Találatok a következő kifejezésre: Mit kell a nyelvvel (77 db)

Hogy kell jól csókolni? MIt kell a nyelvvel csinálni ahoz, hogy jó legyen? Csókolóztam már és szűz se vagyok de nekem eddig minden csaj azt mondta, hogy bénán csinálom.17F

Legjobb válasz: Akkor jó egy csók,ha érzékiség van benne.Számomra ez a kulcsszó.A nyelved legyen laza,keresd vele az övét,de mindig játékosan,ne erõsen,ne keményen(kezdetben) Fontos,hogy nem kell azonnal bedugni a nyelved a szájába,a lányok szeretik az apró szájrapuszikat is.Nem kell sokáig tartania egy csóknak,inkább akarja õ tovább,semmint fuldokoljon.Próbáld elengedni magad,és ne gondolj arra,hogy hogy csinálod.Ha találkozol egy "olyan"lánnyal,Õ rá fog hangolni remélhetõleg.Akik pedig azt mondták,béna Vagy,ez inkább õket jellemzi azt hiszem.

Akkor jó egy csók, ha érzékiség van benne.Számomra ez a kulcsszó.A nyelved legyen laza, keresd vele az övét, de mindig játékosan, ne erõsen, ne keményen(kezdetben) Fontos, hogy nem kell azonnal bedugni a nyelved a szájába, a lányok szeretik az apró szájrapuszikat is.Nem kell sokáig tartania egy csóknak, inkább akarja õ tovább, semmint fuldokoljon.Próbáld elengedni magad, és ne gondolj arra, hogy hogy csinálod.Ha találkozol egy "olyan"lánnyal, Õ rá fog hangolni remélhetõleg.Akik pedig azt mondták, béna Vagy, ez inkább õket jellemzi azt hiszem.
Talán a csajtól kellene megkérdezni mi nem volt jó. Gyakorlati oktatást inkább nem tartanék:) 22/f
Én is csókolóztam már olyan sráccal, aki nagyon bénán csinálta. De ne aggódj, legtöbb esetben meg lehet oldani a problémát. Szerintem a pasik legtöbbször két nagy problémát követnek el. Az egyik, ha csókolózás közben csak a nyelved hegyét dugod át a csaj szájába...ez elég kellemetlen, hiszen a csaj nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel...olyan, mintha csak kardozni akarnál a nyelveddel. Nem túl kellemes. A másik, mikor túlságosan belefetyeled a másikat, nem kell körbenyalni a csaj egész száját. Valahogy meg kell találni a kettõ között az egyensúlyt. Jah, és még az is fontos, hogy ne legyen túl merev a nyelved. Probálj, finoma játszadozni...de azért ne tünj túl nyámnyilának. Nem tudom jobban megfogalmazni sajnos. De remélem azért veszed valamennyi hasznát. sok sikert. 22/l
ami rossz lehet az az, amit az elõttem lévõk is elmondtak, ha túl merev a nyelved, mert az olyan erõszuakos érzést kelt, nekem legalábbis. csak lazán, ne stresszelj, mert akkor rontod el, mindenki jól csinálja, ha magabiztos, és nem azon szorong, hogy a másiknak vajon jó-e. persze azis fontos, de esõsorban magadnak kell, hogy tetszen a dolog. elõször csak egy szájrapuszival indíts, utána a szádat is kijebb nyithatod, végül jöhet a nyelváthelyezése a másik szájába :D csak ügyesen, és sok sikert ;)

Abban az esetben, ha valaki nem tanult nyelvet (estin érettségizett és nem volt nyelv), hogyan kell kiszámítani a pontjait? Mit írok a nyelv helyére egy kalkulátorban pl?

Tehát a páromnak volt egy szakmunkása, utána elment érettségizni és a szakmunkás bizonyítványára lett kiállítva az érettségi, vagy valahogy összekapcsolódik, nem értek hozzá. Aki tudja lszi segítsetek.

