Találatok a következő kifejezésre: Mit kell ha a (4172 db)

Mi kell ha a gépen 3d-s en akaork játszani? Van hozzá egy jo vidi kártya de azon kivül mikellene egy szemüveg és egy olyan monitor ami tud 3d-s vetiőő vagy mi?

Legjobb válasz: 3D-t tudó videó kártya, szemüveg ,3d-s monitor, elvileg ez a 3,de nem minden játék vagy film mûködik vele, Nvidia-nak van erre specializálódott pack-ja. De lehet bármilyen monitor jó hozzá.

3D-t tudó videó kártya, szemüveg , 3d-s monitor, elvileg ez a 3, de nem minden játék vagy film mûködik vele, Nvidia-nak van erre specializálódott pack-ja. De lehet bármilyen monitor jó hozzá.
A kérdező hozzászólása: nekme nvidia gtx 550ti vivikarim van és azzal jó cxsak nem tom mi kell hozzá?

Elmagyarázná nekem valaki érthetõen az egyetemi felvételihez mi kell ha a neten akarok jelentkezni?

Legjobb válasz: A felvi.hu-n minden teljesen részletesen, nagyon érthetõen le van írva. A netes jelentkezést nem tudod elrontani, mert ha valamit kihagysz, vagy nagyon mást írsz be, azt úgyis kiírja és jelzi! Ha annyira képtelen vagy, hogy magadtól megértsd ezeket a dolgokat, akkor felesleges a felsõoktatásba jelentkezned.

A felvi.hu-n minden teljesen részletesen, nagyon érthetõen le van írva. A netes jelentkezést nem tudod elrontani, mert ha valamit kihagysz, vagy nagyon mást írsz be, azt úgyis kiírja és jelzi! Ha annyira képtelen vagy, hogy magadtól megértsd ezeket a dolgokat, akkor felesleges a felsõoktatásba jelentkezned.

Milyen jegyek kellenek, ha a Székesfehérvári Tóparti Gimibe akarok menni? Milyennek kell lennie az átlagomnak, ha pszichológus akarok lenni? Miken kell keresztül mennem?

Pszichológus akarok lenni és elmondanátok ezeket amit felsoroltam.

Legjobb válasz: Háááát.... Nagyon jó átlag kell. Egyébként én is oda készülök gimi, 5 évf.:) nekem 4,5 átlag, 66 pontos felvételi és kb. 99. vagyok. De nagyon izgulok miatta! :'D Te melyikbe jelentkeztél?

Háááát.... Nagyon jó átlag kell. Egyébként én is oda készülök gimi, 5 évf.:) nekem 4, 5 átlag, 66 pontos felvételi és kb. 99. vagyok. De nagyon izgulok miatta! :'D Te melyikbe jelentkeztél?
A kérdező hozzászólása: Még csak 6.-as vagyok de a tópartiba akarok.:)
hogy ment a dolog?
Ez minden évben más. Nõvéremnek 80 pontja lett a felvételin, õ pont, hogy bekerült...nekem vannak olyan osztálytársaim, akik kb. 60 ponttal bekerültek..és csak 1 év van közöttünk tesómmal. Szóval ez nagyon változó. Meg kell próbálni, veszíteni nem lehet! :) sok sikert hozzá!


Ha fél éve nem növeltem se zsírt se szénhidrátot se fehérjét és folyamatosan erõsödtem mellette akkor kb mikor kell növelnem a kalóriát vagy jó így ahogy van?

Legjobb válasz: ha túl szálkás leszel akkor el kell kezdeni fehérjézni mert túl szálkásodni nem jó. ha már elég szálkás vagy akkor már el kell kezdeni fehérjézni.

ha túl szálkás leszel akkor el kell kezdeni fehérjézni mert túl szálkásodni nem jó. ha már elég szálkás vagy akkor már el kell kezdeni fehérjézni.

Mit kell tenni a huvely herpesz ellen ha terhess vagyok? Elotte Aciclovir Sandozt szedtem de most már nem lehet. Akkor mit kell tenni?

Azt hozzà tenném hogy nem herpesszel estem teherbe, és most sincs herpeszem de azért aggodok mert 9 honap alatt elôfordulhat..

Legjobb válasz: Ha majd jelentkezik, azonnal dokihoz kell menni,itt önkezelést nem érdemes folytatni.Nem kell aggódni,ha gond lesz, majd akkor foglalkoztok vele,nyugalom!Bár a hüvelyi herpesz elég gáz.

