Találatok a következő kifejezésre: Mit kell hogy (13651 db)

A rudtánchoz mi kell? hogyan lehet gyakorolni? Mire kell figyelni? Lehet valahol tannulni?

csak a pasimat akarom elkápráztatni, közönség nem kell :D

Legjobb válasz: Szép sorban: A rúdtánchoz rúd kell, és egy ember aki táncol. Gyakorolni egy rúddal kell. Arra kell figyelni, hogy legyen rúd, és te. Lehet, a k_rvaképzõben.

Szép sorban: A rúdtánchoz rúd kell, és egy ember aki táncol. Gyakorolni egy rúddal kell. Arra kell figyelni, hogy legyen rúd, és te. Lehet, a k_rvaképzõben.
A kérdező hozzászólása: 20/ L vagyok miért baj a ha a páromat ezzel lepném meg karácsonyra tuti jobban örulne mint a sálnak , amugy meg annak aki azt irta tanuljak : a corvinuszon vagyok negyedéves :P
Nos gyerekek, és most beszéljetek a szüleitekrõl, kinek mi a hobbija, mit sportol. Pistika, a tiéd? -Görkorizik Zolika, a tiéd? -Snowboardozik És Balázska, a tiéd? -Rúdtáncol!
A kérdező hozzászólása: szerintem ezt is lehet élvezni, még ha csak magamnak táncolok is, olyan mint egy sport , és szerintem tetszene neki :D
Az elsõnek igaza volt :) )) Ne haragudj meg rám, de még nagyon kis gida lehetsz ha azt hiszed hogy ez majd izgalmas lesz a pasidnak. Arról nem is beszélve hogy a rúd, amin vonaglani akars h lesz felfúrva meg csavarozva?Mert annak el kell bírnia a súlyodat.Meg gondolj bele... belefektetsz egy csomó energiát és...hányszor fogsz rúdon táncolni utána?Minden este?Vagy minden hétvégén? Lehet h ha beíratkozol egy tanfolyamra vagy egy suliba azzal jobban elkápráztatod.
pirner almánál is lehet tanulni meg van egy pár ilyen tánc stúdió keress rá :)
A kérdező hozzászólása: a youtuben versenyeket láttam , ott tetszett meg
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszadonak , bocs de én csak 1 embert akarok elkáprásztatni, nem az a csaj vagyok aki ha már meg van a pasi akkor fokhagymával bufögve járkálok elõtt
Keress rá a youtube-on
Nem hiszem. Lepd meg egy jó estével inkább. Nem kell rúd, táncolj erotikusan magadtól.

Miért kell nekünk a külföldi befektetőkre várni, támaszkodni? És miért kell nekünk úgy táncolni, ahogy az EU fütyül? OV az Oroszokkal kapcsolatban azt mondta, hogy partnernek kell hogy tekintsenek, és az EU minek kell hogy tekintsen?

Legjobb válasz: Mindent poton pénzért privatizáltak külföldieknek és ettõl lett a gazdaság függõ a külföldiektõl. Tagjai vagyunk az EU-nak de nem a teljesjogú tagjai és ezért azt csinálnak velünk amit akarnak. Az EU a tagjának tekint minket, de(mint írtam) nem vagyunk teljesjogúak. :)

