Találatok a következő kifejezésre: Mit kell elvégezni, hogy (85 db)

Mi kell ahhoz vagy mit kell elvégezni, hogy paleontológus lehesssek?

Legjobb válasz: Valami földtanos szakot. Aztán szakosodás a paleontológiára.

Valami földtanos szakot. Aztán szakosodás a paleontológiára.

Mit kell elvégeznem, hogy vezérigazgató legyek?

Legjobb válasz: Jesszus. Vezérigazgató képzõ nincsen. Ahhoz, hogy az legyél jobbik esetben szakmai gyakorlat és tudás, kitartás, törtetés kell, a másik esetben pedig protekció és pénz, de a tudás hiánya elõbb-utóbb visszaüt. Általában diplomások lesznek a vezérigazgatók.

Jesszus. Vezérigazgató képzõ nincsen. Ahhoz, hogy az legyél jobbik esetben szakmai gyakorlat és tudás, kitartás, törtetés kell, a másik esetben pedig protekció és pénz, de a tudás hiánya elõbb-utóbb visszaüt. Általában diplomások lesznek a vezérigazgatók.
:D Fiam-fiam, sokat kell neked még tanulnod az életrõl...
Elsõsorban a seggnyalás mûvészetét kell elsajátítanod.
1.Diplomád legyen az a legalapabb dolog. 2.8-10 év mire feljutsz oda. 3. meg kell nyerned az embereket. 4.Tudnod kell vezetni , irányítani az embereket. 5.Nagyon sok tapasztalat kell vezetés terén és magában a szakmában is 6.elõbb középvezetõ leszel utána felsõ és így tovább. Ha saját céget alapítasz abban te leszel a vezér igazgató a legfõbb fõnök :D
Ne akarj az lenni.


Merre mehetnék tovább, hogy szakmai tanár végzettségem legyen? Mit kell elvégeznem, hogy is működik ez?

Élelmiszer- és vegyiáru eladó végzettséget szereztem, most megyek érettségire. Megtetszett ahogy a szakmai tanárom tanít, ahogy a gyerekekkel viselkedik és az egész munkássága. Így hát elkezdtem, h nem lenne rossz, ha én is az ? nyomdokaiba léphetnék, csak az a bibi,h nem tudom merre mehetnék tovább.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem Szeged,Debrecen,Pest...Bárhol lehet tanulni tanárnak.Szerintem szakosodni kell a suli közben..

Szia! Szerintem Szeged, Debrecen, Pest...Bárhol lehet tanulni tanárnak.Szerintem szakosodni kell a suli közben..
A kérdező hozzászólása: Ez ez! Köszönöm szépen! :)

Mit kell elvegezni hogy kozmetikus legyek?

Mennyit keresnek ezzel?

Legjobb válasz: kozmetikus OKJ-t. És mivel egyéni vállalkozók, nem gondolahtod, hogy általában meghatározható, hogy mennyit keresnek.

kozmetikus OKJ-t. És mivel egyéni vállalkozók, nem gondolahtod, hogy általában meghatározható, hogy mennyit keresnek.

Mit kell elvégeznem, hogy számitástechnikai üzletbe legyek eladó, gépösszeszerelõ, gépjavító?

Kétéves mérnökinformatikai asszisztens ami mondjuk az Óbudai egyetem Neumann János info karon indul elég hozzá?

Legjobb válasz: Szerintem nem elég, mert nem azt tanultad amit õk megkövetelnek.

