Találatok a következő kifejezésre: Mit kell hetesen érezni (15 db)

16 hetes kismamák hogy vagytok? Érzitek már a babamozgást, ha igen mit éreztek? Én bugyborékolást érzek vagy valami ilyesmit, szerintetek az már a pici? Mikor kell majd érezni külsőleg is?

Legjobb válasz: Az még kicsit messzebb van hogy kivülrõl is érezd:Dpár hét de hamar eltelik.nekem is van bugyborékolás de 2 szer már rugott is.azota meg semmi.most kicsit aggodok is

Az még kicsit messzebb van hogy kivülrõl is érezd:Dpár hét de hamar eltelik.nekem is van bugyborékolás de 2 szer már rugott is.azota meg semmi.most kicsit aggodok is
Szia, 16+5 vagyok, én már régóta érzem a pici csiklandozást belül (2. baba) épp ma próbálgattuk a párommal hátha õ is érzi kivülrõl de még nem. Szerintem is kell még 1-2 hét, hogy akkorát tudjon rúgni, hogy kívülrõl is érezhetõ legyen. Nekem is volt tegnap meg az elõtt, hogy semmit nem mozgott én is aggódtam, de mára felélénkült. Talán ez meg az idegesség miatt van mert én meg az integrált teszt eredménye miatt lógok a neten egész nap úgy várom, hogy megjöjjön a JÓ eredményem! Nagyon izgulok.
A kérdező hozzászólása: Én is sokszor érzem mint ha megfordulna meg ilyenek.Mi az az integrált teszt?
Az integrált teszt, egy választható vérvizsgálat a 12. és a 16. heti összegzett vér eredménybõl kapják a baba genetikai szûrésére irányul. Állítólag 96% -os megbízhatóságú többféle genetika rendellenességet szûrnek, ajánlott ha a kismama életkora 35 év felett van. Hát én ezt várom ma illetve a remélhetõleg NEGATÍV eredményt de már lassan begolyózom annyira izgulok...:-(
Szia! Én is érzek valami hasonlót. Mi is 16+5 hetesek vagyunk. Bár leginkább éjszaka érzem, én is alig várom, hogy kívülrõl is lehessen érzeni. A férjem már annyira kíváncsi. Azt volvastam, hogy a 20. hét környékén már elég nagy ahhoz, hogy jobban lehessen érzeni. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Ne aggódj nem lesz semmi gond a teszt NEGATÍV lesz, mindig a jóra kell gondolni.Na ezt pont én mondom:) Én is mindig halálra izgulom magam.De szerintem ez normális.
Köszi a biztatást, NEGATÍV lett a tesztem :-))) hála Istennek! Jajj nagyon izgultam, sajnos én ilyen parás vagyok de jól esett, hogy gondoltál rám és utólag is bocs az "off"-ért. Boldogságos babavárást, és könnyû, szép szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Na ennek örülök!:) Neked is viszont kívánom!!!!

Miert van az hogy picurkam egyfojtaban mozgolodik forgolodik alig pihen? Ja mijen az a joslo fajas mit kell erezni es hol? Mi kell fajjon es hogy? Lehet 33 hetesen joslo fajas?

33 hetes kis mama vagyok.en ugy ereztem hogy a vesem szeet akarna nyilni es a hasam aljan is fura erzes volt ijet meg nem ereztem meg sose.nem tartott sokaig par percig idonkent megereztem.

Legjobb válasz: Az nem baj ha mozgólódik,az lenne a baj ha nem mozogna. Nekünk is van olyan hogy egyik nap nagyon aktív, másnap noszogatni kel. A jóslófájás olyan mint a menstruációs fájás a hasad alján,nekem derékfájással együtt van. 33 hetesen már lehet,igaz nekem 36hetesen kezdõdtek. 39 hetes kismama

Az nem baj ha mozgólódik, az lenne a baj ha nem mozogna. Nekünk is van olyan hogy egyik nap nagyon aktív, másnap noszogatni kel. A jóslófájás olyan mint a menstruációs fájás a hasad alján, nekem derékfájással együtt van. 33 hetesen már lehet, igaz nekem 36hetesen kezdõdtek. 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: koszike es szep baba varast es konnyu szulest.

Hogy fogjuk érezni az első mozgásokat? Ikreket várunk és 17 hetes 6 naposak vagyunk! Első terhesség és nem tudjuk mit kell érezni! Buborékoló furcsságok már vannak! Ez már az?