Mindent poton pénzért privatizáltak külföldieknek és ettõl lett a gazdaság függõ a külföldiektõl. Tagjai vagyunk az EU-nak de nem a teljesjogú tagjai és ezért azt csinálnak velünk amit akarnak. Az EU a tagjának tekint minket, de(mint írtam) nem vagyunk teljesjogúak. :)
Ja, és lehetne Észak-Korea a példaképünk! Ott pontosan így mennek a dolgok.
Azért mert a rendszerváltás óta Magyarországon a piacgazdaság rendszere van életben, ami arról szól hogy akinek van pénze az befekteti. Magyarország pedig nincs olyan helyzetben hogy hatalmas tõkefeleslege lenne, amit be tudna forgatni a magyar gazdaságba.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs igazad. A rendszerváltáskor hatalma állami vagyonunk volt, csak ép, elprivatizálgattuk. Azóta is a nyugati befektetéseket támogatjuk sok ezer milliárdal évrõl évre, a saját nemzetgazdaságunk helyet. Olyan piacra kerültünk ami szinte leszabályoz bennünket, és olyan elkötelezettségeket szolgálunk amik kifejezetten ártanak. Van termõ területünk, van humán forrásunk, és lenne annyi tõke is hogy fordítsunk, csak az akarat hiányzik, hisz akkor ki is tömné a politikusok zsebét? Az a kis vállalkozó? Azt kötve hiszem.
A kérdezõ saját maga meg is válaszolta a feltett kérdést. Egyetértek vele.
A kérdező hozzászólása: Mi közünk nekünk É-Koreához? Az USA ban nincs annyi multi mint nálunk!
Észak-Korea sem cimborál se az USA-val, se az EU-val. Ott sincs annyi multi. Õk is lerombolták a kereskedelmi tévéket, liberalizmus nuku. Nincs cigánybûnõzés, és erõs a nemzeti öntudat. Stb-stb. Jobbikosoknak maga a paradicsom!
akkor menjenek ÉKoreába Vonáék, vagy Iránba. :) mi szabadság pártiak vagyunk.
A külföldi befektetõkre támaszkodunk mert munkahelyeket teremtenek és élénkitik a gazdasságot az Eu pedig nem szól bele a tagok belügyeibe.

Most kb.10 naposak a cicaim, meg az anyjukkal vannak, miket kell hamarosan tennem? Oltasaok, mikor kell hogy jojjenek? Nem potolhatom neha az anyatejet, mert van amikor nem ad ennuk az anyjuk?

Legjobb válasz: Ilyen pici cicaknak tapszert lehet csak adni kiegesziteskeppen, amit allatpatikaban, vagy allateledel boltban tudsz beszerezni. Fecskendovel kell a szajukba adagolni. Kb 4hetes korukban kell oket fereghajtoval kezelni, majd 2het mulva megismetelni. A kombinalt oltast 8 hetesen ajanlott beadatni, majd 10 hetesen jon a kombinalt ismetlese.

Ilyen pici cicaknak tapszert lehet csak adni kiegesziteskeppen, amit allatpatikaban, vagy allateledel boltban tudsz beszerezni. Fecskendovel kell a szajukba adagolni. Kb 4hetes korukban kell oket fereghajtoval kezelni, majd 2het mulva megismetelni. A kombinalt oltast 8 hetesen ajanlott beadatni, majd 10 hetesen jon a kombinalt ismetlese.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszt!

Mi kell hogy érettségizhessek?

Idén szeretnék angolból el?rehozott középszint? érettségit tenni. Azt tudom hogy osztályzó vizsgákat kell majd tennem (most 10.-es vagyok)de milyen papírok kellenek hogy elmehessek érettségizni? És ezekhez hol tudok hozzájutni?

Legjobb válasz: Bogaram, minden kérdésedre az iskolában válaszolnak, és ott kapod meg a papírokat is. Fordulj bizalommal a tanárodhoz, az osztályfõnöködhöz, az igazgatóhelyettesekhez, az iskolatitkárhoz... Amíg abba az iskolába jársz, csak ott jelentkezhetsz érettségire, ott érettségizhetsz, és ott kapod meg a felvilágosítást is. Hogy jutott eszedbe itt kérdezni? Egy jelentkezési lapot kell kitöltened és a szüleiddel aláíratnod lehetõleg mondjuk még a jövõ héten, amit az iskolában kapsz meg. (Febr. 15. a végsõ határidõ.) Gondolom, a tanároddal már megbeszélted a dolgot, és azt is, hogy mikor tehetsz osztályozóvizsgát. Õ tudja megmondani, hogy érdemes-e menned, mire készülj, hogy készülj, ezért van ott.

