Találatok a következő kifejezésre: Mit kell az egészségem (14 db)

Mit kell tennem ha szeretném magam leszázalékoltatni mert az egészségem annyira megromlott?

Az orvosi beutaló meg van, és ezután azt hova kell leadni beküldeni stb..?

Legjobb válasz: melyik orvosi beutalód van meg? amit a háziorvosod kitöltött 4 oldalas? azt a területi egészség pénztárba kell eljuttatnod. de elõbb onnan is kell szerezned valami kitöltõs doksit

melyik orvosi beutalód van meg? amit a háziorvosod kitöltött 4 oldalas? azt a területi egészség pénztárba kell eljuttatnod. de elõbb onnan is kell szerezned valami kitöltõs doksit

GYED igénylőn azt olvasom, hogy be kell mutatni igényléskor: Igazolvány a biztosítási jogviszonyról és az egészség bizt. Ellátásokról elnevezésü nyomtatványt. Mi ez, ezt tényleg kérik?

Legjobb válasz: A gyedet a munkahelyen keresztül kell igényelni akkor is ha az nem TB kifizetõ hely. Szerintem neked csak az igénybe jelentõt kell kitölteni. A szükséges egyéb igazolásokat a munkahely állítja ki.

A gyedet a munkahelyen keresztül kell igényelni akkor is ha az nem TB kifizetõ hely. Szerintem neked csak az igénybe jelentõt kell kitölteni. A szükséges egyéb igazolásokat a munkahely állítja ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Vajon mi lehet, ami ennyire tönkreteszi az egészségemet, testemet, lelkemet? Valami fertőzés, vagy agyban kell elrendezni?

Pár hónapja minden nyavalya elér. A tenyerem ekcémás, az orvosok nem tudják egyszer?en eltüntetni,most próbálkozok a természetes dolgokkal. A b?römön pigmenthiány jelentkezett, az egész testem ezáltal foltos,ett?l sem tudok megszabadulni. N?gyógyász hüvelygombát talált,ami egyre makacsabb, azóta szenvedek vele,az eddig felírt gyógyszerek semmit sem érnek. Mindezek által tönkrement a szexuális életem,nagyon lefogytam,a napokban véget ért egy hosszú kapcsolatom,de ez már csak hab a tortán. Igazán kedvem nincs semmihez, sokat szenvedek fizikailag is ezekkel a betegségekkel,most meg lelkileg is. Hogy lehet mindezen túllépni,ha elmentem orvosokhoz? Nem érzem magam depressziósnak, de azt sem mondhatom teljes az életem. Mi lehet a gond gyökere? Kezdem úgy érezni összefüggnek a dolgok.

Legjobb válasz: Minden betegség az agyból indul ki, úgyhogy a lelki béke az alapja a gyógyulásnak, ha kell, pszichológus segítségével. Valószínûleg épp a párkapcsolati probléma az oka mindennek. Magamról tudom, hogy amióta állandóan stresszes vagyok egy rossz kapcsolat miatt, azóta a legkülönbözõbb fizikai betegségek jönnek ki rajtam.

Minden betegség az agyból indul ki, úgyhogy a lelki béke az alapja a gyógyulásnak, ha kell, pszichológus segítségével. Valószínûleg épp a párkapcsolati probléma az oka mindennek. Magamról tudom, hogy amióta állandóan stresszes vagyok egy rossz kapcsolat miatt, azóta a legkülönbözõbb fizikai betegségek jönnek ki rajtam.
Nagyon sok mindent okozhatnak a lelki dolgok is. De hogyha valami betegséged van, annak ki kell deríteni az okát. Én most voltam egy biorezonanciás állapotfelmérésen. Ez tulajdonképpen megnézi mire vagy allergiás, milyen állapotban vannak a szerveid, és hogy mitõl lehetnek a panaszaid. Nekem a problémáimat az okozta, hogy nem mûködik jól a nyirokrendszerem, és méreganyagok vannak benne lerakódva, és ezek az amúgy jó immunrendszeremet néha legyengítik. Ezért az utóbbi idõben nekem is sok fertõzésem volt, és antibiotikumokat kellett szednem. Most homeopátiás szereket kaptam hogy méregtelenítsek, és hogy beinduljon az anyagcserém. Nem tudom még azt mondani, hogy beváltak a szerek, mert most kezdtem el õket szedni, de legalább kiderítettük a problémát. Nézz utána, hogy a környéken hol tudsz ilyen vizsgálatra elmenni.
Szia! A lelki béke legkisebb sérülése elõbb utóbb kiütközik egészségünkön. Így, vagy úgy, egyenként, vagy halmozottan. Tölts kicsit több idõt magaddal, kényeztesd magad. Méregtelenítsd a lelkedet is és gyomrod is. Ha tudod beszéld ki magadból a gondjaid. Jó egészséget.

