Találatok a következő kifejezésre: Mit kell az állásinterjú végén (2 db)

Mit kell mondani az állásinterjú végén?

Általában megkérdezik, az interjú végén, hogy meséljek valamit magamról. De hát minden, ami fontos, ott van az önéletrajzomban!!!! Mit meséljek ilyenkor?

Legjobb válasz: Ezt nem az interjú elején kérdezik meg? Nálam mindig ez volt az elsõ kérdés. Hát kb azt mondod el ami az önéletrajzban van, csak kicsit bõvebben, pl hogy milyen tárgyakat tanultál, ami kapcsolódik a munkádhoz hogy azért jelentkeztél mert ..., meg szeretsz ezt meg ezt csinálni (ami amunkához kapcsolódik), ilyesmiket, szóval beszélsz magadról, milyen vagy, hobbit is említhetsz.

Ezt nem az interjú elején kérdezik meg? Nálam mindig ez volt az elsõ kérdés. Hát kb azt mondod el ami az önéletrajzban van, csak kicsit bõvebben, pl hogy milyen tárgyakat tanultál, ami kapcsolódik a munkádhoz hogy azért jelentkeztél mert ..., meg szeretsz ezt meg ezt csinálni (ami amunkához kapcsolódik), ilyesmiket, szóval beszélsz magadról, milyen vagy, hobbit is említhetsz.
Mesélj magadról, de csak pozitívan. Sosoe mondd, hogy kirúgtak, mondd helyette hogy nem láttál perspektívát, ne mondd, hogy nem értessz valamihez, inkább hogy még gyakorlatot kell szerezned.. stb.
Becsukjam az ajtót? :DDD

Állásinterjú végén miért nem mondják meg azonnal, hogy sajnos nem te vagy akire gondoltunk, mit kell hitegetni, hogy majd visszajelzünk akár igen akár nem, mikor úgyis tudja a HR-es vagy cégvezetõ vagy akárki aki interjúvol, hogy visszaszól?

Annyi emberség lehetne ezekben az emberekben, hogy mondanak egy idõpontot legalább, ha 3 napon belül nem jelentkezünk akkor nem aktuális, sokkal rosszabb reménykedni, mint megkapni a nemleges választ, ezt a kedves interjúvolók nem tudják, nekik mindig volt munkájuk? Ráadásul már 2 helyen voltam, ahol belemondták a szemembe, hogy õk nem olyanok, mindenkinek visszajeleznek, aztán nem történt visszajelzés. Tudom, hogy sok a jelentkezõ, válogathatnak bõven, de ez tényleg csupán emberségesség lenne.

Legjobb válasz: - Nem mondhatják meg, mert még utánad is fognak másokat interjúztatni. - Nem mondják meg, mert félnek nyíltan, egyenesen felvállalni a véleményüket. Sok HR-es "kislánnyal" tényleg komoly problémák vannak. A párom munkahelyén már többször kiderült, hogy ezek a kis madamok csapnivaló munkát végeznek, és olyanokat vesznek fel zsinórban, akiket aztán ki kellett rúgni, illetve maguktól leléptek. A kérdésem ezek után már csak az, hogy õket ugyan ki vette fel, és miért nem õk a következõ alanyai az elbocsátásoknak.

- Nem mondhatják meg, mert még utánad is fognak másokat interjúztatni. - Nem mondják meg, mert félnek nyíltan, egyenesen felvállalni a véleményüket. Sok HR-es "kislánnyal" tényleg komoly problémák vannak. A párom munkahelyén már többször kiderült, hogy ezek a kis madamok csapnivaló munkát végeznek, és olyanokat vesznek fel zsinórban, akiket aztán ki kellett rúgni, illetve maguktól leléptek. A kérdésem ezek után már csak az, hogy õket ugyan ki vette fel, és miért nem õk a következõ alanyai az elbocsátásoknak.
8# részben megértem ezt a fajta viselkedést részben pedig szánalmasnak tartom, hogy idáig fajult a helyzet Magyarországon, hogy ennyire nem lehet elhelyezkedni.. Nyilván okkal sírtak, meg kaparták a falat ha ott van 2 gyerek akiknek enni kell adni.. Sajnálatos
Engem se hívnak vissza sorozatba, ezen bosszankodok már napok óta. Egyik nap már én hívtam fel az egyiket, aki szinte rám vágta a telefont, azzal: "hogy már betelt a hely, ne telefonálgassanak".
Hozzáteszem még: jó, hogy én vagyok a hibás azért, hogy még másik 20 embert is átcseszett és azok is felmerték hívni, hogy érdeklõdjenek.
Nekem próbanap után nem mondták a szemembe, hogy nem kellesz, hanem közölték, még vannak mások is beütemezve a hétre, akik próbálkozhatnak, majd utána hívnak, ha aktuális, erre gyorsan, már másnap kaptam egy e-mail-t, hogy nem rám esett a választás, még csak meg sem indokolták, pedig a munkát rendesen megcsináltam, azért bosszantott a dolog, hogy mást meg, aki bénázott visszahívták.
Borítsd rájuk az asztalt!Akkor nem lesz kérdéses a végeredmény. Jól megtépném az interjúztató fehérmájú kis ribit, aztán rádönteném az asztalra. Addig reszelném, míg igent nem mondana az állásra!
A kérdező hozzászólása: A lényeg: hogy nem szól vissza, bocsánat, lemaradt a kérdés végén a nem!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, sajnos ez nem így mûködik, de én már álltam fel 5 perc után interjún, mikor a szerencsétlen interjúztatónak, aki a cégvezetõ volt, fogalma sem volt róla miért is mentem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!