Találatok a következő kifejezésre: Mit kell ha járok 1 (7 db)

Mit kell csinálni ha járok 1 csajjal?

Tudod együtt megyünk sok helyre,meg love van,de azon belül?

Legjobb válasz: Beszelgteni es meghallgatni mindig nagyon hasznos. Erezd jol magad es legyel magad. Minden jon magatol.

Beszelgteni es meghallgatni mindig nagyon hasznos. Erezd jol magad es legyel magad. Minden jon magatol.
hány éves vagy??? nehragudj, nem megbántani akarlak...csak kérdezem...ha barátnõd van az jön magától...az hogy mennyire légy vele figyelmes, megértõ, mennyit legyetek együtt attól függ hányadik éveteket tapossátok...szerintem elég ha odafigyelsz rá, meghallgatod, megöleled, vele vagy az esetleges nehéz helyzetekben...késõbb ha komolyodik a dolog akkor még több idõt töltsetek együtt és MINDENT beszéljetek meg...a testiség ezek után jön, és ha nagyon fiatalok vagytok akkor még várjatok vele:) legyetek jók:) és vigyázz a lányra:)
1)Kell szeretni, kell eresztessed hogy szereted! 2)Ha nem volt csok itt az ideje es ha volt a smaci is szoba johet! 3)kesobb mar ajandekokkal is kenyeztetheted de ne annyira hogy zavarba essen 4)Ha mar eleg ERETT vagy kb.16-...eves szoba johet a szex is!De ha csak o is mar erett ahhoz!! 5)Ha mar beszeltetek rola es nem mennetek bele a dologba akkor nyugottan noni meg ahhoz!
A kérdező hozzászólása: Akkos iskolalátogatásiért csak fel kell mennem Pestre:(
postai úton is lehet jelentkezni!!! itt megtalálsz mindent: http://www.oh.gov.hu/letolt/okev/doc/alt_taj_eretts_jel.pdf
én tavaly ismétlõztem, és nem kell felmenni, csak az oktatási hivatal honlapjáról kell letölteni a jelentkezési lapot, illetve gépen kitölteni és azt kell elküldeni az illetékes regionális igazgatósághoz(lakhelyed szerinti legközelebbihez) és kell mellé még a 11-12 bizonyítvány másolata érettségi másolat meg persze iskolalátogatási is, mert anélkül fizetõs!!! asszem csak ezek kellenek de az oktatási hivatal honlapján vannak még infók errõl, amugy én nem javaslom, hogy ismétlõzz, mert totál máshol fogsz érettségizni, és nekem is nagyon lehúzták mindenemet(magyar és töri érettségimet is az ismétlõt, pedig mindkettõbõl szín 5 voltam, és pl magyar az kettes lett...szal ennyire lepontoztak)
ha pesten jársz suliba akkor igen amugy meg szeptember 5ig lehet jelentkezni, szal még bõven van idõd

Ha június 1 óta kapom GYÁS-t, mikortól jár a GYED? Nem tudom, hogy kell számolni, így azt sem, hogy mikor igényeljem!

Legjobb válasz: Június elsejétõl számolj 168 napot. A lejárat elõtt 3 héttel igényeltem meg, jó is volt, mert egy papírt elrontott a munkáltatóm, így még a hiánypótlás is belefért.

Június elsejétõl számolj 168 napot. A lejárat elõtt 3 héttel igényeltem meg, jó is volt, mert egy papírt elrontott a munkáltatóm, így még a hiánypótlás is belefért.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de munkanap, vagy naptári?
Naptári nap. November 15-ig jár, 16-tól a tgyás.
Bocsi, szóval azt akartam írni, hogy november 15-ig jár a tgyás, és 16-tól jár a gyed. Október elején nyugodtan elküldheted az igénylõlapot.
De kellett kapnod egy levelet is, amiben megírják, hogy igen, jogosult vagy a Gyás-ra, és ettõl-eddig kapod.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!


Mikor menjek táppénzre? 50 km re lakom a munkahelyemtől, busszal járok dolgozni! Az ut ha nem kell átszállnom, akkor 1 óra, átszállással akár 2 óra!

eggel van közvetlen buszom, de délután nem!

