Találatok a következő kifejezésre: Mit kell ahhoz, (1592 db)

Modell szeretnék lenni, az az álmom. Nem gondolom magamról hogy csúnya vagyok, se tökéletes, azt szeretném hogy mi kell ahhoz hogy modell legyek, mi az előnye? Hátránya? (nem kifutó) kb. mennyibe kerül egy modelliskola 3hónapos kijárása?

Legjobb válasz: Megsúgok valamit. Nem a modelliskolától leszel modell. Jobb helyeken el sem várják hogy ilyet végezz bõven elég ha jól nézel ki. Sétálni megtud tanítani a többi modell kivonulás elõtt, nem egy nagy wasistdas. Ha már fizetned kell ahhoz hogy foglalkoztassanak az szintén rég rossz. Egy portfólióra szükséged van az elindulás elsõ lépése... Ez általában 80-150 ezer között mozog ha tényleg profi csinálja. Nem árt ha beszélsz nyelveket mert ha csak Magyarországon akarod csinálni meggazdagodni nem fogsz belõle. A szövegbõl ítélve nincs valami sok önbizalmad ami szintén nem túl jó, kell hogy legyen vér a pucádban ha már mutogatni akarod magad. Hátránya hogy azt csinálnak veled amit akarnak. Ha le kell fogynod le kell fogynod ha híznod kell híznod ha most tüsi vörös haj kell tüsi vörös hajad lesz.

Megsúgok valamit. Nem a modelliskolától leszel modell. Jobb helyeken el sem várják hogy ilyet végezz bõven elég ha jól nézel ki. Sétálni megtud tanítani a többi modell kivonulás elõtt, nem egy nagy wasistdas. Ha már fizetned kell ahhoz hogy foglalkoztassanak az szintén rég rossz. Egy portfólióra szükséged van az elindulás elsõ lépése... Ez általában 80-150 ezer között mozog ha tényleg profi csinálja. Nem árt ha beszélsz nyelveket mert ha csak Magyarországon akarod csinálni meggazdagodni nem fogsz belõle. A szövegbõl ítélve nincs valami sok önbizalmad ami szintén nem túl jó, kell hogy legyen vér a pucádban ha már mutogatni akarod magad. Hátránya hogy azt csinálnak veled amit akarnak. Ha le kell fogynod le kell fogynod ha híznod kell híznod ha most tüsi vörös haj kell tüsi vörös hajad lesz.
Tele van ezzel az internet, itt nem fogják tudni megmondani neked a tutit, csak baromságokat, igaz, az elõzõ válaszoló nagyjából összegezte a lényegeket. Én csak annyit tennék hozzá hogy ha nem vagy különlegesen szép, és nem felelsz meg a szabványméreteknek, nem áll szóba vele egy normális ügynökség se.
A kérdező hozzászólása: mindenbe van valami!önbizalmam az van bõven!..csak az elindulás a legnehezebb...nem vagyok anorexiás sovány, el se vagyok hizva nem gondolom azt hogy a külsõmmel lenne probléma, .a nyelveket azt tanulom, nem az a fontos számomra hogy 1000képet csináljanak rólam és retusáljanak ki meg hogy mindenhol én legyek a középpontba, hanem hogy én ezt akarom csinálni, minden álmom ez...és eléggé szomorú..hogy vannak olyanok akik a modellek szépségét úgymond megrongálják....és egyetértek hogy ezzel van tele az internet...

Mi kell ahhoz, hogy valaki légiforgalmi irányító lehessen, vagyis arra gondolok hogy mik kellenek ahhoz, hogy elkezdhessen egy tanfolyamot?

Valahol azt olvastam hogy elég egy érettségi bizonyítvány és egy angol nyelvvizsga.

Legjobb válasz: Igen, igaz, elég annyi, de a tanfolyam elkezdéséhez át kell menni pár teszten (FEAST teszt), ami elég kemény. Õsztõl lesz új felvétel. Részletek, feltételek itt: http://iranyitokepzes.hungarocontrol.hu/jelentkezes Sok sikert! :)

Igen, igaz, elég annyi, de a tanfolyam elkezdéséhez át kell menni pár teszten (FEAST teszt), ami elég kemény. Õsztõl lesz új felvétel. Részletek, feltételek itt: http://iranyitokepzes.hungarocontrol.hu/jelentkezes Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Tudom, errõl a tesztrõl már hallottam és úgy ahogy tudtam gyakoroltam is rá. Köszi a linket! :)
Én jövõre szeretném megpróbálni. Milyen programmal érdemes készülni rá? Milyen netes tréning/szoftvert ajánlanátok?