Ha majd jelentkezik, azonnal dokihoz kell menni, itt önkezelést nem érdemes folytatni.Nem kell aggódni, ha gond lesz, majd akkor foglalkoztok vele, nyugalom!Bár a hüvelyi herpesz elég gáz.
A kérdező hozzászólása: kôsszi, az orvos szerint ki lehet kezelni
Szia!Én írtam...persze, hogy kezelhetõ.Úgy értettem a gáz szót, hogy biztos nagyon fájhat-tudva a szájon is milyen pocsék.Kívánom, hogy hírbõl se halljál róla!!Szia!
A kérdező hozzászólása: kôsszi:)

Mit kell tennem, ha szeretnék rendelni az e-bayről? Milyen számlát kell nyitnom, mennyibe kerül a számlakezelés, hogy működik, hol kell regisztrálni, mit kell nézni a vásárlásnál?

Elég szerencsétlen vagyok általában az ilyen dolgokban, ezért ha valaki részletesen le tudná írni, nagyon megköszönném:)

Legjobb válasz: én ez alapján csináltam végig elõször, jól le van írva http://logout.hu/cikk/ebay_segitseg_kezdoknek/bevezetes.html felül tudsz lapozni (8 oldal)

én ez alapján csináltam végig elõször, jól le van írva http://logout.hu/cikk/ebay_segitseg_kezdoknek/bevezetes.html felül tudsz lapozni (8 oldal)
A kérdező hozzászólása: köszi!:)

Samsung Galaxy S Advance telefont vettem, és kaptam hozzá új sim kártyát, de ha hívnának azt mondja, hogy ideiglenesen nincs forgalomban vagy mi . Ez mitől van? Mit kell átállítanom a telefonon?

FONTOS!

Legjobb válasz: ??? A Sim kártyához (vagy ha egyben lett véve a telefon dobozában) van egy konkrét leírás mit kell csinálnod a kártya aktiválásához! Szépen fel kell hívni megadott számot, ott meg összes személyes adataidat meg kell adni, gyakorlatilag szerzõdést kötnek a SIM kártyához. Ezek után félig le lesz korlátozva és ha megkapod levélben a megerõsítést, abban szerepel általában egy kód, amivel véglegesen aktiválható a SIM. Már nem lehet játszani, hogy vesz valaki névtelenül feltöltõs kártyát és/vagy eladja másik személynek, mint régen.

??? A Sim kártyához (vagy ha egyben lett véve a telefon dobozában) van egy konkrét leírás mit kell csinálnod a kártya aktiválásához! Szépen fel kell hívni megadott számot, ott meg összes személyes adataidat meg kell adni, gyakorlatilag szerzõdést kötnek a SIM kártyához. Ezek után félig le lesz korlátozva és ha megkapod levélben a megerõsítést, abban szerepel általában egy kód, amivel véglegesen aktiválható a SIM. Már nem lehet játszani, hogy vesz valaki névtelenül feltöltõs kártyát és/vagy eladja másik személynek, mint régen.
A kérdező hozzászólása: értem! de a testvéremnek is ugyan így kapott egy galaxy-t és õ ahogy berakta a SIM kártyát, egybõl jó volt.. ezért is nem értem..:S de köszönöm!!

Tengeri malac gazdik! Mit kell tudni a kis kedvenceitekről? Mire kell odafigyelni, ha tengeri malacot akarok tartani?

Minden érdekel. Mit eszik, milyennek kell lenni az alomnak ahol lesz, stb...

Legjobb válasz: FONTOS !!!! hogy nem tarthatod egyedül...!!!!!!

