Találatok a következő kifejezésre: Mit kell csinálni, (3438 db)

Galaxy S Pluson elfelejtettem a mintaképet, mit kell csinálni?

Sziasztok! Galaxy S Plus telefonomon a mintaképet elfelejtettem ,mert a kishúgom megváltoztatta. ,,Elfelejtette a mintaképet" szövegre megyek, akkor Google felhasználó nevet és jelszót kér, de nekem nem volt olyanom. Mit tehetek?

Legjobb válasz: egyszer én is elfelejtettem, ilyenkor meg kell adni az emailt amit csináltál mobilra, ha ezt sem tudod(ahogy én sem tudtam) akkor újra kell az androidot bootolni. ilyenkor a játékokat elfelejti de a zeneszámok,képek megmaradnak... a googlen keres rá hogy kell bootolni mert nekem nem s plus-om volt de ugyan azt kell kb csinálni, kikapcsolod majd úgy kapcsolod be hogy home gomb+bekapcsoló gomb+ hangerõ le/hangerõ fel és bejön egy menü. ott a reboot ot kell csinálni majd bekapcsolni rendesen és kész is, ha nem így akkor googlez rá mivel nekem így kellet neked nem biztos.

egyszer én is elfelejtettem, ilyenkor meg kell adni az emailt amit csináltál mobilra, ha ezt sem tudod(ahogy én sem tudtam) akkor újra kell az androidot bootolni. ilyenkor a játékokat elfelejti de a zeneszámok, képek megmaradnak... a googlen keres rá hogy kell bootolni mert nekem nem s plus-om volt de ugyan azt kell kb csinálni, kikapcsolod majd úgy kapcsolod be hogy home gomb+bekapcsoló gomb+ hangerõ le/hangerõ fel és bejön egy menü. ott a reboot ot kell csinálni majd bekapcsolni rendesen és kész is, ha nem így akkor googlez rá mivel nekem így kellet neked nem biztos.

Hogy van angolul hogy "Mit kell csinálni? "?

Legjobb válasz: What do I have to do? - mit kell csinálnom? What do we have to do? - mit kell csinálnunk? What to do? - mit csinállni? Nemtom melyik kell, válaszd ki :D

What do I have to do? - mit kell csinálnom? What do we have to do? - mit kell csinálnunk? What to do? - mit csinállni? Nemtom melyik kell, válaszd ki :D
What to do?
Ha very British akarsz lenni, akkor: What am I supposed to do?

Hogy kell minecraft szervert csinálni hogy a barátaim is feltudnak jönni? Nagy ábból tudom hogy mit kell csinálni de ha kész akkor csak én mehetek fel senki más mit kell csinálni?

Legjobb válasz: a tuzfaladat kikapcsoltad ? barataidnak van hamachijuk? ha van nyitnod kell hamachi halozatot es nekik fel kell lenniuk kapcsolodva ha a tuzfalat kikapcsoltad kapcsold ki a virusirtodon is a tuzfalat :D

a tuzfaladat kikapcsoltad ? barataidnak van hamachijuk? ha van nyitnod kell hamachi halozatot es nekik fel kell lenniuk kapcsolodva ha a tuzfalat kikapcsoltad kapcsold ki a virusirtodon is a tuzfalat :D
A kérdező hozzászólása: a barátaimnak is van hamachi és szobát is létrehoztam mindenki benne van. viszont a tûzfalat lehet hogy kikapcsolom ha majd hazaérek és megnézem hogy jó-e

Üdv! Aki játszott a PROTOTÍPUS nevű játékkal az írjon. (Alex Mercer) Eljutottam a 30-as küldetéshez! Megcsináltam! És nem volt több sárga csillagos küldetés? Mit kell csinálni hogy tovább folytassam?

Legjobb válasz: Üdv. Én játszok a Prototípus nevû játékkal de sajnos én se tudom hogy ott mit kell csinálni :( de a youtubon írd be azt hogy prototype walkrought part 30 szerintem itt meg tudod nézni mit kell csinálni. Szia :)

Üdv. Én játszok a Prototípus nevû játékkal de sajnos én se tudom hogy ott mit kell csinálni :( de a youtubon írd be azt hogy prototype walkrought part 30 szerintem itt meg tudod nézni mit kell csinálni. Szia :)
Elõzõ válaszoló vagyok. Szerintem ki vitted a játékot

Mit kell az urológushoz vinni? Pénzbe kerül? Kell TB-kártya? Beutaló? Be kell jelentkezni? Mit kell csinálni? :S

Legjobb válasz: Mit kell az urológushoz vinni? A farkadat. Pénzbe kerül? Ha magánrendelés igen, egébként nem. Kell TB-kártya? Kell. Beutaló? Az nem, minek kõne? Be kell jelentkezni? Bé kell biza! Mit kell csinálni? Vérni -> bemenni -> elmondani miabajod -> kijönni -> hazamenni.

