Találatok a következő kifejezésre: Mit kell a pasi (131 db)

Mi kell a pasinak, hogy érezze, h lehet esélye nálam, de ne bízza el magát?

A fiúknál van ez a "vadászösztön",ami szerintem elég fontos...nem akarok könnyen adni magam,nem akarom,h egyértelmű legyen,h megkaphat.:D Főleg mert sok csaj odadobná magát neki,én nem akarok beállni a sorba. Úgy érzem,érdeklem őt,de meg szeretnék bizonyosodni róla.:) Mióta megismertem,azóta facebookon csetelünk,párnaponta ír egyikünk a másiknak (felváltva). Õ hívott talizni,de nem randi volt,mert ismerősei is voltak velünk. Egész jó volt.:) Azóta egyszer írt,de csak keveset beszéltünk. Most mi legyen? Csak simán várjak,h elhívjon egy újabb találkára? Vagy adnom kéne neki valami pozitív visszajelzést? Esetleg el kéne hívnom nekem? Konkrétan ő sem és én sem mondtuk ki,h tetszünk egymásnak,de talán egyértelmű (utalgatások,kis flört). 20/L

Legjobb válasz: 20 évesen már illene ezt neked is tudni. Nyugodtan elhívhatod, ha szeretnél tõle valamit. Az meg, hogy mennyire bízza el magát, vagy sem - egyénfüggõ. Fölösleges találgatni, úgysem fog bejönni.

20 évesen már illene ezt neked is tudni. Nyugodtan elhívhatod, ha szeretnél tõle valamit. Az meg, hogy mennyire bízza el magát, vagy sem - egyénfüggõ. Fölösleges találgatni, úgysem fog bejönni.
Van olyan lány aki egész életében ezt a sportot ûzi a fiukkal. Sok jobbreményû kapcsolat halt már el ilyen megfontolásból.
VAgy lehetnél teljesen õszinte, akár...

Hagyjam inkább vagy mennyek utána? Mi kell a pasinak?

Szakítottunk és szeretném visszakapni.Közös megegyezés volt,de nekem hiányzik és nagyon szeretem!Vissza akarom ?t kapni,de ? azt mondja,hogy már nem szeret!

Legjobb válasz: Miért szakítottatok? Ki akart szakítani, õ vagy te?

Miért szakítottatok? Ki akart szakítani, õ vagy te?
menjek. könyörgöm. egyébként meg tégy egy próbát. max. megint fájni fog. azért ami miatt elõször szétmentetek, orvosolni kellene - ha lehet.
A kérdező hozzászólása: Közös megegyezés volt a sok vita miatt!Elõször az anyagiak, majd ezáltal minden apróság! :(
A kérdező hozzászólása: Okoska!Ez tényleg rád illik! :D
A pasik általában nem szeretik, ha lóg valaki rajtuk, akiket õk nemkívánatosnak tartanak. És sajnos az exed ezt most így láthatja. Tudom, hogy nehéz, sokan átestünk már ezen. De próbálj meg türelmes lenni. Hagyd, hogy lecsillapodjon. Ne mászkálj utána. Ha hiányzol neki, akkor idõvel úgy is fog keresni. De semmiképp ne légy kolonc.
ha az anyagiak azóta nem változtak, sok reményt nem fûznék hozzá, mert megint össze fogtok veszni rajta...
Az rosszabb ha szakítás után mind ketten csak egymást szeretik, de az egyik mégse akarja a másikkal újrakezdeni... :/

Szóval mi kell a pasiknak az ágyban egy nőtől?

Békül?-szex:D szóval....mivel lehetne ezt "felejthetetlenné" tenni?

Legjobb válasz: Hát, ha békülõ szex, és fõleg ha te akarod engesztelni valamiért, akkor szerintem egyértelmû, hogy szopás. Jó hosszasan, esetleg spéci technikákat (mélytorok stb.) is bevetve. ;)

Hát, ha békülõ szex, és fõleg ha te akarod engesztelni valamiért, akkor szerintem egyértelmû, hogy szopás. Jó hosszasan, esetleg spéci technikákat (mélytorok stb.) is bevetve. ;)
seggbõl szájba
A kérdező hozzászólása: igazából mindketten hibásak voltunk. Szóval nem egészen csak nekem kell.:D Csak az a helyzet, hogy õ mindig több mindent csinál. A nyakamnál van, meg stb...és ez olyan így nekem, mintha én nem lennék jó....:S
21:27-tel egyet értek seggbõl szájba
Igazából attól függ, eddig mit engedtél meg neki. De ha már a "seggbõl szájba" verziót itt annyian erõltetik, akkor abból legalábbis a "seggbe" részét, szóval az anális szexet felajánlhatod, hogy próbáljátok ki. Például, ha eddig még nem került rá sor.
legyél te a kezdeményezõ, te legyél felül, mozogj többet, legyél egy kicsit akár erõszakos is. az én pasim szereti, mert többnyire õ a domináns az ágyban, néha jó a váloztatosság
Orál->Anal normál nélkül tuti békülés!!!!
Orál és Anal együtt a nyerõ!

Fiúk! Nemrég olvastam itt egy hozzászólást, szerintetek mennyire igaz? A kérdés: mi kell a pasiknak szexnél?

