Találatok a következő kifejezésre: Mit kell hogy a melegbe (21 db)

Mit kell tennem hogy a melegbe ne legyenek piros pöttyök a fenekemen?

Egyre melegebb van sok kispirospötty van a fenekemen!!! És ez zavaró ha strandra megyek tangás fürd?ruhában akkor látszik!!! Mivel kenhetem vagy házi gyógymód esetleg hint?por???mit tegyek???

Legjobb válasz: Szerintem biztos van rá megoldás, kérdezz meg egy bõrgyógyászt. Talán nem is a melegtõl van.

Szerintem biztos van rá megoldás, kérdezz meg egy bõrgyógyászt. Talán nem is a melegtõl van.
Hát ez néha nálam is gond, én hintõport szoktam használni és néhány nap múlva elmúlik.Az a lényeg, hogy ne hordj melegben farmert vagy valmi szûk vastag nadrágot.
Alaposan öblitsd ki a mososzert a ruhábol.

Kinezetre meg lehet allapitani valakirol hogy meleg? Miket kell figyelni, mik azok a tulajdonsagok amit figyelni kell?

Legjobb válasz: figyelni "kell"? van akirõl lerí, van akirõl nem. fiúknál értelemszerûen nõiesebbek, inkább viselkedésre, beszédre. Van akinek nagy csókos szája van, stb.. de van akirõl egyáltalán nem rí le. Nekem annó suliban volt egy meleg oszt társam. Nem tudtam, hogy meleg, csak sejtettem, azt pár évvel késõbb mikor rákérdeztem egy csajtól akirõl kiderült, h leszbi, bár róla is sejtettem, mert õ meg fiúsan viselkedett. A srác többnyire a lányok társaságát kereste, mindig lágyan nem férfiasan beszélt. Lányos volt. nah kb ennyi. lehetne itt órákig sorolni, de egyetemes recept nincs erre, hogy valami jelbõl konkrétan felismerd, ha max nem abból, hogy egy másik férfival csókolózik éppen.

figyelni "kell"? van akirõl lerí, van akirõl nem. fiúknál értelemszerûen nõiesebbek, inkább viselkedésre, beszédre. Van akinek nagy csókos szája van, stb.. de van akirõl egyáltalán nem rí le. Nekem annó suliban volt egy meleg oszt társam. Nem tudtam, hogy meleg, csak sejtettem, azt pár évvel késõbb mikor rákérdeztem egy csajtól akirõl kiderült, h leszbi, bár róla is sejtettem, mert õ meg fiúsan viselkedett. A srác többnyire a lányok társaságát kereste, mindig lágyan nem férfiasan beszélt. Lányos volt. nah kb ennyi. lehetne itt órákig sorolni, de egyetemes recept nincs erre, hogy valami jelbõl konkrétan felismerd, ha max nem abból, hogy egy másik férfival csókolózik éppen.
Ha valakirõl nem is, "legjobb" barátjáról már biztossaan
A túl extravagánsan öltözködõ, nõies arcú, frizurájú, magasított hangon, affektálva, finomkodva, olykor selypítve beszélõ fiúkról lerí. A mozgásukon is látható, hogy jobban ringatják a csípõjüket, és kezüket is nõies stílusban tartják, például mell- vagy fejmagasságban, a tenyeret kifelé fordítva (ez utóbbi például nõknél szexuális jelzés ;) Ugyanakkor vannak közöttük olyanok is, akik ügyesen titkolják.
Meg van az a fajta, amikor ránézel, és hiába nem nõies, meg nem úgy öltözik, az arca elárulja , h az.
"ma 13:25": nem a francia sznobokról írtál? :)
igen :) meglehet állapítani.Van egy ismerõsöm férfi akinek van egy szépség szalonja magassarkú cipõben, nõi ruhákban, kisminkelve, piros körömlakk, nõi kis kézi ritiküljével tipeg-topog a városban :P Nyáron láttam már szoknyában is. Hát ehez nagy merészség kell hogy férfi létére így mászkál :)
A külsõ alapján ezt sem lehet megítélni biztosra, ahogyan ált. más belsõ tulajdonságot sem.

Nem értem mi a baja az embereknek a melegekkel? Mit kell azzal foglalkozni, hogy ki melyik nemhez vonzódik. Kicsit túl van dimenzionálva a dolog szerintem. Engem sem érdekel ki mit szeret, semmi közöm nincs hozzá.

Akkor egyeseket ez mit zavar hogy vannak melegek meg leszbikusok? 34/F

Legjobb válasz: Az a helyzet lassan divat lett a melegeket utálni ha nem utálod akkor a másik többi téged is melegnek néz . Addig a pontig egyáltalán nincs bajom a melegekkel míg nem nyomulnak rám . És nem elõttem csinálják . Több kolegám is meleg soknak nem volt könnyû beilleszkedni a csapatba . Még néha érik õket atrocitások de alapjáraton elfogadtuk õket .

