Találatok a következő kifejezésre: Mit kell hogy le (505 db)

Mit kell, (hogyan lehet megcsinálni azt) amikor azt írja ki amikor le akarok tölteni valamit hogy Complete 1 survey?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Semmit ne csinálj. Az ilyen oldal csak arra megy ki, hogy megadd a telefonszámod és ezresekkel húzzanak le úgy, hogy nem kapsz cserébe semmit. Ha valamit le akarsz tölteni és az egy normális és legális dolog, akkor azt bárhol máshol meg tudod tenni. Ha pedig ilyen-olyan hack vagy egyéb törvénytelen dolgot akarsz, azok direkt ilyen oldalra vezetnek, mert sokan vakon elhiszik és képesek akár fizetni is értük (persze kamu mind).

Semmit ne csinálj. Az ilyen oldal csak arra megy ki, hogy megadd a telefonszámod és ezresekkel húzzanak le úgy, hogy nem kapsz cserébe semmit. Ha valamit le akarsz tölteni és az egy normális és legális dolog, akkor azt bárhol máshol meg tudod tenni. Ha pedig ilyen-olyan hack vagy egyéb törvénytelen dolgot akarsz, azok direkt ilyen oldalra vezetnek, mert sokan vakon elhiszik és képesek akár fizetni is értük (persze kamu mind).

Mindig mikor énekelnem kell máso előtt egyszerűen nem jün ki hang a torkamon. Mit tegyek hogy le tudjam győzni ezt a fajta lámpalázat?

Legjobb válasz: hát valahogy meg kell gyõznöd megadat hogy ez nem olyan dolog amitõl félni kell . De ha fellépsz akkor koncentrálj egy pontra (lehetõleg ne a plafonon és ne a parkettán legyen az a pont .)és próbáld meg kizárni a dolgokat ! gondolj arra hogy magadnak énekelsz .

hát valahogy meg kell gyõznöd megadat hogy ez nem olyan dolog amitõl félni kell . De ha fellépsz akkor koncentrálj egy pontra (lehetõleg ne a plafonon és ne a parkettán legyen az a pont .)és próbáld meg kizárni a dolgokat ! gondolj arra hogy magadnak énekelsz .

Tényleg elmehet a tejcsi a homeos bogyóktól? Mikor tudom hogy le kell állni vele?

Legjobb válasz: Én is szedtem homeos bogyót. Igaz, csak 2 napig, de azóta nem igazán tudom visszahozni az eredeti mennyiséget. Lassan pótlást kell adnom a lányomnak. Inkább hagyd ki a bogyókat és igyál sok-sok folyadékot és pihenj sokat! Jó babázást!

Én is szedtem homeos bogyót. Igaz, csak 2 napig, de azóta nem igazán tudom visszahozni az eredeti mennyiséget. Lassan pótlást kell adnom a lányomnak. Inkább hagyd ki a bogyókat és igyál sok-sok folyadékot és pihenj sokat! Jó babázást!
Nem csak elmehet, de átmehet a babába olyan amire neki még nincs szüksége.
CSak addig szedd még be nem lövel a tej!tehát a kházi idõszakban jó mikor még nincs tej csak elõtej, ahogy bedurran a cici abba kell hagyni-én sem tudtam majdnem el is ment a tejem az utolsó pillanatban hagytam abba és egy jó hónapom volt mire helyre jött a dolog...amúgy a babára semmi káros hatása nincsen ez hülyeség!Ezek természetes alapú dolgok fõleg gyógynövényekbõl...mi sokkal több rossz dolgot -adalékot, tartósítót stb eszünk meg mint ami ebben lehet de én úgy tudom nincs semmi-nekem a dokim ajánlotta és a khban is ajánlották ahol szültem.

Le szeretnék adni 10kilót. Miket kell hogy egyek? (Úgy hogy ne hizzak, de ne is éhezzek)? !

Értelmes válaszokat,légyszi :)

Legjobb válasz: Koplalással nem is lehet fogyni, mert pár nap után a szervezet "takaréklángra" kapcsol. Az egyetlen módszer, ami hatásos és ami tartós eredményt ad, az az étrend változtatás, rendszeres (heti min. 3-4 nap) sport, kalóriaszámlálás. http://www.kalóriaguru.hu/cikkek/fogyokura/sikeres-fogyokura.. Üdv.

Koplalással nem is lehet fogyni, mert pár nap után a szervezet "takaréklángra" kapcsol. Az egyetlen módszer, ami hatásos és ami tartós eredményt ad, az az étrend változtatás, rendszeres (heti min. 3-4 nap) sport, kalóriaszámlálás. http://www.kalóriaguru.hu/cikkek/fogyokura/sikeres-fogyokura.. Üdv.
Norbi Update....Akármennyit eszel fogysz.