Legjobb válasz: Akár azonnal táppénzre tud venni, mond el neki a problémát, nem szerencsés 50 kilométereket utazni oda vissza minden nap.

Akár azonnal táppénzre tud venni, mond el neki a problémát, nem szerencsés 50 kilométereket utazni oda vissza minden nap.
Ha úgy érzed, hogy kellemetlen utaznod ennyit naponta, akkor mindenféleképpen jelezd a dokinak! Ha reggeli rosszulléteid vannak, akkor meg fõleg kellemetlen tud lenni! Õszintén mond meg neki, hogy nem bírod ezt a több órás, mindennapos utazást! Sajnos van olyan doki, akit ez nem hat meg, azért többnyire minden doki veszi a lapot!
Sajna könyörögni kell a dokinak, mert nem nagyon akarózik odaadni a táppénzre vételhez a papírt.Tõlem a doki elvárta volna, hogy 14hetesen is emelgessem a lisztesszákokat.De csak sikerült megértetnem vele, hogy ha más otthon maradhat csak úgy (mert van ilyen is) akkor én is aki nehéz fizikai munkát végzek.
Szia! Én 45 km-re laktam a melóhelyemtõl. Sajna én a 20.hétig muszájból dolgoztam, de utána elmentem táppénzre, mert már nem bírtam. Hajnali 4kor keltem, biciklivel mentem a buszmegállóhoz, 1 óra zötyögés kanyargós, rázós úton, majd séta a melóhelyig. 8 óra munka. Meló után siettem a buszmegállóba, hogy elérjem a buszt, mivel csak óránként ment a következõ. 1óra hazazötyögés, majd buszmegállóból biciklivel haza. Este fél 6ra értem haza. És utána álltam neki mosni, fõzni... Általában este 10kor aludtam el, és nagyon fáradt voltam. Ha mégegyszer ezt kellene tennem, biztos hogy már az elsõ dokilátogatáskor elgondolkodnék a táppénzen. Én tudom milyen fárasztó dolog ennyit utazni, hiába volt irodai munkám, valahogy fárasztó volt az egész! Nekem annó a doki azt mondta, bármikor szólhatok, ha úgy gondolom, hogy szeretnék már táppénzre menni. Inkább pihenj, ne utazgass ennyit! Boldos pocakosodást:)
utolsó vagyok.. még annyit, hogy 8 hetesen homloküreggyulával mentem házidokihoz, az meg furán nézett rám, hogy ha terhes vagyok, miért nem vagyok otthon, miért utazgatok annyit? A másik orvosom pedig a 20.héten, amikor táppénzre vonultam, szinte örült, hogy na végre... õ is furcsállta, hogy annyit utazok. De sajna muszáj volt :S
Nõgyógyi mindig kiír, a háziorvos akkor meg nem ellenkezhet.
Csak azért nem kell tápra menned, mert utaznod kell. Amíg bírod, dolgozz. Hányingerrel mondjuk szar dolgozni, de ilyen esetben szerintem bármikor elmehetsz hirtelen is tápra. Én 20 hétig dolgoztam, mert megszûnt a munkahelyem, ha nem így lett volna, tovább dogloztam volna. Én távolságival utaztam fél órát, majd rohanás a helyi buszra és azzal is 20 perc-oda és vissza is.

Az a gondom hogy gyakran járok wc-re. Éjszaka is felkelek, sosem alszom végig. Van hogy 1 órát bírok ki, néha 5-öt is. Ha valahova mennem kell előre ideges vagyok hogy kibirom-e. Az iskolában van hogy minden óra előtt elmegyek. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Már elég régóta megvan ez a problémám, de eddíg míg helyben jártam iskolába nem törõdtem vele, de most hogy bejárós vagyok, zavar a dolog.Általában nem sok vizet iszok, ha suli van akkor maximum csak egy pohárral, mert attól tartok ha többet iszok nem fogom kibírni hazáig.Nem csak az inger van merg, mikor megyek akkor mindig több jön pár cseppnél.De mára már úgy érzem pszichésen is jelentkezik ez a dolog, pont azért mert ideges vagyok miatta.