Legjobb válasz: Szerintem az már a baba, babák. Majd késõbb egyértelmûbb lesz, mivel ketten vannak jó kis karateversenyt fognak rendezni.

Szerintem az már a baba, babák. Majd késõbb egyértelmûbb lesz, mivel ketten vannak jó kis karateversenyt fognak rendezni.
Hidd el, egyszer csak valaki jól megbök odabent, akkor azt nem fogod eltéveszteni.Én is a 18. héten éreztem meg elõször tutira.Ne aggódj, nemsoká már, és észre fogod venni, összetéveszthetlen.
Nekem is elsõ baba, el is voltam kettyenve, hogy 19 hetesen még nem érzem. De aztán egyszercsak jelet adott: elõször 3 tompa rúgást éreztem, aztán nagy fészkelõdést, s hirtelen a gyomromba is úgy beletalált, hogy rendesen meglepõdtem. Most is mocorog...:-) Amúgy buborékolást és már a 16. héttõl éreztem, de mki azt mondta, hogy az csak bélmozgás. Pedig valószínû, nem az volt. Az elsõ babás anyukák egyébként is ált. a 18-20. héten érzik meg igazán. Természetesen a szerencsésebbek hamarabb. Nagy élmény lesz az elsõ rúgás, az tuti:-) 19+4 kismami
szia! Nekem enyhe buborékolás volt a "gyomromban". Elõször azt hittem, hogy mert ettem vagy ittam valamit és biztos beindult a belügy:) Aztán evés /ívás elõtt is éreztem (de nem korgást), és rájöttem, hogy az nem a belügy lesz...Aztán ezek az érzések egyre többször jöttek, egyre erõsebben. Akkor már nem tudtam "összekeverni" :) ) Ikreknél lehet hogy még érdekesebb lesz...:) ) Jó babavárást!:) 37 hetes kismami
Nekem barátnõm fogalmazta meg a legjobban, amikor kérdezgettem errõl (tavaly szült). Azt mondta olyan, mint amikor puki készülõdik, csak nem jön ki... Igaza volt, de persze mindeki máshoz hasonlítja. Egy biztos, tudni fogod, hogy Õk mocorognak bent és nem a beleid kuttyognak, hidd el! Élmény! Én imádom, amikor Maszatkám belendül! :-) Ja, a buborékoló furcsaság már Tõlük jön! Gratula az ikrekhez!!!
Szia!A buborék szerintem is a babáidtól van.Én 16 hetesen éreztem elõször(pedig elsõ baba), most 18 hetes vagyok és már a tenyeremmel is érzem ha mocorog:) A buborék pukkanáson kívül még olyat is éreztem mint mikor egy pezsgõtabletta pezseg.Furcsa és nagyon jó érzés...
Ezt nem tudni kell...érezni, és tuti fogod.Lehet, hogy az már az....:) ...jó egészséget nektek.

Milyen az amikor tényleg beindul a szülés? Mit kell érezni olyankor és mennyire? Mihez lehetne leginkább hasonlítani a fájásokat? 37 hetes pocakos!

Legjobb válasz: 37 hetesen szültem::)csüt még totál zárva voltam hasam is fent volt, pénteken du elkezdett fájni erõsen 20percenként, majd 10, 5, 3 percenként, szombat reggel mentünk b a kórházba, 10 órára baba lett...nem lehet semmihez fájdalmat hasonlítani, de észre fogod venni h már ez az!Könnyû szülést

