki a szerzõdésben, hogy a közös költséget külön nem fizeted. Ezzel azt lehet megelõzni, hogy ha a társasház mondjuk megszavaz egy felújítást, és az a közös költség emelését vonja maga után, akkor a tulajdonos az emelést kapásból rád hárítsa. Neked semmi közöd ahhoz, hogy a társasház mit újít fel, és ebbõl ne is legyen pluszköltséged. Jó, ha tudod, hogy ha betartod a szerzõdést (fizetsz rendesen, stb.), de a tulajdonos mégis felmond (mert kell neki a lakás), akkor legalább 3 hónap felmondási idõt kell hagynia számodra. Ha a szerzõdésben ennél rövidebb a felmondási idõ, akkor az a kikötés semmis. Akkor is igaz ez, ha a tulajdonos el akarja adni a lakást. Te rövidebb felmondási idõvel is felmondhatsz (de legalább 15 nap). Közjegyzõnél foglaljátok közokiratba a szerzõdést, vagy írassátok alá 2 tanúval is (ún. teljes bizonyítóerejû magánokirat). Ugyanis ilyen szerzõdéssel a tulajdonos külön aláírása nélkül is be fogod tudni jelenteni a lakcímedet. Egyébként lakcímbejelentés nélkül még egy könyvtárba se tudsz beíratkozni, és a tulajdonosok ezzel elõszeretettel szívatják is a bérlõket.

Ha a közös költséget a tulajdonos veled akarja kifizettetni (márpedig általában ez a helyzet), akkor nézd meg, mennyi annak aktuális összege, azzal az összeggel emeljétek meg a lakbért, és kösd ki a szerzõdésben, hogy a közös költséget külön nem fizeted. Ezzel azt lehet megelõzni, hogy ha a társasház mondjuk megszavaz egy felújítást, és az a közös költség emelését vonja maga után, akkor a tulajdonos az emelést kapásból rád hárítsa. Neked semmi közöd ahhoz, hogy a társasház mit újít fel, és ebbõl ne is legyen pluszköltséged. Jó, ha tudod, hogy ha betartod a szerzõdést (fizetsz rendesen, stb.), de a tulajdonos mégis felmond (mert kell neki a lakás), akkor legalább 3 hónap felmondási idõt kell hagynia számodra. Ha a szerzõdésben ennél rövidebb a felmondási idõ, akkor az a kikötés semmis. Akkor is igaz ez, ha a tulajdonos el akarja adni a lakást. Te rövidebb felmondási idõvel is felmondhatsz (de legalább 15 nap). Közjegyzõnél foglaljátok közokiratba a szerzõdést, vagy írassátok alá 2 tanúval is (ún. teljes bizonyítóerejû magánokirat). Ugyanis ilyen szerzõdéssel a tulajdonos külön aláírása nélkül is be fogod tudni jelenteni a lakcímedet. Egyébként lakcímbejelentés nélkül még egy könyvtárba se tudsz beíratkozni, és a tulajdonosok ezzel elõszeretettel szívatják is a bérlõket.
A kérdező hozzászólása: igazából ez úgyis csak ilyen ideiglenes dolog lenne elsõ körben, és egy spórolós, kis hely is megtenné amit nem mondtatok - mikor érdemes megnézni? mármint hány órakor? vagy ennek nincs jelentõsége?
Ami még nem hangzott el és fontos: penész. Sajnos mi is csak késõbb vettük észre pedig ott volt az mindig is csak nem feltûnõ helyen. Ezzel összefüggésben: mennyire szellõzik a lakás? Mennyire világos, napos? Második albi keresgélésnél már úgyis okosabb az ember, legalábbis remélem mi azok leszünk mert most tartunk ott. :-)
Még az átlagos infláció mértékével megegyezõ emelés is túlzás, mert az ingatlanárak és a bérleti díjak nemhogy emelkednének, hanem inkább csökkennek. Hiába emelkedik a zsemle ára, az nem indokol lakbéremelést, erre hivatkozva nem szabad az emelést elfogadni.
Benne kell hogy legyen, milyen esetben lehet bérleti díjat emelni. Csak az infláció arányában, más szerepel benne akkor azt vagy kihúzatod vagy nem költözöl oda.
A kérdező hozzászólása: mire érdemes még figyeln?
A kérdező hozzászólása: köszi, nem baj ha van még tipp :) mire
figyelj oda , hogy mennyi idõre kötöd a szerzödést, mert ha 1 évre kötöd, akkor ha elöbb elmész akkor a kauciód ugrik.
Meg nem árt kerülni az olyan ingatlansokat, akik azt mondják, hogy fizess nekik x ezer Ft regisztrációs díjat és õk ezért mutatnak neked lakásokat, ugyanis a legtöbb (hacsak nem az összes) átverés.
Ha ott élsz életvitelszerûen (mondjuk hét napból ötöt ott alszol), akkor elvileg kötelezõ a lakcímet bejelenteni. Viszont a kutya nem ellenõrzi. Aztán lehet, hogy orvosnál hiányozni fog. Ha tartózkodási helyet (népies nevén ideiglenes lakcím) jelentesz be, akkor megmarad a lakóhelyed (népiesen: állandó lakcím).
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék lakcimet változtatni, ugyanis igy diákként tudok venni bérletet hazáig, és hétvégente hazajárok általában. Kötelezõ bejelentenem magam az új helyre?
Próbáld meg lehetõleg világosban, hogy lássad mennyire megy be a fény.

