Találatok a következő kifejezésre: Mit kell ha a (4327 db)

Mi kell ha a gépen 3d-s en akaork játszani? Van hozzá egy jo vidi kártya de azon kivül mikellene egy szemüveg és egy olyan monitor ami tud 3d-s vetiőő vagy mi?

Legjobb válasz: 3D-t tudó videó kártya, szemüveg ,3d-s monitor, elvileg ez a 3,de nem minden játék vagy film mûködik vele, Nvidia-nak van erre specializálódott pack-ja. De lehet bármilyen monitor jó hozzá.

3D-t tudó videó kártya, szemüveg , 3d-s monitor, elvileg ez a 3, de nem minden játék vagy film mûködik vele, Nvidia-nak van erre specializálódott pack-ja. De lehet bármilyen monitor jó hozzá.
A kérdező hozzászólása: nekme nvidia gtx 550ti vivikarim van és azzal jó cxsak nem tom mi kell hozzá?

Elmagyarázná nekem valaki érthetõen az egyetemi felvételihez mi kell ha a neten akarok jelentkezni?

Legjobb válasz: A felvi.hu-n minden teljesen részletesen, nagyon érthetõen le van írva. A netes jelentkezést nem tudod elrontani, mert ha valamit kihagysz, vagy nagyon mást írsz be, azt úgyis kiírja és jelzi! Ha annyira képtelen vagy, hogy magadtól megértsd ezeket a dolgokat, akkor felesleges a felsõoktatásba jelentkezned.

A felvi.hu-n minden teljesen részletesen, nagyon érthetõen le van írva. A netes jelentkezést nem tudod elrontani, mert ha valamit kihagysz, vagy nagyon mást írsz be, azt úgyis kiírja és jelzi! Ha annyira képtelen vagy, hogy magadtól megértsd ezeket a dolgokat, akkor felesleges a felsõoktatásba jelentkezned.

Milyen jegyek kellenek, ha a Székesfehérvári Tóparti Gimibe akarok menni? Milyennek kell lennie az átlagomnak, ha pszichológus akarok lenni? Miken kell keresztül mennem?

Pszichológus akarok lenni és elmondanátok ezeket amit felsoroltam.

Legjobb válasz: Háááát.... Nagyon jó átlag kell. Egyébként én is oda készülök gimi, 5 évf.:) nekem 4,5 átlag, 66 pontos felvételi és kb. 99. vagyok. De nagyon izgulok miatta! :'D Te melyikbe jelentkeztél?

Háááát.... Nagyon jó átlag kell. Egyébként én is oda készülök gimi, 5 évf.:) nekem 4, 5 átlag, 66 pontos felvételi és kb. 99. vagyok. De nagyon izgulok miatta! :'D Te melyikbe jelentkeztél?
A kérdező hozzászólása: Még csak 6.-as vagyok de a tópartiba akarok.:)
hogy ment a dolog?
Ez minden évben más. Nõvéremnek 80 pontja lett a felvételin, õ pont, hogy bekerült...nekem vannak olyan osztálytársaim, akik kb. 60 ponttal bekerültek..és csak 1 év van közöttünk tesómmal. Szóval ez nagyon változó. Meg kell próbálni, veszíteni nem lehet! :) sok sikert hozzá!


Mit kell tenni a huvely herpesz ellen ha terhess vagyok? Elotte Aciclovir Sandozt szedtem de most már nem lehet. Akkor mit kell tenni?

Azt hozzà tenném hogy nem herpesszel estem teherbe, és most sincs herpeszem de azért aggodok mert 9 honap alatt elôfordulhat..

Legjobb válasz: Ha majd jelentkezik, azonnal dokihoz kell menni,itt önkezelést nem érdemes folytatni.Nem kell aggódni,ha gond lesz, majd akkor foglalkoztok vele,nyugalom!Bár a hüvelyi herpesz elég gáz.

Ha majd jelentkezik, azonnal dokihoz kell menni, itt önkezelést nem érdemes folytatni.Nem kell aggódni, ha gond lesz, majd akkor foglalkoztok vele, nyugalom!Bár a hüvelyi herpesz elég gáz.
A kérdező hozzászólása: kôsszi, az orvos szerint ki lehet kezelni
Szia!Én írtam...persze, hogy kezelhetõ.Úgy értettem a gáz szót, hogy biztos nagyon fájhat-tudva a szájon is milyen pocsék.Kívánom, hogy hírbõl se halljál róla!!Szia!
A kérdező hozzászólása: kôsszi:)

Ha fél éve nem növeltem se zsírt se szénhidrátot se fehérjét és folyamatosan erõsödtem mellette akkor kb mikor kell növelnem a kalóriát vagy jó így ahogy van?

