Találatok a következő kifejezésre: Mit kell a nyelvvel (80 db)

Hogy kell jól csókolni? MIt kell a nyelvvel csinálni ahoz, hogy jó legyen? Csókolóztam már és szűz se vagyok de nekem eddig minden csaj azt mondta, hogy bénán csinálom.17F

Legjobb válasz: Akkor jó egy csók,ha érzékiség van benne.Számomra ez a kulcsszó.A nyelved legyen laza,keresd vele az övét,de mindig játékosan,ne erõsen,ne keményen(kezdetben) Fontos,hogy nem kell azonnal bedugni a nyelved a szájába,a lányok szeretik az apró szájrapuszikat is.Nem kell sokáig tartania egy csóknak,inkább akarja õ tovább,semmint fuldokoljon.Próbáld elengedni magad,és ne gondolj arra,hogy hogy csinálod.Ha találkozol egy "olyan"lánnyal,Õ rá fog hangolni remélhetõleg.Akik pedig azt mondták,béna Vagy,ez inkább õket jellemzi azt hiszem.

Akkor jó egy csók, ha érzékiség van benne.Számomra ez a kulcsszó.A nyelved legyen laza, keresd vele az övét, de mindig játékosan, ne erõsen, ne keményen(kezdetben) Fontos, hogy nem kell azonnal bedugni a nyelved a szájába, a lányok szeretik az apró szájrapuszikat is.Nem kell sokáig tartania egy csóknak, inkább akarja õ tovább, semmint fuldokoljon.Próbáld elengedni magad, és ne gondolj arra, hogy hogy csinálod.Ha találkozol egy "olyan"lánnyal, Õ rá fog hangolni remélhetõleg.Akik pedig azt mondták, béna Vagy, ez inkább õket jellemzi azt hiszem.
Talán a csajtól kellene megkérdezni mi nem volt jó. Gyakorlati oktatást inkább nem tartanék:) 22/f
Én is csókolóztam már olyan sráccal, aki nagyon bénán csinálta. De ne aggódj, legtöbb esetben meg lehet oldani a problémát. Szerintem a pasik legtöbbször két nagy problémát követnek el. Az egyik, ha csókolózás közben csak a nyelved hegyét dugod át a csaj szájába...ez elég kellemetlen, hiszen a csaj nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel...olyan, mintha csak kardozni akarnál a nyelveddel. Nem túl kellemes. A másik, mikor túlságosan belefetyeled a másikat, nem kell körbenyalni a csaj egész száját. Valahogy meg kell találni a kettõ között az egyensúlyt. Jah, és még az is fontos, hogy ne legyen túl merev a nyelved. Probálj, finoma játszadozni...de azért ne tünj túl nyámnyilának. Nem tudom jobban megfogalmazni sajnos. De remélem azért veszed valamennyi hasznát. sok sikert. 22/l
ami rossz lehet az az, amit az elõttem lévõk is elmondtak, ha túl merev a nyelved, mert az olyan erõszuakos érzést kelt, nekem legalábbis. csak lazán, ne stresszelj, mert akkor rontod el, mindenki jól csinálja, ha magabiztos, és nem azon szorong, hogy a másiknak vajon jó-e. persze azis fontos, de esõsorban magadnak kell, hogy tetszen a dolog. elõször csak egy szájrapuszival indíts, utána a szádat is kijebb nyithatod, végül jöhet a nyelváthelyezése a másik szájába :D csak ügyesen, és sok sikert ;)

Abban az esetben, ha valaki nem tanult nyelvet (estin érettségizett és nem volt nyelv), hogyan kell kiszámítani a pontjait? Mit írok a nyelv helyére egy kalkulátorban pl?

Tehát a páromnak volt egy szakmunkása, utána elment érettségizni és a szakmunkás bizonyítványára lett kiállítva az érettségi, vagy valahogy összekapcsolódik, nem értek hozzá. Aki tudja lszi segítsetek.


