Találatok a következő kifejezésre: Mit kell a nyelvvel smárolás (5 db)

Mit kell csinálni a nyelvvel smárolás közben?

Legjobb válasz: A legjobb érzés talán az, amikor átdugod partnered szájába, és az õ nyelvét simogatod vele. Ahogy az a két nedves nyelv összeér, az eléggé izgató. :)

A legjobb érzés talán az, amikor átdugod partnered szájába, és az õ nyelvét simogatod vele. Ahogy az a két nedves nyelv összeér, az eléggé izgató. :)
Át kell juttatni a másik szájába, és ott már ahogy érzed:D
De édi ez a kérdés! :) Annak idején in is közhelynek gondoltam ezt a választ: Hidd el, tudni fogod, hogy mit kell csinálni! Szerintem nem lehet elrontani. Csak mozgasd a nyelved, ahogy jól esik!
Még valami: a nyálad nyeld le, mert ha "tocsog" az szerintem elég gusztudtalan!!!Egyébként tényleg menni fog magától, pláne ha szerelmes is vagy.Hajrá!
Én is megvoltam ijedve tõle pláne h én 16 éves koromig "ilyen téren" tapasztalatlan voltam...de nem hiába mondja 5-bõl 5 ember h akkor és ott tudni fogod!Nyugee:DÉn szorítok h ha eljön az idõ minden simán menjen:D
Ez remek "felszedõs duma" is lehetne! A smárolás egyrészt az anyai emlõvel való csecsemõkori orális szakasz felidézése, másrészt szimbolikus rituálé a pénisz vaginába hatolása elõtt. A nõk számára az orális szex sokszor ehhez, vagyis a smároláshoz hasonlatos érzés, ezért van rájuk ez gyakorta sokkal izgatóbb hatással, és néha ezért veszik sokkal injább zokon, ha a partnere mással is csinálja. A férfiak számára a smárolás emellett szimbolikus elõrituálé szintén az orális szexhez, mert a vagina környékén a nyelv használata hasonló a smároláskor gyakoroltakhoz.
ezt nem lehet elrontani és szabály sincs rá...az egész jön magától! annyi, hogy ne legyen "büdös" a szád és ne legyél nyálas, mert az gusztustalan.
Én mólt héten smároltam elõször! Hát az egy király érzés! Egyszerüen addig nem tudtam de a lány tudta mert elég tapasztalt és egyáltalán nem nehéz!
LEVÁGNI...
ÉS ne vegyél akkora levegõt mert nem lehet túl jó a partnerednek ha beleszuszogsz az orrába..vagy neked se jó ha beszivod azt a levegõt amit õ kifujt :)
Sziasztok! Azt szeretném mindenkinek üzeni, hogy ugye nekem se nem rég volt az elsõ smrolásom én elõszõr féltem! És már bocs de én elrontotam azt mondta a fiú hogy jó volt és ha szeret akkor meg érti, hogy nem ment elsõnek én is elszurtám elsõnek de utána már jó volt és még mindig járunk és imádjuk egymást elválaszthatotlanok vagyunk! És ha dob ez miatt akkor nem is szeretet igazán és neki csak egy darab szemét voltál! DE akkor es túl rajta akkor még nem jött el az igazi! Ne add fel és ne sírj ez miatt nem éri meg hidd el nekem! Ennyit írtam le és nekem az elsõ nem sikerült de megértet és tovább is szereteünk szóval ne izgulj menni fog az!
Szinte en si ugyan ezt akartam kerdezni de figyu ha samrolsz a csajjal ( en fiu vagyok) es a smarolas vegen kicsit megharapom az ajkat az romantikusabb vagy izgatobb?? vagy egyentol fuggo??
Szerintem ne harapdálj Egy puszi a felsõ ajkára a legérzékibb
Most estem át én is a héten az elsõn.És fantasztikus érzés volt.Én sem tudok másat mondani minthogy ez érzésbõl megy. Elõször én sem tudtam hogy mi lesz mert elõbb csak normál csók volt aztán elkezdtünk smárolni és ez csak ugy jött magától.Mégegyszer mondom.ezt nem lehet leirni.Sok szikert!:P
Minek smárolás?? Megaszod azt tsõõ
Megfogod és forgatod a nyelved mint a szájába mint a villát a ganélydomba.
Nem lehet elrontani:) ) Menni fog az magától hogy ha eljön az idõõ.:) Hidd el.. Én is nagyon stresszeltem elõtte hogy mit hogy kell csinálni, de olyan hirtelen megtörtént az elsõõ:) ) Hogy nem is tudtam rá figyelni hogy "mitkéne csinálnom", hanem ment minden ahogy kellett neki!:)