Mit kell csinálnia egy lánynak szex közben? Mert az oké hogy ott fekszik alul és csak terpeszt, de amikor esetleg felülre kerül akkor mit kell csinálnia hogy jó legyeen a fiúnak? Elég csak föl-le mozognia, vagy közbe előre-hátra is kell?

Legjobb válasz: Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...

Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...
majd érzed ugyis h mi jo neked és neki !ha neki nem jo hidd el ugyis pozt vált vagy jelzi vhogy h nem jo neki de am szerintem jobban élvezik amikro a csaj irányit:P
Ha nem erzed mit kell csinalni akkor szerintem hagyd a busba egyenlore a dolgot...ha nem jon magatol megette a fene...
Ha a lány alul van érdemes "fölvenni" a pasi ritmusát. Esetleg misszi pózban lehet finoman karmolgatni a hátát! De szigorúan csak finoman!! Amúgy ha te vagy fölül akkor azt lovaglásnak szokták hívni. Azt te döntöd el h mozogsz rajta. elõre-hátra vagy föl-le. Ahogy nektek jó. A szexben minden megengedett ami mindkét félnek jól esik... cukorfalat

MIkor kezdjem el a második levelet? Az első levél laurina fogamzásgátlót szedem a 16. -naptól kicsi vérzésem van, a betegtájékoztató azt írja hogy normális, de lassan egy két nap múlva meg kell, hogy jöjjön.

Az els? levélt elszedtem már viszont igy hogy most is vérzem nem tudom mikor kell elkezdenem újra szedni? Valaki tudna segíteni?

Legjobb válasz: A betegtájékoztatón le van irva, de általában 21 nap tabletta 7 nap szünet a normális szedési rend, függetlenül attól, hogy közben vérzel-e, illetve hogy mikor és ennyit. Csak az elsö levél elkezdésekor kell a vérzéshez igazodni, utána mindig a megszokott rend szerint kell szedni.

A betegtájékoztatón le van irva, de általában 21 nap tabletta 7 nap szünet a normális szedési rend, függetlenül attól, hogy közben vérzel-e, illetve hogy mikor és ennyit. Csak az elsö levél elkezdésekor kell a vérzéshez igazodni, utána mindig a megszokott rend szerint kell szedni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, csak épp ez az, hogy nem tudom hogy mikortól is számoljam a normális vérzésemet, mert ez iyg egybefolyó lesz és amúgyis kevés szokott lenni.Azt halottam hogy a levél elszedédse után 2-3 napra jön meg.
Mégegyszer: az elsö levelet végigszeded, utána tartasz 7 nap szünetet, és kezded a következö levéllel, utána megint 7 nap szünet, 21 nap tabletta és igy tovább minden alkalommal. (Az elsö levéllel már szeded, ahogy irtad.)
Ja, és még annyit, hogy a vérzésed idövel beáll, eleinte elöfordul, hogy hosszan ideig van áttöréses vérzés, ha már megszokta a szervezeted, akkor a 7 napos szünetben valamikor lesz, de ettöl függetlenül kell szedni a gyógyszert folyamatosan 21/7 napos rendszerben.
A kérdező hozzászólása: Köszöönöm:) :)
Szivesen!

Laparoszkópos epemûtétre várok, és nem tudom mire számítsak, valóban altatás után az embernek hányingere van és hányás? És azt sem tudom, hogyan zajlik ez az egész mûtét, kell tõle félni?