Az a helyzet lassan divat lett a melegeket utálni ha nem utálod akkor a másik többi téged is melegnek néz . Addig a pontig egyáltalán nincs bajom a melegekkel míg nem nyomulnak rám . És nem elõttem csinálják . Több kolegám is meleg soknak nem volt könnyû beilleszkedni a csapatba . Még néha érik õket atrocitások de alapjáraton elfogadtuk õket .
Néha elgondolkozom, hogy valakinek miért jó az, ha megsért másokat. Gondolom ebben akarja kiélni magát, hogy Õ is beleköthet valakibe, nem csak vele kötekednek. Mert általában azok szoktak nyíltan b..zini, meg ok nélkül neki esni a melegnek, akik ebben élik ki magukat. Pusztán csak primitív emberek. Élvezik, hogy van egy olyan pont az emberen, amit lehet szurkálni. Sajnos sok ember úgy van vele, hogy mindenhez joga van, neked meg jogod van tûrni. Az ilyeneket csak kikerülni kell, azért bántja a melegeket, mert könnyû bántani õket, mert a környezetében õt baszogatják, és élvezi, hogy átkerült a másik oldalra. A legtöbb emberben ez mozog, ha lealacsonyodik erre a szintre. Nem kell ezen idegeskedned, aki bántja a melegeket az azért bántja, mert általában a környezetében õt magát is bántják, és így éli ki magát. Ennyi a titok. Heteroszexuális vagyok, de ennek ellenére engem is rohadtul zavar. Mert egy primitív dolognak tartom az egészet. Aki egyszer elkezdi, azzal sokat elárul magáról és ott is hagyom. Hogy õszinte legyek, aki a melegeket fikázza, az fikázza a környezetét is. Nem egy olyan haverom volt, aki "poén" alapon (nem volt az) kötözködött, beszólogatott, sértõ volt, de nem vette észre magát, persze velem és másokkal is ilyenek voltak. Mindegyikben az a közös, hogy elég gyakran szidta a melegeket, illetve a legkedveltebb káromkodás az volt, ha leb..zizhatott valakit. Hozzáteszem egyik ilyen ismerõsöm se volt 100-as, vagy hú de fasza csávó. Hogy õszinte legyek mindegyik kicsit nyomott volt. A legrosszabb dolog, hogy nem veszik észre magukat, mert primitívek. Ez a lényeg, hiába oktatsz ki egy b...iutálót, nem fogja fel, mert hülye.
Az elsõ vagyok . Divatos dologgal nem magamra utaltam hanem az általános képre ami sajnos van . Több alkalom is volt , hogy ki védtem meleg kolegám a többiek miatt . Ezt a mások elõtt csinálják dologról meg annyit volt rá példa hogy láttam persze nem a kolgáimat smárolni az utcán . Nem magamat féltem tõlük . De mondjuk egy 8-10 éves gyerekkel sétálsz a strandon vagy bárhol és pont bele futtok egy ilyen estbe rá kérdez a 2 bácsi miért csókolózik akkor mint mondasz ? Teljes korú szexuális felvilágosítást tartasz neki ?
Ennek vallási okai is vannak! Nem véletlenül teremetett Isten férfit és nõt! és szerintem kur.vára van közöm ahoz, hogy ki melyik nemhez vonzódni, a fiam ne azt lássa, hogy az a helyes, hogy 2férfti egymást csókolgatva megy az utcán, sõt ne ezt lássa a fiatalság!!! Éjjel nappal budapestbe is, ez a példa, ezt súgározzák a társadalomra, igen is kell meg kell mondani, és ki kell állni, pont az ilyenek miatt tartunk ahol tartunk, azért mert sosem állunk ki magunk mellet, a haza mellet, és az elvek mellett!!! és nektek csak gratulálni tudok, hogy ha ezt akarjátok, hogy a jövõ, a fiatalság ezt lássa, hogy hogyan csókolózik pár meleg, a margithídon! Gratulálok, igen is szóvá kell tenni, mert nem helyes!!!!!
Téged nem érdekel, mert.te is egy vagy közülük. Elég baj, ha elfogadod õket, lassan majd szeretni is fogod a melegeket.
Aki nem érti meg, amit a másik mond, az itt egyedül te vagy, kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: A Te logikáddal bizony ördögi körnek bizonyul , viszont nem ez történik. Sajnálom, hogy nem érted , hisz elég magas a szint amit érteni kell. Igazán sajnálom hisz ez sok mindenben gátolhat az életben de tutti , hogy nem veszed annak sõt a másik a hülye...persze persze :) ))))
"Te magánügyed. Na ezt kell magadban tartani." Ezért mondom hogy mérhetetlenül tudatlan vagy! Akkor az, hogy kinek mi a véleménye a melegekrõl, az az Õ! saját egyéni véleménye, neked semmi közöd hozzá, az ezzel kapcsolatos véleményedet tartsd magadban! .) Látod! Ördögi kör.....
géééj
A kérdező hozzászólása: Az hogy nem szimpatikus neked egy két ember meg aki emígy gondolkodik az viszont már tényleg a Te magánügyed. Na ezt kell magadban tartani. Fel ne vonulj ez miatt kérlek .
ma 13:42 Sajnos kérdezõ belõled is hiányzik az értelem.....nekem igazából csak az ilyen okoskodó, magát intelligensnek beállítani próbáló emberek nagyon ellenszenvesek, legyen meleg, transz, heteró......mindegy! Ha nem azt írja valaki, hogy "imádom, s elfogadom a melegeket", akkor szerinted az hülye, tudatlan......értem!
A kérdező hozzászólása: Csak úgy valahonnan egy reakció arra, hogy akik ebben semmit sem értenek: "Nem nagyon érted azt ugye, hogy mi a különbség két felnõtt, akarattal rendelkezõ ember szerelme és az erõszak között, ugye? Neked csak dugás, az dugás, és kész, mi?" De gondolom még mindig ott tartunk , hogy oké de ne tolják a pofámba. A gyökér az gyökér az értelem meg értelem. :)
Látom, hiába írjuk le akárhányszor, h nem magával a buzulással van problémánk, hanem azzal, h ezt az arcunkba toljátok, sose fogod megérteni. Nem is akarod szerintem.
A kérdező hozzászólása: Még jó, hogy a kommentelõk többsége egy bizonyos szint alatt van így asszem nem nehéz többségben lenni. A kérdés lényege így se ment át hisz ugyanazokkal a szavakkal kifejezésekkel "sokkolnak", , , ha eltelne 13 év akkor sem változna. Vicces így vissszaolvasva , végülis a kérdésemre a válasz nme jött meg de azonkívûl ami eköré kialakult "butapátosz" az többszörösen is.
szerencs, hogy a valaszolok tobbsege kerdezo ellen van, kerdezo sajnos hormonzavaros, es nagyon sajnaljuk hogy egy egérbe tobb esz szorult mint a kerdezobe:-) es tanuld meg elfogadni azt hogy azert mert te szereted masnak nem kell:-)
ma 11:49 nem is az hogy szerencse, hanem meg kellene vére érteni, hogy ha valaki meleg, nem kell vele dicsekedni, nem kell lázadozni, így természetes, úgy természetes.... akkor meleg az illetõ! de! kit érdekel??? Legyen meleg, de nehogy már be akarja nekem magyarázni, hogy így fogadjam el, úgy fogadjam el! pfff azt fogadok el, amit akarok, és szerintem semmit sem kell megmagyaráznom....
ma 17:42 fúúúúú ha ilyen bukó, tudatlan lenne az összes meleg, nem csodálnám hogy ha nem fogadnák el õket! Nagyon örülök neki õszintén kérdezõ, hogy te Albert Einsteinnek hiszed magad, csak a helyzet az hogy lesznek még pofonok, csalódások az életedben a korlátolt felfogásod miatt :D
A kérdező hozzászólása: A Te szemeddben biztos vagyok benne. Az, hogy kinek a pártján van az sose mérvadó. Pl Az USA lakosságának a fele kitalációnak gondolja hogy voltak koncentrációs táborok valaha a világon, aztán meg ugyi....na szóval.
A kérdező hozzászólása: Én csak lefordítottam azoknak a mondatoknak az értelmét amit Te állítottál. Akkor mi a bajod hisz ezek Tõled származnak, , , , hja nem tetszik a szembesítés? aKKOR IGAZAD VAN KI KELL LÉPNI INNEN :) MENJ!
"Szerinted én túl okos vagyok és ezért azért zavaró" Kapjál már magahoz? Ki mondott ilyet??? Nem vagy egy kicsit túl beképzelt, egoista?? Nekem Alekosz(VV) jut eszembe rólad.....ezzel mindent elmondtam, amit akartam, és befejeztem (nem, nem azért mert okos vagy!)
A kérdező hozzászólása: Azért értelmezem így mert ez egy vita? Lehet. Tehát gyakorlatilag ha okosabb vagy akkor tessék vitázni a saját fajsúlyodban lévõ emberekkel. Szerinted én túl okos vagyok és ezért azért zavaró , mert megzavartam a kórusban történõ bu...st, nekem egy csoport tagjaként tûrnöm kellene, hogy engem gyalázzanak közvetve. Ugye ezt nem gondolod komolyan , mert akkor ennek fordítva is mûködni is kellene, lenne itt hatalmas keresztény szemforgatás, ha az egyház nem fogad el engem akkor miért kéne nekem az egyház szabályait kötelezõen betartanom. Ha az egyház nem veszi figyelembe az én világnézetemet és mindig elítélõen nyilatkozik akkor nekem miért kellne az egyháznak az álláspontját elfogadnom? Lásd szabad vallásgyakorlat. Ugyhogy mindenki huzzon el a p...ba és foglalkozzon saját magával s ne azzal, hogy más mit csinál. Ennyi. Ez csak nme lesz probléma felfognod.
ma 18:03 Úristen! :D Látom a saját magad elõnyére értelmezted a válaszom! Gratulálok! :D Ezért mondom, hogy KORLÁTOLT!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Dehát most ismerted be , hogy butább avgy mint én akkor ki a fegyvertelen?
"Tulajdonképpen akkor azért nem vitázól velem , mert túl okos vagyok hozzád képest, , , ezt írtad le pontosan. Köszönöm." Oh hogyne!!!!! Nem akarlak ebbe a tudatba ringatni drága barátom! Azért nem vizázom veled, mert nem harcolok fegyvertelen emberrel!!!
A kérdező hozzászólása: Tehát azért utálsz engem , mert sokat olvasok és képzem magam, hogy legyenek ismereteim... értelek tehát . Köszönöm szépen, elismerted a saját butaságod kiemelve az én értelmemmel.
ma 18:00 A hozzád hasonló melegeket nem nézem le! Van egy jó pontod! Viszont a kérdezõtõl konkrétan hányingerem van! Annyira buta mint a se..gem, és korlátolt! Utálom az olyanokat, akik sokat nézik a tv-t(vagy olvasnak), és okosnak hiszik magukat......
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen akkor azért nem vitázól velem , mert túl okos vagyok hozzád képest, , , ezt írtad le pontosan. Köszönöm.
"A Te szemeddben biztos vagyok benne" Nyugi, az enyémben is!
"A Te logikáddal bizony ördögi körnek bizonyul , viszont nem ez történik. Sajnálom, hogy nem érted , hisz elég magas a szint amit érteni kell." Mielõtt jönne a "homofób", meleg vagyok! 22/F! Kérdezõ! Neked viszont nem nehéz a logika, mert neked nincs! Komolyan számomra is annyira unintelligens, és tenyérbemászó vagy, és a hozzád hasonlóak miatt néznek le minket, de az sem kizárt, hogy provokálod direkt a heteró embereket, mert te is az vagy!!!! Direkt beszólogatsz mindenkinek! Szerintem kamu a kérdés......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utóbbi kommentelõ...ezek mind mind megerõsítették azt amit én is írtam.
En csak a sajat, szemelyes elmenyemet tennem hozza a vitahoz elso korben, ha szabad. Sokan irtak, hogy nem lattak meg ferfit ferfival csokolozni az utcan... en egyszer lattam. Kulfoldon, egy nyugat-europai vilagvarosban. Furcsa elmeny volt. Valahogy meglepo. Valoszinuleg azert, mert tenyleg nincs hozzaszokva az ember, hogy azonos nemu parokat igy lasson az utcan. Aki aggodni kezdene, sietve megnyugtatom: tuleltem! Semmifele belso kenyszert nem tapasztaltam, hogy az elmeny hatasara hirtelen, varazsutesre homoszexualissa akarnek valni. Es ingerult, vagy indulatos sem lettem tole, nem ereztem semmi olyat, hogy esetleg eroszakkal kellene megtorolni a dolgot. Tudatosult bennem, hogy egy ferfit latok csokolozni egy ferfival, majd utana elfordultam es nem neztem tovabb. Teljesen ugyanugy, ahogy egy ferfi es no csokolozasanal is tennem/teszem: veletlenul eszreveszem oket, aztan tudatosul bennem, hogy egy csokolozo part latok, akik egymas iranti szeretetuket igy fejezik ki, majd nem nezem tovabb, nem bamulom, megyek a dolgomra. Nem latom be, hogy miert valna barki attol homoszexualissa, mert homoszexualisokat lat. Ezek szerint akkor egy homoszexualis is heteroszexualissa valik, ha sok heteroszexualist lat? Vagy visszafele nem mukodik?! Teljesen felesleges a divatkovetest belekeverni a dologba, hiszen az inkabb magatartasforma (nem valos szexualis orientaciot takar) es leginkabb a tinedzserekre jellemzo, akiknek meg alakuloban van a szemelyisege, nem stabilak erzelmileg es altalaban akkor akarnak mindenaron valamilyen aktualis divatot kovetni (pl. mondjuk azt, hogy kiprobalja, milyen azonos nemuvel csokolozni), amikor ilyen-olyan okokbol nem kapnak eleg stabil erzelmi tamogatast otthon es ugy erzik, valamivel kompenzalniuk kell, hogy a tarsaik elfogadjak oket. Szoval alapvetoen a szulo feladata, hogy a megfelelo idoben elkezdve folyamatosan arra nevelje a gyereket, hogy legyen onallo, stabil, sajat szemelyisege es tudjon kulonbseget tenni a valoban belulrol fakado erzelmei, vagyai, gondolatai es a felszinesseg, a csordaszellem, a divatkovetes kozott: egy magabiztossagra, ontudatossagra, egeszseges onbizalomra nevelt gyerek jo esellyel mar tinedzserkorban is kulonbseget tud majd tenni, hogy mikor tesz valamit azert, mert azt o ugy erzi helyesnek, ugy akarja es mikor azert, mert a masoknak/divatnak/kulso hatasoknak valo megfelelesi kenyszer hajtja. Mas szavakkal: egy ontudatossagra nevelt fiatal nem lesz sosem konnyeden befolyasolhato es manipulalhato, szoval divatbol, vagy mert sok helyen ezt latja, nem hogy homoszexualis nem lesz (hogyan is valhatna ettol eleve homoszexualissa?!), de kulso nyomasra sem fogja azt erezni, hogy barmilyen szexualis jellegu tevekenyseget ki kellene probalnia egy vele azonos nemu tarsaval. Ha szulo lennek, en szemely szerint nem azt tartanam helyes megoldasnak, hogy rejtsuk el a gyerek elol a homoszexualitast es ovjuk minden olyan dologtol, amit furcsanak talalunk elso ranezesre, hanem hogy tudatositsuk, hogy a vilag sokszinu, az emberek sokfelek, sokfele dolgot csinalnak es otthon olyannak kellene lennie a legkornek, hogy a gyerek azt erezze, barmit barmikor nyugodtan megkerdezhet, ha valami furcsat lat, tapasztal a vilagban, en pedig (termeszetesen a korahoz illo tartalommal es reszletesseggel, no, meg persze a kepessegeimhez, tudasomhoz merten) elmagyarazzam neki, hogy igen, ilyen dolgok is leteznek, meg kell probalni megerteni.
Nekem addig semmmi bajom nem volt velük, amíg nem kaptak ekkora nagy nyilvánosságot, nem másztak bele az emberek arcába, szerintem már erõszakosan. Nem igaz, hogy nem tudják a melegek felfogni, hogy az emberek többségének a gyomra ezt még nem veszi be, ne kapálózzanak fölöslegesen. Nálam is az ellenkezõjét érték el annak, amit gondolom, hogy terveztek(minél többet kampányolni, annál elfogadottabb lesz). Nem szólnék be az utcán, nem reagálnék erõszakosan ha látnék egy meleg párt, de az undor kiülne az arcomra.Kézen fogva sétálás még elmegy, de a nyalkodás stb. már sok.
Ennyi erõvel akkor nyugodtan járjanak a szép nõk meztelenül, sõt, tegyék nekik kötelezõvé, mert engem nem zavar. Dobjanak nyugodtan atombombát New Yorkra, mert engem az se zavar. Értsd meg, attól h téged nem zavar vmi, még lehet nemkívánatos dolog. És nem elsõsorban azért káros a buzık magamutogatása, mert nekem v más egészséges embereknek nem tetszik, hanem mert a gyerekek, akik még befolyásolhatóak, ezt látják. Ahhoz pedig nem kell szélsõjobbosnak lenni, h vki azt akarja, h a gyerekébõl egészséges, heteroszexuális felnõtt legyen. Mellesleg az általad idézett illetõ közvetve ugyan, de elismeri, h a homoszexualitás deviancia. Ráadásul hazudik, amikor azt állítja, h a heteroszexuális devianciákat kevésbé ítélik el. Nem hiszem, h lenne olyan, aki normálisabb dolognak tartja pl. a pedofíliát, mint a homoszexualitást, legfeljebb a pedofilok. Csak a pedofíliát - nagyon helyesen - nem igyekszik a média normális és természetes dolognak beállítani, ezért nincs szükség akkora tiltakozásra ellene.
A kérdező hozzászólása: Persze nem rólad szól csak a hasonlókról :)