Mi kell ahhoz, hogy valaki megtalálja élete szerelmét akivel együtt élik le boldogan az életüket?

Itt most minden érdekel ami kapcsolódik a szerelem megtalálásához akármilyen módon.

Legjobb válasz: Hát, ahhoz, hogy megtaláljuk (felismerjük) azt a valakit, aki életünk szerelme lehet, elõször is önismeret szükséges. Ez azért fontos, mert önismeret nélkül nem tudjuk, hogy mire/kire is van szükségünk, milyen típusú és életvitelû embert tudnánk hosszabb távon "elviselni". :) Aztán, nyitott szemmel kell járnunk, hogy felismerjük az olyan lehetõségeket, amelyek kapcsán olyan emberrel ismerkedhetünk meg, amilyenre vágyunk. És végül kell egy nagy adag "szerencse", hogy ez a valaki akit méltónak találunk eme címre ("Életem Szerelme") viszonozza eme érzésünk. :)

Hát, ahhoz, hogy megtaláljuk (felismerjük) azt a valakit, aki életünk szerelme lehet, elõször is önismeret szükséges. Ez azért fontos, mert önismeret nélkül nem tudjuk, hogy mire/kire is van szükségünk, milyen típusú és életvitelû embert tudnánk hosszabb távon "elviselni". :) Aztán, nyitott szemmel kell járnunk, hogy felismerjük az olyan lehetõségeket, amelyek kapcsán olyan emberrel ismerkedhetünk meg, amilyenre vágyunk. És végül kell egy nagy adag "szerencse", hogy ez a valaki akit méltónak találunk eme címre ("Életem Szerelme") viszonozza eme érzésünk. :)
Igazából semmi, mert ez csak városi legenda...
önbizalom, kiegyensúlyozott lelkivilág, magabiztossag és hatalmas nagy mázni. ja és hidj magadban és abban, hogy megtalálod
amiket írtál..szerencse is kell!ha meg is van..akkor alkalmazkodás, odafigyelés...stb
csak szerencse.
én tudom hogy nekem a mostani pasim az de hiányzik az belõlem amit az elsõ válaszoló írt és nem bízok meg benne pedig nem tesz olyat ami miatt nem kellene megbíznom de valahogy senkibe sem tudok megbízni mindíg mindennek a rossz oldalát nézem :( és így nem llesz õ az igazi :S már 4 éve vagyunk együtt
A megtaláláshoz nyilván éberség és jó kisugárzás. Ami az együtt leélt, boldog életet illeti... gondolom jó sok türelem és kompromisszum...
"ja és hidj magadban" Amúgy tényleg baromi hitelesnek látszol...
Pusztán csak pénzkérdés a nõknél.

Mi kell ahhoz hogy gázpisztolyt tarthassak magamnál? Kell valamilyen oktatáson részt vennem? Vagy minden jött-mentnek adnak rá engedélyt? Aki tudja a menetét, legyen szíves pontról pontra elmondani mindent.

Legjobb válasz: Ha csak gázpisztolyt akarsz tehát nem éleset akkor ahhoz nem kellenek ilyen szigorú feltételek. Amirõl tudok az az hogy nagykorú magyar állampolgárnak kell lenned, büntetlen elõélettel. És ugye vásárlásnál x összegért kell venned tanúsítványt az adott fegyverre, és persze a rendszerbe is bekerülnek az adataid mert ha valaki visszaél a fegyvereddel és lenyomozzák a sorozatszámát akkor téged vesznek elõ, még ha nem is éles akkor is. Szóval ez ügyben észnél kell hogy legyél.

