Találatok a következő kifejezésre: Mit kell ha a barátom (46 db)

Mi van, ha a barátommal 4 honapja járunk, de szerelmet vallott az exének, amit én megtudtam! Mikor megtudtam, azt mondta, hogy megbánta, és sajnálja, én kellek neki. nem tudom, hogy igazat mond-e!?

elötte nem volt semmi probléma, mindent megbeszéltünk, jol megvoltunk, egyszercsak becsapott a ménykő!

Legjobb válasz: Hazudik.Dobd ki!

Hazudik.Dobd ki!
Szerintem is hazudik!Amúgy az exe visszautasította?
Az van, hogy az ex nyilván nem volt vevõ a szerelmi vallomásra, õ meg nem akar két szék közül a földre esni. A másik lehetõség, hogy õ is jó lenne néha, meg néha te is.
A kérdező hozzászólása: az exe visszautasította, viszont benne is lett volna a dologban, mikor megtudtam épp este 11 volt, a párom éjszakás müszakban volt, hazajött!! ki volt borulva! nagyon! nálam nem jobban! most végülis még együtt vagyunk, de nem tudom, hogy merjeke hinni neki, vagy mondjak sziát!
Szia! Én is épp ilyen helyzetben vagyok , viszont még nem történt meg a szerelmi vallás. Párommal 4 hónapja vagyunk együtt , az exét velem csalta meg. Azok után a lány képes barátjának tekinteni õt , így jóban vannak. Küldözgetik egymásnak az sms-t , Facebookon beszélgetéseket folytatnak le , amirõl tudok , csak azt nem , hogy mik állnak benne. Rengeteg veszekedésünk is volt miatta , aztán megegyeztünk , hogy folytatjuk a kapcsolatunk tovább az exe nélkül , vagyis , hogy többet nem beszélnek. Errefel , múlthéten megkérdeztem , ugy-e még mindig beszéltek , válasza : hát különösebben nem , de ha ír jól elbeszélgetünk. Nekem van egy olyan érzésem , hogy , bármikor összejönne vele , ha a lány vevõ lenne rá , viszont õ egy nagyon rendes lány , ismerem , és még a barátomat fenyegette volt meg , hogy ha kimer velem cseszni , vele gyûlik meg a baja. Én azt tanácsolom , hogy ülj le és beszéld meg a pároddal , ha egy szikra is azt sugallja , hogy hazudik , vagy , hogy nemtudsz nek itöbbet hinni , akkor felejtsd el. Saját magad teszed tönkre.
Ha rábólint a csaj, gondolkodás nélkül azonnal ott hagyott volna. Persze hogy sír, a biztos pina az kéne neki, meg valami hülye aki ugrik ha kell neki valami. Nem szeret ez téged, és kelleni is csak arra kellesz hogy idõnként legyen kibe belelógatnia, illetve akinek a szeretetében sütkérezhet. De jobb ha tudod, hogy minden dugás közben az exére gondol. Dobd ki, ne alázkodj meg.
Mi is ezért szakítottunk. Ló helyett szamár nem leszek. Neked sem ajánlom! 25/L
Te nem fiú vagy, hanem búza. Az egyperces fordulót nem ünnepeltétek meg?
1 hónap? szerintem én lány létemre nem mondtam semmit egy hónap után :D Majd negyed évnél mondtam egy mondatot, és fél évnél is egy mondatot :D Az éves forduló az már más :D
Semmit. A fiúkat nem érdekli az ilyen kis dolgok. Ennyi erõvel az egyhetes fordulótokra is gondolhattál volna. Jobb ha te sem foglalkozol ilyenekkel.
engem pl érdekel :D és fiú vok.
ne mondj semmit. szerintem o nem is emlekszik ra...
attól hogy valamelyik fiú gondol rá még nem búza. én is gondolok rá. nekem számítanak az ilyen kis apróságok. de én nem mondtam semmit a bnõmnek, elvittem cukrászdába. ne szavakkal fejezd ki magad a szokottnál is többet foglalkozz vele, csak vele legyél aznap stb. kellenek ilyen napok. de igazából akkor lesz ezeknek jelentõsége amikor évet tudsz utána mondani (negyed fél, 1, 2, stb...)
Én a barátomtól várnám, hogy mondjon valamit:) Ne te irányíts ebben. 19/l

Mikor kell szeretkezni a barátommal ha fiú gyereket szeretnénk?