A kérdező hozzászólása: Ezt meg csak úgy kivettem a mostani pride megmozduláshoz fûzve: "Az igazi baj az, hogy a fenti cikk írói, a hazafiságot és a nemzeti érzést a homofóbiával összemosni kívánó embereknek tûnnek, akik ráadásul nem gondolkodnak racionálisan. Nem tudják megkülönböztetni a szexuális devianciákat, illetve valamilyen okból csak a homoszexuális terület esetleges túlzott exhibicionizmusa ellen emelik fel a hangjukat, és valamiért a heteroszexuális devianciák nem zavarják õket, vagy legalábbis nem szólnak azok ellen. Nekem semmi bajom a FELNÕTT társadalomban elõforduló szexuális devianciákkal amíg az nem sérti az emberi jogokat és nem agresszióként nyílvánul meg olyanok felé akik nem kérnek belõle. Jómagam, feleségemmel együtt szerplünk is a Budapest Pride rendezvénysorozat részeként létrejött fotókiállítás fotóin is, amely nem kizárólag a homoszexualitást, hanem a társadalmi konvenciókba elsõ látásra nem illeszkedõ párokat mutat be (homoszexuális, heteroszexuális, színesbõrû vagy egszerûen csak tetovált bõrû párok). Ha cikk írói, illetve velük egyazon (alacsony) értelmi képességû emeberek emiatt listázni akarnak, hát állok elébe. Szívesen el is beszélgetek velük az egész témakörrõl. Én egyszerûen értelmetlen és elfogadhatatlannak találom hogy egy gondolkodási képességeiben limitált csoport félelemben próbál tartani másokat csak azért mert nem tetszik nekik e más csoport szexuális beállítottsága."
A kérdező hozzászólása: Magyarul egy felnõtt férfi belehal ha csókolózni lát két férfit ( ugye csupa fikció de mindegy )? Oké akkor nem tetszik hisz miért is kellene. De ennyi. Ez egyszerû hétköznapi dolog csak amit nem akarsz eltûrni. Demokrácia? Nem létezett sohasem és nem is tud létezni csak beszélnek róla. Megérteni csak akkor lehet valakit ha értelmesen forog az agya, az, hogy neked kevésbé arról én had ne tegyek :) hisz nem tud túlmenni egyes dolgokon , kijelentéseken, sõt direkt félreértelmezve értelmezel. Nekem olymindegy hisz egy felnõtt ember viszolyog dolgoktól az természetes de hogy meg is akarod mondani hogy mit kéne tenni?Hmmm Te vagy az alkalmas alanya a szélsõjobb megnyilvánulásainak.Hisz kb az értelmi és mentális szint ott van benned. De sebaj mert lehet valahova tartozni nyugodtan. He :) Ennyi :)
Sz*rd le nincs jobb dolguk nem kell õket meg érteni vannak hülye emberek és kész vedd magad olyan emberekkel körül akik szeretnek és ennyi
Nem kötelezõ végignéznem? Mondjuk elmegyek egy utcán, és az út mellett a padon két férfi smárol. Még ha el is fordulok, akkor is meglátom, és ez zavar, mert gusztustalannak tartom. Elvileg demokráciában élünk, a többséghez kell alkalmazkodni, tehát ha a többséget zavarja vmi, akkor attól bizony illendõ tartózkodni. Az más kérdés, h ami most van, annak köze nincs a demokráciához, és pont fordítva mûködik, a többségtõl várják el, h a kisebbséghez alkalmazkodjon. Az értelmi része tényleg nem egyenrangú kettõnk közt, mert ahogy látom, nem igazán fogod fel, amit írok.
A kérdező hozzászólása: Ismételten nem látok értelmet ebben a kevés mondatodban sem. A rátukmálás része nekem nem világos sajnos , Nme tudok róla hogy valaha valaki tukmált volna bárkit is bármire, max tukmálásnak nevezed. A csókolózást (mivel sose láttam ilyet de ez már más kérdés)meg nem lenne kötelezõ végignézned. Vagy netán már kényszerítettek már téged ilyesmire? Meg ha van is ilyen mitõl lenne ez nem normális? Mert egyeseket zavar?Ohh...hát engem si mennyi minden zavar és akkor iylen esetben el kell mennem hisztizni meg tojást dobálni? Hmmmm.....nos sajnos ahogy látom az értelmi része nem igen egyenrangú kettõnk közt és ez bizony megakadályozza azt amitõl egy vita vita lenne. Az elfogadás ha hiányzik akkor nincs is mirõl beszélni hisz ahogy kiveszem lenne ha...tehát szeretlek lányom ha kötöd valamihez? Oh persze, , , feltételekhez kötött adomány :) Tipikus de a mindennapokban bõven jelen van.Adok ha..elnézem ha....megbocsájtok ha....szeretlek ha... Pontos képe a társadalomnak..nemrégen olvastam egy tanulmányt a magyar emberek hozzáállásárol bármilyen témában is, , elszomorító volt. Épp ezt mutatták ki. Én rendes vagyok és megbízható de a másik az tutti nem. Én becsületes vagyok és toleráns csak ne lenne az a sok....Mindenki lop de én sosem. Na kb. ez a lényege tömören.
Tehát homofób vagyok? Jó h szólsz, le is törlöm a Queen- és Judas Priest-diszkográfiámat, hiszen azokban buzık énekelnek! Azt nem vagytok képesek felfogni, h minket nem a buzulás zavar önmagában, hanem h ezt rátukmáljátok a többségre. Ez a baj a buzıfelvonulással is, meg az utcán csókolózással is (csak h megértsd: nem kizárólag a dugásra gondolok). Csináljatok felõlem, amit akartok, csak ne kelljen másnak végignézni. Ha minden buzı ehhez tartaná magát, senkinek semmi baja nem lenne veletek.
A kérdező hozzászólása: Igen ennyi sajna , többre nem tellett. Dugni akarok mindnekivel az utcán persze kézenállva és énekelve akár a himnuszt is. Ez jött át hisz már agymosásról írsz......kár hogy nem vagyok homofób. Holnap szétdobálhatnám õket tojással.
"Engem sem érdekel ki mit szeret, semmi közöm nincs hozzá." akkor fogadd el, hogy vannak akik utálják a melegeket, kérdezõ egyébként meleg?
A kérdező hozzászólása: Igen a kérdezõ meleg. Igen épp az ilyen emberek miatt van szükség ezelre a megmozdulásokra, hisz nme kívánt dolognak tartják mindezt. Persze ép magyarázat nélkül. Butaság és a legfontosabb : SZÖRNYÛ KORLÁTOLTSÁG kell mindehhez amivel mind rendelkeznek is. hISZ AKINEK FÁJ A MÁSIK NEMI HOVATARTIZÁSA ANNAK BÁRMI FÁJHAT HA ÉPP AKÖRÉ KÖLT "IDEOLÓGIÁT". Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Már megint a buta fikciók , nem láttam de ha látnék elhánynám magam..akkor hányd el magad. És még MINDIG az jön le hogy erõszakosak vagyunk...oh persze...tökre sok embert erõszakolunk meg.....a szavak kiforgatásához én is éretek ....mert ugye hetero devinancia soha nem is volt és nem is létezett...persze. Amikor már valaki egy egyszerû mondatot se akar jól értelmezni. Sikeres életpályája lehet az illetõnek, hiszen az egyszerûbb megértésekkel is gondja van. Na ettõl óvjon meg mindenkit az ilyen. Hát igen a lényeget ha valaki nem fogja fel akkor mit is magyarázunk neki? Az olyan hogy mindenki rohadt meg szemét de bezzeg én..én tökre jófej vagyok:) Igaz? A fwlvonulásnak épp ez a lényege, , akinek baj a melegség annak baj a bõrszín is meg bármi más. Na ezek ellen a fa..ok ellen megy és ahogy elnézem elég szép számban lesznek ott. Családapák , nagymamák , barátnõk bárki aki ugyanúgy hülyének érzi a helyzetet, hogy van akinek ez a legnagyobb problémája hogy ki kivel izél meg barna-e a hajszíne vagy éppen nem-e szeplõsnek született. És akkor még nem beszéltünk azokról aki mondjuk hetero , nõ és 51 évesen nem veszik semmilyen munkahelyre mert ÖREG. Hát ezeknek magyarázd meg hogy tökre jogos a viszolygásod bármelyik csoportnál is, hisz nem azt tezsi am i megfelel NEKED ÉS HASONLÓ KORLÁTOLT TÁRSAIDNAK. Elmentem mert megjött a pasim és épp seggbekukit fogunk játszani hisz nálunk ez már csak így megy. Kérem most ne zavarjanak. De a további kommentekre még az éjszaka folyamán reagálni fogok illetve inkább a holnapi napon. Köszönöm antib..ziálszent homofób de szerintem látens ami még szarabb emberek.:)
A kérdező hozzászólása: Kézzel lábbal nem de az hogy ha valakit utálattal fogadnak csak mert nem arra gerjed amire más szeretné azt nem nézem jó szemnmel. Vagy meg kell gyõzni, hogy megalapozott az utálat. Az összes ellenpélda megtörtént részemrõl. Tehát az elfogadást is természetesnek kell beadni és nem betegesen elutasítani márcsak azértis alapon. Egyébként azért mondom hogy nem érdekel de az igen ha valakinek ebbõl kára származik. Sajnálom ha így gondolom és a tanulmányozás belefulladt egy üres bödönbe.
Nem olvastam a válaszokat..... Kérdezõ! Nekem csak azzal van bajom, ha valaki már-már ásóval, kapával, kényszeresen rám/ránk akarja erõszakolni, hogy fogadjam el a homo erotikus hajlamú embereket, mert ez annyira, meg ennyire természetes! Ha így van, akkor fogadják el, hogy vki nincs oda a melegekért.....én konkrétan egyik oldalon se vagyok...magasról leszarom.....de senki se akarja megszabni a másiknak, hogy mit fogadjon el, és mit ne!!! Nincs hozzá joga! A melegeknek nyilván természetes hogy melegek, sok embernek nem...ez van... "Engem sem érdekel ki mit szeret, semmi közöm nincs hozzá." "Akkor egyeseket ez mit zavar" Szerintem akkor ahhoz sincs közöd, hogy egyeseket mi zavar, és mi nem.....
A kérdező hozzászólása: Persze hisz attól függ milyen az élete. és ahhoz mérten képtelen-e?
124/ a kérdezõ életképtelen:-)
A kérdező hozzászólása: Öcsém reggel óta itt ba...om a rezet bár nem vagyok se kovácsmester és se juhokat terelõ juhász :) Közöd sok nincs hozzá :) nem baj?
öcsém reggel 7:00 óta itt b*szod a rezet? Hogy lehetsz ilyen naplopó??
A kérdező hozzászólása: Jajdebuti vagyok hiszen én hoztam fel a kérdést :) ))
A kérdező hozzászólása: És bocs hogy megzavartam egyesek bu...zását :) ) happy weekend
A kérdező hozzászólása: Dehogy srácok , csak az van hogy akik sötétek és buták azokat nem lehet meggyõzni az ellentétérõl. Engem sose ért bántalmazás és nincs is kin levezetni a semmit. Sajnálom ha én így vagyok ezzel srcok. Tiszteletrõl meg ne az beszéljen aki ölne egyes dolgok miatt ami a nemtetszésébe beleesik.
látszik, hogy kérdezõ se tiszteli a mások véleményét! de kérdezõbõl egyértelmüen sugárzik hogy az életbe is sokat szivatták igy erteni miert ott provokalja a tobbieket!!:-)
Ha neked ennyi jött át az üzenetbõl, akkor sajnálom, szövegértés 1.
A kérdező hozzászólása: És pont.
A kérdező hozzászólása: Te akarsz megverni valakit de félsz tõle hogy megerõszakol? Tyûû hA ÚGY ÉREZD HGY TE VAGY A GYENGÉBB AKKOR MEG NE KÖTÖZKÖDJ a felnõttekkel .
kit erdekel hogy hanyan vannak a hany ellen? lenyeg h a kerdezo meglegyem verve!!! bar nem hiszem hogy sok ember kene hozza..
Ha egyedül menne vmelyikünk, lehet h te lennél az erõsebb, és még megerõszakolnád a végén :)
Mellesleg mielõtt olyan idegen szavakat használsz, mint pl. konfúzió, nézz utána, mit jelent :) Amit te keresel, az a szó a konklúzió :)
A kérdező hozzászólása: Már ismét az hogy én egyedül leszek Ti pedig TÖBBEN engem fogtok ütni? Tehát megint nem egy az egy ellenben gondolkozol hanem tömeges lincselésben ahol a túlerõ engem megsemmisít.....
Neked csak az használna, ha jól megagyalnának, mert a szóból nem értesz, ahogy azt minden hozzászólásoddal bizonyítottad ennél a kérdésnél.
ha vegre bekussolsz igen!:-)
A kérdező hozzászólása: Akkor ennek az egész a vitasorozatnak ez lehet a konfúziója, hogy addig ütünk amíg élsz?
es akkor mivan ha felhoztuk az eroszakot es mint irta nem o hozta fel hanem en. jol megkell verni a fajtadat es ennyi aztan mikozbe utunk mondhatod az elveidet meg a szonoklataid csak valoszinu szart se er;-)
A kérdező hozzászólása: Ismételten Te hoztál fel fizikai erõszakot és még engem is fenyegetsz vele.
A kérdező hozzászólása: De elismerted hogy gyengébb vagy nálam , tehát felejtsd el az erõfitoktatást. Hiszen egyszerre csak egyik lehetsz.
szerintem a kerdezo egy puding. amit meg a elozo valaszolo irt az ironikusan irt hogy te nyernel de az tuti h segbe csinalnad!
A kérdező hozzászólása: A seggbekuki a lényeg számodra? Ne haragudj de az anális vágyaidat ne itt éld ki.
Hála istennek :) Hát igen, nálad fényévekkel magasabb szellemi színvonalon vagyok, ezt valóban bemutattam.
A kérdező hozzászólása: Sikeresen bemutattad hogy milyen szellemi színvonalon vagy. A Veled való kommunikációt innentõl kezdve mellõzöm.
Nem gyógyítható, ellenben jólesik :)
...es igy verte veresre a mozgasaban korlatozott Stephen Hawking a vilag lakossaganak egy nagyon jelentos hanyadat.:)
A kérdező hozzászólása: Tehát tE HÜLYÉBBNEK tartasz engem magadnál, rendben van de akkor ez azt is jelenti , hogy a nálad okosabbik pedig téged verhet meg. Belegondoltál ebbe?
Es az idiotizmus pedig gyogyithato/kezelheto agresszioval es eroszakkal?
dehogynem szorongasz!:)
A kérdező hozzászólása: Én nem szorongok , hisz másnak vannak félelmei amik utálattal párosulnak. Szedj Te az alaptalan fóbiádra!
Bennem meg felmerult egy kerdes, amit nagyon nehezen ertek meg: ha feltetelezzuk, hogy a homoszexualitas betegseg (ahogy egyebkent - ismetlem - nem az, hiszen egyreszt korabban mar kikerult a betegsegek listajarol, valamint aktiv kutatasi terulet, nincs egyseges allaspont az okok tekinteteben, az pedig nem bizonyithato, hogy valamifele neoliberalis hatterhatalom akarna "eltitkolni", hogy betegsegrol van szo, hogy ezen keresztul szabalyozni tudja a szuletesek szamat... ez csak teoria, elmelet, nem bizonyithato), ez a teny meg mindig nem indokolja azt, hogy gyulolettel, durva minositgetesekkel, agresszioval, eroszakkal kelljen fellepni a homoszexualisok ellen. Vagy az tenyleg normalis es elfogadhato, hogy nemtelenul szidjunk, eliteljunk, akar meg is verjunk masokat, mert valamely szempontbol nem tetszenek nekunk, plane ugy, hogy ami nem tetszik bennuk, azt egyebkent betegsegnek gondoljuk?! Akkor szabad masfajta betegsegben szenvedoket is szidalmazni, elitelni es megitelni csak a betegseguk alapjan, vagy akar meg is lehet verni oket?! En ugyan nem vagyok homoszexualis, de ismerem azt az erzest, amikor a legkevesbe sem all az ember szandekaban megbantani senkit sem szavakkal, sem tettekkel, sem viselkedessel, ennek ellenere valakik valamiert szo nelkul kipecezik csak ugy, mert valami nekik eppen nem tetszik es ennek arroganciaval, agresszioval, erovel tudnak csak hangot adni. Amig egy felvonulas szimboluma lehet annak, hogy ez a fajta hozzaallas nem helyes, talan nem baj, hogy leteznek ilyen felvonulasok.