"bár én nő vagyok, azért válaszolok a tapasztalataim alapján. szerintem a pasik azt szeretik a legjobban, ha a nő lelkes, és akarja a szexet. amikor látják, hogy ő is beindul rájuk, nem csak fordítva. ha nyitott az új dolgokra, ha kezdeményező. igazából nagyon extrém eseteken kívül nem hiszem, hogy van olyan, amit ha a lány lelkesen csinál, ne tetszene nekik. persze ha megjátszod, az gáz, de ha "többbet szeretnél nyújtani" a párodnak, akkor ez amúgy sem hiszem hogy játszik. szóval az a lényeg, hogy ha akarod, akkor mutasd is ki. eleinte emlékszem, én mindig úgy gondoltam, hogy ha kimutatnám, hogy akarom a szexet, akkor k.rvának gondolna, ami hülyeség, de szerintem sok nő fejében így van. szóval ezt el kell felejteni, nem célozgatni kell, hanem konkrétnak lenni. teperd le, mássz rá, mondd neki, hogy d.gjon meg. aztán amikor benne vagytok, akkor is látsszon rajtad, hogy élvezed. néha lepd meg ilyen-olyan dolgokkal, új pozíció, valami játék, új fehérnemű és szerintem biztos hogy mindezt értékelni fogja... és még annyit hozzátennék, hogy egy lelkes szopást minden pasi nagyon értékel..." egyetértetek? tényleg ez a lényeg?

Legjobb válasz: minden szava arany

egyetértek :D
minden szava arany
Igaza van. 23F
emlékszem erre a hsz-ra, akkor is és most is maximálisan egyetértek vele
Egyetértek. 30/F
az igazat mondta a csaj.
maximálisan egyetértek vele F/28
A kérdező hozzászólása: azért kutyában meg misszionáriusban sem feltétlenül csak a pasi dolgozik :P
Ebben van valami, ha a csaj lelkes, ha kimutatja, hogy akarja, ha leteper az nagyon jót tesz az önbizalmunknak. Szóval, mutasd ki, ha élvezed, ha akarod, mert gondolj csak bele, ha nem lenne igény ilyesmire, akkor mindenki guminõvel csinálná... Bár nem tudom ki hogy van vele, de ha különösen hosszúra nyúlik a szex, akkor a "munkamegosztás" is elég fontos, tehát, ne csak a srác dolgozzon pl kutyában vagy misszionáriusban, hanem akkor kijár egy lovagló póz is! :P Persze csak ha van igény a pózváltásra, nem mindig jön össze, ha nagyon belejön az ember! :D Kamuzni tilos, nem ér!!!
mondjuk úgy, hogy nem csak. és azt is tudni kell hol a határ.
Egyetértek. :) 26/F

Mit tegyek hogy sex kozben a pasim teljesen le izadjon es hogy azt mondja ez igen te aztan tudod hogy mi kell egy pasinak?

Legjobb válasz: Leizzadni akkor fog,ha olyan pózban van,ahol neki kell a legtöbbet rajtad dolgoznia.Pl ha õ van felül és kényelmetlen a póz,vagy ha egymásután több menet van. Ha végigcsinálsz neki egy orált úgy ahogy szereti,akkor biztos azt mondja, hogy tudod mi kell neki.

Leizzadni akkor fog, ha olyan pózban van, ahol neki kell a legtöbbet rajtad dolgoznia.Pl ha õ van felül és kényelmetlen a póz, vagy ha egymásután több menet van. Ha végigcsinálsz neki egy orált úgy ahogy szereti, akkor biztos azt mondja, hogy tudod mi kell neki.

Miért van az, hogy a pasiknak mindig az a csaj kell aki, megbízhatatlan vagy elérhetetlennek tűnik? A normális csajok vagy aki kimutatja, hogy mit érez, az miért nem kell a pasiknak?

Legjobb válasz: nincs így;) ha normális pasit találsz akkor az megválogatja hogy kivel jön össze!sok fiú viszont szereti ha a csaj kicsit visszafogott és szerényebb:P de azt is hogyha kimutatja mit érez! nem értek egyet veled:D (fiú voltam:D)