Bogaram, minden kérdésedre az iskolában válaszolnak, és ott kapod meg a papírokat is. Fordulj bizalommal a tanárodhoz, az osztályfõnöködhöz, az igazgatóhelyettesekhez, az iskolatitkárhoz... Amíg abba az iskolába jársz, csak ott jelentkezhetsz érettségire, ott érettségizhetsz, és ott kapod meg a felvilágosítást is. Hogy jutott eszedbe itt kérdezni? Egy jelentkezési lapot kell kitöltened és a szüleiddel aláíratnod lehetõleg mondjuk még a jövõ héten, amit az iskolában kapsz meg. (Febr. 15. a végsõ határidõ.) Gondolom, a tanároddal már megbeszélted a dolgot, és azt is, hogy mikor tehetsz osztályozóvizsgát. Õ tudja megmondani, hogy érdemes-e menned, mire készülj, hogy készülj, ezért van ott.
Mondjuk megkérdezed a tanárodat.... Suliban lehet egyébként jelentkezési lapot kérni. De szerintem siess vele, mert lassan letelik a határidõ.
Én is most májusban fogok elõrehozottat csinálni, középszinten. :] Február 15-éig le kell adnod az érettségire való jelentkezést, aminek az írásbeli része május 5-én a szóbeli része pedig iskoláktól függõen június 18 és 25-e között kerül sor.

Kiváltottam a vállalkozói engedélyt ügyfélkapun keresztül elektronikus úton, ezek után hol és milyen bejelentési kötelezettségeim vannak? Gondolom Apeh, önkormányzat. De itt mit kell, hogy kell?

Legjobb válasz: Mindenféleképpen keress könyvelõt, mert ha ilyen laikus vagy nem hiszem, hogy meg tudod oldani a könyvelést önállóan-bejelentõk beadása, pénztárkönyv vezetése, analitikák vezetése, bevallások beadása (van olyan, amit havonta kell benyújtanod, vagy legalább egy nyilatkozatot , ha nullás), rád vonatkozó törvények követése. Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak: 180, 1041, 101E nyomtatványokat kell kitölteni, be kell jelentkezned az iparûzési adó hatálya alá is.

Mindenféleképpen keress könyvelõt, mert ha ilyen laikus vagy nem hiszem, hogy meg tudod oldani a könyvelést önállóan-bejelentõk beadása, pénztárkönyv vezetése, analitikák vezetése, bevallások beadása (van olyan, amit havonta kell benyújtanod, vagy legalább egy nyilatkozatot , ha nullás), rád vonatkozó törvények követése. Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak: 180, 1041, 101E nyomtatványokat kell kitölteni, be kell jelentkezned az iparûzési adó hatálya alá is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, könyvelõm már van, csak nem akartam emiatt is zaklatni, ggondoltam felteszem itt a kérdést és itt is kapok rá választ hamar! És be is jött, mégegyszer köszönöm!
Ha van könyvelõd nyugodtan zaklasd emiatt, hidd el nem veszi zokon, mert ez a dolga. Õ tudja, hogy mit, hogy kell.

Az Xbox360-hoz mi kell hogy netezni tudjak rajta? És ha már netezek akkor bírja az olyan oldalakat mint pl a myvip vagy a netes messenger?