37 hetesen szültem::) csüt még totál zárva voltam hasam is fent volt, pénteken du elkezdett fájni erõsen 20percenként, majd 10, 5, 3 percenként, szombat reggel mentünk b a kórházba, 10 órára baba lett...nem lehet semmihez fájdalmat hasonlítani, de észre fogod venni h már ez az!Könnyû szülést
Ez jó kérdés! Én mindenkitõl azt hallottam, hogy menses szerû göcsökkel indul. Nekem egyáltalán nem voltak görcseim, szak keményedtem, és a derekam, csípõm le akart szakadni.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló! És milyen idõközönként keményedtél?
Nekem sem voltak fájásaim, jóslófájásaim sem. Csak a hasam keményedett egyre többet. 6 nappal hordtam túl, aznap, ha jól emlékszem, úgy fél óránként keményedett a hasam. Reggel magzatvízvizsgálaton mondták, hogy kitágultam, így indították a szülést. Mikor rámkötötték az infúziót és beindultak a fájások, azok nekem menzesszerûek voltak, csak erõsebbek. Aztán egyre erõsebbek... :) Infúziótól számolva, kb. 5, 5 óra alatt született a kisfiam. Könnyû és gyors szülést kívánok!
Szia! Nekem csak a derekam fáj! A pocakomba semmit nem éreztem, de a derekamba annál inkább. 12 órakor voltam POSE-n (ott éreztem az erõs keményedéseket), 15-tól elkezdett fájni a derekam 5 percenként. Egyre sûrûbb lett és jött hozzá székelési inger is.17-kor már 3 percesek voltak. Ekkor már csak levegõt visszatartva lábujjhegyen állva "vészeltem át" a fájásokat. 18-kor beértünk a kórházba, 20:30kor a kezembe volt a kisfiam. :) ) A dokimat is felhívtam du.-n, hogy szerintem indulok hozzá, de azt monda amig a pocimba nem érzek semmit az csak jóslófájás. Hát õ is meglepõdött amikor bementem hozzá és bizony szültünk. Pedig egy nagyon jó, tapasztalt, neves doki. Szóval figyelj oda a derékfájásokra is! Könnyû szülést! 10 hetes anyuka!
2.vagyok. Hát a végén már 2-3 percenként, még jó, hogy úgy döntöttem, azért bemegyek a szülészetre. Éppen szültem... :)
Nekem is menszesz görcsökre hasonlókat mondtak, ehhez képest én inkább egy jó hátbarúgást éreztem! Erre keltem hajnali egykor, és csak miután 10 perc múlva megismétlõdõtt, jöttem rá, hogy ezek már a fájások. Azt is mondták, hogy amikor már "közel a cél" nagyon gyakran járssz wc-re, mert ürít a szervezet a szüléshez. Ez bejött nálam is! 2-tõl 3-ig a wc és a fürdõszoba között rohangáltam, így amikor ez abbamaradt, elindultunk a kórházba a férjemmel, a magzatvízem csak 4-kor ment el...és 7.20-kor lett meg a Babánk!

Milyen érzés amikor jönnek majd a fájások? Mit kell érezni majd? Alhasi görcsöket? Vagy miket? 32 hetes vagyok, és szokott görcsölgetni a hasam, meg szurodni is, de a fájások milyenek lesznek?

Legjobb válasz: Menseshez hasonló fájás lesz, de abban fog különbözni, hogy idõszakosan jelentkezik 20-10 percenként, és ritkul tovább a fájások közti idõszak. ne félj, mindneki azt mondja, hogy meg fogjuk ismerni:-) (én is 32 hetes vgyok)

Menseshez hasonló fájás lesz, de abban fog különbözni, hogy idõszakosan jelentkezik 20-10 percenként, és ritkul tovább a fájások közti idõszak. ne félj, mindneki azt mondja, hogy meg fogjuk ismerni:-) (én is 32 hetes vgyok)
A kérdező hozzászólása: csak azért mert én már egyszer bekerültem a korházba infuziora , hogy ne hogy megszüljek mert görcsöltem, és most már minden kis fájástol ugy félek, mert mindig azt hiszem, hogy megint szülési fájások jönnek.Mikor bekerültem nem igazán fájt, csak pici görcs volt, ami már természetes is lehet néha.
szia!Nekem is szokott...és mindig parázok, aztán arra gondolok hogy a bentlakó kezdi kinõni a helyet és kirúgja az ház oldalát....ilyenkor ha húzódik görcsölget akkor igyekszem minnél elõbb vizszintbe kerülni és ez bevállik.Jah védõnõ azt kérdezte erre múltkor hogy napi hányszor?10nél több, nekem olyan napi 1-2 max 3szor. Kicsit megkönnyebbültem hogy nem csak én vagyok ilyen félõs:) ))32 hetes kismami
Hali!Amit éreztek azok "jósló fájások".Menstruációs görcshöz hasonlít, de erõsebb.28 hetesen kezdõdött nálam és a 40. héten meg kellett indítani a szülést, mert nem akart igazi fájás jönni és ki voltam tágulva.Így no para!Van még idõtõk. Ha itt az idõ tudni fogjátok. Kitartás!!
Szia. Hát igen menstruációs görcshöz hasonlít, mikor kezdödik.Azta´n rövidül a két fájás közti idö, és hosszabbodik a fa´jás, és erösödik.Én azt hittem, hogy rákészültem.De ami ott várt, az nem volt semmi.Ezt nem ilyesztés képpen írom.Nekem nagyon nehéz szülésem volt, 38 óra.Nagyon fájt, de megérte.Most van egy 10 hetes gyönyörü lányom, és még egyböl a szülés után el is felejtettem, hogy mennyire fájt. Könnyü, és gyors szülést kívánok.