Hogyan kell csókolózni? Mit csinálok a nyelvemmel a pasi szájában? Nem tudom, még elképzelni sem, beégni meg nem akarok. Írjatok, 15L

Legjobb válasz: csinálj úgy, mintha fagyit nyalnál épp. nekem bejött, egy éve együtt vagyunk :D:D

csinálj úgy, mintha fagyit nyalnál épp. nekem bejött, egy éve együtt vagyunk :D:D
körözz a nyelveddel!
Tuti nem fogsz beégni. A fiú is csókolózott elõször.. Am meg ez jön magától, nem lehet megtanulni.
Elöször énis nagyon paráztam..de nyugi nemvolt semmi gáz. Jöttminden magátol.
Noss! ez minden embernek a vérében van, csak van akinek nehéz elkezdeni.
írj egy emailt és segítek :D 17F
Hidd el jönni fog az magától ;)..ez olyan dolog amit nem lehet tanítani, magadtól kell rájönnöd, hogy milyen "trükkök" vannak...mindenki máshogy szereti...nekem volt egy pasim aki szinte az uvolámat ( azt a kis boxzsák szerû vmit a torkodban) nyalogatta :S..ettõl indult be (igaz én majdnem megfulladtam LOL)..míg más csak az ajkakat szereti harapdálni...különbözõek vagyunk x'DD
Csatlakozom az elõttem felszólalókhoz:D Jön magától. Az elsõ csókom egy buliba történt, én is paráztam, fuu most mi lesz, azt se tudom hogy kell, nem mondtam neki h elõször csókolózom. Aztán utána visszahallottam h azóta arra a csókra gondol:D:D Szóval, jön magától, aztán majd úgyis belejössz:P
Levakarod a lepedéket a fogairól.:D:D
A kérdező hozzászólása: Nem tudom elképzelni, hogy hogy körözzek?És ha a srác is köröz? Kész zûrzavar:-)
Lennél picit idõsebb, segitenék neked a gyakorlatban. Bár a kor annyira nem számit itt...
nemtudom hogy vagytok vele, de NE KÖRÖZZ SEMMIKÉPP... kevés dolgot utálok jobban, mint ha körbenyalják a számat... kérdésre válaszolva, énis annyit, de annyit paráztam ezen, aztán mire odakerültem, minden olyan könnyen ment.. lazítsd el magad, hagyd h õ irányítson, és vedd fel a ritmusát... ja meg az sem árt ha a kezedet is aktiválod.. mondjuk a nyakán, hátán, ilyesmik...
nem kell parázni. ez egy ösztön. :) annyi a lényeg, hogy kövesd a fiú nyelvét. :) 16L
megszámolod a nyelveddel a lyukas fogait XD
Körözöl a nyelveddel!!Nagy dolog!! ^^ nekemis volt elsõ...de az sem ment magátólXD a fiú segitett.. igaz, neki is az elsõ voltXDXD
No para!Ha fiú csókolozot már akkor nem fogsz beégni mert egycerûen ellesed róla mit csinál meg jön az magátol!ne paráz mert akkor nem fogysz örülni annak amit teszel!:) Am meg Nagyon kedvesek vagytokxDÉs körözésen azt értik hogy a nyelve körül:)
figyelj. elsõ csókod. nembaj ha beégsz, az nemgáz. mindenki úgy kezdte ahogy te. finoman kell körözni és általában a fiú irányít.

Hogy kell csókolózni? Mi a különbség a smárolás és a csók között? Smárolás közben a lány is meg a fiú is össze érinti a nyelvét, vagy hogy? Gáz ha 15 évesen nem volt komoly kapcsolatom de nem is smároltam még?

Legjobb válasz: Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Ha voltál 1 hetes cserediák programon (szóval nem 1 éves külföldi tanulásra gondolok) mi a véleményed róla, megéri? Milyen szintű nyelvtudás kell hozzá? (ahová mennék nem angol a hivatalos nyelv, szóval a csrepár is csak tanulja a nyelvet)

Legjobb válasz: Nem én hanem pár osztálytársam volt cserediák programon, de nem kell hozzá semmilyen nyelvtudás! (2 hetes volt) Vicces volt mert ügye csak mutogatni tudtak, hiszen nem tudtak egymás nyelvén beszélni! Hát 30 euróba került, és szerintem megéri mert 3 országba is mentek 2 hét alatt! (Csehország, Szlovákia, és Lengyelország) Sok nevezetességet is megnéztek, kedves családokhoz kerültek, és egy pár idegen szót is megtanultak! Menj el egy ilyen programra, szerintem megéri! (Persze ha nem kerül sokba)

Nem én hanem pár osztálytársam volt cserediák programon, de nem kell hozzá semmilyen nyelvtudás! (2 hetes volt) Vicces volt mert ügye csak mutogatni tudtak, hiszen nem tudtak egymás nyelvén beszélni! Hát 30 euróba került, és szerintem megéri mert 3 országba is mentek 2 hét alatt! (Csehország, Szlovákia, és Lengyelország) Sok nevezetességet is megnéztek, kedves családokhoz kerültek, és egy pár idegen szót is megtanultak! Menj el egy ilyen programra, szerintem megéri! (Persze ha nem kerül sokba)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy nagyon drága lesz , mert iskola szervezi

ELTE-BTK keleti nyelvek és kultúrák-kínai szakirány Magas a követelmény a felvételhez? Még is mik kellenek ahhoz hogy engem felvegyenek?