Legjobb válasz:
Nem kell félni tõle. Három napos kórházi bentlétre készülj fel. Az elsõ nap csak pár vizsgálat, meg elbeszélgetés az altatóorvossal, semmi egyéb nem történik. A 2. nap délelõtt lesz maga a mûtét. Leborotválják a hasad (amennyiben szõrös) bekötnek egy infúziót, rád tesznek egy oxigénmaszkot és már alszol is. Az ébredés nem a legjobb. Nekem nem volt hányingerem, csak úgy éreztem, mintha összevertek volna, fõleg a vállaim fájtak. Késõbb elmondta egy ápoló, hogy a mûtéthez kissé "felfújnak" belülrõl, ezért van ez a fájdalom. Ami kellemetlen, hogy egy csõ lógott ki az oldalamból, amin keresztül távozhatott az esetleges vér. Nem fájt, csak egyszerûen nem tudtam tõle mozogni. A nap nagy részét szerencsésen átaludtam, az altatónak köszönhetõen. Azt hiszem, du 4 magasságában ihattam, elõször. A 3. nap reggelén kaptam némi reggelit azzal, ha bennmarad, akkor mehetek :) Gond nélkül tudtam enni, inni, nem volt belõle probléma. Ekkor vették ki a csövet az oldalamból. Na az nagyon szar érzés volt, de legalább hamar túlestem rajta. Még délelõtt elkészült a záró és mehettem haza. Aznap még inkább csak feküdtem, de a következõ nap már mentem a városba járni egyet. Varratszedés azt hiszem, egy hét múlva volt, de az egy fél perces mûvelet, egyáltalán nem fáj. Remélem, tudtam ezzel segíteni. Ha bármi kérdésed van, akkor csak bátran kérdezz!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem kell félni tõle. Három napos kórházi bentlétre készülj fel. Az elsõ nap csak pár vizsgálat, meg elbeszélgetés az altatóorvossal, semmi egyéb nem történik. A 2. nap délelõtt lesz maga a mûtét. Leborotválják a hasad (amennyiben szõrös) bekötnek egy infúziót, rád tesznek egy oxigénmaszkot és már alszol is. Az ébredés nem a legjobb. Nekem nem volt hányingerem, csak úgy éreztem, mintha összevertek volna, fõleg a vállaim fájtak. Késõbb elmondta egy ápoló, hogy a mûtéthez kissé "felfújnak" belülrõl, ezért van ez a fájdalom. Ami kellemetlen, hogy egy csõ lógott ki az oldalamból, amin keresztül távozhatott az esetleges vér. Nem fájt, csak egyszerûen nem tudtam tõle mozogni. A nap nagy részét szerencsésen átaludtam, az altatónak köszönhetõen. Azt hiszem, du 4 magasságában ihattam, elõször. A 3. nap reggelén kaptam némi reggelit azzal, ha bennmarad, akkor mehetek :) Gond nélkül tudtam enni, inni, nem volt belõle probléma. Ekkor vették ki a csövet az oldalamból. Na az nagyon szar érzés volt, de legalább hamar túlestem rajta. Még délelõtt elkészült a záró és mehettem haza. Aznap még inkább csak feküdtem, de a következõ nap már mentem a városba járni egyet. Varratszedés azt hiszem, egy hét múlva volt, de az egy fél perces mûvelet, egyáltalán nem fáj. Remélem, tudtam ezzel segíteni. Ha bármi kérdésed van, akkor csak bátran kérdezz!
nem kell félni. altatás után kicsit kótyagos leszel. egy óra mire kitisztulsz rendesen. kb 2 óráig nem mehetsz ki a wc-re. reggel mûtöttek másnap reggel kaptam kétszersültet meg teát. aznap este csak teát. 3. vagy 4. nap reggel mehetsz haza. lesz egy drain is az epeágy mellett a májadnál. azt kiveszik. kellemetlen, de nem fáj. én egy hétig olyan voltam, min a lufi. a hasüregbe fújt gáz miatt. aztán az is elmúlik. kb két hétig nem tudtam hajolni, mert húzódott a varrat mindenhol. és fel kell készülni sajnos, a köldöknél lévõ varrat be szokott gyulladni. mosdásnál oda kell figyelni, hogy víz tényleg ne érje :) kb ennyi :) nem lesz semmi gond :)

Hogy kell egy lányhoz odamenni DISCO-ban hogy ne blokkoljak le, mikor megszólítom? Miket kell neki mondani?

Kérem segítsetek! Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: szia! leszopsz? elõtte persze inni kell eleget és nem blokkolsz le. ezért disco a disco..

szia! leszopsz? elõtte persze inni kell eleget és nem blokkolsz le. ezért disco a disco..
Semmit nem kell mondani. Odamész, megfogod, és vagy belemegy, vagy nem.
Az enyémmel mi a baj? Én így csinálom.
elsõ kettõnek igaza van.
inkább az elöbbi...
Nem akar-e sétálni??? LOL. Ennél azért gyorsabban a lényegre térhetsz. Na várjál.. Te most ismerkedni akarsz vagy dugni?
Errol egy vicc jutott eszembe: Fiu a lanynak a disco-ban: - Kimegyunk kicsit setalni a diszko ele? - De esik az eso! - Nem baj, terdelhetsz a cipomre.
Ismerkedni meg ne a diszkóba menjen. Oda szórakozni járnak az emberek. Mondjuk a kérdezõ szóhasználatából látszik hogy nem egy partiarc. Így azt tanácsolom neki, hogy nappal, nyugodtabb környezetben ismerkedjen. Ha meg egy kiszemelt miatt megy a diszkóba... Hát õt is nappal keresse meg, mert a csaj tuti nem azért ment a diszkóba hogy hátha ott találkozik a leendõ lovagjával...
A kérdező hozzászólása: Ne értsd félre kérlek! Te úgy érted, hogy táncolok körülötte aztán megfogom hátulról és késõbb megkérdezem nem akar e sétálni stb...?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kommentelõnek írtam!
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat szeretnék, értelmes kulturált emberektõl! Köszönöm!
Lájkolom a viccet :D Te meg srác tényleg ne disco-ban akarj barátnõt találni. Ott egy estére vagy annál rövidebb alkalomre szedhetsz fel csajt. Nem beszélgetni meg sétálni. Sajna ilyen világ van. :) Engem ugyan nem zavar.