Chrome böngészőnél valamit elállítottam, és a gmail-be lépésnél mindig ki kell tölteni a bejelentkezést. Mit csináljak, hogy ne kelljen beírogatni, hogy legyen kitöltve mint régen?

Legjobb válasz: Mármint arra gondolsz, hogy ha a bejelentkezésre katintasz akkor ott lesz egybõl a felhasználó és a jelszó? Beírás nélkül? A böngészõ beállitásában kell menned és ott a speciális beállitásokba kell menned a jelszó kezelés szerûségbe bemenned,utána ott lesz egy szöveg "Az alábbi oldalakról soha ne mentsen jelszavakat" és allata találni fogsz linkeket. Ott fogod a gmail linket is találni. Na azt töröld onnan és utána elvileg be kell utoljára írnod a jelszót és utána kiirja ,hogy mented e a jelszavad,igent katintasz és utána nem lesz ezzel baj szerintem.

Mármint arra gondolsz, hogy ha a bejelentkezésre katintasz akkor ott lesz egybõl a felhasználó és a jelszó? Beírás nélkül? A böngészõ beállitásában kell menned és ott a speciális beállitásokba kell menned a jelszó kezelés szerûségbe bemenned, utána ott lesz egy szöveg "Az alábbi oldalakról soha ne mentsen jelszavakat" és allata találni fogsz linkeket. Ott fogod a gmail linket is találni. Na azt töröld onnan és utána elvileg be kell utoljára írnod a jelszót és utána kiirja , hogy mented e a jelszavad, igent katintasz és utána nem lesz ezzel baj szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
A kérdező hozzászólása: Egyébként akkor állítódott el minden, amikor egy másik gmail címmel jelentkeztem be...utána már nem adta az elsõ címem kitöltését automatikusan??? Ez miért? Kösz, még egyszer.
Lehet, hogy a második címedet jegyezte meg, mert ugyanarra az oldalra ahogy én tudom csak 1 címet tud megjegyezni. Többet nem tudom, hogy kell. Esetleg a chrome böngészõben új fiókot kell hozzáadni vagy létrehozni és akkor lehet kettõ is, de nem tudom pontosan.
A kérdező hozzászólása: Nem utána a másodikat sem jegyezte meg, de valahogy sikerült, ott ahogyan mondtad...

--HORGÁSZAT! Horgászengedélyt szeretnék kiváltani. Azt mondták hogy vizsgát kell tennem halismeretből. Ez mit tartalmaz? Miket kell tudnom? Nehéz ez a vizsga? És egyáltalán hogyan tudok rá készülni?

Legjobb válasz: Keresd meg a helyi horgászegyesületet, ott elmondanak mindent. Van egy kis füzet, abból kell készülni, a vizsga pedig nem nehéz.

Keresd meg a helyi horgászegyesületet, ott elmondanak mindent. Van egy kis füzet, abból kell készülni, a vizsga pedig nem nehéz.
felénk két részbõl áll a vizsga írásbeli szóbeli tudnod kell a tilalmi idõket méretkorlátozást és egyéb szabályokat, halakat képrõl felismerni ami nem is árt az életben sem az elõzõ hozzászóló a többit nagyjából le irta.
Tudni kell a halfajtákat stb... nem nehéz..:) ) menni fog.:)
én is letettem, pedig nõ vagyok tudni kellett a tilalmi idõket, kifogható halfajok szaporodását, és képrõl (csúnya fénymásolat volt.) fel kellett ismerni a fõbb halfajokat. nem nagy ördöngösség! :) picit olvass utána, de ha már gyakorlottabb horgász vagy akkor menni fog! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
21:00 szaporodását?