Mit kell csinálni a nyelvvel smárolás közben?

Legjobb válasz: Nagyon óvatosan símogasd a partnered nyelvét vele!!:)

Nagyon óvatosan símogasd a partnered nyelvét vele!!:)
a lényeg hogy mindenki máshogy csinálja! ha eljön az ideje akkor majd megláttod hogy te is tudni fogod mit kell tenned:D
Figyelj, a csók az egyik legjobb dolog a világon. nem lehet elmondani hogyan kell csinálni! Én egy 17 éves lány vagyok, és én is csak tavaly jöttem rá, hogyan kell. amikor ott lesztek a barátoddal/barátnõddel nem arra fogsz gondolni, hogy -"akkor most azt fogom csinálni amit a neten irtak". Hanem arra, hogy te mijen boldog is vagy a partnereddel... Mert ha igazán boldog vagy vele, akkor nem lessz akadágya hogy kell smárolni...:D Tudni fogod, a többieknek igazuk van, ÖSZTÖN lessz ez a dolog...nem lehet elmesélni, mindenki csak a saját tapasztalatait tudja leirni, de viszont minden ember más-és más. ami az egyiknek romantikus az a másiknak unalmas: van aki a vadabbat szereti, de van aki lágyan, olyan mint a sex-ben. attól se félni kell, hanem élvezni. Tehát, az hogy mit tegyél a nyelveddel, ne te szabd meg, hanem a tested, hogy mi jó neki, és HAJRÁ...:D
Légy ösztönös! Probáld kituszkolni a szádból az illetéktelen behatolót. Ennél nagyobb izgalmat úgy sem tudsz okozni sem neki, sem magadnak. Mivel egy-egy kísérlet jelentõsen eltér egymástól, akár az is mondható: a többi magától megy.
Körkörös mozdulatokkal izgatni a partner nyelvét...
Közhelynek tûnik, de tényleg tudni fogod, amikor eljön a csók ideje. Erre az ember ösztönösen ráérez.
Hát szerintem is ösztönös. Senki nem magyarázta el, hogyan kell, egyszerûen jött magától, és szerintem nem csináltam rosszul. De ha végképp pánikba esel, csináld ugyanazt, amit a lány csinál a te szádban ;)
Próbáld azt, amit a másik...
És ha valaki ÖSZTÖNÖSEN irtó rosszul csinálja? (a volt pasim) Hogy lehet kedvesem megtanitani, hogy 20 évesen már nem arra vágyik egy nõ, hogy a torkában legyen a pasi nyelve?
Tudni fogod majd adott helyzetben!;) Én sem tudtam elképzelni hogyan is kell pontosan de aztán valahogy jött magától az egész!:)
köszikeeh minednkinek a segitséget
Szerintem meg ne gyûrd magad rajta! Ha a partnered nem akar nyelvezni akkor nem fogja kinyitni a száját! 1, Ha te nagyon akarsz nyelvezni akkor nyagyon óvatosán, érzékien nylag meg az ajkát!Ha nem nyitja a száját még korán lesz ha kinyitja akkor meg élvezd! SOK SIKERT!
Fúhh mindig ezen járt az eszem h fogom csinálni és amikor eljött az ideje és megkellet h tegyem akk csak ugy jött magátol pedig semmitse tudtam h kell csinálni ez ösztönös!
mit tegyek ha van 1 baratnom aki mar sokszor smarolt.es en meg nem tudok de szegyellem magam hogy bevaljam az igazat mit tegyek??
Utolso valaszolonak: Majd talalsz masik pasit es belejossz!
Tudom hogy ez gaz de en nem reg smaroltam eloszor es a baratom szakitani akar velem mert nem tudok smarolni...:(Most mit csinaljak..?
Sziasztok! Most Júli 31. én lettem 13 és csodálatos szülinapi ajándékom volt! Egy héttel a szülinapom elött találkoztam egy lánnal. (táborban) Másnap smroltunk. Igazábol nem lehet leirni csak annyira hogy amikor elkezdesz smárolni akkor kezd el mozgatni a nyelved a partnered szájában. Ojan mintha játszanál. Mintha kergetõznétek a nyelveitekkel. Sok szerencsét!!!
Az elsõ úgy sikerül, ahogy, és minden egyes pasi után (v csaj) változni fog a dolog. Legalábbis nekem ez volt mindig :)
naon kössz srácok :D:D
szopogatni kell :D meg be kell szívni =D majd megtudod :)