A normális csajok általában petrezselymet árulnak. Két nagyon normális, szép barátnõm nem kellett senkinek 22 éves korunkig!! Máig nem igazán értem, miért. Talán túl okosak voltak. A bátyám lányainak (24 és 26) egész tizenéves korukban 1 udvarlójuk volt összesen. Szépek, vékonyak, okosak, normálisak. Fiúk, miért van ez??
nincs így;) ha normális pasit találsz akkor az megválogatja hogy kivel jön össze!sok fiú viszont szereti ha a csaj kicsit visszafogott és szerényebb:P de azt is hogyha kimutatja mit érez! nem értek egyet veled:D (fiú voltam:D)
A nõkre valóban igaz, hogy jobban vonzódnak a "kihívást" jelentõ férfihoz. Férfiakra ez csak abban az értelemben igaz, hogy jobban vonzódnak a szebb nõkhöz, akikért viszont, mivel szebbek, erõsebb a versengés, tehát ennyiben kihívást jelentenek. NEM vonzza a férfiakat az - ellentétben a fiatal nõkkel - ha nehéz beszélni a nõvel, ha titkolózik a nõ, ha kiismerhetetlen, kiszámíthatatlan, szeszélyes. A szeszélyes, bonyolult vagy nehezen kezelhetõ nõ rossz nõnek számít a férfi szemében, míg az ugyanilyen férfi izgatja a nõt. Viszont tény, hogy a szolgai módon engedelmes, mindent megengedõ nõ sem vonzza a férfiakat, mert az ilyen nõk többnyire alacsony önbizalmúak. A férfiak számára is vonzó, ha a nõ szereti önmagát, és a magas önbizalmú nõ általában valóban kevésbé befolyásolható, mint a depressziós. Ami az elérhetetlenséget illeti, ez annyiban lehet vonzó, hogy aki távoli, megismerhetetlen, azt könnyû idealizálni. Lehet, hogy megismerve aztán kiábrándító. Míg hasonló meglepetést nem okoz egy olyan nõ, aki kezdettõl megismerhetõ, elérhetõ. A dõlt betûs részben kifejtett kérdésnek egyébként nem sok köze van a fõkérdéshez, hanem egy szokványos történet: "A talin 2 magyarázatot adott a szakításra.Mind2 különbözõ idõben volt és szerintem nem is ez volt a valós szakítási indok.Csak kitalálta, hogy nem felejtette el az exét késõbb már azt mondta, hogy hiányzott a szikra." (Hiányzott a szikra = nem tetszettél neki.)
nemtudom de ez sajnos tényleg így van.. :(
A választ részletesen kifejtve megtalálod a "Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak?" címû könyvben. Röviden: a fiúknak az kell, hogy egy lány meghódítása kihívás legyen számukra. Ha már azelõtt gyõznek, hogy harcoltak volna, a dolog nem érdekes. Ez az egyik. A másik sztem az, hogy a normális fiúk vannak kevesebben. A felelõtlen, önzõ stb. fiúk a többség, és õk hamarabb is csapják a szelet egy nekik tetszõ lánynak. Nekik a normális lányok nem különösebben érdekesek. Én azt látom, hogy aki normális, sokáig nem is érdekel senkit. De akit igen, azt általában igen komolyan. Ui. azok a fiúk leginkább maguk is normálisak és csak akkor indulnak el valaki felé, ha komolyan gondolják.
nana azér vannak kivételek.. :) köztük énis..amugy igen a legtöbbnek olyan kell
"Röviden: a fiúknak az kell, hogy egy lány meghódítása kihívás legyen számukra. Ha már azelõtt gyõznek, hogy harcoltak volna, a dolog nem érdekes. Ez az egyik. " Ezzel egyetértek. Egyébként a normális csajok mindig foglaltak... De lehet egy normális csaj meghódítása is kihívás.
én nemtudom ez kinél hogy van, melyik vidéken hogy megy....nálunk az van, h amelyik csaj elérhetõ az megbízhatatlan lökött pi..a, amelyik meg normális és kellene is, azmeg elérhetetlen (mert sehol sem lehet találkozni velük, se buliba, se semmi):S...szóval nálam pont forditott ez a helyzet...21/f
ns??? :D
"Ha hiányzott a szikra, akkor miért jött össze velem?" Mert unatkozott. "Két nagyon normális, szép barátnõm nem kellett senkinek 22 éves korunkig!! Máig nem igazán értem, miért. Talán túl okosak voltak. A bátyám lányainak (24 és 26) egész tizenéves korukban 1 udvarlójuk volt összesen. Szépek, vékonyak, okosak, normálisak. Fiúk, miért van ez??" Nyilván nem AZÉRT nem akadt udvarlójuk, MERT "normálisak" (mit jelent ez?) és szépek (ki szerint?) voltak. Nyilván olyan egyéb tulajdonságaik miatt, amelyek amellett álltak fenn, hogy "szépek és normálisak" voltak. Pl. lehet, hogy ez a bizonyos normálisság azt jelentette, hogy túl visszafogottak voltak, háttérbe húzódtak? Vagy túl hidegnek, megközelíthetetlennek mutatkoztak? Komoly és nagyon kedves lányok, akiktõl igazán