Holnap megyünk spermavizsgálatra. Tölcsérrel szoktátok beleönteni a spermát a kisedénybe? És mivel veszitek le? Mekkora tál kell hogy ne menjen túl a cuccos

Legjobb válasz: :) Nem kell tölcsér, csak apának ügyesen kell célozni. Mi egy pici sótartóban vittük, s ne aggódj, nem fog túlcsordulni, nem jön olyan hú de mennyi ki egyszerre! Meg amúgy is stresszes lesz egy kicsit, mert teljesítenie kell.

:) Nem kell tölcsér, csak apának ügyesen kell célozni. Mi egy pici sótartóban vittük, s ne aggódj, nem fog túlcsordulni, nem jön olyan hú de mennyi ki egyszerre! Meg amúgy is stresszes lesz egy kicsit, mert teljesítenie kell.
Szia! ilyenkor a produkált mennyiség ált. 1-4 ml szokott lenni, szóval akár egy feles pohár is elég lenne:) ne izgulj, nem fog túlcsordulni:) ! akár olyan mûanyag tégely is jó, amit tudnak gyógyszertárban adni, vagy ha van otthon olyan, amiben a fényképezõ filmtekercsek szoktak lenni. sok sikert!
Melegíteni? Nekünk semmi ilyet nem kellett. Fogtuk, céloztunk - nah jó azt a részét már nem ketten, betekertük szalvétába meg körül jól alufóliába, rá a tetejét, s mentünk! Tökéletes volt így is!
Most õszintén!A pasid tenyészcsõdör vagy vizelet minta kell!Nem tudom mennyire vagy tisztában egy ejakulátum adagjával de nem kell literes üveg!!!!Egyszerre kb.2-3ml ami esetleg egy gyûszûbõl csordulna ki tehát nem kell aggódnod!Keress egy filmes dobozt és add a kezébe!!!
A kérdező hozzászólása: igen de nekünk elég kicsike az a valami amibe teszük. mi gyógyszeres üvegbe tesszük. lehet jobblenne mûanyag mert azt nemkell melegiteni elõtte?
A kérdező hozzászólása: hajjaj én már most izgulok....:(
A kérdező hozzászólása: köszönöm jólenne a filmes tekercsdoboz de amikor azt kinyissuk akkor nemfog kilöttyenni?ja és azt nemkell elõmelegiteni vagy ilyesmi?
Bocsi! Mi is ilyen elõtt állunk! És van ami nem tiszta! Itthonról lehet vinni, és ott csak le kell adni? - azt tudjuk hogy menni kell, de még idõpontot sem kértünk, egy-két hónapot még mindig vártunk hátha összejön. Azt hiszem ez az utolsó hónap, ha most sem sikerül akkor idõpont és megyünk!

Mit tegyek hogy ne pusztuljak bele a fájdalomba? Majdnem 3év után kimondta ő is hogy jobb lesz nekünk egymás nélkül! Én kezdtem az egészet hogy mondogattam neki hogy lépni kell mert nekem nem elég amit nyújt (minden értelemben! )

De azt hittem hogy majd akkor jobban pedálozni fog!Hát ezt csúnyán bebuktam!Õ inkább a könnyebb utat választja!Menekül!És azt kaptam hogy ? nem lesz jobb!(Nem is akar az lenni szerintem!)És kimondta hogy akkor ennyi volt!Volt már komoly kapcsolatom!(3-1-3év és közte pár futó!)Még az els? szerelmem után sem fájt ennyire!És nem voltam ennyire padlón mint most!Pedig az igazi,kölcsönös szerelem volt nem úgy mint a mostani!...Még annyit hozzá hogy egy darabig t?rnöm kell és szenvednem mert együtt élek vele és egyik napról a másikról nem tudok lépni!(Messze vagyok a szüleimt?l és ahol most lakom állásom is van!)Vele terveztem a jöv?met de nem így!És nem érti meg!És nem is érdekli már!Inkább hagy elmenni!Ráadásul szinte minden nap csak aláz és aláz a képembe röhögve!Nagyon fáj!!!!Bele bolondulok!Nagyon gyenge vagyok érzelmileg amúgy is!Na ez kellett!...Hogyan legyek er?s így?Mikor nem fog már fájni?