Legjobb válasz: nem , ez most nem olyan net :D , mint ez amit most használsz. nem tudod beírni hogy mondjuk www.myvip.com , meg akarámi.hu , ilyen nincs benne. msn van benne , azt tudod használni , de az se olyan amilyenre te gondolsz. mi kell hozzá? hát egy internet kábel , megkell csinálni a regisztrációt, vagy silver - ez az ingyenes, vagy gold- ezért fizetni kell .

nem , ez most nem olyan net :D , mint ez amit most használsz. nem tudod beírni hogy mondjuk http://www.myvip.com , meg akarámi.hu , ilyen nincs benne. msn van benne , azt tudod használni , de az se olyan amilyenre te gondolsz. mi kell hozzá? hát egy internet kábel , megkell csinálni a regisztrációt, vagy silver - ez az ingyenes, vagy gold- ezért fizetni kell .
A kérdező hozzászólása: oké köszi a választ :)
nm:)

Mi kell, hogy egy Dj hivatalosan is zenélhessen MAHASZ kártyán kívül?

Oktatás nem érdekel, hogy hogy akar valaki dj lenni, hogy ezt nem tudja, stb stb, mindent el kell kezdeni valahol.Köszönöm

Legjobb válasz: Jogdijat kell befizetni, (egy alkalom 11050Ft) vagy éves tagság kell, az 100 ezer felett van (talán 120). Irni kell kb. 100 számot amit játszani fogsz, egy excelbe, de ez le van írva mahasz oldalán ha jól tudom. Nem kell beatportrol zenét venni, kalóz másolatot is hasznalhatsz, leszarják, csak a jogdij legyen befizetve. :)

Jogdijat kell befizetni, (egy alkalom 11050Ft) vagy éves tagság kell, az 100 ezer felett van (talán 120). Irni kell kb. 100 számot amit játszani fogsz, egy excelbe, de ez le van írva mahasz oldalán ha jól tudom. Nem kell beatportrol zenét venni, kalóz másolatot is hasznalhatsz, leszarják, csak a jogdij legyen befizetve. :)
mahaszon kívül nem baj ha van munkaszerzõdés..alkalmi, bármi. De akár lehetsz számla képes is
A kérdező hozzászólása: aha értem, igen a munka szerzõdés az alap, csak erre voltam kíváncsi köszönöm :)

Ha november 3 volt meg és 4napos a ciklusom akkor mikor kell, hogy próbálkozzunk?

És azért nem tudom, hogy mikor van mert minden hónapban más, hogy jön meg soha nem ugyan azon a napon! Akkor most, hogy?

Legjobb válasz: 4 napos nem lehet a ciklusod, mert akkor az azt jelenti, már megint meg kellett volna nov. 3. óta jönnie. :) A vérzésed tarthat gondolom 4 napig. A ciklus a menstruáció elsõ napjától kezdõdik és a következõ menstruáció megjöveteléig tart. Sajnos, ha nem pontos a ciklusod (vagyis össze-vissza jön meg), nehéz megmondani, hogy mikor van a peteérésed. Elvileg a következõ menstruációd elsõ napjától kell visszaszámolni 2 hetet, ez a peteérés idõszaka. Viszont , ha nem tudod, mikor fog megjönni legközelebb, így nem is tudsz visszaszámolni. Ovulációs mikroszkóppal, teszttel esetleg hõmérõzéssel tudod megfigyelni magad. Ja, és azt mondják, hogy a cickafark és palástfû teák helyrehozzák a ciklust, ezt csak én is hallottam