Szerintem nem elég, mert nem azt tanultad amit õk megkövetelnek.
Ez a cégtõl függ. Van ahol eladói képesítéshez kötik, van ahol adott szintû informatikai végzettség kell. Láttam már olyat is, hogy valakit képesítés nélkül is alkalmaztak mert ismerte annyira a gépeket "hobbiból"...
8 általánost
Megkérdeztem, de nemleges választ kaptál : [link]
"Bõvebb válasz: Biztos, hogy nem! Egy jó elektrotechnikai technikus, aki tud forrasztani smd-t is és érti, hogy mit csinál, nem ejti bele remegõ kézzel a procit a foglalatba, sokkal hasznosabb tud lenni. Manapság annyi az önjelölt VérSteve, hogy lassan dunát lehetne velük rekeszteni. Lehet kellene is, mert lépten nyomon belefutok a kis ragasztott papírjaikba, hogy õk mennyire spílerek a gépek szerelésében. A lépcsõházunkban is feltûnik 1-1, azt ahogy észreveszem eltávolítom, mert semmi kedvem a gányolásukat javítani." Egyetértek vele.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Mit kell elvégezni, hogy valaki edző legyen?

Most jött a Vidihez olyan tréner, akinek nincs játékos múltja, és mégis pro linceszel rendelkezik (vagy milyen). Testnevel?-edz? Msc elég hozzá, aztán meg az UEFÁ-nál folytatni az élvonalbeli engedélyért?

A Nyíregyházi Főiskola közlekedésmérnöki-légiközlekedési-hajózó szakirányának elvégzése után mit kell elvégeznem, hogy utasszállító vagy mentőhelikopter pilóta legyek?

Pilóta szeretnék lenni, és idén megpróbálom a felvételit A Nyíregyházi F?suli államilag támogatott szakára, Mivel magánúton tudom hogy nagyon drága mulatsága pilótásdi. A szak elvégzése után mit kell még elvégeznem és mennyiért, hogy utasszállító pilóta vagy ment?helikopteres lehessek? Külön érdekelnének a szakon végzettek véleményei, és hogy Õk mihez kezdtek a suli után.( Az olyan válaszok, hogy -"csak protekcióval és sok pénzzel lehet bekerülni" vagy "lehetetlenség az államira bekerülni, mert magas a ponthatár és évi 5 f?t vesznek fel" - nem érdekelnek. A bekerüléshez szükséges pontok szerintem meglesznek.)

Legjobb válasz: Elõször végezd el és utána tegyél fel ilyen kérdést :D

Elõször végezd el és utána tegyél fel ilyen kérdést :D

Mit kell elvégeznem, hogy PR manager vagy újságíró legyek (a divatról vagy olyan témákról szeretnék írni amiről az Elleben írnak)?

Legjobb válasz: kommunikáció és média tudomány szakon végzett egy ismerõsöm PR szakirányon, de szerintem ha errõl akarsz írni inkább végezz el valami hasznosabb szakot és mellette írj ilyen témákról az interneten

kommunikáció és média tudomány szakon végzett egy ismerõsöm PR szakirányon, de szerintem ha errõl akarsz írni inkább végezz el valami hasznosabb szakot és mellette írj ilyen témákról az interneten
A PR managerhez kommunikáció, kereskedelem és marketing, vagy gazdálkodási és menedzsment szakot PR szakirányon, az újságíróhoz pedig kommunikáció szakot. A BKF-en van mindegyik szak, itt meg tudod nézni, hogy melyik pontosan mit takar: http://felveteli.bkf.hu/1/alapkepzesi-szakok.html

Középiskola után mit kell elvégeznem hogy kriminálpszichológus legyek?

Legjobb válasz: Szerintem valamilyen egyetem bölcsészkarán pszichológia szakot, és ott lehet késõbb szakosodni, de nem vagyok benne teljesen biztos.

Szerintem valamilyen egyetem bölcsészkarán pszichológia szakot, és ott lehet késõbb szakosodni, de nem vagyok benne teljesen biztos.
pszichológiát tanító egyetemen alapképzés, utána mesterképzés és azután szakosodni.
Szia! A legjobb, ha elõször pszichológiát végzel BA-n( alapképzésen) pl. ELTE-n, Pázmányin vagy Károlin, majd utána mesterképzésre mehetsz tovább kriminológus szakirányba. De a felvi.hu-n nézz utána, nem csak pszichológia diplomával mehetsz kriminológus mesterképzésre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!