távol áll bármiféle rossz szokás vagy tulajdonság, tûnhetnek pl. gõgösnek és merevnek. A fiú félhet tõle, mert attól tart, hogy az ilyen nõ mellett minden szavára és mozdulatára olyan mértékben vigyáznia kell majd, mintha folyamatos rendõri megfigyelés alatt állna. A nagyon rendes és normális lányokból félõ, hogy rendmániás és örömképtelen, pénzéhes asszonyok lesznek. Ijesztõek lehetnek a fiúk számára, mert szigorú tanárnõket és nagynéniket juttatnak az eszükbe. Szóval nem elég annyit tudni, hogy valaki szép és normális, van még sok más fontos tulajdonság. Bár ha valakirõl az a bók, hogy normális, akkor a fentiek jutnak az eszembe mint lehetséges problémák.
Pont azért amiért a lányoknak a menõ, pénzes, kigyúrt, macsó, egyszerre 3 csajjal kavaró pasik kellenek, és nem a normális srácok.
Miért kellett lepontozni a 01:14-est? gondolom a 04:38-as is ugyanaz a személy. Szerintem teljesen igaza van, nagyon jól leírta a helyzetet. Kedves kérdezõ. A 3. randi után nem járhatunk még valakivel. Mégis mennyire ismered meg a másikat ezalatt? semennyire. Vonzalom lehet, de ennyi. És hiába várod a pasitól, hogy akkor most már fogadjon neked hûséget, mert így fogsz járni. Idõ kell ahhoz, hogy megismerd a másikat és beleszeress. Ez a helyzet. És aki ezt az ismerkedési, bizonytalansági idõt ki akarja kerülni azzal, hogy kizárólagos kapcsolatot kezd a másikkal, akkor nagyon koppanhat. Mert utána rá kell ébredni, hogy a másik mégse olyan, mégse szeret.. stb. Ha szerencséje van, akkor mégis illenek egymáshoz, de erre kicsi az esély. A sráccal csak annyi történt, hogy tetszettél neki, de aztán aludt rá egyet-kettõt, és rájött hogy mégse. Ez nem függ össze az elérhetetlenséggel. Ez hülyeség. Te is fogsz még pasival így járni, hogy pár tali után úgy döntesz hogy mégse. És akkor õ is mondja azt hogy ribanc vagy? Akkor haragudhatnál, ha hónapokig jártatok volna, és a végén megcsal, anélkül hogy elõbb szakít veled. 30/N
, , Mégis mennyire ismered meg a másikat ezalatt? semennyire. Vonzalom lehet, de ennyi. " szerintem késõbb meg a megszokés , kötöséd alakul ki....nem az a kötödés mikor már elmúlik a lángolás, hanem ez a kezdeti..és ezt nevezik sokan szerelemnek. pedig attól még nem biztos, hogy a másiknak odaadnáka veséjüket, vagy az életüket érte...stb. nekem is volt h megfogott egy büdös, nem szép pasi, mertkedves volt, és normálisnak tûnt...elmúlt , már hányok tõle, legszívesebben ráhánynék....de vmikor meghatott az hogy olyan elesett és egyszerû....pedig máig rühellem az olyan pasikat....na ez a szerelem??
A kérdező hozzászólása:
Van kedved ismerkedni? msn? csak, ne itt, mert a végén társkeresõt csinálunk az oldalból:)
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondják jó nõ vagyok és ezt így is gondolom.Ezért nem értem, hogy miért történt ez.
csak azokkal van így, akik nem érettek ;] én tudom jól ... nem összes
Ha, megnyugtat nekem nagyon is, kellene egy normális, érzõ csaj!Persze, azért a külsõ sem elhanyagolható, de nem kell bombanõnek lennie, ahhoz, hogy megfogjon és szeretni tudjam!
A kérdező hozzászólása: Amúgy mindenkinek köszönöm, aki írt.
A kérdező hozzászólása: 01:14 Ha hiányzott a szikra, akkor miért jött össze velem?
A kérdező hozzászólása: A szitu az, hogy a 3. randin jöttem össze a sráccal addig elérhetetlen voltam számára.Aztán csók után rákérdeztem, hogy most akkor mi is van velünk?A válasz az volt, hogy járunk.Egész este úgy voltunk, mint akik együtt vannak.Utána pedig csak msneztünk.Semmi sms, felhívás vagy hogy éreztem volna, hogy érdeklem.Aztán besokalltam 1 hét után és írtam neki, hogy beszélnünk kell.A talin 2 magyarázatot adott a szakításra.Mind2 különbözõ idõben volt és szerintem nem is ez volt a valós szakítási indok.Csak kitalálta, hogy nem felejtette el az exét késõbb már azt mondta, hogy hiányzott a szikra.Akkor minek jött össze velem?!Gondolom nyeregben érezte magát és lelépett.
szia remélem még olvasod ezt a kérdést, és válaszolsz, mert 2009 májusában nekem teljesen ugyanezt mondta egy srác!! és lehet te is azzal találkoztál. csak nekem fordítva: elõször, hogy nem volt meg a szikra és utána meg így meg úgy az ex. melyik városban lax? hol volt ez? remélem írsz szia

