Találatok a következő kifejezésre: Mit kell a rendes felmondásról (1 db)

Mit kell tudni a rendes felmondásról?

Le kell dolgozni a 30 napot? a f?nök elengedheti a felét? Amit nem doglozok le, ki kell fizetni a munkáltatónak? mi van,ha elmegyek táppénzre felmondás után? a szabadság kivehet? a 30 napon belül, s?t, még a ledolgozandó 15 napon belül is?

Legjobb válasz: http://www.munkajog.com/megszuntetes.html

remélem segítettem...:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :-) Végigolvastam, de sajnos újat nem tudtam meg, csak annyit, hogy a munka törvénykönyve is inkább a munkáltatót védi, mint a munkavállalót. Arról szinte sehol nem esik szó, hogy mi van akkor, ha besokalltam a munkahelyemen, ha már kezdetektõl fogva alapból kilenc órát kell dolgoznom a megbeszélt 8, 5 óra helyett (enni egyáltalán nincs idõm, nemhogy egy órán keresztül), de egyébként meg 10 és 14 óra között szokott mozogni a valós munkaidõm, hogy nincs munkaköri leírásom, hogy nem az a feladatom, amiért idejöttem, és ideköltöztem és magam mögött hagytam mindent... És monst kezdhetem elölrõl az egészet. Áh mindegy, akkor is végigcsinálom...
értem.azért sok sikert hozzá.-az elõbbi válaszoló-:-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki dolgozik az IAGLE OTTAWA Szolnoki gyárában jövő héten délelőtti műszakban. Gépkocsival járnák be és csatlakoznák olyanokhoz akikkel betudnák járni a gyárba?

0

Szövegíró képességem fejlesztése? Hogyan? Minek a segítségével?

4

Dolgoztam egy hónapot (egy másik barátom járt ugyanígy), aztán mindketten felmondtunk, mert a főnök, akinek közben a magánvállalkozása lett a cég, nem fizet. Kihez fordulhatunk?

Ígérgeti, de nem történik semmi, mert elmondása szerint inkasszó van a számláján. Nekem nem adott ide semmiféle adózáshoz szükséges papírt, kizárólag a rózsaszín kis könyvet. A NAV rajtunk fogja behajtani a pénzt, mintha letagadtuk volna? Mit tehetünk?

7

Mennyit keres kb. egy szállodai supervisor?

Mit csinál pontosan? Nagy a felelősség? Megéri ennek menni?

3

Mutatnátok jó motivációs levél mintát?

Mert én kb. mindenhol mésfélét találok és kellene egy olyan, ami alapján biztosra mehetek.

0

Milyen netes munkák vannak amikért TÉNYLEG FIZETNEK?

Mert kéne egy kevés kiegészítés a koleszba :) csak nem találok normálisat... Mind olyan hogy fizess be előre a semmire vagy mlm rendszer amit gáznak tartok(saját vélemény)
Aki tud valamit az pls írja le nekem... olyan heti 5000 ft-tal már ki lennék békülve :)

20/F egyetemista hallgató

7

Nettó 80. 000 Ft-os nettó fizetéssel érdemes Pesten dolgoznom, ha szobát is kell bérelnem, enni vennem, bérletet vennem? Egyáltalán hogyan lehet ebből megélni, egyedülállóként?

15

Van itt aki rég keres munkát, de nem talál? Mik a tapasztalataitok?

4

Hogyan keres egy Melegüzemi Technikus?

0

Írásbeli figyelmeztetést kaptam a munkahelyemen. Milyen előnyei és hátárányai van ennek? Ha felmondok van felmondási idő? 1év 6hónapja dolgozom.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!