Találatok a következő kifejezésre: Mit kell ha megjön a menstruáció (3 db)

Mit kell csinálni ha megjön a menstruáció?

Legjobb válasz: Elektronikus eszközök kategóriában semmit, de gondolom nem ide szántad. Ha megjön a menstruáció, akkor szépen ki kell mosakodni a (már bocsánat) vérbõl, és a fehérnemûbe betétet kell tenni, vagy a hüvelybe tampont kell felhelyezni, már csak azért, hogy ne kenjen össze minden ruhádat.

Elektronikus eszközök kategóriában semmit, de gondolom nem ide szántad. Ha megjön a menstruáció, akkor szépen ki kell mosakodni a (már bocsánat) vérbõl, és a fehérnemûbe betétet kell tenni, vagy a hüvelybe tampont kell felhelyezni, már csak azért, hogy ne kenjen össze minden ruhádat.
az elötem szoló gondolom a kimosakodást úgy értette hogy kívülröl, brlül nem kell mosakodni ki jön az magától. érdemes anyunak is elmondani, ö tud segíteni milyen betétet vegyél, vagy ha nagyon akarod tampont. ha anyunak nem szívesen akkor egy idösebb barátnö vagy olyan aki már használ, nem szégyen kérdezd meg nyugottan.
A kérdező hozzászólása: És lehet betétet hordani mielött még nem jött meg a menstruációm?
Úgy érted még sosem jött meg? Elõtte miért akarsz betétet hordani? Szerintem felesleges. Maximum ha már elindult a hüvelyi folyásod, és a fehérnemûd nagyon "olyan" lesz, és ez zavar, akkor használhatsz tisztasági betétet.
A kérdező hozzászólása: Oké
én is probálgattam még mensi elott a betétet, hogy kb milyen is lessz az..! nem volt jo, de egy ido után meglehet szokni...nem akarom utánozni a tobbieket, eggyet értek veluk, !!!!
Ne kezd el még ha nemsokára megjön.Majd ha elmúlik akkor kezd el a kezelést.
A kérdező hozzászólása: Mivel most hónap végén kell megjönnie, 1db. h.tabletta maradt, de roppant mód fáj az alhasam 99%, hogy meg fog jönni... már nem érdemes felhasználnom az utolsót, ha ilyesmi történik?

NORCOLUT-ot ítr fel a doki mert nem jött meg a menstruáció, mi van akkor ha elkezdem szedni és megjön? Ezt elfelejtettem megkérdezni akkor abba kell hagyni?

Legjobb válasz: Én is szedtem múlthónapban ezt a gyógyszert. Nekem azt mondta, hogy ha szedés közben jön meg akkor azonnal hagyjam abba a szedését. (különben nekem csak a gyógyszer beszedése utáni 3. napon jött meg)

Én is szedtem múlthónapban ezt a gyógyszert. Nekem azt mondta, hogy ha szedés közben jön meg akkor azonnal hagyjam abba a szedését. (különben nekem csak a gyógyszer beszedése utáni 3. napon jött meg)
Szia. Nekem mindig csak a 10 napos szedés után 3-4 napra jön meg. Talán nem is tud addig megjönni, amíg szeded, mivel az elhagyása után jön megvonásos vérzés tudtommal. De ha közben megjönne, hát már nincs miért szedni. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!