Régebben hallottam olyat hogy ha menstruáció után, akkor fiú lesz, ha elött akkor lány... vagy vmi ilyesmit, de már ezt se tudom pontosan! Van valakinek valami biztosnak t?n? tippe?

Legjobb válasz: Ezt 100%-ra nem lehet befolyásolni. A hüvely lúgos-savas jellegétõl is függhet, de ez sem tuti módszer. Egyébként a peteéréshez szokták kötni, mert a "fiúspermák" gyorsabbak, mint a "lányspermák". Tehát ha pé elõtt szeretkeztek, mire megreped a tüszõ, addigra a gyors, de kevesebb ideig élõ "fiúspermák" elhalnak, míg a lassú, de tovább élõ "lányspermák" elérik céljukat. Tehát mégegyszer: Ha tüszõrepedés napján szexeltek, nagyobb az esély fiúbabára. De ez függ a párod "anyagminõségétõl" is!

Ezt 100%-ra nem lehet befolyásolni. A hüvely lúgos-savas jellegétõl is függhet, de ez sem tuti módszer. Egyébként a peteéréshez szokták kötni, mert a "fiúspermák" gyorsabbak, mint a "lányspermák". Tehát ha pé elõtt szeretkeztek, mire megreped a tüszõ, addigra a gyors, de kevesebb ideig élõ "fiúspermák" elhalnak, míg a lassú, de tovább élõ "lányspermák" elérik céljukat. Tehát mégegyszer: Ha tüszõrepedés napján szexeltek, nagyobb az esély fiúbabára. De ez függ a párod "anyagminõségétõl" is!
A legenda szerint minél közelebbi idõpontban kell szeretkezni a peteéréshez.Ritkán kell nemi életet élni.Szeretkezés elõtt szódabikarbónás oldattal kell kimosni a hüvelyt.Ez a fiú gyerek "receptje"! Én nem hiszek benne, de ha gondolod próbáld ki.Szerintem az ilyesmit jobb a természetre bízni!
Ez a fiú gyerek receptje:Minél közelebbi idõpontban kell szeretkezni a peteéréshez.Ritkán kell nemi életet élni.Szódabikarbónás oldattal kell a hüvelyt öblíteni az aktus elõtt. Ha gondolod próbáld ki!Szerintem egyébként jobb ilyet a természetre bízni!
én a joistenre biztam. fiut szerettem volna és fiu is lett.
Én is a Jóistenre bíztam. Lányt szerettem volna és fiú lett. :) Mostmár azt szeretném hogy eljöjjön az idõ, amikor megérkezik, és egészséges legyen. 36 hetes kismama
Minden tiszteletem az elottem szolonak igaza van es egeszseges felfogas az a lenyeg hogy egeszseges legyen a termeszt tudja mi a jo es ne haborogjunk ellene nincs szebb mint egy eletrevalo emberke es mit szamit az mi a nem e hisz igy is ugyis a tied nem?
Mi gyakran szeretkeztünk a párommal, szinte minden nap. Fütyültem a peteérésre, csak együtt voltunk. Kisfiam lesz!:) 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû hogy az a lényeg hogy egészséges legyen, bármilyen nemû is! Csak érdeklõdtem, hogy erre van-e valami módszer! Köszönöm a válaszokat! És gratula a kismamáknak!

Ha a barátom le akar smárolni akkor mit kell tennem? és ne mondjátok hogy jön magától stb.

Legjobb válasz: De hogy lehet a barátod, ha még nem csókolóztatok??

De hogy lehet a barátod, ha még nem csókolóztatok??
jó, akkor neked jön magától. Lehet ezért bekerülsz a törikönyvekbe is.
Hagyd magad. Csók közben simogathatod. Akár a fenekét, vagy késöbb megfoghatod a farkát.
Ha visszaemlékszem az elsõ csókolózásomra, eszembe jut mindig ahogy a srác dugta a számba a nyelvét, én meg azt sem tudtam mit csináljak vele!:) Esetlen voltam, de felejthetetlen élmény volt! Ne parázz, jó lesz!;)
Hagyd, hogy megtörténjen. Elvileg reflexszerûen rá kell jönnöd majd, hogy hogy kell. Nem kell semmit sem tanulni... mondhatni jön magától :-D
Majd ráérzel.
Smárold vissza.
Jön magától ... -.-
*nem jön
Mennyi 2x2? és ne mondd, hogy 4. Ugye, milyen nehéz így válaszolni? :)

Normális ha a barátom megszabja, hogy hány órára kell hazaérnem és mindig pontosan tudni akarja, hogy mit csinálok a barátaimmal?

