Találatok a következő kifejezésre: Mit kell ha érzékeny a (4 db)

Mit kell tennem ha érzékeny a makk? Ez betegség, gyógyítható?

Legjobb válasz: Nem, ez teljesen normális. Mondjuk biztos van egy határ,azt hiszem inkább izgató, és persze érzékeny is. De én lány vagyok. :)

Nem, ez teljesen normális. Mondjuk biztos van egy határ, azt hiszem inkább izgató, és persze érzékeny is. De én lány vagyok. :)
Szia! Ez elõsször is nem betegség! Akkor szokott elõfordulni az ilyen ha nem túl gyakran érintkezik a makkod a külvilággal, tehát mindig takarja a fitymád. Az érzékenységet sokféle módon megszüntetheted: - elõsször is ajánlom hogy amikor csak tudod húzd hátra a fitymád és úgy "hord" a gatyádban. - ha esetleg önkielégitesz akkor minél gyakrabban érj hozzá a pucér makkodhoz. Vagy ha birod akkor úgy önkielégits hogy állandóan ingereled a makkod. Tehát a lényeg az, hogy állandóan simogasd a makkod vagy érintkezzen a nadrágoddal. Kb 2-3 hét alatt el szokott múlni az érzékenység! Sok sikert!
kamilla krém, vagy testápoló száraz bõrre, körömvirág balzsam ami nagyon jó még én nem radíroznám
Radírozni azért kell, hogy tisztuljon a bõr.A körömvirágkrém túl zsíros így csak több lesz!
1. hamarabb jön meg, mint várod 2. terhes nem lehetsz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod.Én is az elsöre tippelek, de örülnék ha a 2. lehetöség lenne.Félek tesztet csinálni , mert megint becsapodom és csalodom.Mamár jobban vagyok csak szédülök és ég a gyomrom.
A kérdező hozzászólása: kérlek segitsetek.félek
Mitõl félsz? Ez lehet a mensi elõjele, de a terhességé is.Mivel nem igazán lehet eldönteni, legyen otthon egy teszt arra az esetre, ha nem jön meg....a használati utasítás szerint tesztelj..ha nega akkor pár nap múlva ismételd meg! A kérdésed úgy hangzik, hogy te nem szeretnél babát, akkor azt is javaslom, hogy keresd fel a dokidat fogamzásgátló felírása céljából, vagy a barátodnek vegyél óvszert az jó a betegség ellen is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!