Mit kell az urológushoz vinni? A farkadat. Pénzbe kerül? Ha magánrendelés igen, egébként nem. Kell TB-kártya? Kell. Beutaló? Az nem, minek kõne? Be kell jelentkezni? Bé kell biza! Mit kell csinálni? Vérni -> bemenni -> elmondani miabajod -> kijönni -> hazamenni.
*várni
Nem kell beutaló 14 éves kortól lehet egyedül menni.Simán megnézed mikor rendel és leülsz kivárod a sorod, ha kell akkor sorszámot húzol.Ha magánorvoshoz mész csak annál kell fizetni általában 8000 Ft körül van, de ott tuti hogy normálisan fognak bánni veled.Vidd a tb-d természetesen.Bemész, elmondod a problémádat mi az , mikortól áll fenn a bajod.Utána van egy vizsgáló pavilon oda küld a doki ott le kell venni a boxerod és megvizsgál.Nem tudom mi a bajod, de az általános vizsgálat, a herék körbe tapogatása, a fityma hátrahúzása szokott lenni.Persze a vizsgálat a problémádtól függ.
Magán orvosnál be kell jelentkezni és idõpontot kapsz, de ha sztk-s rendelésre mész ott nem mindig szükséges a bejelentkezés telefonon.
TB-kártya mindenhová kell, az az alap. Bejelentkezni azért érdemes, mert akkor van idõpontod, amire hivatkozhatsz, ill. nem kell órákat várni a fortunádra, hogy bekerülj. Pénzbe csak a magánpraxisban kerül, bár ez függ attól is (ha megosztod velünk), hogy milyen problémával akarsz te urológushoz fordulni!? 14 éves kortól már mehetsz magad is, de beavatkozásokat 18 éves korodig csak szülõi/gyám beleegyezéssel végezhetnek el rajtad. (Hány éves vagy?) Hogy mit kell csinálni? Elmenni, ha félsz nyelni egy nagyot, nem félni és nem izgulni. De amíg nem tudjuk mi a bajod, nem tudunk semmit sem mondani arról, hogy mit hogyan csinálhat veled, max találgatni. De arra számíthatsz, hogy az orvos meg fogja nézni, esetleg vizsgálni a fütykösödet, tehát a gatyádat letolod, és felfekszel, az nem lesz kellemetlen, amiatt meg ne izgulj hogy esetleg felállna (hülye kérdés, mégis sokan aggódnak emiatt, fõleg, ha az orvos férfi), mert nem fog, ha meg mégis, azt õ nem fogja félreérteni, mereven viszont könnyebb megvizsgálni.
Szerintem nem gáz ha férfi az orvos, sõt jobb, saját nem elõtt könnyebb letolni, az cikisebb ha ott van egy öreg, vagy középkorú nõ legalábbis nekem, vagy több nõ és azok fogdosnak, meg húzkodnak.De mi a problémád?lehet tudnánk írni kb mire számíts.
Nem valami gombás fertõzés, nem tudom, na az van hogy google-ba írd be orvostudakozó ott találsz urologust akinek tudsz írni.De nem nyomkodj, szúrkáld, de menj el urológushoz vele.
Ilyen problémával még bõrgyógyászhoz is fordulhatsz. Fontos kérdés, hogy ez a pötty, kinövés vagy bárminek nevezzük, hol helyezkedik el a péniszeden? A tövénél vagy mondjuk a makk alatt? És hogy létesítettél-e olyannal szexuális kapcsolatot (védekezés nélkül) akinek elképzelhetõ, hogy valamilyen betegsége van? A a péniszed tövénél van, akkor valószínû semmi komoly. Esetleg ha voltál már urológusnál vagy bõrgyógyásznál leírhatnád, hogy õ mit mondott, ezzel is segítheted a többieket. Ha még csak menni fogsz, ugyanígy késõbb megteheted ezt. Egy bõrgyógyász :)
Adott neked egy Parti ruhát. Azt kell felvenned, utána tudsz vele beszélni.
A kérdező hozzászólása: és utána mit kell csinálni???
Odamenni a pult mögötti ajtóhoz, és a pultos be fog engedni.
A kérdező hozzászólása: ugye a daedric páncél szettemet és fegyverszettet és a 16000 aranyomat visszakapom?
A kérdező hozzászólása: de az má kész a levelet is megszereztem és hogyan továb???? és a cucaimat ugye viszakapom?
Voltál már lent a pincében? Ott van egy láda, amiben van Esbern-rõl egy könyv. Azt kell eltenni és elolvasni. Aztán majd mehetsz. Delphine majd visszaadja a cuccaid.
A kérdező hozzászólása: és Delphine hol van???
A kérdező hozzászólása: és hogyan jutok ki errõl a birtokról mert a kapuk be vannak zárva?????
Miután megszerezted a ládából Esbern könyvét, van a közelben egy csapóajtó. Ott kell kimenni. Delphine meg ott van, ahol szokott lenni. A riverwoodi kocsma titkos szobájában.
A kérdező hozzászólása: ok köszi
A kérdező hozzászólása: tudsz olyan embereket a skyrimben akinél a egykezes vagy a kétkezes fegyveres skillt pénzé lehet fejleszteni????
A kérdező hozzászólása: riften közelébe van egy imperialos tábor má kinyírtam azokat a lázadókat akik a rossz szerér mait elakadtak utána vissza kell menni az imperialos táborba és ot beszélni kell a parancsnokall de nem csinál semmit mit kell csinálni?????
Ha újat kérdezel, írj új kérdést.
Tegnap kezdtem újra, azt hiszem 7-es. Amúgy van ott egy ember, aki ül egy padon. Kérj a pultostól egy üveg italt, és add oda neki. Õ majd eltereli a többiek figyelmét.
A kérdező hozzászólása: nem sikerül neked hanyas karid van?
A kérdező hozzászólása: ja akkor azért nem lehetett eldobni köszi
A kérdező hozzászólása: tudod hogyan lehet az imperial legionhoz csatlakozni??
Már nem igazán emlékszem, de a'sszem: Beszélsz General Tulliussal Solitude-ben, aztán a nõ "jobb kezével", aki ad egy feladatot, hogy nyírj ki egy banditatábort. Ha ezt megcsináltad, csatlakoztál.
A kérdező hozzászólása: ok köszi
A kérdező hozzászólása: má beszéltem vele és nem adót küldit
A kérdező hozzászólása: vagy ha még is adót egy levelet vagy valamit hol kell megölni azt a banditát?
Jelöld be a küldetést a Quests menüben és majd mutatja az iránytûn és a térképen.
A kérdező hozzászólása: odáig jutottam hogy STARTIN: THE IMPERIAL LEGION utána mit kell csinálni????
A kérdező hozzászólása: ja kösz
A kérdező hozzászólása: lenne még egy kérdésem elmentem a partira és ott a pultossal kell beszélni beszéltem vele de még mindig rá mutat a nyíl mit csináljak???
Csapj zajt! Találj ki valami módot arra, hogy eltereld az emberek figyelmét, akik ott vannak!
A kérdező hozzászólása: ok kösz
A kérdező hozzászólása: léci segíts