Még nem élünk együtt, 22 évesek vagyunk és csupán két hónapja járunk együtt. Folyamatosan azon veszekszünk, hogy éjfélre mindig érjek haza(nem megyek messzire és nem is bulizni megyek, hanem csak valahova beülünk beszélgetni). Nagyon zavar az is, hogy azt is képes megkérdezni hogy pontosan mit fogok csinálni délután a barátn?mmel. Egyébként, ?szinték vagyunk egymással de nem tartom kötelez?nek, hogy beszámoljak minden percemr?l. Nektek mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Tényleg nem normális. Ragaszkodj a privát szférádhoz, akkor is, ha õrjöng érte.

Tényleg nem normális. Ragaszkodj a privát szférádhoz, akkor is, ha õrjöng érte.
Pedig most kéne szakítanod, amíg nem késõ. Gondolom mondtad már neki, hogy ez zavar téged. Ha ezek után még mindig csinálja, akkor hagyd ott minél hamarabb!
Nem, nem normális. Ha ez fordított felállásban lenne, és a nõ kérné számon így a pasit, már csak a hátát látná, ahogy távolodik. És igaza lenne.
Ha már most 2 hónap után ilyen, akkor ha majd összeköltöztök, írásos kérvényt kell majd benyújtanod, hogy lemehess a közértbe tejért :O Szerintem mondd meg neki, hogy rosszul esik neked, hogy ennyire nem bízik benned, hogy így ellenõrizni akar. Normális kapcsolatban ilyen nincs. Még szülõk se csinálnak ilyen a 22 éves lányukkal, nem hogy a barátja.
Talán még le lehet törni a szarvait, ha van elég erõd a mindennapos botrányokhoz, és nem engednél neki csak azért, hogy ne hisztizzen. Kár, hogy nem adhatod kölcsön nekem, én még élvezném is:D
Beteges. Én nem hagynám hogy beszabályozzon. 1 percig se bírnám egy ilyen pasival. És sztem te is tudod, még csak 2 hónapja vagytok együtt és ilyen...csak rosszabb lesz! MENEKÜLJ!!!
beteges. gyorsan hagyd ott, mert csak rosszabb lesz
2 hónap még kevés idõ. Szakíts vele, mert ez ennél durvább lesz. Az egyik barátnõmre telepedett rá a pasija. Nála az lett a vég, h kórházba került, mert annyira kikészült. Sajnos minden barátját elvesztette a pasi miatt. A pasi is megszabta, h mikor, hol legyen. Minden reggel bekisérte fõsulira, várt rá, mikor végzett. Ha a csajnak a suli másik épületébe kellett mennie, akkor õ ott volt elõadás végére és átkisérte. Évekig voltak sajnos együtt.
ez borzasztó, el akar vágni a külvilágtól, hogy teljesen az övé legyél, és azt csinál veled, amit akar utána. Nekem a férjem sem mondja meg, hogy meddig maradhatok...én sem neki. Ha jól érzi magát a haverjaival, maradhat éjjel 3-ig is. Mondjuk nagyon ritkán marad ki.
Ja igen sajnos nem fogsz könnyen megszabadulni akkor sem ha ezt választod, a teljes kapcsolatmegszakítás segít majd csak.Máskülönben örökké zaklat majd levelekkel, hívásokkal stb-ivel.Én is tapasztaltam.Szerencsére a pasival csak egy fél évben ha összefutunk de a beteg agya azt is tárolja és késõbb elõhozakodik vele.nem akar elfelejteni pedig már a kezdet kezdetén szakítottunk.Nekem nagyon sok volt...
Nálam egy normális kapcsolatba ez nem fér bele egyáltalán..én nem bírnám ki.Senki nem lehet senkinek a tulajdona.
Ez nem normális, késõbb még csak rosszabb lesz... Beszélj vele adj egy kis idõt neki ha nem tud uralkodni magán dobjad...
Nem olyan könnyû ám egy ilyet csak úgy elhagyni, de nincs más választásod.
Még most lépj ki, mert befog majd zárni a boltba nem mehetsz majd le, meg ver majd mert rosszul vettél levegõt, elmarja a barátaid roknaidat, és utána egy szobadísz leszel neki.Tapasztalat.
Menekülj.
A kérdező hozzászólása: Jújj utolsó ez nagyon durva. Én nem szeretnék szakítani, de már teljesen kikészülök :((
nem értem, magadtól miért nem hagyod ott
Tök mindegy, hogy mikor fekszel le vele, csak a védekezéshez legyen eszetek!!!
Akkor feküdj le vele, amikor a szíved és a lelked azt mondja, hogy "na, most szeretném". Addig ne, mert csak rossz élmény lenne. Amúgy meg mindegy. Pettingeltetek már? Mert ha nem, akkor talán azzal kéne kezdeni, a szex nem megy egybõl.
Ha használtok óvszert, akkor teljesen mindegy hogy mikor fekszetek le, az mindig ugyanolyan jól véd.
hát nem írtad hány éws vagy de ha még ezt nem tudod akkor innkáb várj egy pár évet...de ha felkészultela akkor használjatok gumit de kérd meg a barátodat hogy ellenorizze le hogy jo méretu e a gumi mert ha kicsi akkor kiszkadhat de ha nem kicsi akkor ne félj nincs esélye a terhességnek és ha teheted akkor a menstruációd után fekudj le a fiúval:) )sok sikert:) )))))
De az lehetsz, ha kiszakad/lecsúszik/kifolyik a cucc/ a kezérõl rákerül a külsejére a sperma vagy elõváladék. Mindegy mikor, a naptár módszer úgyis humbuk, bármikor teherbe eshetsz.