Legjobb válasz: Ne sajnáltasd már magad, nagyon megalázó!! Ha õ tovább lépett, akkor ideje neked is, ne sírj olyan után ami elment, elmúlt..vége, le kell zárnod magadba, ha tetszik , ha nem! Ami elmúlt az fájhat, de attól még nem lesz.

Ne sajnáltasd már magad, nagyon megalázó!! Ha õ tovább lépett, akkor ideje neked is, ne sírj olyan után ami elment, elmúlt..vége, le kell zárnod magadba, ha tetszik , ha nem! Ami elmúlt az fájhat, de attól még nem lesz.
A kérdező hozzászólása: De gáz vagy Lady-ke...
Akkor siránkozz tovább...
Nagyon ellentmondásos dolgokat irsz."az igazi, kölcsönös szerelem volt nem úgy mint a mostani" Akkor mit vártál ettöl a kapcsolattol? Tényleg nem tudsz mást tenni, mint továbblépsz mielöbb. ( Nem bántásbol irom!!, hanem az általad leirtak alapján.)
A kérdező hozzászólása: Lady te pedig szórakozz tovább csak ne itt az én kérdésemnél! ... Azt vártam hogy jobb lesz és változni fog...Hogyan tegyem túl magam?Õ volt a mindenem!!!!!Vele akartam leélni az életem!(Terveztük is hogy gyerek meg minden de ez lett!) További gonosz, kötekedõ , nyers választ MELLÕZZÉK!NINCS SZÜKSÉGEM RÁ!
Õszintén, ha minden nap aláz, akkor miért akarsz még vele lenni? Akkor jobb is így. Ne tûrd el, hogy bántson, magadat járatod le. Lépj tovább, ennek már úgy tûnik vége, és ha nem is azonnal, de biztosan jön majd valaki, aki megbecsül. Ha teheted, szerintem keress valahol egy albérletet, a munkád ne hagyd ott. És fel a fejjel, mindig van tovább! Ez a pasi meg nem érdemel meg Téged!
kedves kérdezõ én teljesen egyet tudok érezni veled. én 2 év után jártam ugyanígy mint te most. megmondtam neki h változtassunk a dolgokon mert nekem nem jó ahogy volt és erre kidobott. õ is a könnyebb utat választotta. borzasztó volt elfogadni. ha gondolod írj privit nyugodtan :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!Hamarosan írok!

Normális az, hogy a szüleimtől a mai napig úgy kell elkéretőzni, ha el akarok menni itthonról? Mit tegyek, hogy ne így legyek? Ötletek?

20 éves vagyok és igaz, hogy velük élek, de már zavar, hogy bárhová szeretnék menni, mindig engedély kell t?lük. Plusz nem elég annyi, hogy XY helyre mentem és ekkor jövök, hanem ezt is id?re meghatározza. Legf?képpen ez apámra jellemz?, anyám nem ilyen.

Legjobb válasz: Már ne i haragudj de szerintem az koránt sem normális hogy egy 21éves fiunak éjfélre hazakell menni és ezt megszabják neki.. De vissza a kérdezõhöz..Anno nekemis megszabták persze a szüleim hogy ma meddig maradhatok hova mehetek stb. AZtan egyszer egy napon bejelntettem anyának h elmegyek ma buliba vagy bnokkel és hogy mikor jövök..teljesen elis fogadta nemmondtah nem mehetsz mert belátta hogy nem vagyok már gyerek és fiatal vagyok, addig szorakozzak mig megtehetem. Apával voltak gondok neki nem tetszett, kiabált morgott nem szolt hozzám, de nem foglalkoztam vele..elmentem..ezt párszor megismételtem és apa is hozzászokott, azután már õ kérdezte hogy elvigyen e vagy értem jöjjön e stb. Belátták anno õk is hogy nem 16-17-18 éves vagyok akit még annyira nagyon felügyelni kell stbstb