Ha valaki 3-4 hetesen elvetél mIt kell érezni?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos én 5-6 hetesen vetéltem el,és úgy begörcsöltem hogy már sírtam a fájdalomtól és hánytam! Ezt nem kívánom senkinek! :(

Szia! Sajnos én 5-6 hetesen vetéltem el, és úgy begörcsöltem hogy már sírtam a fájdalomtól és hánytam! Ezt nem kívánom senkinek! :(
Én 7 hetesen. Semmit sem éreztem, csak nem fejlõdött tovább.
Én 4 hetesen vetéltem el, igazából kicsit erõsebben görcsöltem, és sokkal több vér jött ki, mint egy sima mensinél :( inkább lelkiekben fájt nagyon nagyon :(
A kérdező hozzászólása: És van olyan aki semmit nem érez?Van olyan hogy a tesz pozitív és utána pár napra negatív délután??(nem hiszem hogy rossz lett volna)
A kérdező hozzászólása: Én nem véreztem....
Nekem görcsölt a hasam és fájt a derekam. Majdnem 6hetes volt.Éjjel picit barnás vérzésem volt, majd másnap kezdtem vérezni. Mûtét majd még pár nap enyhe vérzés. Már rendben vagyok csak lelkileg nem leszek még egy jó darabig. Nálam is amúgy pozitív teszt, utána 1hét múlva negatív.Ilyenkor csökken a HCG szint amiatt van. Amúgy a pozitív teszt nem lehet hibás, biztosan az voltál. Szerintem menj dokihoz, az a biztos. Õ meg mondja, hogy mi a pontos helyzet. Lehet, hogy még lehet kezelni gyógyszerrel.

Mit kell érezni jóslófájáskor? Honnan fogom tudni, hogy ez már jóslófájás? 34 hetes km.

Els? kisbabás vagyok,és nemtudom hogy amit érzek,az már jóslófájásnak mondható-e?pl.

Legjobb válasz: Ezek lehetnek jóslófájások, persze,de igazából olyankor a has is megkeményedik. Ezek a fájások szüléskor valóban megerõsödnek, a derekadból a combodig hasítanak majd, és nem bírsz állva maradni, le kell ülnöd majd,kb 40 50 mp-re és aztán mintha mi sem történt volna teszel veszel tovább, majd megint jön majd egy ilyen fájás és le kell majd megint ülnöd vagy legalább találni egy olyan poziciót, amiben nem fáj annyira. A két fájás közötti idõt méred majd. Ez lesz majd a 10perces, 8perces..5perces fájás. Nem törvényszerû a pontosság, de szabályos, lehet óránkénti fájásokat is számolni. Jóslófájások elmúlnak, ha kádba ülsz és lazítasz, szülési fájdalmak nem. Még ráérsz szülni, ezek lehetnek jóslóak, de inkább csak a nagy pocakod és a megváltozott tested okoz néha ilyen fájdalmakat. Kitartást!

Ezek lehetnek jóslófájások, persze, de igazából olyankor a has is megkeményedik. Ezek a fájások szüléskor valóban megerõsödnek, a derekadból a combodig hasítanak majd, és nem bírsz állva maradni, le kell ülnöd majd, kb 40 50 mp-re és aztán mintha mi sem történt volna teszel veszel tovább, majd megint jön majd egy ilyen fájás és le kell majd megint ülnöd vagy legalább találni egy olyan poziciót, amiben nem fáj annyira. A két fájás közötti idõt méred majd. Ez lesz majd a 10perces, 8perces..5perces fájás. Nem törvényszerû a pontosság, de szabályos, lehet óránkénti fájásokat is számolni. Jóslófájások elmúlnak, ha kádba ülsz és lazítasz, szülési fájdalmak nem. Még ráérsz szülni, ezek lehetnek jóslóak, de inkább csak a nagy pocakod és a megváltozott tested okoz néha ilyen fájdalmakat. Kitartást!

Mit kell 15 hetesen érezni?

