Találatok a következő kifejezésre: Mit kell egy oldal (135 db)

Mi kell egy jó oldalra?

Csináltam egy oldalt már raktam is fel sok mindent csak nem tudom hogy mit rakhatnék még oda hogy sok ember rendszeresen látogassa.

Legjobb válasz: Ez egy szenny, ne haragudj nem akarlak megbántani. Alapból hendikep hogy 5mp.eu, plusz még rátesz egy lapáttal a borzasztó "dizájn" már ha lehet annak nevezni. Nem akartalak megbántani, de ez a véleményem. Egy oldalra egyébként, olyan dizájn kell ami megfogja a látogatót, és érdekes témák, tehát érdemesebb egy blogot indítani. Az ilyen letöltõs, húde sok mindent megtalálsz itt oldalakból annyi van, hogy ha annyi ezresem lenne, akkor milliárdos lennék.

Ez egy szenny, ne haragudj nem akarlak megbántani. Alapból hendikep hogy 5mp.eu, plusz még rátesz egy lapáttal a borzasztó "dizájn" már ha lehet annak nevezni. Nem akartalak megbántani, de ez a véleményem. Egy oldalra egyébként, olyan dizájn kell ami megfogja a látogatót, és érdekes témák, tehát érdemesebb egy blogot indítani. Az ilyen letöltõs, húde sok mindent megtalálsz itt oldalakból annyi van, hogy ha annyi ezresem lenne, akkor milliárdos lennék.
milyen honlapot készítesz?
elõzõhöz még* ja és én sem éppen ismerem a css kódokat, meg az ilyen "nehezebb" honlapkészítést, mégis normális oldalam van...
de attól készíthet honlapot, ami ilyen rajongói (pl.) lehet normálisan mûködtetni is.. attól hogy ez rossz lehet h tudna jót is. õ csak azt kérdezte hogy mi kéne még nem azt h jó-e vagy sem az övé.. ha szeretne csinálni valamilyet hagy csináljon, istenem..
az az utolsó. adj alá lovat hogy eggyel több hulladék oldal legyen az interneten, ami a kutyát sem érdekli...
legelsõ, aki megkérdezte milyet készítesz* káttam h megszüntetted az oldalt. egyszerûen ne törõdj másokkal ha ilyen véleménnyel vannak. bár bevallom tényleg nem a legjobb az oldal dizájnja. like gombot és sem "csináltam" a honlapomra hanem gportal az magától adja. ha szeretnél honlapot akkor a gportal-lal csinálj(nem szar, mint ahogy mondják) és ott tudsz dizánj-t is felrakni(meg találsz interneten css kódokat is). ja és szerintem olyan weboldalt készíts ami érdekel téged (pl. valamilyen híresség, sorozat stb.. azok sokkal többet érnek). ja és igaz a gportal fizetõs de ha l megcsinálod az oldalt akkor az már mit sem számít(elsõre 500ft. utána reklámmentesítés is csak párszáz forint) remélem érhetõen írtam. xd
Tudod egy rendes oldal úgy készül hogy a készítõje ismeri a html-t css-t minimum (ezen kívül még jó ha a php-t mysql-t stb...) fog egy weblapkészítõ PROGRAMOT, megírja magának, és felnyomja egy tárhelyre. Ezt hívják weblapkészítésnek, nem azt amit te produkáltál.
A kérdező hozzászólása: amúgy szerintem nem annyira rossz az oldal, de mindegy az oldalt megszüntetem.
A kérdező hozzászólása: Már probáltam blogot inditani de leragattam ott hogy hogy kell megcsinálni a "tetszik" gombot, mert azt írja ki hogy /Hiba/. Valaki esetleg tudja hol kell?
Csak az elõzõt tudom alá támasztani. Kismillió ilyen színvonaltalan oldal van aminek nincs jövõje. Összelopkodott igénytelenül behajigált tartalmak, a design is borzalom. Egy jó oldal ott kezdõdik hogy a készítõje maga írja meg, és nem sablonos tartalomkezelõbe csinálja.
Az a kár, hogy nem "saját" készítésû.
A kérdező hozzászólása: És szavazzatok!!
A kérdező hozzászólása: Itt a link nézzétek meg: http://mindenplusz.5mp.eu
elsõ hsz.* lehet tudnék mondani pár dolgot, de milyen témájú honlapot készítesz? (amúgy én is honlapot készítek)
engem is érdekelne.
az hogy szerinted normális elég relatív dolog...