Mit csináljak, ha finganom kell amikor a barátommal alszok?

Kellemetlen nagyon ! :D

Legjobb válasz: Kûdd be az õ takarója alá, aztán kezdj el hõbörögni, hogy de büdöset fingottál, mié kellett eztet-e?

Kûdd be az õ takarója alá, aztán kezdj el hõbörögni, hogy de büdöset fingottál, mié kellett eztet-e?
Jó gyorsan és erõsen engedd el, majd bújj hozzá remegve, azt mondva, hogy "Félek a mennydörgéstõl :(" :D
Ha nem akarod hogy hallatszon, akkor húzd szét a pi csádat és nemfog recsegni szóval hangtalan lesz. Ha egy kis szerencséd is van akkor szaga sem lesz!
tartsd vissza, amíg át nem alakul büfivé
Nyomjad Dodiella!
Szerintem egy jobb hangulatú beszélgetés, filmezés, akármi alkalmával lökd csak oda neki, had szokja. :D Ha te elkezdesz rajta nevetni, akkor hidd el, hogy õ se fogja megállni, szóval kétlem, hogy ebbõl problémát csinálna.
A kérdező hozzászólása: Jó hogy :D
Akkor meg vezesd fel! Tudod "Húzd meg az ujjam!" :D
szépen lassan kiengeded xD
A kérdező hozzászólása: Majd filmezésközbe oda fingok neki vagy kettõt! kösz a biztatást !
Fingj nyugodtan be, de halkan, majd fogd rá :D
minden ember fingik, szerintem nem kell szégyellni pláne nem a barátod elõtt. Ha õ lesz a férjed esetleg akkor egész életedben próbálod majd visszatartani? :D
Szólj neki, hogy húzza meg az ujjad és...:D
Ja bocsi! :) ))) Lány létedre laposat és sunyit tudod... :D
A kérdező hozzászólása: Még mindig a fiúkat szeretem de mind1 :D
Fingj. Próbáld halkan, ha ennyire szégyenlõs vagy, de semmiképp se tartogasd, mert nem egészséges. Ha jó humorú a barátod, akkor egy-egy hangosabb pukin nevetni fog, nem megbotránkozni.
Há' fingjá', bäszod!
Fingjál.
Illemhelyrõl még nem hallottál?
xD csináld a takaró alatt lassan óvatosan hogy halk legyen xD
A kérdező hozzászólása: Hát remélem nem fogok be fingani mert akkor ott kõ kövön nem marad :D (L.P)
Aha és nem lesz gyanús, hogy ki fûtött be a takaró alatt? :D
A kérdező hozzászólása: Nem megyek! Mindig én megyek !!!(mármint az illemhelyre NEM MEGYEK! -.-) Remélem hamar elillan ;) kis puki =)
Fingj a markodba s tüdõzd le háziszipu XDDD
Most komolyan fingás miatt kimenni az illemhelyre? Nevetséges -, -" FingJál be a barátnõd elnézi.
Szépen erotukiusan lehúzod a felsõ ruháid... aztán lassan a nadrágod.... és szépen ráülsz a seggeddel a haverod pofájára, oszt' pofánfingod!