A kérdező hozzászólása: Már elég régóta megvan ez a problémám, de eddíg míg helyben jártam iskolába nem törõdtem vele, de most hogy bejárós vagyok, zavar a dolog.Általában nem sok vizet iszok, ha suli van akkor maximum csak egy pohárral, mert attól tartok ha többet iszok nem fogom kibírni hazáig.Nem csak az inger van merg, mikor megyek akkor mindig több jön pár cseppnél.De mára már úgy érzem pszichésen is jelentkezik ez a dolog, pont azért mert ideges vagyok miatta.
Szia! Most találtam meg a kérdésed, egy az egyben olyan mintha én írtam volna. Ugyanez van velem is. Pedig nem iszok sokat. Légyszi írj, hogy ha voltál orvosnál, akkor mi volt. Én még nem vettem rá magam, hogy elmenjek. Annyira utálom, hogy ráadásul hülyének néznek e miatt, mert hogy csak bebeszélem magamnak. De ha csak bebeszélném, akkor nem jönne pisi.
irány az orvos.
Ha megiszod az ajánlott napi 2-3 litert, akkor normális az óránkénti pisilés. Annyit tehetsz, hogy lefekvés elõtt 2 órával már nem iszol, akkor remélhetõleg kibírod reggelig. Ha kevesebbet iszol, akkor viszont tényleg orvos.
Mindenképpen kell egy vizeletvizsgálatot csináltatni. Akár már mehetsz is úgy az orvoshoz, hogy viszed a reggeli elsõ terméket és a beutalóval rögtön a labor, így idõt spórolsz. Nem új dolog, ha már több hónapja fennáll! Más az ok, ha sûrûn van inger, de egyszerre kevés jön ki, mint ha sok a mennyiség is. Sokat is iszol? Sokféle betegség lehet pszichéstõl kezdve fertõzésen át veseproblémáig, ki kell vizsgálni. Nyáron erre az idõ is alkalmasabb, mint suli alatt.
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is ezt mondják hogy csak bebeszélem magamnak, de én tudom hogy nem. Még nem voltam orvosnál de megyek :S mert muszáj
Kérlek majd írj, ha voltál. Ha gondolod privátot is írhatsz.

1 hónapja járok a kedvesemmel. Mik utalnak arra, ha már komolyabban kezd irántam érezni? Vagy arra, ha csak "lyuknak" kellek neki?

Legjobb válasz: Ha mondja hogy szeret, és ha sokat néz a szemedbe amikor ezt mondja.

Ha mondja hogy szeret, és ha sokat néz a szemedbe amikor ezt mondja.
Az utolsónak: 10perc alatt is bele lehet tartósan szeretni valakibe. Attól még, hogy neked nem sikerült, van ilyen. Én alapból nem kezdek olyannal, akibe hónapok után sem vagyok szerelmes, az milyen kapcsolat?
általában csak az kell 99%, hogy nem olyan pasit fogtál ki aki nem csak dugni akar. amúgy ha kimutatja, hogy szeret..bár az is lehet, hogy azt is csak azért cisnálja mert dugni akar:D
Fokozatosan fog egyre jobban szeretni (: ez csak az idõ elteltével lesz jo kapcsolat, jobban megismeritek egymást, nem siettek el semmit. korai még ilyeneken gondolkodni hogy lyukra játszik-e vagy sem. nemtudom miaza hülyeség hogy a férfiak csak szexelni akarnak :D elkel érni hogy mást is lásson benned.aki igy gondolja hülyén csinálja ennyi.
na jó tisztázzuk minden hímnemünek csak szex szempontjából érdekes 1 nõ az más kérdés hogy vagyunk páran akik hitelesen adják elõ magukat ti meg azt hiszitek ez a szerelem
1 hónap alatt nem lehet senkit megszeretni, ne haragudj. Én kb. 5 hónap után szerettem bele, és azóta csak mélyült ez a szeretet.
A kérdező hozzászólása: 1 hónap után nekem még nem mondta.
Nincs idõhöz kötve ez a dolog. Én is pillanatok alatt beleszerettem a (volt) páromba. Néha elég csak a szemébe nézni. Én elolvadtam mint a huzat. Ez kölcsönös volt. Az egy dolog hogy vége :( 3 és fél évig futotta...
A férfi 8 sec alatt szeret bele valakibe, a nõ meg akár hónapok alatt. Ha most nem szeret, késõbb sem fog, maximum megszok, de az nem szeretet.
nekem sikerült 2 hetire rá bele szeretni...igaz 3 szor láttam, de sikerült bele esnem mint a vakablak...Most mosoly szünet van köztünk, vagyis kitette a szüröm...De szeretem, és valahogy vissza akarom szerezni..Amugy ha van egy párod akokr a sex is jo, ha szerlmesek vagytok...Persze egy kapcsolatban ne azt nézd hogy lyuk vagy nem lyuk...Sokkal mélyebb dolgokat..Hogy milyen szíve van, meg e tudsz benne bízni...És fel tudjál rá nezni..legyen olyan dolog...ami meg tudjon fogni benne..