Mi kell egy torrent oldal elkészítéséhez?

Szeretnék létre hozni egy olyan torrent oldalt amihez meghívó kell és nem tudom hogy hol kezdjem el.Köszönöm a válaszokat és remélek tudtok nekem segíteni.

Legjobb válasz: Sehogy. Sok torrent oldal van már, tökömnek kell még egy.

Sehogy. Sok torrent oldal van már, tökömnek kell még egy.
Kell domain, szerver, tárhely, meg rendes kapcsolat. Trackert meg oldalt kell hozzá létrehoznod. A BNBT Easytrackerrel könnyen tudsz otthonra trackert csinálni. De még ottvan az XBT, XBNBT, BNBT.

Kamaszok! Szerintetek mi kell egy jó facebook oldalra? A tiétek milyen?

Legjobb válasz: nem értem a kérdést.... mindenkinek ugyanolyan az oldala. maximum úgy tudod feldobni egy kicsit ha errõl az oldalról beraksz egy képet ---- > http://fbanners.com/

nem értem a kérdést.... mindenkinek ugyanolyan az oldala. maximum úgy tudod feldobni egy kicsit ha errõl az oldalról beraksz egy képet ---- > http://fbanners.com/
az alapvetõ dolgok ki vanak töltve (érdeklõdési kör, iskola, város, stb.), képek.
Nem igen értem a kérdésed lényegét. Én a facebookot az ismerõseim fentartására és velük való kommunikációra használom, nem arra, hogy fényezzem magam meg ilyenek, az ismerõseim ismernek..aki meg nem ismer az ne is jelöljön be :Dd
minek egyáltalán fb oldal? Annyi idõt megspóroltam, mióta nem járok fel.... 20L


Mi kell egy HYIP oldal létrehozásához?

Abban az esetben, ha itthon szeretném létrehozni, legálisan, adózni, stb. Pl. milyen jogszabályok vannak erre (ha egyáltalán van), és mik a "feltételek. Kérem csak azok válaszoljanak akik tudják miről van szó.

Legjobb válasz: Kell egy domain + egy tárhely, meg egy hyip script ami az egészet elérhetõvé teszi. + egy jól menõ vállalkozás amiben megforgathatod a pénzt, mert ugye az a +%ot amire az egyén beteszi ki is kell fizetni valamibõl. Ha nincs az egész mögött semmi ilyen, akkor lesz piramisjáték. Szóval ha elfogynak a befizetések akkor nem lesz mibõl kifizetni sem...