FONTOS !!!! hogy nem tarthatod egyedül...!!!!!!
Szia! Ezen a honlapon mindent megtalálsz (etetés, gondozás, lakhely, betegségek stb.): http://www.malacok.hu/index.html Nagyon kis édesek tudnak lenni, én imádom õket!
http://google.com Itt minden információt megtalálsz, szó szerint :)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kommentelõnek köszi! A másodiknak meg csak annyit, hogy ha a google-t akartam volna, akkor megnéztem volna, de én személyes tapasztalatokra is kíváncsi vagyok...
Elsõ vagyok. Egyébként minden malacka más, mindegyiknek saját kis egyénisége van. Pl. egyik barátnõm röfije és az én malim, mint ég és föld. Szóval úgyis magadtól fogod kitapasztalni a dolgokat. Olvasgass a belinkelt oldalon, jó sok információt találsz ott, illetve más honlapokon is körülnézhetsz. Aztán hajrá, jöhet a kismalac.
Miért, a google-n szerinted mit találsz? Valaki ránézett a tengerimalacra, és elmondta hogy szerinte mit eszik? Minden információ személyes tapasztalatokon alapul...
nekem 2222 tõ van öm ha csak szárazal eteted akkkor kel neki viz ha meg adsz neki növényt akor semmi de sokszor kel neki cserélni ugy 2 hetente
Mindig legyen elõtte víz!!! Hiába kap friss zöldséget, gyümölcsöt, víz kell neki!
http://www.gemon.ro/hu.htm Na itt mindent megtalálsz! Nagyon jó kis fóruma van, ahol felteheted a kérdéseidet, a tagok hozzáértõek és tapasztaltak.

Oviba mikor kell beiratni a gyerkőcöt? és nyílt nap? Ha igen mikor? Tavasz körül vagy mostanába?

Legjobb válasz: Az én kisfiam decemberben lesz három éves, idén áprilisban be kell íratnom. Nálunk nyílt nap májusban van.

Az én kisfiam decemberben lesz három éves, idén áprilisban be kell íratnom. Nálunk nyílt nap májusban van.
Áprilisban szokták a beiratkozásokat intézni. Nyílt nap nálunk nincs kijelölve, bárki bármikor szétnézhet.
Nálunk is áprilisban van beiratás, márciusban nyílt nap. Legjobb, ha felhívod az ovit, ahova menni szeretnétek. Most már biztosan meg tudják mondani a pontos idõpontokat.
Gyõrben például februárban, márciusban vannak a nyílt napok (interneten fent vannak az ovik honlapján). A beíratás pedig egységesen minden gyõri oviba márc. 9, 10.

Ha Eurót akarok váltani, akkor az eladás részt kell nézni? ÉS mikor jobb, ha a vétel kicsi vagy nagy, vagy az eladás kicsi vagy nagy? Hogy járok jobban?

Váltani akarok eurót és nem tudom hogyan kell nézni!Akor vegyek, ha az ELADÁS olcsó és a VÉTEL kevés vagy pont fordítva?

Legjobb válasz: ha venni akarsz eurót, mindig az ELAdÁS -i ár az amit nézned kell, ugyanis a bank azon az áron ad el. például egy adott pllianatban 260 ft ért ad 1 eurót. de ha egy perc mulva eladnád a banknak csak 252 ft-ért VENNE. alapszabály, hogy akkor kell venni eurót, amikor erõs a forint.250 ftos árfolyam alatt már érdemes. De ha utazáshoz kell ugyis meg kell venned akármenyiért is adják éppen akkor.