Hogyan kell csókolózni? Mit csinálok a nyelvemmel a pasi szájában? Nem tudom, még elképzelni sem, beégni meg nem akarok. Írjatok, 15L

Legjobb válasz: csinálj úgy, mintha fagyit nyalnál épp. nekem bejött, egy éve együtt vagyunk :D:D

csinálj úgy, mintha fagyit nyalnál épp. nekem bejött, egy éve együtt vagyunk :D:D
körözz a nyelveddel!
Tuti nem fogsz beégni. A fiú is csókolózott elõször.. Am meg ez jön magától, nem lehet megtanulni.
Elöször énis nagyon paráztam..de nyugi nemvolt semmi gáz. Jöttminden magátol.
Noss! ez minden embernek a vérében van, csak van akinek nehéz elkezdeni.
írj egy emailt és segítek :D 17F
Hidd el jönni fog az magától ;)..ez olyan dolog amit nem lehet tanítani, magadtól kell rájönnöd, hogy milyen "trükkök" vannak...mindenki máshogy szereti...nekem volt egy pasim aki szinte az uvolámat ( azt a kis boxzsák szerû vmit a torkodban) nyalogatta :S..ettõl indult be (igaz én majdnem megfulladtam LOL)..míg más csak az ajkakat szereti harapdálni...különbözõek vagyunk x'DD
Csatlakozom az elõttem felszólalókhoz:D Jön magától. Az elsõ csókom egy buliba történt, én is paráztam, fuu most mi lesz, azt se tudom hogy kell, nem mondtam neki h elõször csókolózom. Aztán utána visszahallottam h azóta arra a csókra gondol:D:D Szóval, jön magától, aztán majd úgyis belejössz:P
Levakarod a lepedéket a fogairól.:D:D
A kérdező hozzászólása: Nem tudom elképzelni, hogy hogy körözzek?És ha a srác is köröz? Kész zûrzavar:-)
Lennél picit idõsebb, segitenék neked a gyakorlatban. Bár a kor annyira nem számit itt...
nemtudom hogy vagytok vele, de NE KÖRÖZZ SEMMIKÉPP... kevés dolgot utálok jobban, mint ha körbenyalják a számat... kérdésre válaszolva, énis annyit, de annyit paráztam ezen, aztán mire odakerültem, minden olyan könnyen ment.. lazítsd el magad, hagyd h õ irányítson, és vedd fel a ritmusát... ja meg az sem árt ha a kezedet is aktiválod.. mondjuk a nyakán, hátán, ilyesmik...
nem kell parázni. ez egy ösztön. :) annyi a lényeg, hogy kövesd a fiú nyelvét. :) 16L
megszámolod a nyelveddel a lyukas fogait XD
Körözöl a nyelveddel!!Nagy dolog!! ^^ nekemis volt elsõ...de az sem ment magátólXD a fiú segitett.. igaz, neki is az elsõ voltXDXD
No para!Ha fiú csókolozot már akkor nem fogsz beégni mert egycerûen ellesed róla mit csinál meg jön az magátol!ne paráz mert akkor nem fogysz örülni annak amit teszel!:) Am meg Nagyon kedvesek vagytokxDÉs körözésen azt értik hogy a nyelve körül:)
figyelj. elsõ csókod. nembaj ha beégsz, az nemgáz. mindenki úgy kezdte ahogy te. finoman kell körözni és általában a fiú irányít.

