Találatok a következő kifejezésre: Mit kell a rendes felmondásról (1 db)

Mit kell tudni a rendes felmondásról?

Le kell dolgozni a 30 napot? a f?nök elengedheti a felét? Amit nem doglozok le, ki kell fizetni a munkáltatónak? mi van,ha elmegyek táppénzre felmondás után? a szabadság kivehet? a 30 napon belül, s?t, még a ledolgozandó 15 napon belül is?

Legjobb válasz: http://www.munkajog.com/megszuntetes.html

remélem segítettem...:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :-) Végigolvastam, de sajnos újat nem tudtam meg, csak annyit, hogy a munka törvénykönyve is inkább a munkáltatót védi, mint a munkavállalót. Arról szinte sehol nem esik szó, hogy mi van akkor, ha besokalltam a munkahelyemen, ha már kezdetektõl fogva alapból kilenc órát kell dolgoznom a megbeszélt 8, 5 óra helyett (enni egyáltalán nincs idõm, nemhogy egy órán keresztül), de egyébként meg 10 és 14 óra között szokott mozogni a valós munkaidõm, hogy nincs munkaköri leírásom, hogy nem az a feladatom, amiért idejöttem, és ideköltöztem és magam mögött hagytam mindent... És monst kezdhetem elölrõl az egészet. Áh mindegy, akkor is végigcsinálom...
értem.azért sok sikert hozzá.-az elõbbi válaszoló-:-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy csecsemő és gyermekápolónak kórházi ágy mellett van lehetősége 8 órás munkarendbe menni dolgozni?

A férjem sajnos úgy jár dolgozni, hogy nem tudja elvvinni sem elmenni a gyerekért, így nekem kell megoldanom a gyerkőc oviba jutását! Még GYED- en vagyok és már gondolkozom azon, hogyan tudnék a gyerekkórházban maradni úgy, hogy 8 órás munkarendbe menjek! Van valakinek ilyen tapasztalata?

0

Hogyan keressek pénzt? (16/f)

16 éves fiú vagyok. Nyáron végeztem diákmunkát, hogy legyen egy kis pénzem. Sajnos ezt suli mellett nem tudom folytatni. Lehet hogy hülye kérdés, de hogyan tudnék még pénzt keresni?

6

Diák vagyok és gyakorlati helyről kapot egy kis pénzt .13 ezer körül. és most kaptam meg de -300ft is volt. Meg múlt hónapban is. Valakinek valami ötlet, hogy miért van ez? Eddig nem volt

0

Egy érettsêgivel hova lehet menni dolgozni?

2

Követeléskezelő csoportos állásinterjún mit lehet kérdezni?

Követeléskezelő cégnél annyi volt az egész csoportos interjú, hogy bemutatták a céget, és lehetett kérdezni tőlük, ők nem kérdeztek semmit...
Mi alapján választanak ilyenkor?
Ilyen cégnél mi az amire rá lehet és érdemes kérdezni?
Mi az amit semmiképp nem "szabad" megkérdezni?

0

Van olyan munkahely ahova nem kell pontosan időre beérni?

9

Ha elfogadtam egy diákmunkát, de félreinformáltak, ezért nem tudtam elmenni és most 5000Ft-ot leakarnak vonni a béremből, akkor megtehetem, hogy átmegyek másik diákszövetséghez?

Tudom, hogy pofátlanság, de a részükről volt az, ugyanis rohadtul nem is azt a cégnevet mondták, ahova mennem kéne, hanem annak a rövidítését, így nem tudtam melyik buszra szálltam, így nem jelentem meg ott. Ezért ugye jár 5000Ft pénzlevonás, ha megint elkezdek dolgozni náluk. De nem akarok két napig ingyen dolgozni, így átmennék másik szövetséghez. Lehet ilyet?

4

Mi a Haszonkulcs képlete és definicioja?

Ismerem a googelt,de rengeteg eltero definiciot es kepletet taltam.

0

Digitális technika feladatmegoldásért SÜRGÕSEN jó fizettség! 3-5. 000 FT-ot fizetnék 3 nagyon rövid feladatért! Aki ért hozzá, annak pár percnél nem tarthat tovább a megoldása!?

A mai napra kellene! Várom a privátokat! :)

0

Nagyjából mennyi lehet egy call centeres cégnél a jutalék?

Küldtek nekem álláslehetőséget ,hogy közvélemény kutatás lenne és kitöltött kérdőívenként jutalék is jár... TUdom,hogy ez változó munkáltatónként, de mégis mennyi lehet átlagban?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!