Ha csak gázpisztolyt akarsz tehát nem éleset akkor ahhoz nem kellenek ilyen szigorú feltételek. Amirõl tudok az az hogy nagykorú magyar állampolgárnak kell lenned, büntetlen elõélettel. És ugye vásárlásnál x összegért kell venned tanúsítványt az adott fegyverre, és persze a rendszerbe is bekerülnek az adataid mert ha valaki visszaél a fegyvereddel és lenyomozzák a sorozatszámát akkor téged vesznek elõ, még ha nem is éles akkor is. Szóval ez ügyben észnél kell hogy legyél.
Kell. A feltételek: Magyar állampolgárság Betöltött 18. életév Büntetlen elõélet Fegyvervizsga Orvosi alkalmasság Alapos indoklás
Konkrétan a feltételek melyik része nem ennyire szigorú? :D
Nincs fegyvervizsga, legalábbis azt nem vizsgálják meg, hogy szakszerûen tudod e használni. Bár lehet, hogy úgy értetted, hogy be kell vizsgáltatni a fegyvert?
Minden jött mentnek adnak rá engedélyt. 1. Elmész a boltba megveszed a gáz riasztó fegyvert. 2. A rendõrségnél kérsz idõpontot az ügyintézõnél 3. Elmész oda, be kell fizetni az illetéket (most ne kérdezd hogy mennyi 4000-6000 körül lehet), meg kell indokolni hogy miért szeretnél viselési engedély. 4. 60-90 napon belül elküldik a kis plasztik kártyát, ami a viselési engedélyed az adott gázfegyverre. Ha jól tudom kell hozzá tiszta erkölcsi is.
13:45 vagyok Ja és még annyit hogy a rendõrségre ha jól tudom a fegyvert is be kell vinned + még azt a kártyát amit adnak hozzá
Utolsó elõtti jól írta. De egyszerûbb: Megveszed, berakod a zsebbe, vagy a kesztyûtartóba. Ha kell használod, ennek az esélye 1: nagyon sokhoz. Ha használtad, akkor a helyszínrõl azonnal tipli.(ha tudsz)
Az elsõ az ÉLES fegyvert írta le! Erre az engedélyre az esély annyi mint... nulla!

Magyarországon mennyire alap helyzet, hogy az anyának ítélik a gyermek teljes felügyeleti jogát? Mi kell ahhoz, hogy elvegyék az apátol teljesen a felügyeleti jogot?

Legjobb válasz: "Magyarországon mennyire alap helyzet, hogy az anyának ítélik a gyermek teljes felügyeleti jogát?" Az esetek kb. 75-80 %-ában az anyának ítélik a gyereket. A maradék 20 %-hoz az alkoholista/drogos/végletekig szegény/[email protected] ember anyák tartoznak. "Mi kell ahhoz, hogy elvegyék az apátol teljesen a felügyeleti jogot?" Mármint a láthatást meg mindent? Kitalálom: a nickneved alapján te vagy az anyuka aki ki akarná sajátítani a gyerekét, megszabni hogy a saját apját mikor láthatja stb. ezért erre inkább nem válaszolok.