Még szűz vagyok, de ha a barátommal pettingelünk, sokkal jobban élvezem úgy, mikor már kicsit érzem hogy pisilnem kell. Nem orgazmus érzés hanem rendes pisi. Ez normális?

Legjobb válasz: Az nem pisi, hanem egyfajta folyadék. Ha kiereszted orgazmusod lesz. Squirting nek hívják. Keress rá neten és meglátod milyen. Aktus közben nem tudsz pisilni.

Az nem pisi, hanem egyfajta folyadék. Ha kiereszted orgazmusod lesz. Squirting nek hívják. Keress rá neten és meglátod milyen. Aktus közben nem tudsz pisilni.
A kérdező hozzászólása: nem, nem igy értettem.. hanem mikor érzem hogy pisilnem kell, akkor kezdjük el az egész pettinget, mert olyankor jobb érzés mikor csinálja.. de aztán meg félek hogy be fogok pisilni..
Igen, én is jobban szeretem (bár én szexnél) ha kicsit pisilnem kell. Viszont ha már nagyon kell, akkor az zavaró és fáj.
Hát akkor pisilj elõtte. Egyébként ha szex közben jön rád az nem pisi. Ereszd ki és hihetetlen orgazmusban lesz részed. Squirting nek hívják. Keress rá neten ha nem hiszed el.
A kérdező hozzászólása: de nem közben.. a második válaszoló értette amit magyarázok..elõtte ha rendesen kell , akkor jobb az egész.
Én értem, mire gondolsz, és velem is van így... bár én inkább maszturbálásnál szoktam így lenni, érzem, hogy kicsit kell pisilnem, és ha akkor elkezdem magamnak, akkor sokkal jobb érzés. De persze nem akkor, amikor már nagyon kell.
Félreértitek! A lány valóban a pisilési ingerrõl írt, mit nem lehet ezen érteni? És ahogy már írtam, valóban izgatóbb, ha kicsit telt húgyhólyaggal szexel az ember. Legalábbis nõként én ezt tapasztaltam.
A kérdező hozzászólása: igen errõl beszélek :) akkor jó..csak furának tartottam azthittem csak velem van igy :) köszi a válaszokat :)
Ennyi erõvel kipisiled magadat, és a g-pontodat feltöltöd az elõjáték során. Az is jó...
Dobni fog.
szakítana, csak felméri a piacot
Az azt jelenti, hogy kezdj el teperni de nagyon, mert azon gondolkodik, hogy otthagy...tapasztalat :D
Hát leírhatnád hogy mennyi ideje vagytok együtt, mennyi idõsek vagytok, és hogy eddig hogy mûködött a kapcsolatotok..nem volt veszekedés?
A kérdező hozzászólása: kicsit több mint 1 honapja vagyunk együtt, volt pár veszekedés (õ egyébként nagyon érzékeny, én meg hülyeségeken tudok kiakadni) de ezek a veszekedések nem voltak olyan nagy veszekedések 14/F 1. kapcsolat mind2-õnknek
Idõ kell: általában azt jelenti, hogy idõ kell MERT az, ami most van, az elnyomja idõben azt, amit szeretne csinálni. Vagyis ezt mindig azt jelenti, hogy valami nagyon rossz, de még nem tudja, hogyan oldaná meg. Ha nem talál megoldást, akkor bajban vagy, mert veled kapcsolatos, hiszen neked mondta, hogy idõ kell.
dobni fog haver

Mit ehet az, akinek afta van a szájában? Milyen ételeket tudok elkészíteni, ami puha, és nem okoz fájdalmat, ha meg kell ennie és le kell nyelnie a barátomnak?

Legjobb válasz: szerintem a tejberizst meg tudja enni és nem is csíp...bár az afta olyan, hogyha vmi hozzáér már csíp, mindegy, hogy víz/savas/lúgos/savanyú...bár...mondjuk a tea nem fáj, ha azt iszik:)

szerintem a tejberizst meg tudja enni és nem is csíp...bár az afta olyan, hogyha vmi hozzáér már csíp, mindegy, hogy víz/savas/lúgos/savanyú...bár...mondjuk a tea nem fáj, ha azt iszik:)
A kérdező hozzászólása: jaaa orvos elmondása alapján nem ehet: - semmilyen tejtermékbõl készüld terméket - cukrot sem ehet - csokit sem ehet mert az ezekben levõ anyagok serkentik a továbbszaporulást

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!