Találatok a következő kifejezésre: Mit kell ha másik háziorvost (2 db)

Mit kell tennem, ha másik háziorvost szeretnék?

Legjobb válasz: Magyarországon szabad orvos választás van ugyhogy kérd kia a mostani háziorvosodtól a papirjaida amik kellenek hogy a választott orvosod fel tudjon venni magához. Aztán ezekkel a papirokkal keresd fel a választott orvost lehetõleg rendelési idõben és add oda neki. Õ felfog venni téged megméri a vérnyomásod, testsúlyod, meg ilyeneket.. Majd fogsz kapni egy igazolást hogy mostmár õ szerepel mindenhol mint háziorvosod. (nekem is nem rég volt váltásom)

Magyarországon szabad orvos választás van ugyhogy kérd kia a mostani háziorvosodtól a papirjaida amik kellenek hogy a választott orvosod fel tudjon venni magához. Aztán ezekkel a papirokkal keresd fel a választott orvost lehetõleg rendelési idõben és add oda neki. Õ felfog venni téged megméri a vérnyomásod, testsúlyod, meg ilyeneket.. Majd fogsz kapni egy igazolást hogy mostmár õ szerepel mindenhol mint háziorvosod. (nekem is nem rég volt váltásom)
Persze elõtte kérdezd meg az új orvost, hogy át tud-e venni. (Nagyobb városokban) figyelembe kell venni azt is, hogy az új orvos másik kórházhoz tartozik-e, mint a régi. Ha igen, akkor másik kórházba kell menni a beutalóval, mint eddig. A nem a beutaló szerinti kórház esetleg nem fogad, illetve magasabb díjat kérhet.
Megkeresed a leendõ háziorvosodat és megkéred vegyen át. Indok sem kell! Ha átvállal Õ fogja elkérni a papírjaidat. Neked nem kell a régi háziorvosodat felkeresni!!!
megbeszéled a másik dokival, aztán az elõzõnél kikéred a kartont és elviszed neki. ne hagyd magad lebeszélni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, már váltottam, nem volt túl bonyolult :-)
Nem. Bõrgyógyász elsõsorban, vagy más szakorvos kérheti.
Ha felmerült benned a nemi betegség lehetõsége, akkor mondd az orvosodnak. Õ majd tudni fogja, mit kell tennie.
Csak VDRL (szifilisz) vizsgálatot kérhet, annak a vérszerológia rovatban kell bejelölve lennie egy X-el a labor beutaló papíron.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!