Az egészségi igazolást mikor kell oda adni az oktatónak?

Legjobb válasz: Mindegy, de jó minél elõbb túlesni rajta. Én az elméleti oktatás során adtam oda.

Mindegy, de jó minél elõbb túlesni rajta. Én az elméleti oktatás során adtam oda.
A kérdező hozzászólása: És mivan akkor ha valaki jelentkezik a jogsira a kresz tanfolyamot már kifizeti de az orvos nem adja meg neki az orvosit?
Akkor bukta a pénzt. Miért nem kap igazolást?
A kérdező hozzászólása: Nem olyan jól látok ettõl félek hogy ez probléma lesz
Egy szemüveg vagy egy kontaktlencse és meg van oldva.

5 dolog amire oda kell figyelni a számítógép használata közben, hogy az egészségünket megőrizzük mi az? !

Legjobb válasz: Vigyázz, hogy ki ne szúrja a szemedet a sarka, meg hogy le ne nyeld az egyik billentyût!

Vigyázz, hogy ki ne szúrja a szemedet a sarka, meg hogy le ne nyeld az egyik billentyût!
Elõször poénkodni akartam, de már elcsattant pár jópofaság, így inkább rendes választ adtam...
Mi van ?! :) 1. Ne nyeld félre a kolát-kávét. 2. Ne nézz porno oldalakt mert csak. 3. Néha egyél normálisat mert elfogsz hízni. 4. Mindig töltsd fel visine-el a búvárszemüveget úgy jobban bírod a 20. órát is a gép elõtt. 5. Sose engedd a gyereket-feleséget-barátnöt a gépek közelébe.
Ne felejts el lélegezni, ne önt italt a gépházba.
1. Ne ülj elõtte egész nap, ha muszáj, akkor óránként 10 pec szünet. 2. Ne felejts el pislogni, szemet tornáztatni 3. Egyenes háttal ülj, a monitorra enyhén lefelé nézve. 4. Igyál vizet, kiszáradás ellen 5. A monitor fényereje és a környezeti megvilágítás legyen egyensúlyban, CRT képernyõ esetén ne ülj túl közel és/vagy használj monitornézõs szemüveget 6. A fejhallgatót ne használd tartósan nagy hangerõn 7. Szellõztesd a szobát rendszeresen 8. A billentyût, egeret kényelmes kéztartással használd
#4 nagyon komolyan veszi a feladatot, de hát nem lehet mindenki "troll" :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat! Kedves akárki, ha nem tudsz értelmes választ adni kérlek ne kommentelj köszönöm!;)
"hülye kérdésre hülye válasz" nyilvános fórumban meg tetszik nem tetszik van trollkodás, fõleg ha értelmetlen a kérdés.

Mi az a vizipipa? Pontosan hogy kell használni? és káros az egészségre?

Legjobb válasz: Itt tájékozódhatsz róla: http://www.vizipipa.eu/ Messze nem olyan káros, mint a dohányzás, de sok mindent megtudsz, ha végigböngészed a lapot.

