Találatok a következő kifejezésre: Mit kell hogy le tudjak menni (2 db)

Mit kell csinálnom, hogy le tudjak menni spárgába?

Legjobb válasz: Nyújtani, sokat, attól függõen, hogy alapból mennyire vagy merev. Nyújtó gyakorlatokat találsz a Google segítségével, de a tesiórákról ismert rugózó, nyújtó mozdulatok is nagyon jók. Aerobikra, fitnessre is járhatsz, azok is lazítanak, nyújtanak.

Nyújtani, sokat, attól függõen, hogy alapból mennyire vagy merev. Nyújtó gyakorlatokat találsz a Google segítségével, de a tesiórákról ismert rugózó, nyújtó mozdulatok is nagyon jók. Aerobikra, fitnessre is járhatsz, azok is lazítanak, nyújtanak.
A fentieken kívül javaslom a stretchinget illetve pár jógagyakorlatot...
Ahhoz, hogy annyira laza legyél elég sokat kell nyújtanod és lazítanod a belsõ combokat, és magát a spárgát. Nagy terpeszben rengeteget kell lazítanod, hajolgatással, aztán a spárgában akármilyen állapotban is van próbáld lazítgatni. Rugózz benne, mérd az idõt és pár percig próbálj spárga helyzetében maradni. Aztán mindig kicsit menj lejjebb. A legjobb, ha úgy kezded, hogy feltérdelsz, elõrerakod az egyik lábad, lecsúszol ameddig bírsz, nem baj ha egyenlõre a hátsó lábad halítva van, aztán ezt a helyzetet tartsd meg. Sokat lazíthatsz úgy is, ha hanyat fekszel, a lábaidat felemeled, majd terpeszbe nyitod és próbálod lenyomni. ----> balett táncos
bárki letud menni ha rendszeresen mindennap órákig nyújtasz.hidd el mindig egyre lejjebb tudsz majd menni.ez törvényszerû:D
Nem tud mindenki lemenni. Ez a medencei szalagok rugalmasságától és a medence formájától is függ. Bizonyos alkatú emberek nem képesek rá.

Nem bírom megtanulni a törit, nem is érdekel igazából.3mas vagyok belõle. De félek érettségin hogy egyszerre mindent kell tudni :/ nem fog menni. Nem vagyok én szótár hogy minden évszámot meg eseményt tudjak a témákhoz kapcsolni Mit csináljak?

Ti hogy vagytok vele?

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele hogy azok a fránya évszámok...:S Szerencsére van atlasz:) Szerintem dolgozd ki a szóbeli tételeket ezzel egyben tanulod és írásbelin esszéírásnál(ha mázlisták vagyunk)akkor lesz valami amit már kidolgoztál így könnyebb lesz megírni:) Amúgy az én célom hogy az írásbelimet a szóbelivel feljavítsam törin mivel az írásbelim nem lesz valami jó...:/

Én is így vagyok vele hogy azok a fránya évszámok...:S Szerencsére van atlasz:) Szerintem dolgozd ki a szóbeli tételeket ezzel egyben tanulod és írásbelin esszéírásnál(ha mázlisták vagyunk)akkor lesz valami amit már kidolgoztál így könnyebb lesz megírni:) Amúgy az én célom hogy az írásbelimet a szóbelivel feljavítsam törin mivel az írásbelim nem lesz valami jó...:/
Mi úgy vagyunk vele, hogy évszázadok óta százezrek meg tudták tanulni a történelmet, miért mondanám ki magamról, hogy hülyébb vagyok, mint a minden évben leérettségizõ sok ezer ember, szóval nem, nem vagyok hülyébb, így hát megtanultam én is és leérettségiztem. Te meg valószínûleg inkább lusta vagy.
A kérdező hozzászólása: igen az igaz, lusta vagyok :/ valahogy a matekot jobban szeretem, ott nem kell seggelni, csak meg kell érteni..és a feladatok meg egymásra épülnek.Logikusan megvan. Biológiát meg azért szeretem, mert az érdekel..irodalom kevésbé érdekel..idegennyelv az jó szintén! szóval bárcsak, valahogy ne lenne az a töri. Persze egy hármasra biztos sikerülne, siekrülni fog, de négyest kellene megpróbálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!