Expharma / Termékeink / Általános információk / Termékcsoportok / Lelki betegségek gyógyszeres kezelése: feszültség /szorongás kezelése Lelki betegségek gyógyszeres kezelése: feszültség /szorongás kezelése A szorongás, feszültség a mai rohanó életritmus sajnálatos velejárója. A szorongó ember többnyire nyugtalan, feszült, képtelen koncentrálni és világosan gondolkodni, vagy alvászavarral küzd. Sok szorongó ember testi tünetekrõl: fejfájásról, mellkasi fájdalmakról, szívdobogásról, hátfájásról, kimerültségrõl panaszkodik. Ezek a tünetek általában valamilyen stressz-helyzetre adott természetes reakciók, amelyek idõvel megszûnnek. Néha azonban a szorongás nyilvánvaló ok nélkül is felléphet. Ha tehetjük rendszeres testmozgással, pihenéssel az esetek jelentõs részében megszüntethetõ. Súlyos esetben pánikbetegség alakulhat ki. Ilyenkor szükséges az orvosi beavatkozás. A pánikbetegség meglehetõsen gyakori állapot, amely hirtelen (gyakran minden elõjel nélkül) kialakuló félelmi vagy szorongásos epizódokkal jár. A rohamok - melyeket pánikrohamoknak nevezünk - percektõl órákig tarthatnak. Jelentkezhetnek ritkán vagy gyakrabban. A rohamok oka vagy kiváltója nem pontosan ismert. A pánikrohamok gyakran járnak az alábbi testi tünetekkel: reszketés, szívdobogásérzés vagy szapora szívmûködés, izzadás, mellkasi fájdalom, légszomj, fulladásérzés, hányinger, görcsök, hasmenés, szédülés, deperszonalizáció (olyan érzés, mintha elszakadt volna saját testétõl), kézzsibbadás, hidegrázás vagy hõhullámok, fejfájás. A rohamot átélõ egyén az önkontroll elvesztésétõl, megõrüléstõl félhet, vagy halálfélelmet élhet át. Nagyon ritkán jelentkezik egyszerre az összes fent említett tünet, de legalább négy egyidejû fennállása valószínûsíti a pánikroham diagnózisát. Gyakran már a tünetek kialakulásától való szorongás is kiválthatja a rosszullétet. Így agorafóbia alakulhat ki. Agorafóbiáról akkor beszélünk, ha az otthon vagy más biztonságos hely elhagyása nehézséget jelent, mivel az egyén fél, hogy nyilvános helyen rosszul lesz, vagy a tünetek jelentkezése esetén nem tudja gyorsan elhagyni a helyszínt. Sok tünet, mely a pánikroham alatt jelentkezik, utánozhatja számos szív- tüdõ- emésztõszervi és idegrendszeri betegség tüneteit. Ez a hasonlóság tovább fokozza a pánikroham alatti szorongást és félelmet. Tünetek Intenzív, súlyos szorongással járó rohamok, melyeknek látszólag nincs okuk. A rohamok alatt legalább 4 az alábbi tünetek közül: Heves vagy szapora szívdobogás, szívritmuszavar Mellkasi fájdalom, nyomásérzés vagy rossz közérzet Légszomj Fuldoklás vagy torokgombóc érzés Kifejezett izzadás Bizonytalanságérzés vagy szédülés Hányinger vagy hasi problémák Viszketés vagy zsibbadás a testben Hidegrázás vagy hõhullámok Reszketés vagy remegés Derealizáció (a realitás elvesztésének érzése) vagy deperszonalizáció (olyan érzés, mintha elvált, elszakadt volna saját testétõl) A rosszullét alatt az egyén szeretne elmenekülni, megszabadulni a helyzettõl, olyan érzése van, hogy valami borzalmas fog történni - meghal, szívinfarktust kap, megfullad, vagy elveszti önkontrollját. Az egyén fél, hogy a rosszullétek visszatérhetnek. A félelem miatt elkerülhet bizonyos helyeket vagy helyzeteket, amelyek kiválthatták a rohamot. Lehetséges szövõdmények és megelõzésük A pánikbetegségre jellemzõ visszatérõ szorongásos epizódok - a pánikrohamok - kétségbeejtõek lehetnek. A rosszullétek és az elkerülésük érdekében tett erõfeszítések teljesen uralhatják az egyén életét. Kezelés nélkül a rosszullétek évekig fennállhatnak. A betegség komolyan érintheti a családi, baráti és munkahelyi kapcsolatokat. Kezelés nélkül az élettér komolyan beszûkülhet. Elkerülhet például bizonyos helyzeteket, amelyekben attól tart, hogy kialakulhat a rosszullét, még normális, mindennapi tevékenységeket is, mint a bevásárlás vagy az autóvezetés. A kezeletlen pánikbetegek szélsõséges esetekben végül nem merik elhagyni a házukat, ezt az állapotot nevezzük agorafóbiának. Kezelés nélkül nehézséget jelent a munkahelyi teljesítmény. A tünetek miatt az egyén vagy el sem jut a munkahelyére, vagy nem tud eljönni onnan. Lemondhat elõléptetésrõl vagy kinevezésrõl, ha úgy hiszi, hogy ennek elvállalása esetén gyakrabban lehetnek pánikrohamai. Néhányan fel is mondják munkahelyüket. Sokan eljárnak ugyan dolgozni, de máshová nem nagyon. Kezelés nélkül súlyos depresszió alakulhat ki. A pánikbetegség vagy a depresszió tüneteit egyesek alkohollal vagy kábítószerekkel próbálják - sikertelenül - csillapítani. Még öngyilkossági gondolatok is jelentkezhetnek. Nem kell megvárni, míg ezek a szövõdmények kialakulnak. Fontos tudni, hogy a pánikbetegség gyógyítható. Megfelelõ kezelés mellett a betegek 70-90%-ában megszûnnek vagy csökkennek a pánikrohamok, gyakran már néhány hét vagy hónap alatt. A pánikbetegség közvetlen veszélye, hogy fóbiához vezethet. Ennek oka, hogy ha valaki átélt egy pánikrohamot, a jövõben esetleg elkerüli azokat a helyzeteket, amelyekben a rosszullét kifejlõdött. A pánikbetegek gyakran "szituációs elkerülést" mutatnak a pánikrohamok vonatkozásában. Például, ha a rosszullét autóvezetés közben jelentkezett, abbahagyhatják a vezetést emiatt, míg végül valódi vezetési fóbia alakul ki. Legrosszabb esetben a pánikbetegeknél agorafóbia - félelem a kimozdulástól - alakul ki, mert úgy hiszik, hogy ha otthon maradnak, elkerülhetik a rosszulléteket kiváltó helyzeteket, vagy azokat, amelyekben nehezen jutnak segítséghez. A rohamoktól való félelem olyan megsemmisítõ erejû lehet, hogy inkább egész életüket a négy fal között töltik. Még ha nem alakul is ki ilyen súlyos fóbia, az életminõség komolyan károsodhat kezeletlen pánikbetegség esetén. Egy, a közelmúltban végzett vizsgálat úgy találta, hogy a pánikbetegek: Nagyobb arányban válnak alkohol- és drogfüggõkké Nagyobb arányban kísérelnek meg öngyilkosságot Több idõt töltenek kórházi felügyelet alatt Kevesebb idõt fordítanak hobbira, sportra és egyéb szabadidõs elfoglaltságokra Anyagilag másoktól függenek Érzelmileg és fizikálisan betegnek, az egészségeseknél kevesebbnek tartják magukat. Nem szívesen vezetnek otthonuktól nagyobb távolságra. Mivel a pánikbetegség különféle betegségeket, így szívbetegséget vagy emésztési zavarokat utánozhat, egy részletes orvosi vizsgálat a legfontosabb. Bár fontos, hogy a beteg és az orvos is odafigyeljen a testi tünetekre, nem szabad figyelmen kívül hagyni a rohamok egyéb aspektusait sem. A rohamok testi és érzelmi tüneteire vonatkozó információ nagyban segítheti az orvost a diagnózis felállításában. Így például az orvos feltehet olyan kérdést is, hogy a rohamoktól való félelem visszatartja-e betegét valamilyen átlagos tevékenységtõl. Sok pánikbeteg egyúttal depressziós is - kifejezett szomorúságot, sõt reménytelenségérzést élhet meg. A depresszió gondolkodás- és koncentrációzavarral is jár, valamint az örömérzés elvesztésével. Az orvost ezekrõl a tünetekrõl is informálni kell, és arról is, ha a beteg alkohollal vagy drogokkal próbálta tüneteit enyhíteni. Ha kialakult a diagnózis, az orvos - esetleg pszichiáter segítségével - kiválaszthatja az optimális kezelési formát. Nyugtatók (szedativumok, anxiolitikumok, minor tranquillánsok) Csökkentik a feszültségeket, szorongást, ellazítják az izomzatot. Alvászavarok és menstruáció idején mutatkozó feszültség enyhítésére is alkalmasak. Mellékhatások: Aluszékonyság, szédülés, zavartság, járásbizonytalanság és más mozgászavarok. Gyermekkori felhasználás: Ritkán görcsrohamokban - sürgõsségi ellátásként - olykor intravénás diazepam-injekciót adnak. Az újabban kifejlesztett szerek némelyikét pszichés problémákkal küzdõ nagyobb gyermekek szedhetik. Mellékhatások: Aluszékonyság, zavartság, tartós szedés esetén hozzászokás alakulhat ki. Figyelmeztetés: Használatuk idején nem szabad jármûvet vezetni vagy veszélyes géppel dolgozni. Az alkohol hatását is fokozhatják. Hosszas (hónapokig tartó) szedésük pszichés változásokhoz vezethet, elhagyásuk pedig ún. megvonásos tüneteket idézhet elõ. vissza az oldal tetejére
Azt nem én írtam. Legalább a százalékot figyeld már, te szerencsétlen! Szerintem nem kell minden buzıt megverni, csak az olyanokat, mint te :)
A kérdező hozzászólása: Ezt a fizikai erõszakot Te hoztad fel mikor elkezdted magyarázni hogy minden bu, , zi verve jó...bocs hogy nem tapsolok örömömbe az álatalad kreált riguson.
Kérdezõ, az írásom nem neked szólt, mert tudtam, h te úgyse vagy képes megérteni. Azért megpróbálom elmagyarázni, bár tudom, h az intelligenciád úgyse fogja fel a farcicerénél bonyolultabb dolgokat. Rohadtul nem azt írtam, h az egyháznak mindig igaza van. Régen azt égették el máglyán, aki szerint a Föld kering a Nap körül, mert az egyház másképp gondolta. Ma azt hurcolják meg, aki szerint a homoszexualitás betegség, mert a libsik másképp gondolják.
A kérdező hozzászólása: Tehát 1000 éve csak azt szajkózták ami a kereszténység érdeke volt, majd a liberalizmus biztosította az egyháztól független vélemények elõretörését. Tehát pártatlan vélemények szerint a tudomány mai állása szerint a homoszexualitás nem betegség, az hogy szerinted az illetve ezer éve annak hitték ( ugyanazok az emberek akik szerint a föld körül kering a nap) nehogy már befolyásolja a XXI. sz ban élõ felnõtt emberek törvény elõtti jogegyenlõségét. Te mit szólnál hozzá ha betiltanák a válást azzal a felkiáltással hogy az ezer éve még nem volt és az egyház erkölcstelennel tartja? Amíg a heteróknak nem kötelezõen nem tartatod be az 1000 évvel ezelõtti szokásokat azt ne várd el a melegektõl se.
Gabor011, igen, lényegében ez az igazság. Régen az egyház uralkodott a tudomány felett, ma a libsi diktatúra. Józan ésszel végiggondolva belátható, h a homoszexualitás ugyanolyan betegség, mint mondjuk a pedofília. Lehet h kevésbé káros (bár errõl nem vagyok meggyõzõdve), de attól még betegség. Ezt már vagy ezer éve tudta mindenki, csak a liberalizmus felülírja a józan észt is.
A kérdező hozzászólása: Dehogy állítom hisz nem létezik.És akkor abban nincs mit kételkedni. Egy nem létezõ sose bizonyított dologban ugye tudod csak kik hisznek?
159: szoval akkor lenyegeben ezzel azt mondod, hogy a neoliberalis hatterhatalom (Bilderberg? Illuminatusok? NWO iranyitoi? nem tudom, de valoszinuleg zsidok...) elhallgattatja azokat a tudosokat/kutatokat/gondolkodokat, akik bizonyitani tudnak, hogy a homoszexualitas betegseg, ezert aztan gyogyitani kellene, mert igy akarjak elerni, hogy... Hogy elfogadhato legyen a homoszexualitas? Es ezen keresztul akkor ez valamilyen kozvetett modon elert szuletesszabalyozas lenne?! Vagy mi all a hattereben? Jo osszeeskuves-elmelet, en is szeretek eljatszadozni ehhez hasonlo teoriakkal, de kozvetlen bizonyitekok sajnos nincsenek az elmelet igazolasara. Addig pedig kenytelenek vagyunk tenykent kezelni, hogy a homoszexualitas nem tartozik a betegsegek koze a hivatalos allaspont szerint.
A kérdező hozzászólása: Hiszen ezeknek a kritériumoknak senki sem felel meg. A heterok sem felelnek meg az egyházi szaroknak de ezt egy melegtõl meg egyenesen követelik, , , hmmmm
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor egy sose bizonyított , mindenki által másképp értelmezett egy idegen lény hitében kell hinni és azoknak a normáinak megfelelni? Hm...kissé álszentség szaga van a dolognak.
Azt azért tegyük hozzá, h ahogy régen az egyház, most a neoliberális diktatúra áll a tudomány felett. Most is mûködik inkvizíció, csak ma már az utóbbit szolgálja, és nem égetik el máglyán, aki a dogmákkal ellentétes dolgokat bizonyít, szimplán elhallgattatják, és hiteltelenné teszik. Ezért nem sorolják ma már a betegségek közé a homoszexualitást.
Viszont termeszetesen azt is hozza kell tenni, hogy a Biblia szovegenek es a teologiai hittetelek tanulmanyozasa alapjan az egyhaz nem nagyon tud mas kovetkeztetesekre jutni, mint amit leirtal a kommentedben. De persze nem ez az egyetlen temakor, aminek velemenyezeseben a vallasi szovegek ertelmezoi es a tudomany emberei kozott kibekithetetlennek latszo ellentet feszul... (Egy pelda: az egyhaz embere peldaul hiszi (azert, mert a Bibliaban le van irva), hogy egy egyszeru, nagycsalados, foldmuves ferfi, aki 950 evig elt, epitett egy akkora vizi szallitoeszkozt, amin a bolygon elo osszes allatfaj nem egy, hanem mindjart ketto peldanya elfert, igy elve tul egyedulikent az ozonviz formajaban bekovetkezo kataklizmat, a tudomany embere viszont a jelen ismeretanyagok tudataban, valamint minden ketseget kizaro bizonyitekok hianyaban ezt erosen vitathatonak tartja.)
Elozo valaszolo: a korrektseg jegyeben azert azt mindenkeppen le kell irni, hogy a homoszexualitast 1974 ota nem tekinti pszichiatriai betegsegnek a Nemzetkozi Pszichiatriai Tarsasag es a Betegsegek Nemzetkozi Osztalyozasaban sem szerepel a homoszexualitas. Az az allitas erosen vitathato (de legalabbis nem bizonyithato), hogy a homofil beallitottsag kialakulasanak okai mogott a legtobb esetben nevelesi es szocializacios folyamatok allnak, mivel az okokrol a mai napig nincs egyseges, altalanosan elfogadott magyarazat, a terulet a mai napig aktiv kutatasok targyat kepezi.
A kérdező hozzászólása: Vannak tudományosan bizonyitott tények és vannak olyan dolgok amit Te igaznak hiszel. Egy vitában az hogy Te mit hiszel az mindegy hisz alá kellene támasztanod bizonyított érvekkel.
Alátámaszthatom, de te úgysem érted meg. A természetben minden élõlénynek két alapvetõ ösztöne van: önfenntartás és fajfenntartás. A homoszexualitás ezek közül az egyiknek ellentmond, tehát rendellenes dolog. Ennyirõl van szó.
A kérdező hozzászólása: De ugye tudod , hogy ez biológiailag nem igaz? Ha ellentmondana akkor már kihalt volna de mégis több ezer éve létezik. Ennyi.
Pont azért nem voltak elég közremûködõek, mert ahhoz is hûlyék, h a részleteket kitalálják a hazugságukhoz. Ha minden farturónak olyanok az értelmi képességei, mint neked, akkor ez még kézenfekvõbb. Úgyhogy a te képzelt világod az, ami ellentmond a tényeknek, ahol minden homárt naponta megvernek, minden hetero gyûlöl minden buzıt, sõt, irtják õket. Javaslom, h a következõ buzıparádé alkalmával menj be az ellentüntetõk közé, és kezdj el hangosan anyázni, hátha veszik a fáradságot és végre jól megagyalnak. Mindketten jól járunk: te szolgálhatsz bizonyítékkal az "igazadra", én meg egy jót röhöghetek rajtad.
A kérdező hozzászólása: Oké persze és a budapesti fõkapitányság ad ki arról közleményt hogy a sértettek szerintük nem voltak elég közremûködõek. Ha kitalációról lett volna szó akkor ilyet nem adott volna ki. Persze már megint a fránya tények amik ellentmondanak a kitalált világodnak.
Mindegy, mit írok, mert olyan, mintha nem is azt olvasnád, annyira sötét vagy. A tegnap esti dologról annyit (már ha arra gondolsz), h kitaláció az egész, mert egyrészt a "sértetteken" nem volt látható sérülés, másrészt ketten közülük cigányok voltak, akiknek szavahihetõsége közismert.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor úgy mûködik a világod, hogy az embereknek automatikusan védekezniük kell és folyamatosan azért könyörögni, hogy ne utálják õket? És az utálónak meg nem kell megmagyaráznia azt utálatát? És ezzel az "üsd a bu..it" effektus ezeknek a "bátor" hetero férfiaknak csak akkor aktíválódik amikor többszörös túlerõben vannak? Vagyis ez akkor következik be amikor egy férfi csoporthoz akarnak tartozni akiknek kvázi az az azonosságképük egyetlen iránymutatása hogy utáljuk a bu..kat , utáljuk a zsidókat. bezzeg olyat még életemben nem láttam, hogy egy darab homofób odaálljon egy darab meleg elé, mert ahhoz már vér kellene a pu..ba. Lásd idei példa tegnap este.
A kérdező hozzászólása: Mégis Te emlitetted meg az ezer éves példákat , utána jössz azzal , hogy gyûlölöd az egyházat de közben meg elismered azt, hogy akkoriban minden döntést az egyház hozott meg , tudományos kérdésekben is. Akkor gyakorlatilag önmagad cáfolod meg a felhozott ezer éves példákkal. Amivel Te végül egyetértesz. Akkor tulajdonképpen az történik most, hogy Te egyszerûen nem akarod elismerni azt a tényt, hogy tiszta szívedbõl gyûlölsz egy csoportot a primitívséged miatt? Miért nem írtad akkor azt, hogy pusztán gyûlölsz miért kell e köré ideológiát gyártanod?
Kezdettõl fogva tudom, h neked hiába hozok fel logikus, józan ész diktálta érveket, úgysem értesz meg semmit. Te nemcsak beteg vagy, mint a többi homár, hanem hûlye is. Igen, a népesség bizonyos százaléka a saját neméhez vonzódik, mert betegek. Ennyi erõvel a skizofrének is lehetnének büszkék rá, h skizofrének, és hirdethetnék az utcán. Az ókori görögökrõl annyit, h náluk is csak a biszexualitás volt divat, a csõbuzıság nem. A hangyák máshogy vannak megalkotva biológiailag, de mi nem hangyák vagyunk, hanem emberek, és azért van kétféle nemi szervünk, h azt a miénktõl eltérõ félével rakjuk össze, és azzal gyártsunk utódokat. Szomorú, h ezt magyarázni kell. A cölibátus (papi nõtlenség, ha nem ismernéd ezt a szót) ugyanúgy természetellenes, ebbe szoktak beleõrülni a papok, és lesznek pedofilok v buzık. Ezt is ellenzem, és ha tudni akarod, az egyházról is megvan a (nem túl pozitív) véleményem.