Ha voltál 1 hetes cserediák programon (szóval nem 1 éves külföldi tanulásra gondolok) mi a véleményed róla, megéri? Milyen szintű nyelvtudás kell hozzá? (ahová mennék nem angol a hivatalos nyelv, szóval a csrepár is csak tanulja a nyelvet)

Legjobb válasz: Nem én hanem pár osztálytársam volt cserediák programon, de nem kell hozzá semmilyen nyelvtudás! (2 hetes volt) Vicces volt mert ügye csak mutogatni tudtak, hiszen nem tudtak egymás nyelvén beszélni! Hát 30 euróba került, és szerintem megéri mert 3 országba is mentek 2 hét alatt! (Csehország, Szlovákia, és Lengyelország) Sok nevezetességet is megnéztek, kedves családokhoz kerültek, és egy pár idegen szót is megtanultak! Menj el egy ilyen programra, szerintem megéri! (Persze ha nem kerül sokba)

Nem én hanem pár osztálytársam volt cserediák programon, de nem kell hozzá semmilyen nyelvtudás! (2 hetes volt) Vicces volt mert ügye csak mutogatni tudtak, hiszen nem tudtak egymás nyelvén beszélni! Hát 30 euróba került, és szerintem megéri mert 3 országba is mentek 2 hét alatt! (Csehország, Szlovákia, és Lengyelország) Sok nevezetességet is megnéztek, kedves családokhoz kerültek, és egy pár idegen szót is megtanultak! Menj el egy ilyen programra, szerintem megéri! (Persze ha nem kerül sokba)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy nagyon drága lesz , mert iskola szervezi

ELTE-BTK keleti nyelvek és kultúrák-kínai szakirány Magas a követelmény a felvételhez? Még is mik kellenek ahhoz hogy engem felvegyenek?

Legjobb válasz: A pontszám magas, idén 428 volt. A felvételi tárgyak pedig töri vagy magyar és idegen nyelv (angol, francia, latin, német, olasz, orosz, vagy spanyol). Valamelyiknek mindenképp emelt szintûnek kell lennie, de a másiknak is ötösnek. Ezen felül ha van valamilyen pluszpontod (pl országos verseny dobogós helyezés), az jó, de ha nincs akkor legalább egy nyelvvizsgádnak kell lennie, ha jó esélyt akarsz adni magadnak a bejutásra. Azt tudom, hogy az angol nyelvvizsga kb egy szinten van az emelt érettségivel. Sok sikert, sokat kell majd tanulnod.

A pontszám magas, idén 428 volt. A felvételi tárgyak pedig töri vagy magyar és idegen nyelv (angol, francia, latin, német, olasz, orosz, vagy spanyol). Valamelyiknek mindenképp emelt szintûnek kell lennie, de a másiknak is ötösnek. Ezen felül ha van valamilyen pluszpontod (pl országos verseny dobogós helyezés), az jó, de ha nincs akkor legalább egy nyelvvizsgádnak kell lennie, ha jó esélyt akarsz adni magadnak a bejutásra. Azt tudom, hogy az angol nyelvvizsga kb egy szinten van az emelt érettségivel. Sok sikert, sokat kell majd tanulnod.

Smárolás közben mit kell, , csinálni" a nyelvünkkel és az ajkunkkal?

Legjobb válasz: A nyelveddel "körözni"(egyszerûen jobban nem tudom leírni) az ajkaiddal pedig... azokat meg "mozgasd" mert elég szar ha csak a nyelv mozog. De majd úgy is ráérzel :D Nem lesz ezzel semmi gond hidd el. Csak arra figyelj ,hogy ne koccanjanak össze a fogaitok az olyan gáz :D