"Magyarországon mennyire alap helyzet, hogy az anyának ítélik a gyermek teljes felügyeleti jogát?" Az esetek kb. 75-80 %-ában az anyának ítélik a gyereket. A maradék 20 %-hoz az alkoholista/drogos/végletekig szegény/[email protected] ember anyák tartoznak. "Mi kell ahhoz, hogy elvegyék az apátol teljesen a felügyeleti jogot?" Mármint a láthatást meg mindent? Kitalálom: a nickneved alapján te vagy az anyuka aki ki akarná sajátítani a gyerekét, megszabni hogy a saját apját mikor láthatja stb. ezért erre inkább nem válaszolok.
Olyan ritkán van, hogy csak az egyik szülö kapja a teljes felügyeleti jogot (csak akkor, ha az a fél, akitöl megvonták, komolyan veszélyezteti a gyerek testi vagy szellemi épségét és egészségét). Viszont az nagyon gyakori, hogy a gyereket az anyánál helyezik el, és az apának csak láthatási joga van.
Utolsó elõtti vagyok. Sajnos az én gyermekem apja nem így gondolkodik, ahogy Te! Pedig õ itt él az országban, és kijelentette, hogy nem érdekli a kislánya, mert van neki másik.
Amerikabol, az Antarktiszrol vagy a holdrol is az edesapja vagyok, akkor is ha a birosag ok nelkul megszuntette a felugyeleti jogomat! Igenis jogom van beleszolni hogy milyen iskolaba jarjon, tanuljon-e angolul, jarjon-e karatezni, es hogy lekapcsoljak-e a lelegezteto geprol ha az orvos mar lemondana rola! Szeretem, torodok vele, es anyagilag is tamogatom. Se isten, se ember, se birosag nem szakithatja szet ezt a kapcsot koztunk! 2012-ot irunk, az internet es a telekommunikacio kora! Had ne reszletezzem. Ennel szazszor jobb kifogassal kellene eloallnia annak aki meg akarja magyarazni hogy a szulo-gyermek fizikai tavolsaga egyenlo a szulo felugyeleti jogfosztasanak helyessegevel!
Hát igen, ha Amerikában van a fiad, akkor nem is gyakorolhatja a felügyeleti jogot. Egyébként nálunk ez a felügyeleti jog kérdés úgy volt, hogy bementünk a gyámhatóságra és írtak egy jegyzõkönyvet arról, hogy apuka minden felügyeleti jogról lemond, és mindenben én dönthetek. Az megint más kérdés, hogy a gyermeket kinek ítélik. Mert attól, hogy a gyerek az egyik szülõnél van elhelyezve, attól még a másik szülõ is élhet a felügyeleti jogával. Na nekünk ezért kellett a jegyzõkönyv!
Amerikából a fiad, hogyan szeretné a felügyeleti jogot gyakorolni? Nem értem. Még a láthatást sem tudja teljesíteni ezek szerint. Vagy, kéthetente hazarepül? A felügyeleti jog az vagy itt van vagy ott! Nem lehet két helyen! Ezt minden válásnál és gyermekelhelyezési pernél eldöntik! Nem értem, mi a problémája a fiadnak?
A kérdező hozzászólása: 2/10-re a válsz. Tisztelettel! Nem én vagyok az anyuka. Nagymama vagyok. Az én fiamtól vették el a gyermek teljes jogu felügyeletét. Nem dohányzik, Nem iszik, Nem drogozik. Amerikában él, és ott dolgozik.Semmibe nincs beleszólása, még azt se tudja , mikor hova megy nyaralni a gyermek. Milyen iskolába iratja, milyen nyelvet tanuljon!Semmihez, csak az anya jóindúlata, ha megenged valamit.Szabályozva van a telefonon való értekezés, egy héten 2 szer. üdv bzsmama
Sajnos eleg az ha az edesanya ugy nyilatkozik hogy nincs egyetertes a neveles kerdeseben. A birosagon megfosztottak a felugyeleti jogaimtol, pusztan lathatasi jogom maradt es fizetesi kotelezettseg. A gyermekvallalas kozos, egyuttes dontes volt. A kisfiunk az en testembol verembol van 50%-ban, anyagilag kiveszem a reszem a kiadasokbol, erzelmileg ott vagyok neki, akkor nem ertem hogy a dontesekbe hogyan nincs beleszolasom!? Meg kellene vegre erteni hogy a gyermeknek az edesapjara ugyanugy szuksege van! A gyermek nem egy targy amit kisajatithatunk, eltulajdonithatunk! Ha a parkapcsolatnak vege is van, szulokent egyutt kell mukodni! http://www.facebook.com/
Ha veszélyezteti, máskülönben nem. Amúgy meg alapból a gyerek helyesen van az anyánál elhelyezve, jóval több energiát fektetett bele, sokkal több lemondással járt neki (õ szülte, õ volt gyesen, õ esett ki a munkából, mondott le a karrierrõl, míg a férfi mindössze d.gott egyet) Nem egyszer a mai helyzetben az egyetlen megélhetési lehetõsége is az anyasági, gyes, gyt, mert a hosszú otthon töltött idõ után nem kap normális állást. A nõ nem gyerekkiadó automata!
18.12-nek üzenem: Megértem, hogy szeretnéd nevelni a lányod, hiszen ugyanannyi közöd van hozzá, mint az anyjának. Itt az apáknak azt kell megérteni, hogy természetellenes, ha nem az anyjával él a gyerek, bármennyire is el tudnád látni. Ha azt látod, hogy rossz a sora ott, akkor érdemes harcolni, vagy ha a gyerek nem érzi jól magát vele.
Akkor, ha a lelki vagy testi épségét veszélyeztetné, pl szexuálisan molesztálná, ilyesmi, de még ezt is nagyon alaposan kivizsgálják pszichológiai szakvélemény kell, nem egyszerû. Ha nincs baj az apukával, csak te utálod, attól még a gyerekkel jól bánhat. Nálunk is így van, mi nem vagyunk jóban az exemmel, de a gyereket akkor látja, amikor csak akarja, mert imádják egymást. A gyerekkel szúrnék ki, ha teljesen elvenném az apjától a felügyeleti jogot (jelzem, nem szokták elvenni, csak nagyon-nagyon indokolt esetben)
Ha közösen nevelni az nem azt jelenti egy válás után, h kéthetente láthatja szombat reggeltõl estig KÖZÖSEN az nem az 50 - 50 % ??
Na el mondom neked. Azért, hogy anõk zsarolni tudják a voltot, pénzt csináljanak a gyermekbõl. De soroljam , látod te is. Nem el venni kell a gyermeket, az nem tárgy. Ha nem , közösen nevelni!!!!!!
És miért van az, h az apa sose kapja meg a gyereket ?? Én küzdök érte évek óta és semmi Nem iszom nem dohányzom dolgozom rendesen egyedül élek normális körülmények közt . A lányom anyja pont a fordítottja és mégis nála van . Én is pontosan ugyanúgy eltudom látni a gyerekemet mint az anyja bármirõl is legyen szó !!!
Miért? Mi a baj az apukával? Írd már le, mert így ide nem illõ válaszokat is lehetne adni.
Szegyenletes hogy igy gondolkodik egy apa! Vajon hogyan jutott ide a tarsadalom hogy ilyen problemakkal kell szembesulni Magyarorszagon? Az altalanos iskolaban kellene elkezdeni az alapfogalmakat helyretenni. Kornyezetismeret van, de a szukebb kornyezet, legfontosabb tarsadalmi egyseg a csalad, szuloi szerepek es a parkapcsolati kihivasok tanitasa hol marad?

