Találatok a következő kifejezésre: Mit kell hogy megállapítsam, hogy (2 db)

Igaz hogy ha a chippes kutyám meghal akkor az állatorvost kikell hivnom hogy megállapítsa miben halt meg, és azért fizetnem kell?

NEM AKAROM BÁNTANI A KUTYUSAIM!!!! ÕK A MINDeneim!! DE HA netalán baj történne tudjam mit kell tenni, nehogy megbüntessenek...

Legjobb válasz: Nem kell a halál okát orvossal megállapíttatni.Annyit kell csak tenni, hogy bejelented az orvosnak, írja be a chiphez, hogy elpusztult a kutya.

Nem kell a halál okát orvossal megállapíttatni.Annyit kell csak tenni, hogy bejelented az orvosnak, írja be a chiphez, hogy elpusztult a kutya.
Ez nem igaz, csak be kell jelenteni az állatorvosnál, hogy tudja rögzíteni az adatbázisban. Úgy rémlik, hogy 48 órán belül kell megtenni a bejelentést, de ebben nem vagyok biztos.
Nagyon sokan temetik el a kedvencüket a kertjükben. Megfelelõ mélységben kell ásni.
Nem kötelezhetnek rá, hogy elvitesd a dokival. Hol engedném már, hogy az én drága kutyám egy fehérjefeldogozóban végezze. én eltemetem tisztességgel a kertemben. Egyébként nem kell kihivnod a dokit.
Csak, hogy tisztázzuk...Valóban Õk a MINDeneid?
Tilos a kertben eltemetni! Eszedbe ne jusson! A saját jól felfogott egészségügyi érdekedben sem!
A kérdező hozzászólása: 1! TE NORMÁLIS VAGY?? NEM IS ISMERSZ, SEMMIT NEM TUDSZ AZ ÉLETEMRÕL ÉS ÚGY AKARSZ ENGEM MEGVÁDOLGATNI? Undoritó. Ááá na jo felbasztál rendesen.. Huzz a pibe. Sohasem bántanék állatot! Rengeteg kutyusom volt hetekig sirattam õket sõt most is tudnék.. De ilyennek nem magyarázkodom, nem tartozom vele, és nyugodtan hidj amit akarsz! Ezért utálom az embereket valaki mondd valamit és egybõl a rosszat látják benne.pfhüjjj. Többieknek köszönöm, most kajak nem csinálhatnék kutyulimnak sirhelyet? Egy "gyüjtõbeszornák" az én mindenem? Ezt melyik idiot találta ki? Akkor legalább csináljanak kutyatemetõt vagy állattemetõt az sokkal jobb lenne ahol a gazdi helyet keresne szeretett állatának és ott temethetné el látogathaná a sirt, mesélhetne kutyusának hisz mikor élnek akkor is meghallgatnak..
Én úgy tudom az okot nem kell megállapítani, de ma már elvileg a meghalt kutyusokat nem lehet csak úgy elföldelni a kertben, hanem állatorvossal kell elvitetni. Nekünk 2-3 éve halt meg az idõs kutyusunk, õt is az állatorvos vitte el, ha jól emlékszem kb. 10 ezer forintot fizettünk. Amennyire hallottam, hamvasztani kell az elpusztult állatokat egészségügyi okokból.
Kertben valóban nem szabad elásni, de vannak kisállat temetõk és a hamvak is hazavihetõk.Csak bejelentési kötelezettség van.

Mit kell éreznem, hogy megállapítsam, hogy nyitott, vagy inkább zárt éppen a méhszájam?

Soha nem vizsgálódtam még így, fogalmam sincs, hogy abból, amit kitapintok, mire kell következtetni. Ma kellett volna megjönnie, persze nagyon nem várom. Segítsetek csajok!

Legjobb válasz: Szerintem ilyennel ne nagyon kísérletezz...egy a körmöd alatt lévõ bacik,kettõ megsérted magad,három azt sem tudod mit kell érezni.Várj néhány napot és ha nem jön meg,akkor tesztelj,hidd el ki lehet bírni.

Szerintem ilyennel ne nagyon kísérletezz...egy a körmöd alatt lévõ bacik, kettõ megsérted magad, három azt sem tudod mit kell érezni.Várj néhány napot és ha nem jön meg, akkor tesztelj, hidd el ki lehet bírni.
Szia! Ha kemény, olyan a tapintása, mint az orrod hegye és ha terhes vagy akkor kemény, és zárt. Szerintem nyugodtan próbálhatod kitapintani - persze teljesen tiszta kézzel - mert ugye a párod is szokott arra járni és attól még senkinek sem lett baja. De a babatervezok.otthona.net oldalon klasszul le van írva. Sok sikert, remélem, nem jött meg!
szia nekem azt mondta a nõgyógyászom, hogy ne nyukáljak magamnak (ezért van õ ), úgysem érezném:S
Én mindig nézem, pé miatt! Semmi bajod nem lesz! babatervezõk otthonábat nagyon jól le van írva!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat és a drukkolást! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!