Legjobb válasz: Nem is kell.majd hamarosan mozogni fog. 1 2 hét,de akkor se ijedj meg ha nem érzed.

Nem is kell.majd hamarosan mozogni fog. 1 2 hét, de akkor se ijedj meg ha nem érzed.
Szia! A boldogságon kívül?:-) Én 15 hetesen még nem éreztem a baba mozgását. Én csak 21 hetesen éreztem elõször, viszont a pocakom már látszott 15 hetes terhesen. Ezen kívül csak az ultrahangból tudtam, hogy baba van a hasamban. Sok sikert a babához!
Szia én most töltöm a 16hetet, hogy mit kell érezni?Boldogságot, örömöt, aamúgy ezen kivül bármit lehet, nemsokára megérzed a mozgását.Sok síkert!
Szia! Én is a 15 hétben vagyok, de nem érzek semmit, talán azt, hogy kicsit feszesebbek lettek a ruháim, de ennyi. Boldog babavárást!

6 hetes terhes vagyok. A 4-5 héten éreztem a hasamban szúrkálást, tompa fájdalmat, mostanában viszont nem érzem. Van okom aggódni? Mással is elõfordult már? Elsõ terhességem ezért nem tudom mit kell érezni és mit nem.

Elõre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: szia! nekem ugy volt hogy 4-5 heten nem ereztem semmit majd most 6 heten erzem a azurkalast, de azt sem mindig.... szerintem ne aggodj!:) boldog babavarast!

szia! nekem ugy volt hogy 4-5 heten nem ereztem semmit majd most 6 heten erzem a azurkalast, de azt sem mindig.... szerintem ne aggodj!:) boldog babavarast!
szia! 4-5 hetesen szúrkál, görcsölgettem, elkezdtem szedni a magne b6-ot. most 9 hetes 3 napos vagyok, és nem fáj a hasam, nem szúr, semmi extra nincs. És a babánk jól van:) szerintem nincs okod aggódni:) bár én is szoktam parázni, nálunk is elsõ baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) azért mostmár megnyugodtam. Boldog babavárást nektek is!!! :D
Én 6 hetes vagyok de nem nagyon érzek semmit, néha mintha húzodna 2 naponta egyszer de ennyi.

10 hetesen mik történnek odabent? Miket kell érezni? Ha már nincs rosszullét az bajt jelent, vagy csak mázlim van? Az elején sokat hánytam, émelyegtem. A pocakom növekszik.

februárban volt egy spontán vetélésem 8 hetesen. ez a terhességem is vérezgetésekkel indult, fekvés és utrogesztán, szoval nagyon félek, hogy minden rendben menjen.az elevitet meddig kell szedni? és mikortól lehet a házasélettel próbálkozni?amióta babát várunk nem merjük csinálni, nehogy baj legyen.

Legjobb válasz: Az nem feltételen baj, ha eltûnnek a tünetek. Amúgy semmit nem érzel még, az jó ,hogy nem vagy rosszul és nõl a pocid:-) A szexet mellõzni kéne, ha vérezgetsz, és volt egy vetélésed de a doki tud errõl bizonyosat mondani. Vigyázz inkább magatokra!!

Az nem feltételen baj, ha eltûnnek a tünetek. Amúgy semmit nem érzel még, az jó , hogy nem vagy rosszul és nõl a pocid:-) A szexet mellõzni kéne, ha vérezgetsz, és volt egy vetélésed de a doki tud errõl bizonyosat mondani. Vigyázz inkább magatokra!!
Én is vérezgetéssel kezdtem, én is Utrogestant szedek, és nekünk is tartózkodnunk kell a szextõl, de azért, mert nekem van egy vérömlenyem a méhben. Nyugodtan kérdezd meg a dokit legközelebb, hogy ti élhettek-e nemi életet, mert normális esetben lehet. A 12. hét után mindenképpen. Egyébként a hányingerem nekem is a 10. héten kezdett csökkenni, s egyes tüneteim, mint pld. a szagundor pedig teljesen elmúlt. Ha nagyon szorongsz a baba miatt, inkább menj egy UH-vizsgálatra. Az engem mindig megnyugtat, ha látom õt. Ne aggódj! Nincs a babáddal semmi baj! :)
Az nem baj, ha nincs hányingered. Attól még minden rendben lehet. Hanincs nyitva a méhszáj, akkor szexelhettek nyugodtan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!