Mit kell csinálnia egy lánynak szex közben? Mert az oké hogy ott fekszik alul és csak terpeszt, de amikor esetleg felülre kerül akkor mit kell csinálnia hogy jó legyeen a fiúnak? Elég csak föl-le mozognia, vagy közbe előre-hátra is kell?

Legjobb válasz: Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...

Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...
majd érzed ugyis h mi jo neked és neki !ha neki nem jo hidd el ugyis pozt vált vagy jelzi vhogy h nem jo neki de am szerintem jobban élvezik amikro a csaj irányit:P
Ha nem erzed mit kell csinalni akkor szerintem hagyd a busba egyenlore a dolgot...ha nem jon magatol megette a fene...
Ha a lány alul van érdemes "fölvenni" a pasi ritmusát. Esetleg misszi pózban lehet finoman karmolgatni a hátát! De szigorúan csak finoman!! Amúgy ha te vagy fölül akkor azt lovaglásnak szokták hívni. Azt te döntöd el h mozogsz rajta. elõre-hátra vagy föl-le. Ahogy nektek jó. A szexben minden megengedett ami mindkét félnek jól esik... cukorfalat

Internetes kötetlen munka, skype kell hozzá, pontos feladatról ködösítenek - mi áll emögött? Mit kell csinálni? Valakinek tapasztalata?