A nőgyógyászom azt mondta, h 6. hetes terhes vagyok, de én ahogy számolgattam még csak az 5. hétben járok.19mmes a petezsákom, de még szívműködést nem látott a doki, azt mondta, h ha 1 hét múlva sem lesz akkor kaparni kell. Mit gondoltok?

23 éves vagyok. 1 hete tudtam meg h terhes vagyok. A ciklusom mindig 31-32 nap. Mi volt a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Az,hogy mindig többet számolnak,de hogy orvost váltanék ilyen kijelentés után,az biztos.

Az, hogy mindig többet számolnak, de hogy orvost váltanék ilyen kijelentés után, az biztos.
Szerintem nyugodj meg.Anyukám mikor terhes volt velem még a legelején vérezgetett egy kicsit, ezért bement a kórházba.Az ügyeletes orvos azt mondta neki, hogy nem lát semmit az ultrahangon, és hogy csinálni kell egy egészségügyi kaparást, mert ez nem is "igazi" terhesség, valószínûleg elhalt a magzat, de ezt majd kaparás után megmondja pontosan. Anya nagyon megijedt, felhívta sírva a mamámat, aki mondta anyának, hogy ne hagyja, hogy megcsinálják a kaparást, siet be a kórházba, és majd meglátják, mi lesz. Mamám mikor beért, keresett egy másik dokit, és megkérte, hogy vizsgálja meg õ is anyut.A doki megvizsgálta, és megnyugtatta, hogy nem azért vérzett, mert a magzattal van baj, hanem azért, mert van egy méhszájsebe , amit a szülés után majd le kell fagyasztani, és hogy õ nem hinné, hogy bármi baj van a magzattal, várjanak türelemmel, és ne egyezzen bele a kaparásba...Pár nappal késõbb már láttak az ultrahangon és aztán mikor eljött az ideje egészségesen megszülettem...Ha anya hallgat az elsõ dokira, akkor sosem születek meg... Tudom, hogy nem pont u.a. a szituáció, mint a Tied, csak azért írtam le, hogy lásd, hogy az orvosok is tévedhetnek ilyen dolgokban is.Ha szeretnéd ezt a babát ne add fel a reményt, esetleg menj el másik orvoshoz is, és hallgasd meg az õ véleményét is.De az is lehet, hogy 1 hét múlva tökéletesen érzékelhetõ lesz a szívmûködés :) . Tisztában vagyok vele, hogy nagyon nehéz, de próbálj meg nem idegeskedni, gondolj arra, hogy minden rendben lesz. Szorítok Neked! 23/L (9 hkm)
A kérdező hozzászólása: Köszi, h elmesélted, mostanra azért már megnyugodtam és jövõhéten felkeresek egy másik orvost. Addigra remélem minden rendben lesz.
Nagyon drukkolok Neked, remelem, hogy minden rendben lesz :-) (2. valaszolo)
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam dokinál (másiknál), és azt mondta h minden rendben van. A szívverését is lehetett hallani. A magzat már 1, 7mm. Nagyon megnyugodtam h nem volt semmi baj a babával. Szóval az új doki bevált :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!