A nyelveddel "körözni"(egyszerûen jobban nem tudom leírni) az ajkaiddal pedig... azokat meg "mozgasd" mert elég szar ha csak a nyelv mozog. De majd úgy is ráérzel :D Nem lesz ezzel semmi gond hidd el. Csak arra figyelj , hogy ne koccanjanak össze a fogaitok az olyan gáz :D
nyalni a kutyád seggét.
csókolózni
Akkor kislány!::) Cuki aki ilyeneket kérdez 9 éves létére.... :)
A kérdező hozzászólása: Dehogyis! Nem gondoltam komolyan. És lány vagyok. :)
9 éves? :) Az még jobb!Unatkozol kisfiú?Még ráérsz csókolózni! De amugy kajak egy éve nem smároltam!:S Berozsdásodtam..:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg van jobb dolgod? :)
A kérdező hozzászólása: Nem, 9 éves vagyok.
Tuti h vlmi dedós 13 éves lehetsz :D
Mint amikor a kígyók nyújtogassák a nyelvüket úgy kell csinálni nkd is:DDDDD
lábujjal vagy nem nyelvvel. amúgy csak ajakkal :D
A kérdező hozzászólása: És a sima csókot hogyan kell csinálni (a nem nyelveset)?
10-es üssem a rekordod?? 3 éve nem smároltam és az is olyan szar volt, hogy inkább nem is akarok rá emlékezni:D

Hogyan kell csókolózni? Mármint mit kell csinálnom a nyelvemmel a szájában? :$

Tudom hogy hülye kérdés. Eddig egyszer csókolóztam, és az nem volt valami jó. Nem jött magától semmi, tudom mindenki azt mondja, hogy jön magától, de nem jött... Hogy kell jól csinálni?

Legjobb válasz: a nyelved hegyével ki kell szedni a párod szájából rágót. akkor vagy jó, ha észre se veszi. utána megkérdezheted esetleg, h. esetleg egy rágót? xD

a nyelved hegyével ki kell szedni a párod szájából rágót. akkor vagy jó, ha észre se veszi. utána megkérdezheted esetleg, h. esetleg egy rágót? xD
Hülye -.- (elõzõ) hát ezer meg ezer ilyen kérdés van amúgy!:) Tégy úgy, mintha "fogócskáznának" a nyelveitek. Hülyén hangzik, de ne haragudj ezt nem tudom megfogalmazni. Mindjárt keresek neked valamit itt a neten!:)
jön magától, ennyi
engedd el magad és szerintem sikerülni fog:) , de ha nem akarsz nyelvest akkor nem muszáj vannak olyanok, akiknél csak az egyik fél ad csak nyelvest, én nem tudom, h vannak ezzel a többiek, de nagyon jó csókolózni!!!, fõleg a nyelves:) olyan mintha a mennyekbe lennél, fõleg azzal csinálni akit igazán szeretsz, nekem is az elsõ pártól még hányingerem is volt:D XD de aztán beleszoksz:)
Am hány éves vagy?, én vagyok a 20:42
Az elsõ 20:42-es! :Ð
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy van sok hasonló kérdés de azokat nem én tettem fel, ezért a válaszokat sem érzem magaménak
A fogait tapizd le.

Hiába mosom a nyelvem, úgy néz ki belgyógyászatra kell mennem mert mindig lepedékes. Ott hogy vizsgálnak meg? Mit néznek? Háziorvostól kell beutalót kérnem?

Legjobb válasz: háziorvostól igen, a beleidet fogják vizsgálni, tükrözéssel, meg hasonló kellemes dolgokkal. minimális lepedék amúgy mindig van az ember nyelvén.

háziorvostól igen, a beleidet fogják vizsgálni, tükrözéssel, meg hasonló kellemes dolgokkal. minimális lepedék amúgy mindig van az ember nyelvén.

Mit kell csinálni a nyelvvel smárolás közben?

Legjobb válasz: A legjobb érzés talán az, amikor átdugod partnered szájába, és az õ nyelvét simogatod vele. Ahogy az a két nedves nyelv összeér, az eléggé izgató. :)