A linket adó személy miatt 100%ra tudom, hogy nem erotikus. De ez az MLM szagú agymosó szöveg ott van (akarsz gazdag lenni, változtass az életeden stb. stb.) ugyanakkro írja h nem MLM.

Legjobb válasz: semmi olyannak nem szabad bedõlni, ami könnyû,gyors,otthon végezhetõ munkát, és hatalmas pénzeket ígér... valószínüleg sosem tudnád meg, mit is kell csinálnod pontosan, csak gabalyodnál bele egyre jobban és jobban...talán fel kell hívkálnod embereket, h rájuk beszéld ugyanezt a hülyeséget, amibe te is beleestél...pénzt pedig maximum te fogsz fizetni, de te nem kapsz...

semmi olyannak nem szabad bedõlni, ami könnyû, gyors, otthon végezhetõ munkát, és hatalmas pénzeket ígér... valószínüleg sosem tudnád meg, mit is kell csinálnod pontosan, csak gabalyodnál bele egyre jobban és jobban...talán fel kell hívkálnod embereket, h rájuk beszéld ugyanezt a hülyeséget, amibe te is beleestél...pénzt pedig maximum te fogsz fizetni, de te nem kapsz...

Mit kell csinálni mikor ott tartok a pasival hogy lefekszek vele? A gumira gondolok. ő neki kell venni. és mikor ott tartunk akkor ő húzza fel? Agy ilyenkor mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Igen, neki kell venni, de nálad is legyen mindig 1-2 darab, a biztonság kedvéért. Szerintem hagyd, hogy õ húzza fel, hacsak kifejezetten az ellenkezõjét nem kéri. Ha megkér rá, akkor sincs gond, kiveszed a csomagolásból, összecsippented a végét, hogy kinyomd a kis tasakból a levegõt, aztán szépen felteszed a szerszám végére. Simán rá fog menni, majd görgeted tovább a feltekert gumit ameddig megy. Gyakorlottabb nõk szájjal is fel tudják tenni, ezt egyelõre neked még nem javaslom... :) Egy pasi. :)

Igen, neki kell venni, de nálad is legyen mindig 1-2 darab, a biztonság kedvéért. Szerintem hagyd, hogy õ húzza fel, hacsak kifejezetten az ellenkezõjét nem kéri. Ha megkér rá, akkor sincs gond, kiveszed a csomagolásból, összecsippented a végét, hogy kinyomd a kis tasakból a levegõt, aztán szépen felteszed a szerszám végére. Simán rá fog menni, majd görgeted tovább a feltekert gumit ameddig megy. Gyakorlottabb nõk szájjal is fel tudják tenni, ezt egyelõre neked még nem javaslom... :) Egy pasi. :)
Az tegye fel, akinek nagyobb gyakorlata van benne, mert különben csak baj lehet a dologból. És Te is vehetsz nyugodtan.
Amíg nincs kellõ gyakorlatod, bízd a fiúra, hogy õ húzza fel. Késõbb már próbálkozhatsz te is.
A kérdező hozzászólása: *amúgy ilyenkor mit kell csinálni?
Mi közösen vettük meg a gumit. Eleinte õ húzta fel, és egyszer mondta hogy próbáljam meg én. Azóta tudom én is! Nem nehéz!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) mind hasznos volt:) ha valakinek van még valami akkor írja csak le:)
Sztem egy lánynak illik h fel tudjon húzni egy óvszert a pasija péniszére...a fentiek tökéletesen elmondták. Ügyes légy:)

FarCry 3-ban mit kell csinálni az elején, mikor fényképezni kell az embereket? A helyszín: Törött hajók vannak . Max 3. Mit kell ilyenkor csinálni? Magyarázzátok el teljesen pls. Ötletek?

Legjobb válasz: a fényképezõgép arra való hogy mutassa hogy hol van katona és ha elbujsz valami mögé és nem látod akkor szürkén mutatja hogy épp hova megy, a kõ arra jó hogy eltereld a figyelmét az embernek. pl: eldobod a követ hogy a katona arra figyeljen amerre dobtad. onnan csak annyi a dolgod hogy leszúrd

a fényképezõgép arra való hogy mutassa hogy hol van katona és ha elbujsz valami mögé és nem látod akkor szürkén mutatja hogy épp hova megy, a kõ arra jó hogy eltereld a figyelmét az embernek. pl: eldobod a követ hogy a katona arra figyeljen amerre dobtad. onnan csak annyi a dolgod hogy leszúrd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!