Mik a mai lányok igényei? Mit kell egy pasinak teljesíteni, hogy egy nő felnézzen rá? És normális kapcsolatuk legyen, mit kell ahhoz tennie?

Õszinte válaszokat várok. Köszönöm! 17/F

Legjobb válasz: ne legyél olyan,mint egy ösztönlény állat aki megdugna minden csajt nézz ki valahogy kedves hûséges vicces ennyi

ne legyél olyan, mint egy ösztönlény állat aki megdugna minden csajt nézz ki valahogy kedves hûséges vicces ennyi
17 éves vagyok, és elmondom, hogy mi az, ami a barátomban számomra fontos, és ami miatt tisztelem, és ugyanannyira tartom, mint magamat. Ezek természetesen vica-versa mûködnek. Elõször is, baromi jól viseli a kirohanásaimat. Számomra tök fontos, hogy tudjanak kezelni. Sokáig tartott, míg rájött hogyan kell, de most már el nem dobnám magamtól, mert egy ilyen férfi kincset ér. Másodszor, ha vele vagyok, akkor mindig meghallgat, hozzászól, véleményt mond. Vicces, rengeteget nevetünk együtt. Alkalmazkodó bizonyos mértékig, és kompromisszumképes, ami szerintem szintén nagyon fontos, mert ha nem így lenne, akkor kb minden nap összevitatkoznánk azon, hogy most milyen filmet nézzünk, hova menjünk, stb. Nem kényelmesedik bele a kapcsolatunkba, ha én kiszolgálom õt, õ is ki fog engem, ha kérek valamit. Ha éppen nincs kedvem felkelni bevinni a vacsit, akkor õ megy ki. Ha megkívánja a teát, akkor kimegyek, csinálok neki. A problémákat meg akarja beszélni, de (most már) nincsenek nagy vitáink, megtanultuk kezelni a másikat, így általában elnevetjük a dolgot. Szerintem szintén fontos tényezõ, hogy az ágyban is nagyon jó, odafigyel rám, ölelget, szeretget, nem csak 2 percig belém dugja, osztjóvan'. Meg úgy alapjában véve látszik rajta, hogy szeret, sokszor ölel át, csókol meg csak úgy. Elviseli a marhaságaimat, amit amúgy szerintem elég nehéz. Türelmes, hûséges, õszinte, védelmezõ. Ezek azok a tulajdonságok, amik miatt soha, de soha nem hagynám el, mert vele szerintem megfogtam az isten lábát. Hozzáteszem még egyszer, hogy ezek oda-vissza mûködnek, tehát egyáltalán nem papucs.
Utolsó kettõ! Mégis milyen tapasztalataitok vannak nektek? Vagy csak innen ollózzátok össze az "információkat" a másik nemrõl??
20:50 Tapasztalat? Minden nõ visszautasít a külsõm miatt. Ronda és csóró srácot soha nem láttam még bnõvel. Bunkó és hülye srácokat annál többet. Egyéb kérdés?
PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ
Legyen jóképû, magas, izmos, gazdag. A belsõ nem számít egy lánynak se.
Érdekes, én nem látom ennyire borúsan a helyzetet. Ha egy srác igényes magára, tiszta, rendezett, van egy kis ízlése, az már elég lehet. Ezen kívül legyen nagyon rendes, humoros, határozott, megértõ, önfeláldozó, ilyesmik. Viselkedjen férfi módjára, de ne abban az értelemben, hogy sörözik, csavarog, meccset néz, meg a többi sztereotípia. Ha egy férfi férfias, akkor a párja is nõnek fogja érezni magát. Ez az egyik legfontosabb. Felnõtt korban már az is fontos, hogy a férfi egyenrangú félként kezelve az asszonyt, elvégezzen bizonyos házimunkákat. Én fõzõk, mosok, takarítok, teljesen univerzális vagyok, de ma már elvárható, hogy legalább ezeknek egy részét megcsináld mondás nélkül. Egy normális nõ, 20-25 éves kora körül már abban gondolkodik, hogy ki fogja megérteni, támogatni, ki fog jól bánni a gyerekeivel, ki az aki nem hagyja majd cserben. Amelyik lány nem így gondolkodik, arra meg a normális férfiaknak nincs szüksége. Hogy egy kicsit biztassalak, az én korosztályomból nem azok a lányok lettek a legsikeresebbek, vagy találták meg a legjobb pasit, akik a 17-18-as éveikben a legszebbek, legkívánatosabbak voltak. Azok a lányok, akik ennyi idõsen mellõzve voltak, mind boldog, kiegyensúlyozott, normális párkapcsolatban élnek, és ez a többség. Ugyan ez igaz a fiúkra is. Szóval ne aggódj, el jön még a te idõd, csak ne azokra a bizonyos p*csákra gyúrj. :)
A tegnapelõtti 20:54 -es válasz, teljesen megfelel a kérdésedre szerintem. :)
Ha Budapesten élsz, vagy nagyvárosban és TV-n nõttél fel, tehát te is valami modell csajra hajtasz, mint a pornón felnõtt kortársaid 95%-a, akkor valóban rendkívül sok elkölthetetlen pénzre, izmos testre és jóképû arcra lesz szükséged. Mert városban felnõtt, valahogyan kinézõ agymosott csajok, mind prostituáltak lesznek a mai értékrend szerint, mert ma ez a trendi és azt hiszik, hogy mindannyiukra jut egy gazdag jóképû pasi, mert ezt látják a buták amerikai filmekben és a valóságshow-ban. Két esélyed lehet, beéred egy jóval szerényebb csajjal (átlag alatti), vagy vidéken keresel, de ott sem tippelnék arra, hogy jól kinézõ csajok között normálissal találkozol! Hát ennyi! Sok sikert a jövõdhöz! Amúgy nem érdemes hajtanod, mert minden csaj (átlagosak és az alattiak is) a mai értékrend miatt pár év múlva kiszeret belõled, így szokás és majd valaki más után néz, mert nincs ebben semmi rossz állítólag!
tégy úgy, hogy a nõ nõnek érezze magat melletted! kölcsönös tisztelet, bizalom, megértés, a többit tudod.
Rém ronda nõt helyes pasival én is, mert nekünk férfiaknak nemcsak a külsõ számít. Fordítva viszont még soha, és nem tom ti melyik bolygón láttok ilyeneket.
"Tapasztalat? Minden nõ visszautasít a külsõm miatt. Ronda és csóró srácot soha nem láttam még bnõvel. Bunkó és hülye srácokat annál többet. Egyéb kérdés?" Én meg már láttam rém ronda nõt helyes pasival, illetve rém ronda pasit szép nõvel. Erre is, arra is van példa. Ne általánosíts. Azért, mert neked még ne jött össze, létezik normális kapcsolat.
Azt elfelejtettem, hogy õ 20 éves, másfél éve vagyunk együtt, és õ az elsõ barátom.
bizonyos lányok autó és vastag pénztárca nélkül nem állnak szóba idegenekkel. de a lelkem mélyén bízom benne, hogy minden nõ egy megértõ, szeretõ, kedves, vicces fiúra vágyik.
Amit az elsõ válaszoló írt, a te korodban még elég. Késõbb több kell...
mi kell több? mesélj már hagy okosodjak
hát én tudnék mutatni neked ronda csóró pasit csajjal sõt szép csajjal és fordítva is...minden lánynak más kell, csak add magad és légy õszinte, aki szerint pedig a jóképûség és a pénz a fontos arra ne hallgass mert mindenkinek joga van a boldogságra ha van pénze ha nincs ha modell ha nem...