Hol és mit kell ahhoz tanulnom, hogy kritikus legyek?

Mi az odavezető út? Milyen intézmény nyújt "kritikusi" végzettséget? (színházkritika)

Legjobb válasz: Szerintem magyar szakot kell elvégezni vagy szabad bölcsészet. De ahhoz, hogy ilyen állást találj nagyon jó kapcsolataidnak kell, hogy legyenek és nem fogod magad halálra keresni sem.

Szerintem magyar szakot kell elvégezni vagy szabad bölcsészet. De ahhoz, hogy ilyen állást találj nagyon jó kapcsolataidnak kell, hogy legyenek és nem fogod magad halálra keresni sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezt tudom...:) De a bölcsészkar nem ad ilyen végzettséget... Vagy kritikusnak bárki emberfia nevezheti magát? Vagy esztétika szak kell hozzá? Vagy mi?...
Igen, van ilyen is hogy esztétika szak, sokszor az ott végzettek írnak kritikákat. A helyedben: - megkérdeznék emailben pár kritikust hogy van-e kedve róla mesélni, hogy vált azzá - sokat foglalkoznék, lehetõség szerint aktívan is azzal amirõl írni akarok - beiratkoznék egy akármilyen x bölcsészszakra (persze ha nincs jobb ötleted) - suli alatt is folyamatosan próbálkoznék az írással, blog stb (ehhez érdemes az íráskészséget fejleszteni)

Mi kell ahhoz, hogy egy alkoholista felismerje segítségre van szüksége? Részletek lent.

Egy alkoholistának lehet segíteni, de ehhez az kéne, hogy ? problémaként fogja fel az állapotát.

Legjobb válasz: "Mi kell ahhoz, hogy egy alkoholista felismerje segítségre van szüksége?" Csoda.