A kérdező hozzászólása: Hja ha az emberi társadalmat nézem, akkor a katolikus papság is természetellenes, remélem ellenük is ilyen határozottan lépsz fel, hiszen nekik sincsen gyermekük...milyen undorító természetellenes dolog ez? Hmm
A kérdező hozzászólása: Két dolgozó hangyának se lehet vér szerinti utódja és a farkasfalkában is csak az alfanõstény szaporodik....ez is ellent mond a biológiának? Mert akkor közöld velük hogy ez is el van cseszve......
A kérdező hozzászólása: Úgysem értelek meg? Nem a megértéssel van a probléma hanem a normálisan alátámasztott érvek hiányával a részedrõl..egyszerûen nem tudsz objektív módon elfogadható módon érvelni, talán azért mert ilyen érvek tán nem is léteznek.Ne gondold azt, hogy bárkinek is a Te normális módon meg nem védett zavaros logikátlan eszmefuttatásaid szerint kellene élnie. Ki jogosított fel arra, hogy mások számára szabályrendszereket álligass fel? Kinek gondolod Te magad? Nyugodtan csinálj egy szabályrendszert ami szerint Te élsz de ezt a szabályrendszert ne próbáld másra is rákényszeríteni mintahogy én se akartam a saját értékrendemet Rád kiterjeszteni. És ez a nagy kül. mert Te megakarod m ondani másnak hogy mit tegyen , míg részemrõl iylen soha nem állt fennt. Csak az ellened irányuló negatív magatartást akarom csökkenteni ami ugyebár érthetõ módon természetes érdekem. Ezzel szemben Te direkt támadó módon lépsz fel és agresszívan rám akarod kényszeríteni a világnézeted. MIlyen jogon? Ki mondta azt Neked, hogy a Te értékrended felsõbbrendûbb mint az enyém? És ne gyere történelmi példákkal mert akkor én is elõveszem az ókori görögöket és az onnantól kezdve parttalan vita lenne. Egyszerûen annyi a történet, hogy a népesség bizonyos százaléka a saját neméhez vonzódik és ezért fölösleges túl ideológizálni.
Nem mond ellent? Na akkor magyarázd el, h lehet két buzınak vér szerinti közös utódja! Kíváncsian várom :)
Kedves kérdezõ! Tévedésben vagy, mégpedig: 1, Ez nem vita, te feltettél egy kérdést, amelyre mindenki szíve joga szerint válaszolhat, és le írhatja a véleményét, mert az a oldal lényege, az hogy te itt vitát provokálsz ki, az magadnak köszönhetõ!! 2, Okosnak tartod magad, mégis annyi eszed van mint egy porcelán kacsának mégpedig azért mert, a, többen is válaszoltak a kérdésedre, még ha a kérdésed üti is egymást hiszen: "Engem sem érdekel ki mit szeret, semmi közöm nincs hozzá." ehezképest, mégis eléggé érdekel, csak mert nem a te pároltadat fogják. b, Sokszor nem tudod FELFOGNI amit írnak neked, kérd meg a pasidat, hogy segítsen értelmezni, vagy a családba egyéb olyan tagot, aki tud olvasni, és értelmezni is egyben, mert ez sajnos nem megy. 3, " Mint írják, az újszövetségi szexuáletika alapja az a házasságfelfogás, amely szerint a szexualitásnak a férfi és a nõ kizárólagos életközösségében van a helye, ennek egyetlen alternatívája van: az önmegtartóztatás." Látod, egyház, kicsit rangosabb mint te. "A Biblia sehol sem szól pozitívan a homokosokról A három fõ megállapítást felsorakoztató szövegben a kari tanács elsõként azt emeli ki: a homoszexuális viselkedést a Biblia egyértelmûen Isten rendje elleni véteknek nevezi, s egyetlen olyan helyet sem találni a Szentírásban, ahol az megengedõ, vagy pozitív megítélés alá esne. " ""Mivel tudjuk, hogy a homofil beállítottság kialakulása az érintettek jelentõs részénél nem genetikai eredetû, hanem szocializációs és nevelési tényezõkre vezethetõ vissza, biztatnunk kell az ilyen embertársainkat arra, hogy vegyenek igénybe a lelkigondozói támogatás mellett pszichoterápiás segítséget is" utóbbi bemásolt szöveg alapján is kiderült, hogy szüleid valószínûleg nem adták meg neked a kellõ bánás pontot, és valószínû, így süllyedtél erre a szintre, most hogy megtudtuk, hogy a kérdezõ LELKIBETEG, próbáljunk meg neki hasznos weboldalakat linkelni, hátha feltéved rá, válaszaira felesleges reagálni, hiszen fejében bajok vannak, így valószínület, nem jut el hozzá, az üzenet, de tegyünk egy próbát, hogy mi elmondhassuk, hogy megpróbáltuk vissza terelni a helyes útra, ezt a büdös meleget! :) Köszönöm! uI: Kérdezõ mi segítünk!
Aki azt állítja, h egyáltalán nem okozna neki csalódást, ha megtudná, h a gyereke buzı, az hazudik. Egyébként képzeld el, kérdezõ, h lenne egy, a külvilágtól teljesen elzárt közösség, ahol mindenki buzı/leszbi, és bekerülne oda néhány csecsemõ, véletlenszerûen összeválogatva. Szerinted belõlük is ugyanakkora arányban válnának heterók és homárok, mint a külvilágban?
A kérdező hozzászólása: Értelmezni nem nehéz azt a szintet ahol kb. a keresztlányom van. De sebaj dobd fel magad és menj tojást dobálni vagy ülj be egy sörre hisz ma meleg van :) )))))
Látom sikerült értelmezni a mondatot! Grat!:D
A kérdező hozzászólása: Feldobtam? Béna így utólag de ha ez feldobott akkor hajrá.
Aha, elhisszük, köszi, hogy feldobtad a reggelünket!
A kérdező hozzászólása: Nincs rá szükségem. A pohár víz asszem másnak jobban jönne.
Nyugodj meg, menny ki levegõzni, igyál meg egy pohár vizet mert nagyon befûtötted magad:D
A kérdező hozzászólása: Mert véletlenûl sem a neonácista rossz fogazatú munkanélküli kõmûves a hülye.
hála a kérdezõnek:(
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem hallnak ki, mert butaság mindig is volt és lesz is.
Semmi bajom velük, én inkább azokat ítélem el akik gyûlölik õket. Remélem ezek a buta prûd emberek pár generáció múlva kihalnak.
Látom ott ül az egész család, hogy 30percig gondolkoztok egy válaszon:)
A kérdező hozzászólása: Mit látsz?
Kérdezõ: 34 évesen azért tudhatnád, hogy "ezeket" nem lehet meggyõzni. Haters gonna hate. Érvet meg ne várj, a tiszta, ok nélküli gyûlölet mellett nehéz lenne érvelni és ezt õk is érzik. Ezért fogy el a kultúra is két mondat után.
A kérdező hozzászólása: MéG EGY TANULSÁG MÁRA: hallás után is terjed a hetero vagy homoizmus :) ))) Azt hallottam....
A kérdező hozzászólása: Semmit sem szólna hanem elfogadná hisz ez ezen múlik. Hisz a világon sennke semmi jelentõsége nincs a gyerekem akkor is a gyerekem. Míg egy másik inkább ölési kényszert érez ez miatt addig az értelmesebbik pedig megérti és ami a legfontosabb TOLERÁLJA. Hidd ebbe még senki sem halt bele csak ugyi akarni kell de tudom nagyon jól, hogy ez bizony nem mindenkinek megy. A másik elfogadása amúgy se itt kezdõdik és nem is itt fejezõdik be hogy a másiknak mi a nemi irányúltsága. Aki ennyit nem tud tolerálni annak semmilyen más elfogadás nem mûködik akár a legapróbb dolgok sem.
Egyrészt mert azt hallottam, másrészt mert az a természetes.
#50: Te azért lettél heteró, mert azt hallottad?
Kíváncsi lennék, a sok toleranciabajnok mit szólna ahhoz, ha az õ gyerekük lenne buzı/leszbi azért, mert mindenütt azt hallja, h az normális és természetes dolog.
Nagyon szeretnek más életével foglalkozni az emberkék, és valahogy szinte mindenki, akinek farka van, személyes támadásnak veszi, hogy léteznek a melegek. Nekem semmi bajom velük, sõtt. Lány vagyok, most mit csináljak, ha látok egy leszbi párt? Verjem a seggem a földhöz? Õszintén teszek rájuk, már megbocsájtsatok. Ha nekik az jó, akkor jó, ennyi. Semmi közöm hozzá. De nevetséges, amit a sok gyûlölködõ kan lerendez, pedig semmmmmi közük sincs a meleg pasasokhoz. Rossz nevelés, ennyi. Te kérdezõ nagyon szimpatikus nézeteket vallasz. L
A kérdező hozzászólása: :) hiszen ha Isten is termetette akkor még válogatott is hogy ki a kukit ki a nunit szeresse :) ))
A kérdező hozzászólása: Igen plussz még a zsidózás ami hiányzott.
De hisz' megtudtál okosat, visszaolvasok és sorolom: - azért 80ezer a fizetése valakinek, mert léteznek melegek - az adók a melegek miatt vannak, legalábbis részben - 2013-ban még komolyan azt hiszi valaki, hogy isten teremtette a világot - ha a fiatalok csókolózó melegpárt látnak a Margit-hídon, akkor elkapják a búza-betegséget (amúgy én bõven nem vagyok tini, de eddigi életem során nulla darab meleget láttam az utcán csókolózni. Pedig elég sokszor megyek át az említett hídon...) - 74%-os maga Bruce Lee, hogy egyedül elbánik simán két emberrel Na jó, ez a második oldal és 5 van. Elég lesz ennyi :)
A kérdező hozzászólása: Oh köszi tudom én azt, csak voltam oly naív, hogy gondoltam valami okosat megtudok. De csak erõsített.
Megint általánosítasz, azért mert a te életed a szüleidet irányítják, nem mindenkiét, tudod vannak olyan emberek, akik reggel felkelnek, és elkészítik a saját reggelijüket, majd utána elmennek dolgozni, ami számodra ismeretlen fogalom lehet, de szerintem az a szinten aluli, hogy a másik szüleit belekevered, szívessen találkoznék veled a valóságba, kíváncsi vagyok, akkor is ki tudnál-e állni magad mellett, vagy csak ülnél és kussolnál egy üveg sör mellett!:)
Ne etesd a cigány kérdezõ. Nehogy már felhúzd magad egy ilyen taknyon. :)
Ország nyomora te szerencsétlen, ott le írtam világosan, hogy a fiam, a társadalom fiatlsága ne azt lássa, hogy a melegek nyalják egymást, se a tv-be se az után sétálva mert ha elõttem ilyet látnak, mindkét meleget, úgy pofánverem, hogy behugyozik;)
A kérdező hozzászólása: És mivel saját nyomorod akarod szóvá tenni..szóval akkor mi a baj azzal ha egy pasi a pasikhoz vonzódik? Mert már a cigányok pénzérõl beszélsz.
Országom olyan legyen mint amilyen volt! Dicsõséges, és nagy! nem érzed, hogy míg máshol az embereknek a minimál bér, 2-300ezer, itt kapsz 80ezret, ami semmire nem elég? nem veszed észre, hogy a fiatalok nagyon nehezen tudnak valamit megvalósítani, mert nincsen rá lehetõségük, téged ezek a dolgok egyáltalán nem zavarnak? nem zavar az, hogy 600ezer cigány te fizetésedbõl eszik?
A kérdező hozzászólása: És az ország olyan legyen mint amilyennek Te szeretnéd igaz?
9.vagyok persze hogy jön, nézzél már rá az országra!! aki meleg, az tartsa hálószobán belül, és titkolja, ne ezt lássa a társadalom. Az a baj, hogy magyarországon nincsen rasszizmus, mindent eltûrünk!
A kérdező hozzászólása: A fiatalság se lát drogot sose igaz? Hányan is drogoznak?Hm...kissé álszent hozzáállás nemde? Kissé vicces is .
A kérdező hozzászólása: Megnézném én ezeket a vallási okokat. Akkor most mindjárt jön a zsidózás gondolom....gondolhattam volna. Ó persze majd én mondom meg, hogy más mit csináljon igaz?
A kérdező hozzászólása: Pontosan , egy gyerek ha megkérdezi ezt vagy bármi mást az életrõl bizony a szülõnek szépen, okosan és intelligensen és mindenképpen a gyerek érettségi szintjén el kell ezt magyarázni. Tehát egy általános divatról beszélsz? Aham.....biztosan így van. Elõttem sose csinálta senki de már felkészültem rá és mivel felnõtt vagyok ezért valószínû ezt túl is fogom élni és nem mint megrázkódtató élmény lesz az életemben. Hisz nem emberölés történt.
A kérdező hozzászólása: Az hogy engem nem érdekel az természetes a neveltetésembõl adódik. Meg kell tanulni azzal foglalkozni a másikkal kapcsolatban ami fontos. Hogy lehet az fontos egy embernek hogy a másik nemi irányultsága merre meg hogyan meg kivel? Sose fog érdekelni. Ekkora baj ez? Szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: Hát igen , kioktatás nem lehet mert értelmileg nincs ott.
A kérdező hozzászólása: A fiatalság elõl mit akarsz te eltakarni? Azt ami létezik? Hm kissé zagyva meg kétszínû illetve megint elõkerült a munkanélküli kõmûves effekt. Akkor hogy jön ide hogy mit érdekel egy embert ha egy másik mást szeret?
Az nem zavar, ha vki buzı. Nem bûn, csak betegség, nem tehet róla. Viszont ha ezt reklámozza, illetve ha szervezetten népszerûsítik a médiában és az utcán, azt már undorítónak és károsnak tartom. A gyerekek ne ezt lássák követendõ példaként!
A kérdező hozzászólása: Elnézést kérek de a gyereked ne a médiából tudja meg hogy mi a követendõ példa, , , például tudod kitõl és kinek a hatására? Ki fogod találni? A SZÜLÕ FELADATA. Nem másé. Ne fogd már a más dolgait a te tehetetlenségedre.
A kérdező hozzászólása: A szexualitást nem lehet akarni, hiszen az kialakul. Nézz utána kérlek alapdolgoknak mert kb olyan szintû a hozzászólt "tudásod" hogy nagyon szint alatti. De sebaj hisz errõl a szüleid tehetnek, hisz az Õ hatásukra tanultál illetve nem tanultál.
és azt akarod, hogy a fiad meleg legyen?:)
A kérdező hozzászólása: Tudod a genetikai állomány nem tud kihalni. Van már gyerekem köszöni jól van.
Betegség... Mennyi neonáci van itt...
Szerintem inkább nekem legyen gyerekem mint neked, de mivel szerencsére te meleg vagy, kihal a genetikai állományod, amelynek sokan örülünk:)
Szerintem inkább nekem legyen gyerekem mint nekem, de mivel szerencsére te meleg vagy, kihal a genetikai állományod, amelynek sokan örülünk:)
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy kit érdekel? pont ez volt a kérdésem hogy senkit se kéne , erre mi van ? Folyamatosan errõl írsz....gratulálok..egy tanács azért...sose vállalj gyereket, mert képtelen leszel a NORMÁLIS EMBERI NEVELÉSÉRE. De ha már van netán akkor jó büszke kehet.
Ha nem hirdetnék h melegek akkor nem lenne velük bajom, van egy meleg ismerõsöm és egyfolytában csókolózó pasikat tesz ki facebookra, és nekem azt kell néznem, szerinted ki kíváncsi erre?
akkor kérdezõ, neked a SZÜLEID, azt tanították, hogy meleg legyél?:) majd mond a SZÜLEIDNEK, hogy unokák azok nem lesznek, mert et egy faxra vágysz!
Igen, létezik a magadfajták miatt, létezzen a hálószobádon belül, úgy hogy a hetero ember, nem tapasztalja, hogy 2fiu csókolozik egymással. mert senkit nem érdekel az, hogy te me leg vagy! huzzál be a hálószobába, és dugasd segbe magad, ha ez neked élmény!
A kérdező hozzászólása: Mindig ez jön ki az esetek többségében..ha engem békén hagynak...mert hány eset van hogy egy meleg akar valamit egy nem melegtõl?Egyrõl se tudok...a másik: ha nem elõttem csinálják? Sose hallottam arról hogy valaki elõtt csinálták....szóval a válasz erõssége számomra nulla! A divatot meg egyáltalán idehozni az meg alapvetõ butaság.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az utóbbi válasz absz. értelmetlen. Aki itt tart hogy én azt akarom, hogy az utcán dughassak......a keresztlányom (ált.iskolás)se tudna ilyen ostoba következtetést levonni ebbõl. Akkor kellemes küzdést kívánok a csúnyák ellen erre csak ezt tudom írni. :) )
A kérdező hozzászólása: A fejenállva éneklés kissé más mint az hogy tegyem azt otthon amit akarok de máshol meg ne.Egyébként sokan énekelnek fejenállva. Hiszen akkor ölsz ha azt nem tiltják?
A kérdező hozzászólása: Akkor most következik gondolom az összeesküvéselmélet :) )))
#86: Miért, mit tesz az állad? :)
Na jó, igazad van, mindjárt megyek is ki az utcára, levetkõzök meztelenre, és kézenállva, sikoltozó hangon eléneklem az internacionálét, mert nekem se mondja meg senki, mi a normális viselkedés!
A kérdező hozzászólása: Nem talált egyik sem? Akkor nekem van igazam, hisz ezt igazolja. Milyen pénzrõl írsz?
hát nem talált eggyik sem. mondjuk a rendszert nem szeretem. de csak azért mert értem hogy hogy mûködik és mit csinál... te sem fogod szeretni ha kicsit felvilágosultabb leszel pénzügyileg látod hogy mit miért tesz az állam ;)
A kérdező hozzászólása: Ja hogy rinyálok-e meg sikongok-e ha egy cuki polót látok? Mert akkor van hetero viselkedés is igaz? Minden pasi sört iszik a tv elõtt és 2 perces numerákat csinál a feleségével akit a háta mögött dagadt disznónak gondol?:) )))És utálja a rendszert mert neki csak 80 ezres fizetés jutott? Persze Ibolya.