Már ne i haragudj de szerintem az koránt sem normális hogy egy 21éves fiunak éjfélre hazakell menni és ezt megszabják neki.. De vissza a kérdezõhöz..Anno nekemis megszabták persze a szüleim hogy ma meddig maradhatok hova mehetek stb. AZtan egyszer egy napon bejelntettem anyának h elmegyek ma buliba vagy bnokkel és hogy mikor jövök..teljesen elis fogadta nemmondtah nem mehetsz mert belátta hogy nem vagyok már gyerek és fiatal vagyok, addig szorakozzak mig megtehetem. Apával voltak gondok neki nem tetszett, kiabált morgott nem szolt hozzám, de nem foglalkoztam vele..elmentem..ezt párszor megismételtem és apa is hozzászokott, azután már õ kérdezte hogy elvigyen e vagy értem jöjjön e stb. Belátták anno õk is hogy nem 16-17-18 éves vagyok akit még annyira nagyon felügyelni kell stbstb
Húsz évesen az ember azt gondolja, ez túlzás! Nálunk is az volt a szokás, hogy 1. megmondtam (na jó, lehet, hogy csak "nagyjából", hogy hova megyek, 2. és azt is, hogy mi az a legkésõbbi idõpont amikorra otthon leszek) És igen, engem is várt ébren az Anyám! Azután ha szülõ lesz és végig megy a stációkon ( elõször jön haza éjjel a gyerek, elõször nem alszik otthon a gyerek! stb.) akkor jobban megérti miért volt ez így. És igen én is vártam ébren a gyerekemet.
Ne aggódj, 24 évesen elvált asszony létemre a szüleimmel éltem, és ugyan ez volt. Én is furcsáltam, de mivel az õ házukban éltem, mint családtag, így nem szálltam szembe apámmal! Nemis lett volna értelme. ELfogadtam. Szerintem Te is tedd ezt, végül is 20 évesen még elfogadható, gondolom még tanulsz, õk tartanak el. Lesz még idõd a magad ura lenni, akkor majd visszasírod a régi szép gyermekkort. (vagy nem?:) ))
Hát az én apám tök szigorú, mindig minden percemmel el kellett számolnom, de errõl, hogy kéretõzzek egy bizonyos kor felett, teljesen leszoktattam õket.
Közöltem, hogy elmegyek és majd jövök. Mikor meg elkezdett izélni, hogy ki engedett el, akkor mondtam, hogy nehogy már engedélyt kérjek arra, hogy elmenjek, basszus anyámnak ennyi idõs korában férje meg gyereke volt (18 volt mikor szült engem) én meg kéretõzzek apucitól a városba? Meg ilyesmi.Ha olyan kis szerencsétlenül alázatoskodok, meg meghunyászkodok, akkor nem fogja fel, hogy egyenlõ értékû emberként kéne kezelni, nem hülye gyerekként. Így meg leesett neki, hogy az a vonat már elment, hogy a gyereknek engedélyezgetnek dolgokat. Aztán egy idõ után õ maga közölte, hogy mindegy már öreg a gyerek, nem lehet megnevelni.
Normalis, mivel 1 hazban eltek. Az En fiam 21 eves es ejfelig van a kimenoje, tehat addig illik hazajonnie. Van amikor kimarad, viszont akkor szol es kozli, hogy elkesik. Szerintem nincs ebben semmi nem termeszetes dolog. Elfogadom azt, hogy felnott, de a gyermekem es aggodom, amikor nem jon haza idoben. Az engedely kerest azert furcsalom, de probald meg, hogy csak "bejelented", hogy elmentel, s majd ekkor jossz! Tudod minden csaladban masok a szokasok!
nálunk ez természetes dolog, és nem veszem nagyon a szívemre. 17 éves vagyok és már külön élek 1, 5 éve, de ha nagymamámhoz megyek(haza a szülõvárosomba, 270kmre) és este megyek valahova, mindig megmondom neki, hogy hova megyek, kb mikor jövök, hozzáteszem, hogy plusz minusz fél óra. ha jövök haza és megérkezem is az az elsõ dolgom hogy szólok neki, hogy egyben vagyok, megérkeztem.van hogy rámszól, hogy azért nagyon soká ne legyek, találunk egy mindkettõnknek jó idõpontot(ami kb. 9 körül van ha egyedül vagyok ott, 10-11 ha párommal megyünk le mert akkor autó is van). szerintem természetes, így szoktuk meg. de ugyanúgy szólunk anyóséknak bárkinek ha hoszabb útra megyünk, hogy egyben vagyunk még.
08.10 pont, hogy azt írja, nem elég bejelenteni, hogy xy helyre megy és ekkor és ekkor jön. Nem, nem normális. Nem fogta fel, hogy felnõtt önálló nõ vagy, nem egy kamasz, akinek apa megmondja mi legyen. Kezdd el csak bejelenteni, hogy elmentél és kész, szoktasd hozzá, hogy nem csinálhat úgy veled, mint kamaszkorodban.
Ha csak bejelenteni kell az idöponttal az nem elkéretszkedés. mit szolnál ha este anyád elmenne és egy szó nélkül. aztán hajnalban valamikor haza tántorogna. örülnél neki? nem izgulnál hol van? persze ha külön engedélyt kell érni az gáz. én 29 évese vagyok külföldön élek de mikor haza látogatok és elmegyek otthonról akkor mondom, hogy csak moziba megyünk nem túl késön jövök. vagy szorakozni megyünk hajnalban jövök. átugrol a barátnömhöz 1-2 óra múlva jövök.
Persze, szólsz. Az természetes ja. Na de az, hogy 20 évesen függenek a programjaid apád ellenvetésétõl? Na az egy vicc.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Utolsó válaszoló: És hogyan szoktattad le õket errõl?
Itt nem arról van szó, hogy megmondjuk, hová megyünk és mikor jövünk, hanem arról, hogy engedélyt kell kérni. Pl. ha haveri társasággal elmegyünk valahova délután, aztán kitaláljuk, hogy menjünk fel valakihez, és utána onnan menjünk egy buliba, akkor alap, hogy akik a szülõkkel élnek, azok hazaszólnak, hogy "anya csak éjjel jövök, buliba megyünk", de az igen furán venné ki magát, ha valaki kapásból azt mondaná, hogy nem jön, mert nem engedik el 20 évesen.