"Mi kell ahhoz, hogy egy alkoholista felismerje segítségre van szüksége?" Csoda.
Nagyon személyiség-függõ. De használni tud egy számára traumatikus esemény. (Nem fizikaira gondolok, nem is feltétlenül negatív értelemben, csak valami, ami 'megérinti')
A kérdező hozzászólása: A helyzet? A helyzet az, hogy meghalt... Tudom, nagyon durva...de komolyan ez történt. Egyszer csak tünete lett nem sokkal, hogy ide beírtam...és onnantól kezdve 4-5 hónap alatt leépült és meghalt. Sajnos...szerintem nyílván másképnt is érhetett volna véget ez a történet, ha idõben csinál valamit. De nem tette...nagy kár érte, mert értékes ember volt ettõl az egy tényezõtõl eltekintve :-(. Szomorú, gondoltam hogy valami ilyesmi lesz a vége, de nem hogy ilyen gyorsan jön majd el...
mi a helyzet?
ha van rá lehetõség akkor az a legjobb ha elmentek, de valoszinüleg ott sem fog békén hagyni titeket.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom. Más lenne a helyzet, ha látni lehetne rajta a kûzdelmet és kínt a helyzete miatt. Ígérget, próbálja tartani az ígéretét. Ha nem megy /márpedig nem nem megy/, akkor meg tesz az egészre és tovább iszik. És így meg ez körbe és körbe. Újabb ígérgetés stb... De nem sokáig...kapna segítséget, ha akarná....de õ nem érzi, hogy nagy gond lenne. Pedig elvileg egy intelligens ember. Ebbõl csak egy út van: a kilépés az ördögi körbõl.
az az MO Magyarország ot jelent? ha nincs más lehetöség ott kel hagy ni és nem szabad engedni hogy meg gyözön arol hogy meg változik de ha elmegy elvonora akor lehetöség szerint segiteni kel neki de nem költöz hetek vissza adig amig benem bizonyitja hogy komojan gondolja
ilyenek ott kel hagyni nem lehet mit csinálni a fügöség nagy ur beszélni rola nem érdemes ot kel hagyni ha magátol nem döbenrá hogy abakéne hagya, anak semi értelme hogy tönkre tegye a ti életeteket is ha van rámod akor vagy õ költözön vagy ti, biztos hogy gyözködni fog hogy abahagya de ez hülyeség menyen el elöb elvonora és utána beszéltek a tovbábiakrol.
A kérdező hozzászólása: Elég nehéz meggyõzni egy alkoholistát, aki nem lát problémát, hogy csináljon magával valamit. Amit tehetsz, hogy otthagyod. Sokkterápia. Vagy végigasszisztálod a leépülését és te magadat is "temeted" mellette.
hát az hogy elfordulnak töle nem valoszinü hogy segit söt valoszinüleg rósszab lenne a helyzet, inkáb gyözködni kéne hogy kérjen orvosi segitséget, persze kitartoan, bár az hogy normálisnak számi, hát nagyban meg neheziti a dolgot, tudom nem segitetem .
Fiatal koruk óta ittak röviditalt is, az utolsó jópár évben naponta.
A kérdező hozzászólása: És a szüleid mennyit ittak és mit, ha szabad megkérdeznem. Mikrotól ittal és milyen rendszerességgel? Elõre is köszi!
3-as vagyok. A szüleim nem ismerték fel hogy baj van, mindketten ebbe haltak bele: apu 42, anyu 53 évesen. Az egyik jóbarátom hontalan lett, a másiknak kilyukadt a gyomra, a harmadikat elhagyta az asszony a gyerekekkel, ma már egyikük sem iszik, nekik ez kellett a felismeréshez. A függõség legyen bármilyen, szörnyû démon, fõleg a családnak akik tehetetlenül nézik hogy megy tönkre akit szeretnek.
A kérdező hozzászólása: Hát ettõl tartok én is :-(. És 2 jó ismerõsömet érinti a dolog. Legszívesebben felpofoznám az illetõt, hogy észhez térjen. De nyílván nem teszem... Miért tesz valaki mindent tönkre, amikor minden jó is lehetne... Innentõl viszont úgy gondolom, fetrengjen egyedül a szemétdombján, amit egyedül teremtett. Más életét ne tegyet tönkre. Ha akarná, akkor segíteni is lehetne a gondon...de õ csak "társasági ivó". Idióta barom. Iszonyúan feldühít!
A kérdező hozzászólása: Hát itt most a párja elmegy valószínûleg hamarosan. Munka/vagyon egyenlõre van. Egészség egyre rosszabb: májnagyobbodás már megvan. Bõrproblémák, magasvérnyomás, impotencia. Ha elhagyja a pár, akkor nagyon közeli családtag nem lesz, aki támogassa. Ettõl függetlenül nem érzem úgy, hogy a párjának további áldozatokat kéne érte hozni, ha õ maga a kisujját sem mozdítja az ügyért. Nálatok mi zökentette ki az illetõt az "alkohol ködbõl"?
Sajnos az alkoholisták többsége teljesen padlóra kell kerüljön ahhoz, hogy felismerje mekkora baj van. Hogy kinél milyen szinten tõrténik ez a felismerés, az egyénfüggõ. A leggyakoribb esetek: munkahely elvesztése, párkapcsolat megromlása-felbomlása, családtagok-barátok elfordulnak tõle, autó-lakás elúszik, komoly egészségügyi tünetek megjelenése. A felismerés mindig traumaként éri, fontos hogy ilyenkor valaki mellette legyen és támogassa leszokási szándékában. Sajnos tapasztalatból írom.
A kérdező hozzászólása: A párja készül õt elhagyni 20 év után...ez elég drámai. De nem úgy tûnik, hogy össze akarná szedni magát. Persze dolgozni jár stb...esti ivó, csak a párját "boldogítja" ezzel a viselkedéssel. A párja szereti és nem szeretne igazából elmenni. De elege van az esti "átalakulásból". Nem teheti tönkre a saját életét is, ha már a férj a sajátját szisztematikusan pusztítja...
): részvétem ):