és úgy is viselkedsz?
A kérdező hozzászólása: 78 as kommentelõ.Én 123 kilós nagydarab kopasz állat vagyok csakis férfias külsõ jegyekkel és kb még ismerek vagy 10 et. Vagyunk ilyenek csak a közkép nem ez a melegekrõl.De ez kb olyan, hogy nem minden szõke nõ buta meg nem minden kövér jókedélyû :) De attól uyganolyan sokszínû ez is , hisz a heterokról se lehet külsõség alapján sztereotip tulajdonságokkal felruházni.
Annyi hülyeséget olvastam, hogy szerintem nem is fogok tudni az összesre reagálni. Számtalan orvosi tanulmányt olvastam, amiben orvosok tucatjai nyilatkozták, hogy a homoszexualitás NEM ismétlem NEM betegség. De gondolom az egyetemet végzett és a témában mélyrehatóan kutató orvos a hülye, hogy ezt állítja... "Divat melegnek lenni" ???? Ez most komoly??? Ha most a trottyos nadrág a divat, de számodra kényelmetlen, akkor is hordod? Elég baj ha valakit ennyire meghatároz a divat.. "A gyerekek ne ezt lássák követendõ példaként!" (mármint a melegséget). Sok leszbikus párt láttam már az utcán csókolózni meg miegymás. Ugyanezt láttam és látom a médiában is. És jééé nõként mégis a férfiakhoz vonzódom. Azta hát nem hihetetlen? Attól, hogy valakik ezt látják még nem válnak azzá. És ide kapcsolódik a másik észrevételem. Amikor valaki azt írta, hogy "senkit nem érdekel, hogy valaki meleg és húzzanak a hálószobába". Ennyi erõvel senkit nem érdekel, hogy te heteró vagy, így te is húzz a hálószobába. Ergó SENKI ne csókolózzon az utcán és adjon "jelet" a szexuális hova tartozásáról? Holott nap mint nap kimutatjuk a szexuális beállítottságunkat. Például amikor szemezünk valakivel, flörtölünk vagy csak épp azt ecseteljük az ismerõseinknek, hogy épp kivel feküdnénk le vagy épp ki tetszik nekünk vagy megkérdezik, hogy milyen az ideálod stb.. stb.. Ezzel tulajdonképp mind azt üzened a külvilágnak, hogy héé én heteroszexuális vagyok. "Szerintem inkább nekem legyen gyerekem mint nekem, de mivel szerencsére te meleg vagy, kihal a genetikai állományod, amelynek sokan örülünk:) " Szóval sok ember örülne, ha kihalnának a melegek? Ezek szerint igen. Szerintem elég elszomorító és undorító, hogy vannak olyanok (TISZTELET A KIVÉTEL!!!), akik szó szerint a melegek halálát kívánják. És miért? Mert meleg. "Kíváncsi lennék, a sok toleranciabajnok mit szólna ahhoz, ha az õ gyerekük lenne buzı/leszbi azért, mert mindenütt azt hallja, h az normális és természetes dolog." Én speciel még egyszer sem hallottam sem a médiában sem a való életben, hogy azt mondta volna valaki, hogy ez természetes és normális dolog, de ezek szerint te sokszor hallod ezt. Ha a gyerekem meleg/leszbikus lenne elfogadnám. De mégis erre milyen választ vársz? hogy kiutálnám és soha többé nem állnék vele szóba? Vagy ezek szerint szerinted az a helyes, hogy a szülõk emiatt dobják el maguktól a saját gyermeküket? Ez szerinted melyik létezési síkon normális?
milyen pénzrõl?? csak álltalánosságban a pénzügyekrõl. az állam részérõl. példáúl arról a pénzrõl amit te befizetsz mert azthiszed nyugdíjjad lesz belõlle. pedig nem lesz. már 97-ben átírták az alaptörvényeket. mert addig az volt benne hogy magyarország köteles nyugdíjjat fizetni annak akit megillet---- és az lett hogy magyarország törekszik rá. vagy 1 vagy talán 2 éve azt a nyugdíj járulékot amit a munkáltatód fizet utánnad átnevezték nyugdíj adóra, csak annyi a külömbség hogy a járulékhoz társul követelési jogod, az adóhoz nem. ha majd nyugdíjra kerül a sor.... De ebbe nem akarok belemenni nagyon. köszönöm a vicces hozzászóllást az állammal, sokág gondolkodtál rajta??
A kérdező hozzászólása: Mondom én, hogy jön az összeesküvéselmélet....hajrá.
A kérdező hozzászólása: És ide jutottunk az eredeti kulcskérdésem feltevése óta :) ))
Aki nem szereti a Beatlest, annak nem kell hallgatni. Azt viszont nem tehetjük meg, h az utcára nem megyünk ki. Majd ha minden ember agyát átmossák a libsi propagandával, akkor nyugodtan meg is dughatsz egy másik buzıt az utcán, legfeljebb én nem járhatok majd egy nõvel kézenfogva. Addig pedig fogadd el, h az emberek nagy részét zavarja a deviáns viselkedésed, és a négy fal között mûveld!
A kérdező hozzászólása: De mondjuk engem spec nem zavarna ha valaki meztelenül járkálna kinnt az utcán meg ha melegeket látnék csókolózni. Hisz engem ez miben is gátolna? Szerintem semmiben. Egy tudós se lenne a földön ha egyik se mert volna semmit se csinálni a tudásával vagy még a Beatles se jött volna létre csupán azért mert nem volt szokás beat zenét játszani. Az emberi korlátoltság tudom, hogy határtalan de miért kell nekem ebben részt venni? Szerencsére nem kell. Aki meg korlátolt az tegye biztos nehéz lehet a küzdés de küzdjön, hisz Õ választotta.
Én se szoktam látni csókolózó buzıkat az utcán, ahogy meztelen embereket sem. És ez jól van így.
(Na és ki lett a századik? :) )
Pedig két nõt szívesen megnéznék :)
A kérdező hozzászólása: Érdekes én se láttam sose csókolózó párokat az utcán meg sehol sem. Mik vannak? Biztosan más bolygón élek pedig Bp belváros már nem is lehetne melegebb mint ami most. Dehát ez is olyan nagyvárosi legenda csak mint a szõke nõk butasága meg a mindenki tehet mindenrõl hogy nekem rossz érzésrõl.....
A kérdező hozzászólása: Tehát a nudisták tökre jó fejek, hogy nem úgy közlekednek az utcán meg a spar-ban..értem én persze. Még valami orbitálisan szép hasonlat? Esetleg a paraszolvencia mint alapkérdés?
De én tényleg nem láttam még két férfit (sem két nõt) smárolni az utcán. Ez tényleg ennyire általános lenne, ahogy írjátok?
te ökör :) összeesküvés? fogd meg magad és nézz utánna mindennek amit mondtam :) ne legyél már buta
Szerintem meg ugyanaz a kategória, mert ugyanúgy zavarja az embereket, mint amikor homokos párok csókolóznak nyilvánosan. De mondok más példát: biztos hallottál már nudistákról, akik szeretnek meztelenül lenni, viszont õk se járnak meztelenül az utcán, csak otthon, illetve az erre való helyeken. A különbség az, h õk elfogadják, h ez az emberek többségét megbotránkoztatja, ahogy elfogadják a normálisabb buzık is. A hozzád hasonlóak, illetve az utcai homárparádé miatt utálják sokan a buzıkat.
nekem sem lehet megmondani, de biztos vagyok benne hogy attól hogy te a faxt szereted még nem kell olyan személyiségednek lenni mint egy 10 éves kislánynak. attól hogy valaki nem a te érdekeid képviseli és nem neked ad igazat az még nem buta. kérdezz ha nem értesz valamit ne butázz ;)
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor mi legyen azokkal akik nem úgy viselkedik ahogy mások akarják ? Hisze ezt senki se viselné el még az erõsen homofób álmelegek sem. Vicces az ideológia ami persze nem ideológia csak tévhit és reménykedés.
A kérdező hozzászólása: Nem elhallgatják csak az arány kb ugyanannyi. Amúgy semmin sem kellene elgondolkodnod ha a gyereked meleg lenne , ugyanis nem neveléssel "terjed" bugyibuci :)
A kérdező hozzászólása: Ja meg azért megnézném ki hány gyereket nevelt már fel és akkor tán tudná hogy a szexuális vonzalmat nem tanulással szerezzük meg...vagy igen? Akkor hogy a pi...ába ismerek melegeket meg leszbikusokat akik hetero szülõk gyermekei?
Én is ugyanúgy szeretném a gyerekemet akkor is, ha buzı lenne, de attól még nagyot csalódnék, és elgondolkoznék, hol ronthattam el. (Itt jegyezném meg egyébként, h mind melegek vagyunk, optimális esetben 36, 5 fokosak, így nincs értelme ezt a szót a buzıkra használni.) A tanulmányokkal csak az a baj, h ha vki olyan tanulmányt publikál, aki a hivatalos álláspont ellenkezõjét bizonyítja, azt elhallgattatják és homofóbnak bélyegzik. Azt pedig senki nem gondolhatja komolyan, h az általam említett példában nem lenne több a buzı, mint az egészséges.
A kérdező hozzászólása: A meleg szülõk által nevelt meleg lesz?Persze , , kb akkora arányban ahogy én heteroszexuális szülõk gyermeke vagyok. Ami kb azt jelenti hogy 10-bõl 1 férfi lesz meleg.
A kérdező hozzászólása: Utobbi kommentelõ..tökéletesen igazad van azzal hogy ha nem neked kell csinálni akkor leszarod. Épp erre irányúlt a fõkérdésem is. A hisztirõl annyit hogy azért látok én nagyon is hetero pasikat akikre tökéletesen az igaz amiket leírtál a 2 kilós hízással meg stb....köszönöm , hogy helyettem tetted meg. :)
55-ödik, 55%-os (hehe): ez az elzárt közösség. Nem nekem szólt a kérdés, de hadd válaszoljak én is. Én sok mindent el tudok képzelni, hidd el, olvasott vagyok és kreatív. :) De mibõl gondolod, hogy a képzeletünknek a valósághoz van akármilyen köze is? Te megtippeled, hogy mind meleg lenne, én megtippelem, hogy mind helikopter. A valóságban meg akármi és ezt úgysem tudjuk meg soha. Arra vannak tanulmányok, hogy a meleg szülõk által nevelt gyerekek között ugyan olyan a melegek és a heterók aránya, mint nem meleg szülõk esetén.
ABocs hogy beleszólok a vitátokba de én csak azt nem értem higy miért kell lejáratni a férfi nemet? Basszátok+ némeikõtõtök 30-40 éves létére. gy néz ki meg úgy viselkedik mint egy 15 éves tinilány. Ismerek ovodás gyereket akibe több férfiasság szorult mint belétek. Nem veszitek észre hogy azok a lányok akikre úgy szeretnétek hasonlítani, még azok is kiröhögnek hogy milyen hisztisek meg nyávogósak bagytok. Aki szereri a zacsipacsit az szeresse bánja a fa* , de miért kell olyan röhelyesen kinézni meg viselkedni mint egy nebántsvirág királykisasszony?? Nemtudnátok csak belülrõl buzulni, kívülröl meg úgy viselkedni mint bárki más? Nem hiszem el bakker hogy egy férfinek baj ha letörik a körme, meg hízik 2 kilòt vagy undorofik egy bigártól de úgy hogy sikít. Egyépként a szexuális részével meg semmi bajom. Lehet kicsit fura de nem nekem kell csinálni úgyhogy szarom le.
A kérdező hozzászólása: Hát igen , a neten lehet találni racionákis dolgokat és sok.sok sületlenséget is. nem gond ha én nem ezt használom fel érvként? A gyerekbõl ha bekerül egy közösségbe mivel genetikai alapú az hogy ki hova szeret izélni és nem nevelés és környezet kérdése ezért természetesen nem az lesz ahova kerül. A szülõi elfogadásról annyit, hogy akkor ajánlom az éedesanyámat aki értelmes és tán el tudna beszélgetni azokkal akik egy kicsit kilógnak" a sorból kaik nem tudnak ezzel a kérdéssel megbírkózni. Egyébként miért kellene belehalni ha az ember meleg lesz?Ez nem tragédia persze lehet most ezen itt kétszínûsködni meg álszenteskedni meg istennel is jönni akár.... De ez csupán szexualitás semmi több annál, és a szexen kívûl ez semmi kül. nem jelent. Max nem akarsze errõl tudomást venni.
A cikk csak a biszexualitást említi általánosan elterjedt jelenségként az állatoknál. Az nem gátolja a fajfenntartást, a (teljes) homoszexualitás viszont igen, és utóbbira a cikk sem említ példát az állatvilágban. Lehet h van olyan is, de más betegségek se csak az embernél fordulnak elõ.
nalátod azok a "BU*IK" az én szememben. akik meg normálisan viselkednek és megsem mondanád rólla hogy nem a puncit szereti azok a "MELEGEK". 59# voltam
A kérdező hozzászólása: Ennyi :) ezek után lehet utálni azt aki sapkát hord nyáron vagy kockás pulcsit vagy szemüveges vagy félvér vagy zsidó...aki utálkozik annak mindegy és megmagyarázza eszetlen érvekkel ami persze sík úgy is van szerinte. Egy olyan helyen ahol a szomszéd háta mögött megy a mocskolódás mert milyen az autója meg hova jár nyaralni stb stb stb sõt belefér az álszenteskedés is hisz volt itt aki zsidózott s kiderült hogy, , , nna
#66 errõl beszélek, és most képzeled el hogy sétálnak még 5 métert, az eggyik belerúg az járdapatkába letörik a körme és elkezd hisztériázni. röhejes mi? #59
A kérdező hozzászólása: Az hogy van aki azt hiszi hogy ne genetika és pedig környezettel terjed higygye, csak épp nem ezt mutatja be az élet. Akkor ennyi meleg környezetben élõ volt és van? Naugye bugyibuci a gének meg kihalásra se tudnak ösztönözni hiszen azok gének. Tehát megint nincs az egész megmondva részedrõl csak max beszóltál....juj de félek. Mi az hogy mindenki viselkedjen normális módjára?Neked meg lehet mondani hogy mit hogyan tegyél?Ugye nem? Akkor hogyan gondolod ezt, hogy másnak meg lehet....na má megint a butaizmus:) )
Kovpet. elmondom lassan hogy te is megértsd. nincsen semmi gondom azzal aki normálisan viselkedik. még azzal sem amit az ágyban mûvel. azzal van gondom amikor a 42 kg-os felnyalt hajú kirájkisember ujjong a nõi fehérnemûbolt kirakata elõtt a kis rózaszin kivágott nyakú polójában hogy milyen cuki rucit lát :S én valami nagyon elszigetelt városban lakhatok hogy egy olyan meleget sem láttam még aki 120kg-os kigyúrt állat volt. vagy esetleg megyaroszágon ez nem lenne annyira jellemzõ??? amúgy ha nem is az apád, de minimum a báttyád lehetnék ;) #59
tudom, énnekem az is b*zi aki nem meleg de úgy rinyál. nem kell mutatni a külvilág felé és annyi. tudjad te meg tudja az a szerencsétlen akit kikormolsz és kész. senki más. És most nem kell azzal jönni hogy " de büszkén fel kell válalni" mi a faxnak?? viselkedjen mindenki normális emberként otthon meg azt rak seggbe meg úgy riadozik egy kisegértõl ahogy akar.... #59
Azt csak a libsi patkányok terjesztik, h nem neveléssel terjed a buzıság. Eleve ha genetikusan terjedne, már rég kihaltak volna a homokosok, még ha lappangó gén, akkor is. Így viszont nyugodtan nyomathatják a buzıpropagandát. Ja és ne bugyibucizz nekem, nem vagyok a köcsögöd, hiába szeretnéd!
A kérdező hozzászólása: A férfiasság az meg nehéz téma , fõleg itt....asszem itt sokaknak semmije sincs nemhogy férfiassága.
A kérdező hozzászólása: Nem kell menni a bíróságra csak példálóztam hogy kinél meddig megy ez el pusztán utálatból. Akkor mikor számomra nem tetszõ 50 es pasit meglátok piros csõnadrágban és absz. slim fit ingben ahogy majd szét durran rajta az ing és totál szétszolizott, , akkor feljelentem nemde? Hisz nen tetszik nekem.
Te 59-es, az elõbb arra utaltál, hogy az a meleg, aki vékony vagy fiatalnak néz ki. "Ismerek ovodás gyereket akibe több férfiasság szorult mint belétek." Lásd fenti kép. Vagy mi neked a férfias? Az az óvodás szõrösebb vagy izmosabb? :) Azért jó lenne tudni, hogy hány éveseknek érvelek. Az a gyanúm, hogy nem hogy szavazati joga, de személyije sincs néhánynak az itt megszólalók közül. Amúgy én nem mozgok ilyen körökben, de két bevallottan meleget is ismerek. Mindkettõ gyökeresen máshogy néz ki. Teljesen. Ég és föld. De mindkettõ férfiasabb az általam ismert összes óvodásnál :)
lehet menni a munkaügyi bíroságra...
A kérdező hozzászólása: Egyébként az, hogy ki mennyire nõies vagy nõ létére férfias azon meg kár témázni, hisz eléggé uni világban élünk. Mikor hihetetlen csajos pasik vannak mindenütt, Érdekes nálam meg épp fordítva van.Ha rólam valaki megtudja el se akarja hinni annira férfiasnak tart.Ez eléggé vicces szitukat szokott eredményezni mindig :) )
A kérdező hozzászólása: Az hogy ki hogy nevezi , hogy b..zi-e vagy meleg? Édes mindegy aki ez miatt mondjuk elbocsájt egy dolgozót vagy ha szülõ akkor meg kitagad. Na annak magyarázhatod hogy nem b..zi csak meleg az illetõ.
A számítógép sem természetes, nincs a természetben egy PC sem, neked sem kellene használnod. Telefont sem. :) Amúgy gugliztam neked: http://velvet.hu/szex/2011/10/15/homoszexualitas_az_allatvil..