A Csajok nagytöbbségének minek kell a bunkó, nagyképű pasi mit inkább 1 vicces Normális srác?

Mivel jöbbak a bunkók,nagykép?ek mint a rendes pasik?

Legjobb válasz: Tanulj meg vesszõket alkalmazni egy mondatban. Egyébként meg nem minden jó csaj szereti a bunkó pasikat, miért is szeretné? A lányok nem szeretik, ha megalázzák õket. Az, ha nagyképû, nem egyenlõ a vagánysággal. Te gondolom a vagány, nagy dumás srácokra mondod azt, hogy bunkó se.ggfej. Legyen férfi, legyen stílusa, ne legyen érzelgõs nyálgép, mert az egy idõ után undorító tud lenni. 18L

Tanulj meg vesszõket alkalmazni egy mondatban. Egyébként meg nem minden jó csaj szereti a bunkó pasikat, miért is szeretné? A lányok nem szeretik, ha megalázzák õket. Az, ha nagyképû, nem egyenlõ a vagánysággal. Te gondolom a vagány, nagy dumás srácokra mondod azt, hogy bunkó se.ggfej. Legyen férfi, legyen stílusa, ne legyen érzelgõs nyálgép, mert az egy idõ után undorító tud lenni. 18L
-.-
jókérdés
teis biztos csak a gép mögött vagy nagypofáju-.-
bárcsak úgy lenne :D
akkor meg köcsög büdös cigány vagy:) akit asszem nemsokan szeretnek!! v szeg csak akkor nagy a pofád ha ott van a kis háttered is;) én megértelek de egyszer k*urvára megszopod!
Kedves kigyúrt boxos, bunyózni is tudsz, vagy csak izmaid vannak? Mióta boxolsz drága?
2 év box elég valamire ? õõ asszem ja ;)
2 év box szart sem ér 1 ak ellen XD
Itt annyi arcoskodó fiú van, hogy az hihetetlen... szerintem a két év boxod eltörpül az én egész élet karatém mellett. Úgyhogy kicsit vegyél vissza. Az izmaiddal nem sokra mész, ha csak ütni tudsz. 18/L
Azért szánalmas, hogy egy Nõ is elkezdi osztani az észt, holott Õ is ugyan azt fújja, kis különbséggel. Nem "két év box", hanem egy "egész élet karate". Húzzátok már ki a bugyit a seggetekbõl, de tényleg. Ha megutsz valakit, neki teszed vele a legjobbat, mert saját magad szivatod meg.
jahj de jó ezt most én kezdtem el de a boxos gyerek szolt be én csak megvédtem magam:D a fél világ agyonverését ugy értettem hogy bármilyik ilyen senkiházi p*öcstöl megvédeném!! és megis tudom:D akárhogy is de megvédem! izomagy vs én!:D persze hogy én nyernék ne vicceljetek már!!! jah és boxos a te k*urváid sem kellenének mert v szeg csak olyanokat b*aszkodsz akik amugy is utca mentiek olyant meg énis tudnék szedni napi 200 at! de nem kellenek.
A kérdező hozzászólása: nah a 2 jómadárnak írok aki vezsedkedik itt és veri a nyálát... B.asszátok emg a kérdésre kell csak komi nem arra h mien "kemények" vagyok......
nemkellett volna beavatkoznod szerintem:D boxosnak beszolsz az ugy el piccsant hogy 1 hétig nem mozdulsz XD most is a kérdésre válaszolunk boxi beakarja mutatni a csajoknak hogy ö a májer! ez eddig nemjött össze XD az ilyen nagyképü büdös köcsögöket kikéne toloncolni mint ahogy a Franciák csinálják!
oh yeah :D
igen laza vagy gyeerek :D szal elõzõ válasz irója vagyok ismét , nagyképû , kigyúrt , ja és boxolok :D bejátszanám hogy te kit hogyan versz el te kis s.arházi :D na csá nekünk áll a világ , tetszik vagy sem .... ezvan s.arházi kis köc.ögök.
ezek a csajok a jót már nemtudják értékelni sajnos:S
ez jó:D ha nagyon szeretek 1 csajt akkor egyonverném a fél világot érte!! ezt már 1 nek elis mondtam:) amugy nemvagyok sem nagyképü sem bunkó! találkoztam énis ilyen csajokkal de énsem értettem hogy miért jobbak. van o.társam aki nagyképü p*öcs és letudnám verni mint a szart de nembántom mert ojan gyomorék hogy nemakarom elvenni még az önbizalmát is. szal ennyit a "nagymenökröl". eddig mindig lenéztem a nagyképü embereket és ezután is lefogom mert nekem nemmutatott semmit hogy ö menö lehet. szégyen-.-
evolúció. ösztönök. stb. egy bunkó nagyképû pasi jobban megtudja védeni, nagyobb biztonságot tud adni, mint egy humorherold.
A kérdező hozzászólása: de azt te honnan veszed h nagyob bisztonságot ad ??:D Ez..XD nem vok nagy képû rendes srác vagyok és a volt b.nõmnek mindent megadtam még szerelmet is valottam neki és õ 1 nagy képû pasival meg csalt.....