Legjobb válasz: ha túl szálkás leszel akkor el kell kezdeni fehérjézni mert túl szálkásodni nem jó. ha már elég szálkás vagy akkor már el kell kezdeni fehérjézni.

ha túl szálkás leszel akkor el kell kezdeni fehérjézni mert túl szálkásodni nem jó. ha már elég szálkás vagy akkor már el kell kezdeni fehérjézni.
.... nem vagyok egy radikális állatvédõ, de azért tényleg bizonyos IQ-szinthez kellene kötni az állattartást.
Ne tarts együtt nõstényt hímmel!! Olvass utána google-n! És ha ennyire nem értesz hozzájuk, akkor azt mond már meg nekem, hogy honnan a francból fogod tudni a nemüket, hogy külön tudd választani???
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tedd külön õket és kérlek NE SZAPORÍTS! A tenyésztés és a szaporítás két külön fogalom: a tenyésztõ ért is a dologhoz, komoly genetikai és biológiai tudással rendelkezik, a szaporító össze rak egy hímet és egy nõstényt és ebbõl a hörcsögeinek gyakran komoly problémái lesznek...te az utóbbit akarod. Egy tenyésztõ évekig tanul! Neked nem hiszem, hogy lenne komolyabb szaktudásod... Csak egy példa: mit csinálsz, ha a nõstény ráhízik a kicsikre? Ilyenkor általában nem tudja õket megszülni és gyakran az anya és a kicsinyei is elpusztulnak, ha nem észleli az ember idõben a problémát. (Amúgy megelõzhetõ: a vemhesség utolsó napjaiban nem szabad fehérjét adni a nõsténynek.) Ilyenkor állatorvos beavatkozása szükséges, méghozzá sürgõsen, vagyis nem lehet vele várni, mer a méhben rekedt kicsik pár óra alatt felszívódnak a nõstényben és vérmérgezést okoznak neki. Ráadásul igen kevés állatorvos ért a hörcsögökhöz... És ez csak egy lehetõség a sok közül, például mi van, ha a hörcsögeid testvérek? Akkor lesz egy szép kis beltenyészeted, ami a következõ problémákat vonja maga után: végtaghiányos, deformált, vak stb. kicsik születnek. Vagy még egy lehetõség!: mi van, ha letális színûek? Akkor bizony halott kicsik születnek tõlük... Igazából írhatnék oldalakat is a lényeg, hogy ez így nem jó a hörcsögöknek, mihamarabb rakd külön õket és ne is gondolkozzál szaporításban, az állatid érdekében! Amúgy kérdésedre válaszolva, legkésõbb a 16. napon.
A kicsiket 28 napos korukban kell leválasztani, a vemhesség ideje 18 nap (általában).

Mit kell tennem, ha szeretnék rendelni az e-bayről? Milyen számlát kell nyitnom, mennyibe kerül a számlakezelés, hogy működik, hol kell regisztrálni, mit kell nézni a vásárlásnál?

Elég szerencsétlen vagyok általában az ilyen dolgokban, ezért ha valaki részletesen le tudná írni, nagyon megköszönném:)

Legjobb válasz: én ez alapján csináltam végig elõször, jól le van írva http://logout.hu/cikk/ebay_segitseg_kezdoknek/bevezetes.html felül tudsz lapozni (8 oldal)

én ez alapján csináltam végig elõször, jól le van írva http://logout.hu/cikk/ebay_segitseg_kezdoknek/bevezetes.html felül tudsz lapozni (8 oldal)
A kérdező hozzászólása: köszi!:)

Samsung Galaxy S Advance telefont vettem, és kaptam hozzá új sim kártyát, de ha hívnának azt mondja, hogy ideiglenesen nincs forgalomban vagy mi . Ez mitől van? Mit kell átállítanom a telefonon?

FONTOS!

Legjobb válasz: ??? A Sim kártyához (vagy ha egyben lett véve a telefon dobozában) van egy konkrét leírás mit kell csinálnod a kártya aktiválásához! Szépen fel kell hívni megadott számot, ott meg összes személyes adataidat meg kell adni, gyakorlatilag szerzõdést kötnek a SIM kártyához. Ezek után félig le lesz korlátozva és ha megkapod levélben a megerõsítést, abban szerepel általában egy kód, amivel véglegesen aktiválható a SIM. Már nem lehet játszani, hogy vesz valaki névtelenül feltöltõs kártyát és/vagy eladja másik személynek, mint régen.