Szilveszterre várom 2. gyermekemet. Az első nyári baba volt. Az öltözködéssel igy alig volt gond. Hogyan öltöztessek egy hideg napon egy ujszülötett, hogy ne fázzon meg, de melege se legyen? Miböl kell több ruhát vennem? Mibe hozzam haza a korházból?

Legjobb válasz: A legjobbak otthonra a rövid ujjú body hozzá hosszú ujjú rugi vagy a hosszú ujjú body és hozzá ujjatlan rugi. Ha kiviszed fontos egy meleg sapi illetve jó meleg téli overáll ami kapucnis. Mi legalábbis így öltöztettük télen.

A legjobbak otthonra a rövid ujjú body hozzá hosszú ujjú rugi vagy a hosszú ujjú body és hozzá ujjatlan rugi. Ha kiviszed fontos egy meleg sapi illetve jó meleg téli overáll ami kapucnis. Mi legalábbis így öltöztettük télen.

120L-es gázbojlernek hibája hogy egyre lejjeb kell venni a fokozatszabályzót (0-7) mert túl meleg vizet ad. Amikor megvettem hármason volt most 5 év elteltével nullán is sokszor túl meleg. Mivel lehet a hiba?

A termosztátja elvileg jó mert ki-be kapcsolgat. A bojlerbe fúrt kút szűrt vize megy.