Ha a kérdésedben benne van az is hogy a nagyképû helyes is akkor azért.Amúgy meg én nem szeretem a vicces fiúkat, mert lehet ami neki vicces az nekem rohadtul nem és éget én a jól nevelteket szeretem, ennyi. Jah és ha abból veszed hogy a beképzelt pasi mellett elbújhatsz a stilusoddal, akkor veled van baj és nem vele és igenis a menõkre néznek rá és nem a csendes"normálisokra"
A kérdező hozzászólása: de am ez télleg mi faszség h a rendes pasinak nincs semmi esélye 1 jobb csajnál csak ha bunkó...
nem én veszem, sok csaj szokta itt ezt írogatni. és van benne valami.
Legyél meleg és meg oldottad az élet "nagyon nagy" problémáját van több millió nõ a világon szerinted mindenek kell bunkó pasi tudod nem mindenki hasonló ;)
Én egy nagyon vicces fiúval járok, egyáltalán nem nagyképû, se nem bunkó, és mégis meg tud védeni, szóban is, és még erõs is. :)
lány vagyok... én nem tudom hogy miért van ez... én mindíg egy kedves fiút szerettem volna találni, de ma tele van az ország bunkókkal persze vannak kedvesek is, de én sajnos nem sok ilyet ismerek:(
Kérdés írójának üzenem , jól gondolod :D Nagyképû vagyok , kivagyok gyúrva , van egy jó kocsim , és általában az ilyen önsajnáltató hül.egyereknek dugom a nõjét :DD nemkell értük sokat küszködni , sõt inkább õk keresnek meg engem , mert megunták , hogy egy ilyen szerencsétlen barátjuk van :D bocsesz
"Kérdés írójának üzenem , jól gondolod :D Nagyképû vagyok , kivagyok gyúrva , van egy jó kocsim , és általában az ilyen önsajnáltató hül.egyereknek dugom a nõjét :DD nemkell értük sokat küszködni , sõt inkább õk keresnek meg engem , mert megunták , hogy egy ilyen szerencsétlen barátjuk van :D bocsesz" Hozzászólás írójának üzenem: te jó ég ekkora egy szánalmas csírát, mint te... Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem üresfejû libákat dugsz, ha hajlandóak veled lefeküdni. És ezt úgy mondom, hogy szeretem a bunkókat, ha egy fiú néha le se sz.r és ezért nekem kell elérnem, hogy meg akarjon hódítani. Mert így izgalmasabb, nem unom meg, hogy mindig ugrik, ha csettintek. Kedves kérdezõ: A HUMOR MINDIG ELÕNY! A bunkóknál is: ha beszólnak és ráadásul vicces, az õrülten szexi tud lenni... Úgyhogy semmi gond azzal, hogy vicces vagy. A normális meg miért lenne gáz? Szerintem inkább azzal van a gond, hogy ugrassz a barátnõdnek: mindent megteszel neki/érte, bármit tesz az úgy jó, elfogadod, esetleg papucs is vagy. (de ezt nem feltételezem, mert nem ismerlek. csak ezek lehetnek a kiváltó okok) Ez nagyon lohasztó tud lenni egy lány számára. A lányok - akiknek kellõ önbizalmuk van - igenis szeretik ha a fiú nem csak babusgatja õket. Egyébként könyörgöm: ezt a kérdést már annyiszor tették fel, tanuljuk már meg, hogy a nõk nagy része nem az üresfejû bunkókat (lásd a "kigyúrt, menõ kocsival rendelkezõ" hozzászólót) szereti, hanem azt, ha neki is minden nap rá kell vennie a kedves fiút, hogy meghódítsa.
Azért, mert az ilyen pasi a tipikus elérhetetlen. Az, aki tudja magáról, hogy jól néz ki, és ezért hatalmas kisugárzása van, válogathat a lányok között... Am velem is ez van, meg volt, szóval....bár mostanában törekedek arra, h normális srácot találjak, de nehéz... 19/L
Ha ráköszönsz egy csajra, hogy "csá", akkor arról fog beszélni egész nap, hogy mekkora bunkó vagy, de a lényeg, hogy beszél Rólad. Ezzel ellentétben, ha intelligens ember módjára, "szia" vagy "jó reggelt" egy kis mosollyal, akkor a csaj 10 percig fejben tart és kész. Ez pont olyan mint a különbség egy simogatés és egy pofon között, utóbbit jobban megmarad az emberben. A vicces normális férfiak, akik tisztelik a Nõket, majd csak akkor lesznek jók, amikor a rosszfiúk kifogynak és semmi egzisztenciájuk nem lesz. A sok csajt addigra szétkúrják, porig alázzák, majd ezek a csajok, vagyis Nõk, a normálisabbaknál keresik a megnyugvásukat. Ez csak idõ kérdése. Egy normális hapsi késõbb kel el szerintem.
azért szaladnak a bunkókhoz mert a bunkóknak biztos sok a pénzük.Meg azért ez már tudhatnátok.én ezeket 12 évesen tudom.Hallottam olyanról hogy egy csaj egy bunkó férfihez ment feleségül és elvitte minden pénzét.