Hogy kell csókolózni? Mi a különbség a smárolás és a csók között? Smárolás közben a lány is meg a fiú is össze érinti a nyelvét, vagy hogy? Gáz ha 15 évesen nem volt komoly kapcsolatom de nem is smároltam még?

Legjobb válasz: Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Smárolás közben mit kell, , csinálni" a nyelvünkkel és az ajkunkkal?

Legjobb válasz: A nyelveddel "körözni"(egyszerûen jobban nem tudom leírni) az ajkaiddal pedig... azokat meg "mozgasd" mert elég szar ha csak a nyelv mozog. De majd úgy is ráérzel :D Nem lesz ezzel semmi gond hidd el. Csak arra figyelj ,hogy ne koccanjanak össze a fogaitok az olyan gáz :D

A nyelveddel "körözni"(egyszerûen jobban nem tudom leírni) az ajkaiddal pedig... azokat meg "mozgasd" mert elég szar ha csak a nyelv mozog. De majd úgy is ráérzel :D Nem lesz ezzel semmi gond hidd el. Csak arra figyelj , hogy ne koccanjanak össze a fogaitok az olyan gáz :D
nyalni a kutyád seggét.
csókolózni
Akkor kislány!::) Cuki aki ilyeneket kérdez 9 éves létére.... :)
A kérdező hozzászólása: Dehogyis! Nem gondoltam komolyan. És lány vagyok. :)
9 éves? :) Az még jobb!Unatkozol kisfiú?Még ráérsz csókolózni! De amugy kajak egy éve nem smároltam!:S Berozsdásodtam..:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg van jobb dolgod? :)
A kérdező hozzászólása: Nem, 9 éves vagyok.
Tuti h vlmi dedós 13 éves lehetsz :D
Mint amikor a kígyók nyújtogassák a nyelvüket úgy kell csinálni nkd is:DDDDD
lábujjal vagy nem nyelvvel. amúgy csak ajakkal :D
A kérdező hozzászólása: És a sima csókot hogyan kell csinálni (a nem nyelveset)?
10-es üssem a rekordod?? 3 éve nem smároltam és az is olyan szar volt, hogy inkább nem is akarok rá emlékezni:D

Hogyan kell úgy smárolni, ha a pasim néha smárolás közben a fogaival megfogja a nyelvem? Én olyankor mit csináljak?

Legjobb válasz: ha fogja a nyelved akk sztem nem tudsz semmit csinálni :D te meg harapd meg az ajkait ;) szeretik ;)

ha fogja a nyelved akk sztem nem tudsz semmit csinálni :D te meg harapd meg az ajkait ;) szeretik ;)
Élvezd?
mit kellene csinálnod??? játszik megharap kész ennyi neked nem kell semmi cinálni én is szeretem megharapni a barátom nyelvét ö is szokott harabdálni ez játék de ha neked nem tetszik hogy megharapja a nyelved akkor szolj rá h neked ez nem jo !
mit kéne csinálnod??nekem is szokta a pasim meg én is neki meg szoktam az ajkát harapni.azt szeretik.de ha neked nem tetszik akkor szolj neki h neked ez nem jó

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!