Találatok a következő kifejezésre: Mit kell hogy a melegbe ne (5 db)

Mit kell tennem hogy a melegbe ne legyenek piros pöttyök a fenekemen?

Egyre melegebb van sok kispirospötty van a fenekemen!!! És ez zavaró ha strandra megyek tangás fürd?ruhában akkor látszik!!! Mivel kenhetem vagy házi gyógymód esetleg hint?por???mit tegyek???

Legjobb válasz: Szerintem biztos van rá megoldás, kérdezz meg egy bõrgyógyászt. Talán nem is a melegtõl van.

Szerintem biztos van rá megoldás, kérdezz meg egy bõrgyógyászt. Talán nem is a melegtõl van.
Hát ez néha nálam is gond, én hintõport szoktam használni és néhány nap múlva elmúlik.Az a lényeg, hogy ne hordj melegben farmert vagy valmi szûk vastag nadrágot.
Alaposan öblitsd ki a mososzert a ruhábol.

Nyári babákra mit kell adni, hogy se ne legyen melegük, se meg ne fázzanak? Ha 40fok van, és a ha épp 20fok?

Kezdésnek van ujjas rugi, meg ujjatlan napozó meg body, mert nem tudunk pontos méretet 1-1. Miért zavarjam majd a kispapát szülés után? Mib?l mennyire van igazán szükség?

Legjobb válasz: A Tesco-ban vannak nagyon jó anyagú, vékonyabb rugdalózók. Szerintem egy 3-3 db jó,ha van abból is. 56-os, 62-es elõször, aztán már Te is meg tudod venni a többit. Nekünk is van onnan pár, nagyon kellemes viselet melegben is. Nyáron is szükség lehet hosszú ujjúra, vastagabbra is. Szerintem a vastagabból is kell 3 db legalább.

A Tesco-ban vannak nagyon jó anyagú, vékonyabb rugdalózók. Szerintem egy 3-3 db jó, ha van abból is. 56-os, 62-es elõször, aztán már Te is meg tudod venni a többit. Nekünk is van onnan pár, nagyon kellemes viselet melegben is. Nyáron is szükség lehet hosszú ujjúra, vastagabbra is. Szerintem a vastagabból is kell 3 db legalább.

Szilveszterre várom 2. gyermekemet. Az első nyári baba volt. Az öltözködéssel igy alig volt gond. Hogyan öltöztessek egy hideg napon egy ujszülötett, hogy ne fázzon meg, de melege se legyen? Miböl kell több ruhát vennem? Mibe hozzam haza a korházból?

Legjobb válasz: A legjobbak otthonra a rövid ujjú body hozzá hosszú ujjú rugi vagy a hosszú ujjú body és hozzá ujjatlan rugi. Ha kiviszed fontos egy meleg sapi illetve jó meleg téli overáll ami kapucnis. Mi legalábbis így öltöztettük télen.

A legjobbak otthonra a rövid ujjú body hozzá hosszú ujjú rugi vagy a hosszú ujjú body és hozzá ujjatlan rugi. Ha kiviszed fontos egy meleg sapi illetve jó meleg téli overáll ami kapucnis. Mi legalábbis így öltöztettük télen.


Sok vizet kell inni, útközben is legyen nálad.
Vigyél magaddal túlélõcsomagot: 40 faktoros naptej a leégés ellen, egy üveg víz, frissítõ kendõ. Vegyél sapkát, vagy ha nem, akkor vizezd be a fejed/hajad.

Mi a véleményetek a bichon havanese kutyákról? Milyen gyakran kell őket nyíratni? Elég nyár elején, hogy ne legyen olyan melege? Tényleg nem hullik a szőrük?

Legjobb válasz: Azt nem értem. Miért vesztek hosszú szõrû kutyát ha levágjátok a szõrét?...A Havanesenek 2 rétegû a szõre nem kifejezetten jó ha állandóan vágva van neki. Amúgy nem hullik a szõre, csak fésülésél marad a fésûben (kefében). Egyébként télen fûti a nagy bunda nyáron meg hûti. Egyébként pedig egy nagyon ember centrikus kutya tele szeretettel, nagy mozgásigénnyel, és sok odafigyelés, határozottság kell a neveléséhez. napi 3-5 órát kell vele foglalkozni, játszani, minden nap fésülni, tisztítani a szemét. UTÁL EGYEDÜL MARADNI.

Azt nem értem. Miért vesztek hosszú szõrû kutyát ha levágjátok a szõrét?...A Havanesenek 2 rétegû a szõre nem kifejezetten jó ha állandóan vágva van neki. Amúgy nem hullik a szõre, csak fésülésél marad a fésûben (kefében). Egyébként télen fûti a nagy bunda nyáron meg hûti. Egyébként pedig egy nagyon ember centrikus kutya tele szeretettel, nagy mozgásigénnyel, és sok odafigyelés, határozottság kell a neveléséhez. napi 3-5 órát kell vele foglalkozni, játszani, minden nap fésülni, tisztítani a szemét. UTÁL EGYEDÜL MARADNI.
Az enyémnek nem hullik a szõre. Egy évben 3-4-szer nyiratom. Tavasszal, nyáron, és õsszel. Esetleg mégegyszer a hideg beállta elõtt, attól függ mennyire nõtt meg a bundája. Most decemberben is voltunk kozmetikán, de nem vágattuk nagyon rövidre a szõrét, inkább csak a fenekénél és a szeme körül nyirattuk.
Én az enyémnek nem szoktam rövidre vágatni a szõrét nyáron sem. Nagyon barátságos kutyus. Tényleg nagy a mozgásigénye, de ha kiskorától szoktatod jól elvan egyedül amíg dolgozol vagy suliban vagy. A szõre nem hullik ha rendszeresen fésülöd.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Mind hasznos volt számomra!Felpontozás járt! :-) Átlagban mikor érik el azt a tömeget, és magasságot amikor nem nõnek tovább?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!