Itt tájékozódhatsz róla: http://www.vizipipa.eu/ Messze nem olyan káros, mint a dohányzás, de sok mindent megtudsz, ha végigböngészed a lapot.
A VIZIPIPA AZ, HA EGY SZARKEZETEN VIZEN ÁT SZÍVOD. Az is káros...
Csak vigyázz, hogy milyen pipát veszel. Most vettem egy újat, belül tök szálkás, a füst pedig valahol eltûnik, pedig nem ereszt sehol!
Van a rendes pipa na az van megfüszerezve vizel :) Keres rá gogle :D most nem fogommég egyszer leirni. Káros de nem anyira. Szivni kell mint a cigit,
nem annyira káros, mivel nincs kátrány, kevés nikotin és nem ég el a dohány, le hül a füst és mivel hosszú a füst útja ezért legtöbb káros anyag lerakódik.Ja és a dohány nem ég el... Hát ha már összeraktad akkor a vizipipa.eu-n meg lehet nézni hogy hogykell megtömni begyújtani. Szívni pedig: Szép lassan szívj jó sokat be és lassan is fújd ki, így szép vaskos lesz a füst és ha lassan fújod ki akkor jól fogod érezni az ízesített dohány ízét:)
A Vizipipa is káros...

Mit kell tennem az egészségem érdekében, hogy egészséges gyermeknek adhassak majd életet?

Szereték babát kb 1.5-2 éven belül.Most töltöttem be a 23-at.

Legjobb válasz: A fogantatás elõtt pár hónappal érdemes elkezdeni szedni vmilyen terhesvitamint, hogy felkészítsd a szervezetedet a terhességre (Elevit, Gravida...), no cigi, no alkohol. Ezeken kívül a sport sem fog ártani. :) Terhesség alatt sok gyümölcs, zöldség, stb. Amúgy nincs konkrét recept.

A fogantatás elõtt pár hónappal érdemes elkezdeni szedni vmilyen terhesvitamint, hogy felkészítsd a szervezetedet a terhességre (Elevit, Gravida...), no cigi, no alkohol. Ezeken kívül a sport sem fog ártani. :) Terhesség alatt sok gyümölcs, zöldség, stb. Amúgy nincs konkrét recept.
táplálkozz egészségesen, mozogj, ne hizz el.
Lényeg a sok egézséges étel, a stressz kerülése mindíg, fõ a nyugalom és nem árt egy kis testmozgás, sem a vitaminokkal eggyütt.

Miért terjedt el az a szokás, hogyha valaki tüsszent, azt kell mondani, hogy egészségére, mikor az összes illemkönyv pont az ellenkezőjét tanítja?

Ráadásul allergiaszezonban idegesít? is, hogy az ember tüsszent vagy ötöt egymás után, és akkor az egész terem/folyosó/busz rázendít, hogy egészségére.

Legjobb válasz: Szia! Az ember azért tüsszent,mert ez által az orrnyálkahártyát irritáló por,pollen,stb...eltávozik az orrüregbõl!Tehát,tüsszenteni egészséges dolog az pedig emberi minimum,hogy kinyilvánítsam jókívánságomat.Az meg lényegtelen,hogy az illemkönyvek mit írnak,ha én egyszer így érzem és gondolom.

Szia! Az ember azért tüsszent, mert ez által az orrnyálkahártyát irritáló por, pollen, stb...eltávozik az orrüregbõl!Tehát, tüsszenteni egészséges dolog az pedig emberi minimum, hogy kinyilvánítsam jókívánságomat.Az meg lényegtelen, hogy az illemkönyvek mit írnak, ha én egyszer így érzem és gondolom.
A "Robitusin!" sokkal rosszabb.
A középkorban, amikor a szokás kialakult, az volt a nézet, hogy a tüsszentéssel egy ártó démont távolítasz el magadból.
"A középkorban, amikor a szokás kialakult, az volt a nézet, hogy a tüsszentéssel egy ártó démont távolítasz el magadból." Egy másik magyarázat szerint pedig pont h akkor költözik bele az emberbe egy idegen "lélek/szellem". A teljes mondat ez alapján vhogy így szólhatott: "Váljon a beléd költözött új lélek az egészségedre."
Ezt én maximum csak egy sátánista szektában tudom elképzelni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!