??? A Sim kártyához (vagy ha egyben lett véve a telefon dobozában) van egy konkrét leírás mit kell csinálnod a kártya aktiválásához! Szépen fel kell hívni megadott számot, ott meg összes személyes adataidat meg kell adni, gyakorlatilag szerzõdést kötnek a SIM kártyához. Ezek után félig le lesz korlátozva és ha megkapod levélben a megerõsítést, abban szerepel általában egy kód, amivel véglegesen aktiválható a SIM. Már nem lehet játszani, hogy vesz valaki névtelenül feltöltõs kártyát és/vagy eladja másik személynek, mint régen.
A kérdező hozzászólása: értem! de a testvéremnek is ugyan így kapott egy galaxy-t és õ ahogy berakta a SIM kártyát, egybõl jó volt.. ezért is nem értem..:S de köszönöm!!

Mit kell csinálni a sims3-ban ha találkozol az unikornissal?

Ha találkozok vele és megkérem hogy költözzön hozzám azt mondja, hogy csak akkor ha ,megmutatom ,hogy az összes állatot szeretem. De mit csináljak??

Legjobb válasz: ha jól emlékszem, össze kell barátkoztatni az összes fajta állattal

ha jól emlékszem, össze kell barátkoztatni az összes fajta állattal
A kérdező hozzászólása: köszi ... mindent próbáltam már megvettem az össze s terráriumot , volt három lovam , minden kóbor állattal kedves voltam :)
Legyen egy ember az örökké legjobb barátod(ehhez idõ kell sajna, hogy átváltson legjobb barátról, örökké legjobb barátra), egy kutya, egy macska, és egy ló. :) (általában, ha már jó barátok, az állatokkal rá tudsz kattintani a simedre, aztán válaszd a legyenek örökké legjobb barátok opciót)
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdésem lenne! ha összebarátkozok egy csomó állattal akkor visszajön az egyszarvú?és ha nem mit kell tennem h visszajöjjön?
Így-is úgy-is visszajön :) És ha a vadlovakkal jó a kapcsolatod, akkor akár nagyobb is az esélye, hogy felbukkanjon újra :) (Nekem volt olyan, hogy házhoz jött XD)

Tengeri malac gazdik! Mit kell tudni a kis kedvenceitekről? Mire kell odafigyelni, ha tengeri malacot akarok tartani?

Minden érdekel. Mit eszik, milyennek kell lenni az alomnak ahol lesz, stb...

Legjobb válasz: FONTOS !!!! hogy nem tarthatod egyedül...!!!!!!

FONTOS !!!! hogy nem tarthatod egyedül...!!!!!!
Szia! Ezen a honlapon mindent megtalálsz (etetés, gondozás, lakhely, betegségek stb.): http://www.malacok.hu/index.html Nagyon kis édesek tudnak lenni, én imádom õket!
http://google.com Itt minden információt megtalálsz, szó szerint :)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kommentelõnek köszi! A másodiknak meg csak annyit, hogy ha a google-t akartam volna, akkor megnéztem volna, de én személyes tapasztalatokra is kíváncsi vagyok...
Elsõ vagyok. Egyébként minden malacka más, mindegyiknek saját kis egyénisége van. Pl. egyik barátnõm röfije és az én malim, mint ég és föld. Szóval úgyis magadtól fogod kitapasztalni a dolgokat. Olvasgass a belinkelt oldalon, jó sok információt találsz ott, illetve más honlapokon is körülnézhetsz. Aztán hajrá, jöhet a kismalac.
Miért, a google-n szerinted mit találsz? Valaki ránézett a tengerimalacra, és elmondta hogy szerinte mit eszik? Minden információ személyes tapasztalatokon alapul...
nekem 2222 tõ van öm ha csak szárazal eteted akkkor kel neki viz ha meg adsz neki növényt akor semmi de sokszor kel neki cserélni ugy 2 hetente
Mindig legyen elõtte víz!!! Hiába kap friss zöldséget, gyümölcsöt, víz kell neki!
http://www.gemon.ro/hu.htm Na itt mindent megtalálsz! Nagyon jó kis fóruma van, ahol felteheted a kérdéseidet, a tagok hozzáértõek és tapasztaltak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!