Találatok a következő kifejezésre: Mit kell ha gyíkot szeretnék (1 db)

Mit kell tudnom, ha gyíkot szeretnék tartani?

Milyen helyen, mit eszik, mire kell odafigyelni, mennyi ideig élnek, milyen fajtákat lehet kapni és mennyiért, stb.

Legjobb válasz: Szerintem írd be a keresõbe, és biztosan ki fog adni valamit rá. :) De hirtelen ezt találtam most neked: http://www.tropicalfish.hu/webaruhaz/elo-alat/hullok Vagy másik lehetõség, hogy bemész valami nagyobb "állatkereskedésbe", és ott biztosan tudnak majd tanácsot adni.

Szerintem írd be a keresõbe, és biztosan ki fog adni valamit rá. :) De hirtelen ezt találtam most neked: http://www.tropicalfish.hu/webaruhaz/elo-alat/hullok Vagy másik lehetõség, hogy bemész valami nagyobb "állatkereskedésbe", és ott biztosan tudnak majd tanácsot adni.
ha gyíkot akarsz tartnai nagyon sokféle dologról kell gondoskodnod és hiába olvasol utána, a gyakorlatban sokkal bonyolultabb.sokféle betegségük van, ehyes fajokat vitaminozni kell, másikakat nem érhet semmi komolyabb sokk mert meghal, megint másikaknak nem mindegy hogy hány fok van.Tehát az elsö gyikod nem feltétlenül fog sokáig éllni de a másodiknál már tudod hogy mit nem szabad csinálni
Keress vkit, akinek van gyíkja és szóba áll veled...
A saját gyíkod nem jó neked?
A kérdező hozzászólása: Roppant vicces, de mibõl gondoltad, hogy fiú vagyok? L17


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pézsmateknős! Mit tegyek?

4.napja nem eszik,ferdén úszik,magát pofozza a vízben.hatsó lábait nem használja,megy neki a falnak.Segítsetek,minél hamarabb!mit tegyek?

8

Hol lehet baby tigrispitont venni?

sehol sem találok eladó kicsiket.. :/

6

Hogy lehet veszélyes állatok tartásához szükséges engedélyt szerezni óriáskígyókkal kapcsolatosat?

5

Hol lehet olyan (fém, műanyag) hálót kapni, amivel egy terráriumot meg lehetne nagyobbítani?

Van egy terrárium, amit meg szeretnék magasítani, és láttam h ilyen hálóval oldották még egyesek és én is így szeretném megcsinálni.

4

Hol tudnék hím déli díszes ékszerteknőst (picta dorsalis-t) venni? Egy nőstényünk van és egyszerüen sehol sem találunk menné párt.

2

Ez csak az én tekiimnél van?

A tekik (2) mennyit esznek? Minta fejük kb.? Meg ha reggel ?rült tempoban usznak a vizben ide oda akkor az normalis vagy bajk van? Amugy 4 evesek...

2

Ez milyen fajta gekkó a képeken?

http://img13.aprod.hu/images_aprodhu/1543935_1_644x461_gekko..


A válaszokat el?re is köszönöm! :)

2

Mikor érdemes kis teknőst venni? Pézsmateknőst ajánljátok?

Szeretnék egy pézsmatekn?st, de nem tudom mikor vegyek. Vagy akármikor lehet? Ajánljátok ezt a tekn?st? nagyon köszönöm a válaszokat.

8

Debrecenben ismer valaki kaméleon tenyésztőket?

Ha igen, akk légyszi osszátok már meg velem itt. Köszi

2

Lehet a terráriumban a szűrőt és a vízmelegítőt egyszerre használni?

A sz?r?nél mire kell figyelni? Már olvastuk azt is, hogy teljesen el kell hogy lepje a víz, de azt is h elég pár centire is belemeríteni.. Most akkor valójában mi is az igazság?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!