Mi kell ahhoz, hogy valaki vallást alapítson?

Tudtommal ezek!

Legjobb válasz: A valláshoz semmilyen pénz sem kell. Inkább a vallás hozza a sok pénzt, nem hiába mondta a szcientológia alapítója pofátlanul, hogy vallást alapítani a legnagyobb biznisz. Viszont rengeteg követõ kell, ahhoz meg jó gógyi.

Vastag arcbõr is kell hozzá és sok-sok hiúság. :)
A valláshoz semmilyen pénz sem kell. Inkább a vallás hozza a sok pénzt, nem hiába mondta a szcientológia alapítója pofátlanul, hogy vallást alapítani a legnagyobb biznisz. Viszont rengeteg követõ kell, ahhoz meg jó gógyi.
meg fogom nézni
^ Talán el kellene olvasnod a tavaly augusztusban született új egyháztörvényt. A neten megtalálod. Majd utána írjál...
igazából, akinek 100 regisztrált tagja van osztálytársam is gondolkozott ilyenen, és utána nézett. ha már bejegyzett a dolog akkor adó 1% is megcélozható. egyébként engem is érdekelne a dolog. nem mondom, hogy nagyon vallásos vagyok, de azt sem hogy elvetek minden ilyesmit. esetleg riviben bemutatod bõvebben?
Bocs, nem akarok ünneprontó lenni, de felejtsd el... Méghozzá emiatt: "7 Bejegyeztetni a vallást, hogy hivatalosan is elfogadott legyen" Magyarországon a hatályos egyháztörvény szerint csak olyan közösség kaphat egyházi státuszt, amelynek legalább 100 éves múltja van.
Kérdezõ, én abszolút ateista vagyok, van rálátásom a pszichológiára is, csodálatos, mikre nem képes az agyunk :) Viszont érdekelne a te kis vallásod, szívesen utánaolvasnék, vagy esetleg ha neten még nincs, akkor privátban elküldheted. Elõre szólok, én nem küldöm tovább senkinek, max párommal beszélem meg. Érdekes dolognak tartom a hiedelmeket, vallásokat, de én teljes mértékben szkeptikus és ateista vagyok. Tehát nem fogom terjeszteni az igét. Megbántani sem foglak (remélem eddig még nem tettem). Megköszönném, ha elküldenéd, tényleg érdekel!
A potenciális követõkhöz való eljutás pénzber kerül, ezért rengeteg kell. A meglévõ követõk pedig a többszörösét hozzák vissza.
A kérdező hozzászólása: 16:48 Valóban! Fontos a pénz a hit terjesztése érdekében, illetve ígéretek (pl örök túlvilági élet) és csodák is kellenek, hogy misztikusabb legyen
Ja és jövendölések is kellenek, meg ígéretek, csodák, mert a leginkább ezek vonzzák a nyájat (bárány vagy birka, egykutya)
Egy nagyon fontos dolgot kihagytál: pénz, méghozzá sok-sok pénz, amivel befolyást vehetsz, könyveket adhatsz ki, terjesztheted az igét.