4 napos nem lehet a ciklusod, mert akkor az azt jelenti, már megint meg kellett volna nov. 3. óta jönnie. :) A vérzésed tarthat gondolom 4 napig. A ciklus a menstruáció elsõ napjától kezdõdik és a következõ menstruáció megjöveteléig tart. Sajnos, ha nem pontos a ciklusod (vagyis össze-vissza jön meg), nehéz megmondani, hogy mikor van a peteérésed. Elvileg a következõ menstruációd elsõ napjától kell visszaszámolni 2 hetet, ez a peteérés idõszaka. Viszont , ha nem tudod, mikor fog megjönni legközelebb, így nem is tudsz visszaszámolni. Ovulációs mikroszkóppal, teszttel esetleg hõmérõzéssel tudod megfigyelni magad. Ja, és azt mondják, hogy a cickafark és palástfû teák helyrehozzák a ciklust, ezt csak én is hallottam
A kérdező hozzászólása: És köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget:)
A kérdező hozzászólása: Kb így voltak meg !!!!
A kérdező hozzászólása: Hát a ciklus.hu szerint elég érdekes! http://ciklus.hu/index.php?p=5&nezet=0
A kérdező hozzászólása: Hát volt olyan, hogy átlátszó tojás fehérje volt...szerintem akkor lehetett az a nap...3 hónapig nagyon szúrt mindenem állandóan meg állás nélkül..nagyon rosszul voltam...de most ebben a hónapban semmit nem érzetem...igen és ez alatt a 3 hónap alatt ilyen csak a havim..elõtte nem nézegettem ilyeneket úgy voltunk vele, hogy együtt leszünk ha jöjjön ha nem nem...de nagyon sok már az a nem...és elég volt azóta nézek ilyeneket.. nem is tudom, hogy régebben igazából, hogy is jött meg melyik napon.... Köszi a választ! remélem, hogy össze jön nekünk is..és milyen vizsgálatokon voltatok??
A kérdező hozzászólása: Bocsika, hogy ezt kérdezem de azt sem értem mik az a 16. nap stb... így tovább azt honnan kell számolni?
A kérdező hozzászólása: Ha 16. napra akkor az a 19-e de akkor elõtte három nappal legyünk együtt? Így értetted? Bocsika tényleg:)
Spermavizsgálattal kezdtünk, majd hormonvizsgálat, átjárhatósági vizsg., UH-gal peteérés, clamydia, hüvelyválagék. Hirtelen ennyi jut az eszembe. Minden rendben van, mégis 4 sikertelen év van a hátunk mögött. Túl vagyok 5 inszemináción és 2 lombikon.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom!!! Remélem nekem nem kell ennyi vizsgálaton keresztül menni...
A ciklusod 1. napja az, amikor megjött a vérzésed, vagyis most nov. 3. Tehát a ciklus 16. napja nov. 18. lesz. Az elõtte 3 + utána 3 napos intervallumot azért írtam, mert nem állandó a ciklusaid hossza. Tehát kb. nov. 15-21-ig lesz az az idõszak, amikor a legnagyobb az esély a teherbeesésre. Érdemes ez idõ elatt mondjuk 2 naponként együtt lennetek. De sajnos ez sem teljesen biztos, mert csak az elmúlt kb. 3 hónapodból tudtam következtetni. Minden esetre, ha már van 1 éve, hogy próbálkoztok, menjetek el dokihoz. Pároddal fogják kezdeni a kivizsgálást, mert az nem kellemetlen és nem fájdalmas. Ha vele inden rendben, jöhetsz te si. De addig szedjetek E vitamint, hátha az segít. Ja, és bármi kérdésed van, nagyon szívesen segítek, ha tudok!!!
Még valami: az elõzõ ciklusod csak 25 napos volt (ha jól számoltam így gyorsan), vagyis ott a 11. napon volt elvileg a peteérésed. Mindig a következõ menstruációd megjövetelébõl kell visszaszámolni 14 napot, akkor kapod meg a peteérés napját. De mivel nálad nem tudjuk, mikor lesz a következõ, így csak kb-re tudunk találgatni. Nyugodtan kérdezz, ha még mindig nem világos valami! Viszont mostmár mennem kell, mert még elég sok dolgom van.
A kérdező hozzászólása: agu 12, szept 9-10, okt 10, nov 3. Szóval nálam vala hogy így van! Igen rég óta szeretnénk babát:)