ha venni akarsz eurót, mindig az ELAdÁS -i ár az amit nézned kell, ugyanis a bank azon az áron ad el. például egy adott pllianatban 260 ft ért ad 1 eurót. de ha egy perc mulva eladnád a banknak csak 252 ft-ért VENNE. alapszabály, hogy akkor kell venni eurót, amikor erõs a forint.250 ftos árfolyam alatt már érdemes. De ha utazáshoz kell ugyis meg kell venned akármenyiért is adják éppen akkor.
Nem lehet rajta nyerni, mert a forint vásárló értéke is romlik :D ergo lehet többet kapsz de a pénzed kevesebbet ér, mint mikor elõször váltottál. Ne ezen akarj pénzt keresni :) )
A kérdező hozzászólása: Már megvn rá a pénz, majd én eldöntöm hogy kell-e nekem a kicsi haszon.CSak kérdeztem pár dolgot, arra vártam válaszokat! Kezelési költség, melyik részt kell nézni...
nincs kezelésiköltség, ill. be van építve az eladási és vételi ár különbözetébe, azzal neked nem kell foglalkozni. Viszont, már ha meg nem sértelek, 500 ft os "haszonért" honnan a pikulából veszel 25 ezer forintot, úgy, hogy fogalmad sem lesz mikor éred el az 500 ft os nyereséget?? Lehet hogy 8 hónap, lehet, hogy másfél év, viszont ha ürõsen vissza kell szerezned a 25 ezret, lehet hogy csak 23mat tudsz visszanyerni, tehát, egyáltalán nem garancia, hogy azzal amit tervezel, csak nyereség lehet..
A kérdező hozzászólása: Nem baj, ha nem nagy a hazson, de majd megpróbálom, ha jó lesz az árfolyam.Kaparós sorsjegyet szotkam még venni, azzal is szoktam nyerni 1000-5000Ftot, nem akarok én itt milliomos lenni, csak egy kis zsebpénz, jobb mint a semmi még ha csak 500Ft is lesz majd a haszon, jó az is. :) Ha OTP-nél váltok, akkor ott mennyi a kezelési költség? És egy sima pénzváltónál van egyáltalán?
Hidd el, akkora "haszon" nincs ezen, hogy érdemes lenne kisérletezni, hacsak nem milliókat forgatnál meg. Ha sikerül egy erõs forintárfolyamon venned, mondjuk 248 ft ért, és pár hónap mulva sikerül eladni egy gyenge forintnál, kb.255 ft akkor 248 ezer forintot (!!)kell beletegyél kiszámíthatatlan ideig, hogy majd egyszer nyerjél rajta 7 ezer forintot a visszaváltásnál. Ha 24ezer 800 ftot teszel bele, akkor 700 forint lenne a példabeli hasznod. hónapok bizonytalansága után.
A kérdező hozzászólása: Nem most akarok venni, majd ha jobb lesz
Ne most vegyél eurót! Most már megint gyenge a forint! Viszont volt már az euró 235 Ft-is, akkor kell sokat venni (ELADÁSI áron veszed a forintodért az eurót). Viszont már vették az eurót 270 Ft-ért is (ha te adod el az euród, azaz az euróért forintot akarsz kapni, akkor a VÉTELI ár az amin számolni fogják). Tehát ha az általad fizetett ELADÁSI ár alacsonyabb, mint a késõbbi VÉTELI ár, akkor nyersz rajta. Tehát ha most - ahogy írtad - az eladás: 268, - Ft, a vétel pedig 258, - Ft, akkor most 100 €-t neked 26.800, - Ft-ért fognak adni, és ha te a 100 €-dat vissza akarod forintra váltani, akkor 25.800 Ft-ot fognak fizetni. Tehát 1.000, - Ft-ot buksz 100 €-n. Azonban ha most veszel 100 €-t 26.800, - Ft-ért, és a forint tovább gyengül, azaz az euró VÉTELI ÁRFOLYAMA 270, - Ft lesz, akkor a 26.800, - Ft-ért vásárolt 100 €-dat a pénzváltó 27.000, - Ft-ért fogja visszavenni. De mivel most magas az euró eladási ára (268, - Ft-ot írtál), így most NE vegyél €-t befektetési céllal.
Elsõ két választ adtam, kedves kérdezõ, te nagyon nem olvastad el, és nem érted. Ha veszel eurót, és visszaváltod az eleve bukta!!! Hogy is gondolhatsz olyat, hogy neked olcsóbban adják, mint ahogy visszaveszik?? Mégegyszer leírom, akkor vegyél eurót ha 250 ft alatt adják , és akkor add el, ha e felett veszik. De ez most nem az a pillanat.
Nem kell hozzá semmi, caak bedugod a pénzed az ablakhoz a néninek és ad érte forintot. De aprópénzt nem váltanak be. Amúgy mindig annyit kapsz az eurodért, amelyik a kisebb érték :) szóval a vétel. Mert ez azt jelenti, hogy ennyiért veszik meg fõled. Az eladás pedig, hogy annyiért adnak neked eurót.
A kérdező hozzászólása: Tegnap láttam egy pénzváltónál, hogy Eladás:268 Vétel:258 Akor ez most jó? Mert én ugy csinálnám hogy venni akarok és majd visszaváltani, hogy legyen egy kis pénzbem :D még 100forinz nyereség is jó lenne Akkor mikor járok jól, ha az ELADÁS kicsi Vétel nagy? vagy pont fordítva?????Hogy járok jól? És hogyan mûködik egy ilyen pénzváltás? Kell vmi személyi vagy nem tudom mi, és szükséges a 18.betöltött életév? Valami kezelési költséget levonnak vagy semmit sem?
Ha venni akarsz, akkor a VÉTELI árat felesleges nézned, az akkor fontos, ha vissza akarod az Eurót váltani forintra
ha lekötsz mondjuk a K&H nál 100 ezer forintot fél évre, az körülbelül most 4-5 ezer forint kamatnyereség. Ennyit nem biztos, hogy szerzel egy bizonytalan euro ügylettel ennyi idõ alatt, ennyi pénzzel, csak ha szerencséd van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!