Találatok a következő kifejezésre: Mit kell csinálni, hova kell fordulni, (2 db)

A magyar utónévkönyvben nincs ilyen név! Ugyhogy azt kell csinálni, amit az elsõ válaszoló irt. üdv
most irtam be a googlbe és lorienn már létezik!!!!!
Ha nincs benne az utónévkönyvben, akkor a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Nyelvtudományi Intézetéhez kell fordulni. Ebben a helyi anyakönyvi hivatalban tudnak segíteni.

Mit kell akkor csinálni, hova kell fordulni, ha a légzésfigyelő sokszor becsippan v beriaszt?

Azt hallottam, hogy ez azt jelenti, h sokat van a baba agya kevés oxigén alatt és ez hosszú távon nem jó.

Legjobb válasz: Azért ez készülékfüggõ is. Vannak olyan típusok, amik sokszor beriasztanak tévesen!:(

Azért ez készülékfüggõ is. Vannak olyan típusok, amik sokszor beriasztanak tévesen!:(
Szia! Bemehettek a Heim pálba, ott van egy sids központ, ahol kivizsgálják a babát, hogy tényleg nem vesz levegõt, vagy a készüléketek nem oké.Az ország bármely területérõl fogadnak. Mi is voltunk, megnyugtató. Ha bementek, van lehetõséged ott maradni vele, de kérdezz rá, hogy hol van hely.
Az biztos, hogy a készüléketek jó? Nekem is elõfordul hogy beriaszt, általában akkor amikor nagyon fáradt a kislányom, de azért ez nem rendszeres. Ha a gyerekorvosotok jó fej, akkor kérdezz rá, hogy nem tudna-e kölcsönadni egy légzésfigyelõt, mert a gyerekorvosok általában kapnak mintadarabot (az enyém angelcare 401-et kapott, és felajánlotta, hogy ha el akarom küldeni megnézetni a légzésfigyelõmet, akkor kölcsönadja, de mivel nem volt rendszeres a riasztás, így nem küldtem el) Sajna a gyártók nem adnak cserekészüléket. Ha úgy érzed, hogy nem téves a riasztás, akkor tényleg vidd el valamelyik kórház gyerekosztályára a manócskádat kivizsgálásra. Minden jót! Remélem csak a gépetek rossz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!