Ez olyan mint a kandi kamera, ne haragudjatok én feladom!
A kérdező hozzászólása: Jaj bocsánat elírtam! Igen csak 4 napos a vérzésem!
Miért kellene ugyanazon a napon megjönnie? Azt gondolom ki tudod számolni hány naponta szokott megjönni. 28 napos ciklusa szerintem kevés nõnek van, de azt mondják 40 nap is belefér még.
A kérdező hozzászólása: Én már komolyan mondom, már tom, hogy kell kiszámolni teljesen bele zavarodtam...
A kérdező hozzászólása: És akkor kb honnan tudom, hogy 40 napos a ciklusom...?
Kedves második, az elsõ azért írta, hogy jó tudni, mikor fog megjönni, mert a peteérés a következõ menstruációtól visszafelé számolva a 14. napon van. Az nem baj, ha egy ciklus 40 napos, csak akkor a 26. nap környékén lesz a peteérés. Ha viszont egyszer 25, egyszer 35 napos a ciklus, akkor lehetetlenség kiszámolni a peteérést, mindig csak utólag fogja tudni, hogy kb. mikor lehetett.
Kérdezõ, a ciklusod a menstruáció elsõ napjától a következõ menstruáció elsõ napjáig tart. Ha november 3-án jött meg, és 28 naposak általában a ciklusaid, akkor a következõ december 1-én fog megjönni, peteérés kb. november 17. Ha pl. december 10-én jön meg, akkor a ciklusod 37 napos volt, és a peteérésed november 26.
Kedves utolsó! Én úgy látom a kérdezõvel akadnak némi problémák. Nem tudja kiszámolni, hogy hány napos ciklusai vannak? Nekem sem egyformák, volt már 27 napos és 46 is, de nem akadok ki olyanon, hogy nem mindig ugyanazon a napon jön meg... kb azért tudom hány naposak szoktak lenni. Kivonom a 14 napot a legrövidebbõl is meg a leghosszabból is, rögtön kapok egy két hetes intervallumot és tudom, hogy valahol ott van esély.
Elsõ vagyok. Vagyis akkor az elõzõ cilkusodban október 20. környékén volt a peteérésed. De, ha nagyon rendszertelen, én elmennék egy dokihoz, hátha bet tudná állítani.
A kérdező hozzászólása: Most voltam 3-án reggel és este jött meg! És vet valami kenetettet! De mondtam a dokinak mindent és az mondta, hogy ennyi volt rá a válasz! Az a helyzet, hogy nekem nem fogadót orvosom van hanem rendelésre megyek mindig! És soha nem az a doki van aki kivan írva mindig más van...Majd mennem kell vissza de szerintem akkor sem ö lesz ha nem valaki más. És akkor mondjam neki is el, hogy mi van?
Ismét elsõ vagyok. Biztos vezeted, hogy mikor jön meg a menstruációd. Ha le tudnád ide írni, hogy az elmúlt hónapokban mikor jött meg. Talán tudunk segíteni. Régóta szeretnétek babát? Nem valami lelkiismeretes a doki. Hormonvizsgálatra is küldhetett volna.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszokat!! Nagyon sokat segített:) ! Hát mi már 6 hónapja! És mondtam a dokinak, hogy mi a helyzet és kenetett el küldött a laborba majd két hét múlva kell vissza mennem és nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz az eredmény...Remélem, hogy holnap is tudunk beszélni:) Jó éjt Sziasztok!!

Mi kell hogy bekerűljek egy játékfejlesztő csapatba?

Íme egy hazai cég

Legjobb válasz: Értesz a programozáshoz? Ha nem akkor nem tudom miért érdekel téged. De ott írja, hogy mit kell csinálni, értesz hozzájuk, tudod egyáltalán mit jelentenek? Ha igen és tényleg érdekel, írj nekik emailt, aztán majd kiderül.

Értesz a programozáshoz? Ha nem akkor nem tudom miért érdekel téged. De ott írja, hogy mit kell csinálni, értesz hozzájuk, tudod egyáltalán mit jelentenek? Ha igen és tényleg érdekel, írj nekik emailt, aztán majd kiderül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!