Találatok a következő kifejezésre: Mit kell azon, hogy valaki 500 (2 db)

Mit kell érteni azon, hogy valaki 500 kcal-t eszik egy nap? Egy étkezésre vagy egész nap összesen? Nem túl kevés egy kicsit?

Én még úgy tanultam, hogy a napi kalóriabevitel fógyókúra esetén az alapanyagcsere alatt kb 500 kcal-val legyen. Ez átlagban 1400-1600 kcal attól függ?en ffi, n?, milyen foglalkozású sportol-e az illet?. Ugy tudom napi 800kcal-ás étrendet szigorúan csak kórházban csinálnak, mert ez már közelíti az életveszélyes fogalmát. Tehát hogy lehet az, hogy emberek csak úgy otthon 500 kcal-t esznek nem az életükkel játszanak?

Legjobb válasz: amikor én annyit ettem, akkor összesen ennyit ettem egy nap, vagy inkább annyit se. de kórházba is kerültem^^

amikor én annyit ettem, akkor összesen ennyit ettem egy nap, vagy inkább annyit se. de kórházba is kerültem^^
nos jól tudod a dolgokat..az 500 kcal nagyon kevés fõleg ha nem egésznapos ágynyugalomban van a derikvens. Eleinte csak azzal játszanak akik ezt otthon csinálják, hogy beáll a jojo effektus, mert az ilyenféle drasztikus diéták egy-két hétig tartanak, ami közvetlenül nem halálos, de ha valaki átesik a lovacskáján és ezt csinálja hosszú ideig akkor lehet jólfog kinézni, de hamar öregedni fog a bõr és egyéb szövet..szív , máj stb tönkremegy.. A kórházakban van 600 kcal-os diéta , de mindent fokozatosan csinálnak, ezért lehet hallani, hogy fél évig volt kórházban a túlsúlyával, hogy megkezdje a fogyást és ha megtanulta a diétát hazamehet fojtatni ellenõrzés mellett. Van aki napi egyet étkezik..ismertem egy lányt napi egy fõzeéet evett, mindig mást, mikor 32 kiló lett hiába szóltunk a családjának..bekerült a kórházba, mert folyamat elájult és nem bírta el a csellóját sem..a kórházban azt mondták anorexiás -de tudatán kívül- sajnos nem tudtak vele mit csinálni, mert gyenge volt pár nap múlva meghalt. Hát igen ehhez a Pokrivtsák is közel állt, de õt sokan támogattákés okosan csinálta, mert a kellõ tápanyagokat bevitte a szervezetbe, ami önmagában több kalória mint 500.
mármint 1 nap alatt... de inkább 2, 3 vagy 4. hajhaj.
A kérdező hozzászólása: Szurkolok neked.:) ))
Jól látod, a napi 500kcal az már veszélyesen kevés. Kóros és beteges diéta. Az ilyenek nincsenek tisztában a saját testükkel és nem veszik a fáradtságot hogy utánaolvassanak a neten milyen az ideális tényleg hatásos fogyókúra. Maguktól kitalálják hogy nekik 500kcal az jó mert valami sztárpletyi magazinba az egyik model is így lett gebe. Egy idõ után rájön hogy hülyeség volt és ráment az egészsége!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minden válaszolónak aki érdemben hozzászólt. Dietetikus vagyok és ezért írtam, hogy mit tanultam. S ezért tudok elképedni az embereken. Majd egy másik kérdés kapcsán errõl is lehet beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Nem mások kritizálására voltam kiváncsi. Ne haragudj! Tény amit írtál, de némi negítív felhangot érzek mögötte. kérlek koncentráljunk a kérdésre.
Ugye megmondtam, hogy az agymûködéshez is kell legalább ennyi szénhidrát. Itt az élõ bizonyíték. :-D
nem... még mindig nem igazán vagyok hajlandó enni... de most már jobb valamivel, mint régen...
A kérdező hozzászólása: Elsõ váladuolónak. Most jólvagy? Úgyértem elégedett vagy magaddal?
én írtam azt a kérdést meg az elsõ választ is... de igen elég anorexiás, elég ramaty állapotban vittek kórházba, fogyni viszont szépen fogytam, majdnem teljesen. mondjuk azért én 500 kalóriánál is kevesebbet ettem.
A kérdező hozzászólása: Azért is vagyo elhûlve, mert tanultam ilyeté s végképp nem javasolnék egyetlen fogyni vágyó páciensemnek sem ilyen fogyit. Káros az egészségre!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor mit ért a követekzõ alatt ez a kérdezõ? Nem értem. Miért mondja valaki, hogyha keveset eszem, lelassul az anyagcserém, és nem tudok fogyni? én bõven 500 kcal alatt ettem, és mégis fogytam. hülyeség volt és nem ajánlom senkinek, de nem azért, mert nem lehet vele fogyni. Az 500 kcal-s fogyi 1 napi bevitelre érti? Még a 800 kcal is nagyon kevés. éppen sok az éhenhaláshoz, de az élethez is kevés. Nem anorexiás kicsit az aki ilyet csinál?
Hát én is 500 kalóriás fogyit csinálgattam itthon, de aztán emeltem az adagot azóta olyan 800-ra feltornáztam.
500 ckal naon kevés...napi 1000-1200ckal napi 2l szénsavmentes víz és 1 óra mozgás. ENNYI!!!

Mikrotorrent programnál mekkora aránynak kell lenni hogy a letőltés is haladjon? 1.42 GB-ot akarok letölteni 500 megát töltött eddig vissza, az arány 0.375-Van valakinek vmi ötlete mit állítsak?

A feltöltés korlátlanra van állítva,a letöltés 100kb/sec

Legjobb válasz: Van néhány torrent oldal, ahol figyelik a feltöltési sebességed, de ez ritka! Ha ezeknél leveszed a feltöltési sebességet, a letöltés is lassul.

Van néhány torrent oldal, ahol figyelik a feltöltési sebességed, de ez ritka! Ha ezeknél leveszed a feltöltési sebességet, a letöltés is lassul.
Bocs azt nem mondtam, hogy a letöltést is át álithatod max-ra.
Semit szerintem !A letöltés gyorsaságnak nincs kõze a feltöltési sebességednek.
A kérdező hozzászólása: Oké, értem köszi szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!