Legjobb válasz: Nem lehet ,hogy az õrláng túl nagy lánggal ég?

Nem lehet , hogy az õrláng túl nagy lánggal ég?
Szerintem a hiba a következõ lehet.Nem víz tisztaságával van a gond, hanem a keménységével .Ez azt jelenti nagyon meszes a víz, így a mészkõ, /vízkõ/ rárakódik a hõfok mérõre, így azt leszigeteli .Ha ez meg lesz tísztitva mindjárt a valós érteket mutatja .A vízhõfokot 50 fölé nem kell állitani.60 foknál már csapódik ki a mészkõ .
Kicsit pontosítok is . A termosztát hõérzékelõje vizköves, ezért megtéveszti a víz hõfoka . A jóval melegebb víz, kapcsolja csak ki a termosztátot, illetve az a gáz égõjét . 3 as voltam
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de nem nagy az õrláng, a viz hõfok viszont ténylegesen magas mert érzem a kezemen, illetve gözöl mint állat mikor kinyitom a meleget.
A kérdező hozzászólása: # 3/4 : na ez egy jó ötlet, köszi megnézem.

Nyári babákra mit kell adni, hogy se ne legyen melegük, se meg ne fázzanak? Ha 40fok van, és a ha épp 20fok?

Kezdésnek van ujjas rugi, meg ujjatlan napozó meg body, mert nem tudunk pontos méretet 1-1. Miért zavarjam majd a kispapát szülés után? Mib?l mennyire van igazán szükség?

Legjobb válasz: A Tesco-ban vannak nagyon jó anyagú, vékonyabb rugdalózók. Szerintem egy 3-3 db jó,ha van abból is. 56-os, 62-es elõször, aztán már Te is meg tudod venni a többit. Nekünk is van onnan pár, nagyon kellemes viselet melegben is. Nyáron is szükség lehet hosszú ujjúra, vastagabbra is. Szerintem a vastagabból is kell 3 db legalább.

A Tesco-ban vannak nagyon jó anyagú, vékonyabb rugdalózók. Szerintem egy 3-3 db jó, ha van abból is. 56-os, 62-es elõször, aztán már Te is meg tudod venni a többit. Nekünk is van onnan pár, nagyon kellemes viselet melegben is. Nyáron is szükség lehet hosszú ujjúra, vastagabbra is. Szerintem a vastagabból is kell 3 db legalább.

Segíteni valaki, hogyha energiatakarékos izzót szeretnék venni akkor mire kell figyelni, hogy "sárgás"meleg fényű legyen? Olyan mint a hagyományos izzok színe!

Legjobb válasz: A színhõmérsékletet figyeld. 2700k-s izzónak meleg fehér fénye van. Ez az a sárgásfehér.

A színhõmérsékletet figyeld. 2700k-s izzónak meleg fehér fénye van. Ez az a sárgásfehér.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Kanári szigetek Ausztrália Afrika Acapulco
Törökország, egyiptom, tunézia de szerintem már nem nagyon fogsz szállást akpni. talán nagyon olcsó és nagyon drága helyekre esetleg, de már oda sem tuti.
colombia
Milyen autóról beszélsz? Nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Egy Toyota Hiace lenne az "áldozat"
semmi extra, leszereled a fémlapot amivel össze vannak kötve, gyertyákat lelazítod, kitekered, újjak vissza jól meghúzod, beindítod, ha nem fúj ki mellete akkor ok, ha kifúj értelem szerûen még húzol rajta!
Ha D4D vigyázz nem olyan egyszerû! Ott egy kicsit többet kell bontani, nekem egy ilyenbe sikerûlt egyet beletõrni.Óvatosan avval a híd le kiteker-beteker dologgal:)
Sok vizet kell inni, útközben is legyen nálad.
Vigyél magaddal túlélõcsomagot: 40 faktoros naptej a leégés ellen, egy üveg víz, frissítõ kendõ. Vegyél sapkát, vagy ha nem, akkor vizezd be a fejed/hajad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!