Hogyan tudok bevonzani az életembe dolgokat? Mit kell ahhoz tudnom és tennem?

Például ha pénzt akarok bevonzani akkor azt hogy kell? És milyen formmában valósul ez meg?

Legjobb válasz: Mikor tanulják már meg az emberek, hogy ahhoz, hogy legyen pénzük, nem elég ülni, és várni a sült galambot. Tenni kell érte. Ennyi. Tanulni, dolgozni, és nem elhinni az ilyen butaságokat.

Mikor tanulják már meg az emberek, hogy ahhoz, hogy legyen pénzük, nem elég ülni, és várni a sült galambot. Tenni kell érte. Ennyi. Tanulni, dolgozni, és nem elhinni az ilyen butaságokat.
Olvasd a szakirodalmat.
Kis hazánkban a bevonzás már nem elég... Itt sajnos még egy mûszakot kell vállalni.
A pénzt csak elektromágnással tudod bevonzani. :-D
tanulj, menj ki külföldre dolgozni, aztán majd jön a pénz
Kedves 5-ös Ezek a "butaságok" sem azt mondják, hogy várj a sült galambra. Az a lényegük, hogy gondolj sokat arra, amire vágysz, ezáltal feladsz egy leckét a tudatalattidnak, ami sokkal nagyobb kapacitással rendelkezik a tudatos elmédnél. Ezután a tudatalatti kidolgoz egy csomó lehetséges utat, és segít helyesen dönteni. De ehhez természetesen cselekedni kell.
Ez lehet hülye felfogás. De ha az univerzum valamire meg akar tanítani akkor azt nem úgy fogja tenni: nesze itt van pénz. Max. kapsz egy gondolatot, hogy most szeretnéd kifizetni a számlákat, leülsz végiggondolod a lehetõségek. S egyszercsak jön egy ötlet ami által pénzhez jutsz. Azzal hogy te ülsz a karosszékedbe s arra gondolsz milyen jó lenne most 1 millió az esélye szinte nulla , hogy meg is kapd. A vonzás mûködik csak okosan kell használni!!
A kérdező hozzászólása: köszi a kommentet, nagyon hasznos volt:) esetleg tudsz valami saját történetet mondani errõl? vagy privi?

Mi kell ahhoz hogy mesterlövész lehessek?

Milyen végzettség,fizikum stb. Hozzáért?k válaszát várom.

Legjobb válasz: Mire gondolsz? Tele rakni egy lany puncijat.. messzirol? vagy...jol akrarsz loni ahhoz jo szem kell de nagyon jo es egy fegyver amivel loni tudsz a celpontrol nem is beszelve...ja es esetleg egy fegyverviselesi engedely hogy legalis is legyen..mas nem jut eszembe..jo lovest kivanok..es kellemes husveti unnepeket a karacsonyi utan!

Mire gondolsz? Tele rakni egy lany puncijat.. messzirol? vagy...jol akrarsz loni ahhoz jo szem kell de nagyon jo es egy fegyver amivel loni tudsz a celpontrol nem is beszelve...ja es esetleg egy fegyverviselesi engedely hogy legalis is legyen..mas nem jut eszembe..jo lovest kivanok..es kellemes husveti unnepeket a karacsonyi utan!
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem hogy a seregbe esetleg kommandósként. Hogy juthatok el idáig?
Hat lehet gyalog is vagy jarmuvel..de jo szem kell az biztos es fegyver is de azt adnak seregben...
A kérdező hozzászólása: De mi kell hozzá érettségi vagy egyetem? 2 km-ert kell lefutni vagy 50-et? milyen állóképesség kell?stb A pszichológiai azt tudom hogy kemény de az nekem nem ügy. Kitartó is vagyok és meg tudok tenni nagy távokat csak kíváncsi vagyok hogy pontosan mik az elvárások Azt egybõl gondoltam hogy jó szem kell hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!