Valaki segítsen nekem! Mit csináljak ha holnapra meg kell Tanulni egy hosszú verset és én nem akarom meg már nincs rá idöm se. Most ilyenkor mit tegyek hogy ne kapjak rá egyest?

Legjobb válasz: Mit tegyél? Tanuld meg. Még nagyon som órád van. Ennyi idõ alatt biztosan meg lehet tanulni. Ja, persze, ha nem akarod, akkor ne tanuld, de akkor ne lepõdj meg az egyesen. Netezni van idõd csak tanulni nincs?????

Mit tegyél? Tanuld meg. Még nagyon som órád van. Ennyi idõ alatt biztosan meg lehet tanulni. Ja, persze, ha nem akarod, akkor ne tanuld, de akkor ne lepõdj meg az egyesen. Netezni van idõd csak tanulni nincs?????

Mit tegyek, hogy ne érezze annyira a barátom, hogy "futok" utána és hogy kell erõfeszítéseket is tennie értem?

Túlzottan kifejezem hogy szeretem, mert egyszerûen ilyen vagyok, de sajnos õ ezt már természetesnek veszi.

Legjobb válasz: - ne mondogasd neki állandóan, hogy szereted, imádod stb - ne írj neki azonnal, amikor már nem vagytok együtt - járj el nélküle is szórakozni pl. a barátaiddal

- ne mondogasd neki állandóan, hogy szereted, imádod stb - ne írj neki azonnal, amikor már nem vagytok együtt - járj el nélküle is szórakozni pl. a barátaiddal
5 év alatt azért elég jól kiismerhetett már.. együtt is laktok?
A kérdező hozzászólása: nem lakunk együtt.
játszmák helyett egyszerûen érd el, hogy kelljen erõfeszítéseket tennie érted. hogyan? ne adj a segge alá mindent, ne járj a kedvében ha kell ha nem. nyugodtan lehetsz egy kicsit önzõ. ennyi kell a kapcsolatba. a lányok általában nem szeretnem "kivenni" a kapcsolatból csak beletenni.. és akkor van ez, hogy "jajj mindent megteszek érte õ meg semmit" azért nem veszi a fáradtságot mert tudja, hogy ha nem mozdul meg akkor is megkapja amit akar. egyenes úton haladsz a háztartási robotgép kategória felé. ha máshogy nem megy van egy játszmák nélküli út. KÉRD MEG. néma gyereknek az anyja sem érti a szavát..:) a pasi ilyenek. a szóból értenek, nem vmi rózsaszín, földöntúli jelekbõl mint a mesékben
akkor meg légy távolságtartóbb egy kicsit
A kérdező hozzászólása: ezeket próbálom amiket írtok. Bevallom néha nehéz olyannak lenni, amilyen valójában nem vagyok :) De ha ezt is teszem, megsértõdik, ahelyett hogy picit inkább ráébredne mit veszít.
az a baj ezekkel a játszmákkal, hogy visszafele sülnek el.. mivel egy büdös szót ne ejt ki a csaj a száján így a pasi a "távolságtartást" meg a különbözõ trükköket úgy éli meg, hogy már nem szeretik.. és nem fog teperni hacsak nem egy társfüggõ pp, de még azok is inkább hisztirohamot kapnak minthogy elkezdjenek a lány kedvébe járni.
A kérdező hozzászólása: igen van benne valami. Próbáltam azt is hogy feltûnõen vidám voltam, (picit önzõen) de az se vált be
jó látom nem érted. én ezen a ponton feladtam. bb