Azt honnan tudom meg, hogy csak sex-re kellek a pasimnak? és valójában nem is szeret annak mik a jelei?

Legjobb válasz: Pl. ha egybõl célozgat vagy fogdos. Ha összejöttök, és egybõl megkérdi, meg erõlteti hogy szexeljetek. Észre lehet venni, amikor vele vagy is. Látod a szemébe ha szeret, és érzed. De más az érintése a fiúnak ha csak szexre megy. Sajna pár pasinál nehéz észrevenni, nekem ugyanis volt olyan pasim. De leesett a dolog... Ne feküdj le vele kb. 5-6 hónapig. Ha addig nem fekszik le veled, vagyis kibírja akkor már lehetséges hogy szeret.

Pl. ha egybõl célozgat vagy fogdos. Ha összejöttök, és egybõl megkérdi, meg erõlteti hogy szexeljetek. Észre lehet venni, amikor vele vagy is. Látod a szemébe ha szeret, és érzed. De más az érintése a fiúnak ha csak szexre megy. Sajna pár pasinál nehéz észrevenni, nekem ugyanis volt olyan pasim. De leesett a dolog... Ne feküdj le vele kb. 5-6 hónapig. Ha addig nem fekszik le veled, vagyis kibírja akkor már lehetséges hogy szeret.
Mennyire érdeklõdik irántad, figyel-e rád, az érzéseidre. Észreveszed abból, ahogyan rád néz, a gesztusaiból, a tetteibõl, kevésbé az számít, amit mond.
Nincsenek jelek, szex után megtudod h mik voltak a szándékai.
attól függ hány évesek vagytok... ha 20 felett egy nõ fél évig nem akarna lefeküdni velem, csak mert tesztelni akar, akkor ott hagynám a francba, szórakozzon mással. Ha tetszik neked a pasi, és be is indulsz rá, hát feküdj le vele. Ha veled marad utána is akkor nem csak arra kellettél neki. 1 hónapot nem baj ha vársz, de ennél többet felesleges. 24F
A kérdező hozzászólása: Én 16 õ 19

Szerintetek mikor kell egy pasinak elveszíteni a szüzeségét?

És lécci ne mondjon senki olyat hogy mikor megtalálta az igazit meg ... 15/F

Legjobb válasz: ez mindenkinel valtozo. amikor ugy erzed, h erett vagy ra, adott a lehetoseged, ja es h van is nalad gumi. egy fiunal ennel tobb nem nagyon kell szerintem.

de ha találnál egy lányt aki még nem akar lefeküdni veled elhagynád ezért? vagy várnál rá?
Amikor van rá alkalmad
Nem kell! Majd jön az magától, ez nem kötelesség, amin minél hamarabb át kell esni!
De amúgy minek vársz rá még egy évet?
én 18 évesen veszítettem el. Ideális volt.
ez mindenkinel valtozo. amikor ugy erzed, h erett vagy ra, adott a lehetoseged, ja es h van is nalad gumi. egy fiunal ennel tobb nem nagyon kell szerintem.
Lol még egy hülye aki meg akar felelni másoknak. Szard má' le! Amikor akarod, és jónak tartod.
istenem, de szánalom.. itt ribanckodik a buta [email protected]
A kérdező hozzászólása: éss meg adnál valami msn-címet vagy myvip vagy valami elérhetõséget ???? :)
majd ha meghazasodsz
A kérdező hozzászólása: haaa a 19:44 -es nek tetszik a felvetése :D komolyan csipázlak :D
szerintem pasik 14tõl 18ig nincsenek elkésve:)
Ez a te érettségedtõl és baráti viszonyaidtól függ , énis 15 éves vagyok már 1 éve megvolt az elsõ , nekem teljesen jó volt . De te tudod , ha van barátnöd ne györcsölj rajta , hogy ittvan-e az ideje , mert ti tudjátok .
Akkor van itt az ideje mikor jön egy lány akit szeretsz, Õ is szeret és mindketten akarjátok! Egyik jóbarátom 27 évesen vesztette el a barátnõmmel és lett 2-3 évre rá közös fiúk is. 15 évesen abszolút nem vagy elkésve.
Én 14 évesen vesztettem el és pont jó volt.
ne paraznalkodjal mert az bun
a férfiak erénye a tisztaságuk a szüzességük!
sztem 15-19 ami normális!! 14...?? kicsit korán kezdteed!! ezen jót röhögtem...... :D kérdezõ:... de nincs kit szeressek... csaj : gyere ittvagyok :D kérdezõ: de ugye csaj vagy?? ::DD EZ JÓ VOLT! :DD amugy a 15 éves csajjal aki irta h ott van õ :P mi lett??? meglett az msn-je?? és még szûzvagy vagy már túlléptetek azonis?? :P :D :D
15
A kérdező hozzászólása: hány éves???
igen :D
jó, mondtad hogy ne mondjak ilyet, de ez így van. és akkor sem kell, csak lehet. mondjuk kicsit ciki ha még 80 évesen is szûz vagy... 15/L
de te ráérsz még vele egy 2-3-4-5-6-7 nyóc évet
A kérdező hozzászólása: nanana één nem akarok annyit várni :D mag egy évet :)
A kérdező hozzászólása: az megint más ügy és ha látnám hogy mijen a kapcsolat hogy érdemes rá várni akkor persze várnák
nyelvtanóra öcsém!
és ha jönn egy "tökéletes" csaj külsõre, akivel egybõl lefeküdhetnél, akkor ott hagynád?
ha úgy érzed, és ha lesz alkalmad. amúgy ha nagyon korra vagy kíváncsi akkor 14-18-ig tök normális. és utána sem gáz. (30-ig xDD)
A kérdező hozzászólása: háát hogy othagynáám ??? neem nem hagynám ott akkor már inkább olyanal legyen az elsõ akit szeretek . csak az a baj hogy nincs akit szeresek :)
majd lesz
gyere ittvagyok! :P :D
A kérdező hozzászólása: de ügye csaj vagy?? :D
A kérdező hozzászólása: há a csajnak a myvip-jét megnéztem aztán onantól be is fejeztem olyan bûn csunya ugyhogy nem járt sikerrel a kis ribanc

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!