Kell egy domain + egy tárhely, meg egy hyip script ami az egészet elérhetõvé teszi. + egy jól menõ vállalkozás amiben megforgathatod a pénzt, mert ugye az a +%ot amire az egyén beteszi ki is kell fizetni valamibõl. Ha nincs az egész mögött semmi ilyen, akkor lesz piramisjáték. Szóval ha elfogynak a befizetések akkor nem lesz mibõl kifizetni sem...
És fél évig te mibõl fogod kifizetni a tagokat??? 1-2$os befizetéssekkel nem sokra mész a tõzsdén.
A kérdező hozzászólása: Ezt rosszul tudod. Fél év után beindulnak, és sok ezer, tízezer $-t fizetnek be.
Akkor már keresztet is vetettem rá. ha neked olyan jól megy a tõzsde hogy profitot tudsz felmutatni akkor minek centes befizetések?? Mert gondolom senki sem 100 meg 1000$okat fog betolni egy ismeretlen noname oldalba...
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem piramos játékot szeretnék, hisz egy hosszútávú hyip oldalban sokkal több pénz van. Tõzsdébõl lesz a profit.
Persze úgy hívják ezeket hogy befektetõk, persze ha nincs mögötte üzlet akkor nem lesz mibe befektetni. Legális. Persze, míg nem piramisjáték és míg adózol utána.
Megkérdezhetem miért érdekel ez téged ennyire? Van egy bomba üzleted, amihez befektetõket vadászol?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, igen ezeket tudom, igazából a jogi dolgokra vagyok kíváncsi, hogy legálisan szabad-e egyáltalán ilyet üzemeltetni, illetve milyen engedélyek kellenek hozzá.
+ kéne hozzá olyan ~6-700$ hogy a legjobb hyip monitor oldalakra felkerülj.
A kérdező hozzászólása: Hogy hogy mibõl fogom kifizetni a tagokat? A tõzsdén nem számít az összeg, mindig profit van. Ha kevés összeget fizetnek be, kevés lesz a profit. Relatív.

Mi kell egy pontpark jellegű oldal indításához?

Gondolok itt vállalkozói papírokra (de milyen jelleg??) stb

Legjobb válasz: Minek emeled ki? Azért nem válaszol senki, mert eleve nem tudjuk mi az a pontpark...

Minek emeled ki? Azért nem válaszol senki, mert eleve nem tudjuk mi az a pontpark...
google a barátod!
-szempillaspirál -alapozó -púder -szemceruza -tus -szájfény/rúzs -szemhéjfesték -korrektor
http://images02.olx.hu/ui/11/28/59/1295531026_159461959_2-Sm.. http://www.google.hu/imgres?hl=hu&client=firefox-a&hs=kA7&sa.. http://rubyrose.fw.hu/kepek/40.jpg Miss Sporty ez megfizethetõ is és jó is! De nekem legjobban a L'oréal termékek váltak be, mivel érzékeny a szemem!
alapozó-Astor ceruza-Miss Sporty, Max Factor spirál-Max Factor, Avon púder-Rimmel Stay Matte korrektor-Astor szájfény-Avon Nekem ezek vannak, ezen kívül, amit csak akarsz. Én szemhéjpúdert nem használok.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mind:)
Nekem ezek váltak be leginkább: - Alapozó: Essence Soft Touch Mousse, Max Factor Color Adapt - Púder: Max Factor Creme Puff, NYC porpúder - Szemhéjpúder: Essence - Szempillaspirál: Max Factor False Lash Effect, Lovely Curling Pump Up - Pirosító: Essence - Szemceruza: még nem találtam igazán jót - Tus: Essence gél állagú - Szájfény: Manhattan - Rúzs: Astor, Essence Ezek közül az Astor és a Max Factor, ami nem túl olcsó, a többi nem drága. A kremmania.hu-n rengeteg véleményt olvashatsz kozmetikumokról, ha érdekel. Én mindig ott nézek utána, mielõtt megveszek valamit.
A kérdező hozzászólása: ohh..nagyon köszönöm(:
Nézd meg ezt itt mindent megtudsz: http://www.youtube.com/watch?v=F9zyttcwZyo Én amúgy az essence termékeket ajánlom neked. Olcsó és egész jó minõségû fõleg a szemhéjpúderek és az ecsetek.Amit pedig az essence-tõl nem ajánlok az a rúzsok.
A kérdező hozzászólása: fúú...ténylge köszönöm szépen:)

Mi kell egy jó oldalra? Mi az ami minden embert érdekel, tartalmas, de mégis egyszerű a szerkesztése?

Nem akarom leírni a honlapom címét, esetleg levélben.

Legjobb válasz: ebereket=embereket

ebereket=embereket

Mi kell egy vaterához hasonló oldal beindításához?