Imádom a csokit egyszerűen nem tudok lemondani róla és elkezdtem tőle hízni is Egyszerűen ha már meglátom ennem kell! hogyan szokhatnék le rólla vagy mivel helyettesíthetném?

Legjobb válasz: étcsoki...nincs az az ember aki 1 táblát meg tud enni belõle anélkül hogy rosszul lenne.amugy meg ha mozogsz akkor kevésbé kívánod az édességet legalábbis velem így volt.nem az hogy egyántalán nem kívántam de nem jött rám az az érzés hogy fel tudnék falni egy pékséget meg egy csokigyárat. Szerintem nem kell leszkoni róla,ez is hozzátartozik az élet élvezetéhez,csak mértéket kell tudni tartani. Próbáld meg úgy enni a csokit hogy nem rögtön szétrágod hanem hagyod hogy szétolvadjon a szádban, többször megforgatod benne , ízlelgeted, kiélvezed az ízét, nem csak behabzsolod. Ja és ne akkod edd mikor éppen csinálsz valamit hanem csak erre figyelj, merülj el a csoki ízében :)

étcsoki...nincs az az ember aki 1 táblát meg tud enni belõle anélkül hogy rosszul lenne.amugy meg ha mozogsz akkor kevésbé kívánod az édességet legalábbis velem így volt.nem az hogy egyántalán nem kívántam de nem jött rám az az érzés hogy fel tudnék falni egy pékséget meg egy csokigyárat. Szerintem nem kell leszkoni róla, ez is hozzátartozik az élet élvezetéhez, csak mértéket kell tudni tartani. Próbáld meg úgy enni a csokit hogy nem rögtön szétrágod hanem hagyod hogy szétolvadjon a szádban, többször megforgatod benne , ízlelgeted, kiélvezed az ízét, nem csak behabzsolod. Ja és ne akkod edd mikor éppen csinálsz valamit hanem csak erre figyelj, merülj el a csoki ízében :)
Ez függõség. Szerintem majdcsak megunod! :)
Egyél sok gyümölcsöt az többet ér:)
Én ilyen mértékben nem rajongok a csokiért, de azért szeretem.Nekem ettõl függetlenül sokszor kell diétáznom, mert szénhidrátfüggõ vagyok(saját megitélésem szerint, nem orvosi)Nos, én az édesség utáni vágyamat azzal tudom kordában tartani, hogy amikor rám tör az ehetnék, akkor tömény vaníliát szagolgatok.2-3 szippantás után már nem kivánom, úgy eltelít.Ezt nem én találtam ki, valahol olvastam errõl, és nekem bevált.
3 tábla csokit is képes vagyok megenni egybõl és semmi bajom sincs tõle... :D Igaz nem gyakran csinálok ilyet.
egyél almát, vagy aszalt gyümölcsöt helyette:) vagy ilyet...http://www.palnagy.com/Igen%21.html
Szerintem ne szokj le, csak mozogj többet. :) Helyettesíteni meg nálam legalábbis nem lehet, vagy valami sütivel esetleg. (nosalty.hu -n vannak irtó jó receptek) A másik dolog meg, h olvastam valahol régen, h akinek felborul a bélflórájának összetétele, s a szervezetben a candida gomba elszaporodik, azok mûvelnek ilyesmit, kvázi "etettetik" magukat, mert cukrokra van szükségük a fennmaradáshoz.S ilyenkor lesz valaki cukor/csoki/sütimániás. Nekem is szoktak lenni ilyen idõszakaim, aztán meg elmúlnak.
Én 16évesen unom a csokit, és nem is szeretem, nekem túl édes. Alapból nagyon ritkán eszek édes dolgokat, fõleg ilyen édes nasikat. :D De ha rámjön, akkor van ilyen Dr.Oetker shake, csokis. :) Na az még nekem is belefér, mert ha több tejet rakok bele, nem olyan iszonyú édes. Szerintem tök jó, Teszkóba, Ósünben is lehet venni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat ::) Mozogni szoktam télen járkori amikor száraz az idõ akkor sima kori meg minden este tornázok csk ténbyleg rengeteget eszek ami már kezd látszani és ez zavar :s

Format Factory programot töltöttem le gif készítéshez, de nem gifként menti el, hanem csak a Jegyzetfüzet segítségével nyissa meg. Mit kell tennem ahhoz, hogy gif legyen?