A legjobb érzés talán az, amikor átdugod partnered szájába, és az õ nyelvét simogatod vele. Ahogy az a két nedves nyelv összeér, az eléggé izgató. :)
Át kell juttatni a másik szájába, és ott már ahogy érzed:D
De édi ez a kérdés! :) Annak idején in is közhelynek gondoltam ezt a választ: Hidd el, tudni fogod, hogy mit kell csinálni! Szerintem nem lehet elrontani. Csak mozgasd a nyelved, ahogy jól esik!
Még valami: a nyálad nyeld le, mert ha "tocsog" az szerintem elég gusztudtalan!!!Egyébként tényleg menni fog magától, pláne ha szerelmes is vagy.Hajrá!
Én is megvoltam ijedve tõle pláne h én 16 éves koromig "ilyen téren" tapasztalatlan voltam...de nem hiába mondja 5-bõl 5 ember h akkor és ott tudni fogod!Nyugee:DÉn szorítok h ha eljön az idõ minden simán menjen:D
Ez remek "felszedõs duma" is lehetne! A smárolás egyrészt az anyai emlõvel való csecsemõkori orális szakasz felidézése, másrészt szimbolikus rituálé a pénisz vaginába hatolása elõtt. A nõk számára az orális szex sokszor ehhez, vagyis a smároláshoz hasonlatos érzés, ezért van rájuk ez gyakorta sokkal izgatóbb hatással, és néha ezért veszik sokkal injább zokon, ha a partnere mással is csinálja. A férfiak számára a smárolás emellett szimbolikus elõrituálé szintén az orális szexhez, mert a vagina környékén a nyelv használata hasonló a smároláskor gyakoroltakhoz.
ezt nem lehet elrontani és szabály sincs rá...az egész jön magától! annyi, hogy ne legyen "büdös" a szád és ne legyél nyálas, mert az gusztustalan.
Én mólt héten smároltam elõször! Hát az egy király érzés! Egyszerüen addig nem tudtam de a lány tudta mert elég tapasztalt és egyáltalán nem nehéz!
LEVÁGNI...
ÉS ne vegyél akkora levegõt mert nem lehet túl jó a partnerednek ha beleszuszogsz az orrába..vagy neked se jó ha beszivod azt a levegõt amit õ kifujt :)
Sziasztok! Azt szeretném mindenkinek üzeni, hogy ugye nekem se nem rég volt az elsõ smrolásom én elõszõr féltem! És már bocs de én elrontotam azt mondta a fiú hogy jó volt és ha szeret akkor meg érti, hogy nem ment elsõnek én is elszurtám elsõnek de utána már jó volt és még mindig járunk és imádjuk egymást elválaszthatotlanok vagyunk! És ha dob ez miatt akkor nem is szeretet igazán és neki csak egy darab szemét voltál! DE akkor es túl rajta akkor még nem jött el az igazi! Ne add fel és ne sírj ez miatt nem éri meg hidd el nekem! Ennyit írtam le és nekem az elsõ nem sikerült de megértet és tovább is szereteünk szóval ne izgulj menni fog az!
Szinte en si ugyan ezt akartam kerdezni de figyu ha samrolsz a csajjal ( en fiu vagyok) es a smarolas vegen kicsit megharapom az ajkat az romantikusabb vagy izgatobb?? vagy egyentol fuggo??
Szerintem ne harapdálj Egy puszi a felsõ ajkára a legérzékibb
Most estem át én is a héten az elsõn.És fantasztikus érzés volt.Én sem tudok másat mondani minthogy ez érzésbõl megy. Elõször én sem tudtam hogy mi lesz mert elõbb csak normál csók volt aztán elkezdtünk smárolni és ez csak ugy jött magától.Mégegyszer mondom.ezt nem lehet leirni.Sok szikert!:P
Minek smárolás?? Megaszod azt tsõõ
Megfogod és forgatod a nyelved mint a szájába mint a villát a ganélydomba.
Nem lehet elrontani:) ) Menni fog az magától hogy ha eljön az idõõ.:) Hidd el.. Én is nagyon stresszeltem elõtte hogy mit hogy kell csinálni, de olyan hirtelen megtörtént az elsõõ:) ) Hogy nem is tudtam rá figyelni hogy "mitkéne csinálnom", hanem ment minden ahogy kellett neki!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!