Ha gyúrni akarok, és ugye ahhoz sokat kell enni is, nem fogok elhízni, mármint mit tegyek, hogy ne zsírként jöjjön fel rám a sok kalória?

Legjobb válasz: Itt nem kapsz rendes valaszt, azt sem tudjak itt, hogy hany eves vagy, az sem mindegy hogy mire akarsz gyurni stb stb. stb. A legjobb ha beszel valakivel aki ert az ilyesmihez, pl a konditeremben, es ott kialakirjatok a neked valo programot, hogy mikor, hogy gyursz, mibol hanyat, hany szeriaban, mit eszel mikor es mennyit, mikor csinalsz meg mas edzest pl futas stb. Ha komolyan akarod venni a dolgot akkor sok mindere oda kell figyelni. Egy biztos, a gyurastol no az onbizalom ;)

Itt nem kapsz rendes valaszt, azt sem tudjak itt, hogy hany eves vagy, az sem mindegy hogy mire akarsz gyurni stb stb. stb. A legjobb ha beszel valakivel aki ert az ilyesmihez, pl a konditeremben, es ott kialakirjatok a neked valo programot, hogy mikor, hogy gyursz, mibol hanyat, hany szeriaban, mit eszel mikor es mennyit, mikor csinalsz meg mas edzest pl futas stb. Ha komolyan akarod venni a dolgot akkor sok mindere oda kell figyelni. Egy biztos, a gyurastol no az onbizalom ;)
Semmit, tömegeléskor a velejárója hogy zsír is jön fel az izommal együtt. Ezt majd diétával kell levinni aminek a lényege hogy durván megemeled a fehérjemennyiséget miközben a CH mennyiséget minimalizálod.A sok fehérjével megtartod az izmokat, a zsír viszont lemegy ha jól csinálod.
Ha nem szart eszel akkor minimális zsír fog feljönni.

Miért ilyen sok? Nagyon zavar hogy erős a vérzésem. Óránként kell WC-re járnom ráadásul most megyünk a Balatonra. Mit csináljak hogy ne legyen ennyire erős?

Nagyon zavaró ez az egész. Hogy tehetném egy kicsit elviselhet?bbé?

Legjobb válasz: Az elsõ napokban mindig erõsebb. Mozogj sokat,tornázz ,nem kell ugrálni, futni, csak hogy ne lustulj a tv elõtt. Takarítás a legjobb és még szép is lesz a ház.Vegyél intim törlõkendõt

Az elsõ napokban mindig erõsebb. Mozogj sokat, tornázz , nem kell ugrálni, futni, csak hogy ne lustulj a tv elõtt. Takarítás a legjobb és még szép is lesz a ház.Vegyél intim törlõkendõt
Ergam cseppel tudod csökkenteni a vérzés erõsségét, de ezt csak receptre adják ki.
ergam csepp? az méhösszehúzó, és én akkor kaptam, amikor szültem. :S
Nekem az erõs vérzésre írta fel a doki, mert idõnként olyan erõs volt, hogy elájultam. Ez a csepp rendbehozta, de tényleg nem véletlenül van orvosi rendelésre.
én is szedtem ergam cseppet nekem is doki irta fel amikor 1 hónapig véreztem minden nap és nagyon erõs fálydalmaim voltak és erõsen véreztem. nyugottan lehet szedni de célszerû elötte elmenni dokihoz hisz csak receptre lehet kiváltani

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!