Legjobb válasz: pénz pénz pénz De persze ez sem ad garanciát.

pénz pénz pénz De persze ez sem ad garanciát.
Hogy pontosan mi kell hozzá azt nem tudom, de marketingre a vatera 600 milliót költött a tulajdonosváltás után.
A kérdező hozzászólása: Engem nem igazán a marketing része érdekel hanem az , hogy az elindítása mennyibe kerül.
Csak a portal rendszer lefejlesztese (vateraval vetekedo minosegben) tobmillas szorakozas.
Ha a marketingrésze nem érdekel, akkor már most halott az ötlet. A marketing az az eszköz ami az ötlet megvalósulását pozitív üzleti eredménnyé teszi. A programozás költségei, szerver bérlet fillérek ahhoz a kiadáshoz, hogy elérd azt a portálod ezrek használják.
A kérdező hozzászólása: Nem úgy nem érdekel a marketing , hogy nem tartom fontosnak, hanem úgy értettem , hogy elõször a rendszer kiépítési költségére vagyok kíváncsi.Marketing összege már nagyon változó ezért azzal kisebb mértékben lehet elõre kalkulálni.

Mit kell csinálni egy Atw.hu oldallal, amit Én csináltam?

Én csináltam egy oldalt az Atw.hu-n, de sajnos nem tudom, hogy lehetne meg tekinteni az oldalamat. Mit kell tenni, hogy látható legyen?

Legjobb válasz: Ha csak regisztráltál, akkor van egy üres oldalad és egy tárhely hozzá. A gépen létrehozod az oldaladat, majd a regisztrációkor kapott adatokkal belépsz az FTP-szerverre, oda bemásolod az oldal fájljait - ügyelve arra hogy a szerver gyökerében legyen az index.html/php. Ezek után ha megnyitod a regisztrált oldal címét a böngészõben, a szerverrõl betölt a feltöltött oldal, és az jelenik meg. Ez nem olyan mint a sablonos szerkesztõk, hogy csak összekattintgatod a dobozokat és feltöltöd szöveggel. Neked kell az oldalt létrehozni a felépítéstõl kezdve a design-on át a tartalomig egy webszerkesztõvel (ehhez minimum egy html-tudás kell, hogy tudd elkezdeni, fejleszteni és karbantartani ha valami nem jó).

Ha csak regisztráltál, akkor van egy üres oldalad és egy tárhely hozzá. A gépen létrehozod az oldaladat, majd a regisztrációkor kapott adatokkal belépsz az FTP-szerverre, oda bemásolod az oldal fájljait - ügyelve arra hogy a szerver gyökerében legyen az index.html/php. Ezek után ha megnyitod a regisztrált oldal címét a böngészõben, a szerverrõl betölt a feltöltött oldal, és az jelenik meg. Ez nem olyan mint a sablonos szerkesztõk, hogy csak összekattintgatod a dobozokat és feltöltöd szöveggel. Neked kell az oldalt létrehozni a felépítéstõl kezdve a design-on át a tartalomig egy webszerkesztõvel (ehhez minimum egy html-tudás kell, hogy tudd elkezdeni, fejleszteni és karbantartani ha valami nem jó).
Amit az elsõ mond. Annyira nem nehéz azért, 12 éves koromban már ezzel szórakoztam, gagyibbnál gagyibb oldalakat csináltam atw-n. :D
A kérdező hozzászólása: De hogy lehet ezt megcsinálni, hogy írjon valamit az oldal?
Hogy legyen rajta tartalom amikor betölt az oldal? Azt írtam le. Telepítesz egy webszerkesztõ programot, megcsinálod benne az oldalt. Total Commanderrel létrehozol egy FTP kapcsolatot a megadott infókat beírva, majd arra kapcsolódsz. Bemásolod a géprõl a szerverre az elmentett oldal fájljait, és ennyi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!