Legjobb válasz: Jaj, Franciska0202! Legalább írd már le, hogy hogyan csinálod a mentést, akkor könnyebb rájönni, hogy mit rontasz el. Amikor Jegyzettömbbel megnyitod, valami értelmes szöveget látsz, vagy csak összevissza karaktereket? És milyen nézegetõvel nyitnád meg? A Win saját képnézõje ugyanis nem játssza le a mozgó GIFet... Amíg válaszolsz, átmegyek Windowsba, és megpróbálom tisztázni, hogy mit mûvelhettél.

Jaj, Franciska0202! Legalább írd már le, hogy hogyan csinálod a mentést, akkor könnyebb rájönni, hogy mit rontasz el. Amikor Jegyzettömbbel megnyitod, valami értelmes szöveget látsz, vagy csak összevissza karaktereket? És milyen nézegetõvel nyitnád meg? A Win saját képnézõje ugyanis nem játssza le a mozgó GIFet... Amíg válaszolsz, átmegyek Windowsba, és megpróbálom tisztázni, hogy mit mûvelhettél.
A kérdező hozzászólása: Az alapprogramom Windows 8-as. Megnyitom a FormatFactoryt, klikk a videó-->GIF. Hozzáadom a fájlt(a videót), megnyitom benne, és beállítom a gif kezdõpontját, és a végét, aztán vágás. Aztán OK, ráklikkelek a fájlra még a FormatFactoryban, kijön az, hogy videó beállítás, profilban 240p. Mntés másként, beállítom a nevét, és leokézom. Kiírja, hogy mentés sikeres.Belemegyek a DATA(D:) - re a számítógépben, OS(C:) , Felhasználók, Dokumentumok, FormatFactory, VideoCustom, ott megnyitom a gifet, és ezt írja ki: Type=GIF Icon=15 VideoCodec=GIF VideoBitrate=0 Width=0 Height=240 FPS=7.000 AspectRatio=-2.000 AudioCodec=NONE AudioBitrate=0 SampleRate=0 Channel=0 Volume=0
A leírtak alapján jól csináltad. Miért nem töltesz le egy képnézegetõ programot pl. IrfanView http://www.irfanview.net/
Bocs a késésért, csatlakozom az elõttem szólóhoz. Megpróbálhatod megnyitni a böngészõd Fájl menüjébõl is, ha mûködés közben szeretnéd látni. A jelek szerint a GIF nincs a gépeden képkezelõ programhoz társítva, az Irfanview telepítésekor tedd meg. (A végén egy nagy listát ír ki, amelyikben bepipálhatod, mit akarsz hozzárendelni, megteheted azt is, hogy minden képfájlt, utána rákérdez, hogy biztos-e, bátran okézd le.)
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem, de abban is ugyanúgy nyissa meg, mintha a Jegyzetben.
A fõ gond az, hogy a Format Factory nálam nem indul el, helytelen konfigurációra hivatkozva (igen, telepítettem a redistributablet, annyit ért, mint halottnak a csók, ha valaki tudja a tényleges okot, segítsen). A mellékgond, hogy a leírásodat csak felületesen futottam át, egy idegen gépre kéredzkedve. Az állítólagos GIF fájlod nagyon emlékeztet egy projektfájlra. Egészen biztos, hogy GIF a kiterjesztése? Honnan kapta? Te írtad be? Milyen hosszú a fájl? Ez a teljes tartalma? A leírásodból hiányolom az Indítás (vagy hasonló nevû) gomb megnyomását, amelynek hatására a program végrehajtja a konverziót. Emlékeim szerint ez nem azonos a Mentéssel. Nézd meg, hogy nem találsz-e effélét.
A saját telepítési gondomat közben megoldottam (mi tagadás, ez nekem csak úgy megyen...), így most ismét elõvéve a te problémádat, megpróbálhatok a fentebb még bizonytalan emlékként derengõ álláspontomnak vizuálisan is nyomatékot adni: http://kepfeltoltes.hu/130724/FormatFactory_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm tabaki, egy angyal vagy :) . Igazad volt, nem konvertáltam át. Már minden megy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!