Legjobb válasz: A pontszám magas, idén 428 volt. A felvételi tárgyak pedig töri vagy magyar és idegen nyelv (angol, francia, latin, német, olasz, orosz, vagy spanyol). Valamelyiknek mindenképp emelt szintûnek kell lennie, de a másiknak is ötösnek. Ezen felül ha van valamilyen pluszpontod (pl országos verseny dobogós helyezés), az jó, de ha nincs akkor legalább egy nyelvvizsgádnak kell lennie, ha jó esélyt akarsz adni magadnak a bejutásra. Azt tudom, hogy az angol nyelvvizsga kb egy szinten van az emelt érettségivel. Sok sikert, sokat kell majd tanulnod.

A pontszám magas, idén 428 volt. A felvételi tárgyak pedig töri vagy magyar és idegen nyelv (angol, francia, latin, német, olasz, orosz, vagy spanyol). Valamelyiknek mindenképp emelt szintûnek kell lennie, de a másiknak is ötösnek. Ezen felül ha van valamilyen pluszpontod (pl országos verseny dobogós helyezés), az jó, de ha nincs akkor legalább egy nyelvvizsgádnak kell lennie, ha jó esélyt akarsz adni magadnak a bejutásra. Azt tudom, hogy az angol nyelvvizsga kb egy szinten van az emelt érettségivel. Sok sikert, sokat kell majd tanulnod.

Smárolás közben mit kell, , csinálni" a nyelvünkkel és az ajkunkkal?

Legjobb válasz: A nyelveddel "körözni"(egyszerûen jobban nem tudom leírni) az ajkaiddal pedig... azokat meg "mozgasd" mert elég szar ha csak a nyelv mozog. De majd úgy is ráérzel :D Nem lesz ezzel semmi gond hidd el. Csak arra figyelj ,hogy ne koccanjanak össze a fogaitok az olyan gáz :D

A nyelveddel "körözni"(egyszerûen jobban nem tudom leírni) az ajkaiddal pedig... azokat meg "mozgasd" mert elég szar ha csak a nyelv mozog. De majd úgy is ráérzel :D Nem lesz ezzel semmi gond hidd el. Csak arra figyelj , hogy ne koccanjanak össze a fogaitok az olyan gáz :D
nyalni a kutyád seggét.
csókolózni
Akkor kislány!::) Cuki aki ilyeneket kérdez 9 éves létére.... :)
A kérdező hozzászólása: Dehogyis! Nem gondoltam komolyan. És lány vagyok. :)
9 éves? :) Az még jobb!Unatkozol kisfiú?Még ráérsz csókolózni! De amugy kajak egy éve nem smároltam!:S Berozsdásodtam..:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg van jobb dolgod? :)
A kérdező hozzászólása: Nem, 9 éves vagyok.
Tuti h vlmi dedós 13 éves lehetsz :D
Mint amikor a kígyók nyújtogassák a nyelvüket úgy kell csinálni nkd is:DDDDD
lábujjal vagy nem nyelvvel. amúgy csak ajakkal :D
A kérdező hozzászólása: És a sima csókot hogyan kell csinálni (a nem nyelveset)?
10-es üssem a rekordod?? 3 éve nem smároltam és az is olyan szar volt, hogy inkább nem is akarok rá emlékezni:D

Hogyan kell csókolózni? Mármint mit kell csinálnom a nyelvemmel a szájában? :$

Tudom hogy hülye kérdés. Eddig egyszer csókolóztam, és az nem volt valami jó. Nem jött magától semmi, tudom mindenki azt mondja, hogy jön magától, de nem jött... Hogy kell jól csinálni?

Legjobb válasz: a nyelved hegyével ki kell szedni a párod szájából rágót. akkor vagy jó, ha észre se veszi. utána megkérdezheted esetleg, h. esetleg egy rágót? xD

a nyelved hegyével ki kell szedni a párod szájából rágót. akkor vagy jó, ha észre se veszi. utána megkérdezheted esetleg, h. esetleg egy rágót? xD
Hülye -.- (elõzõ) hát ezer meg ezer ilyen kérdés van amúgy!:) Tégy úgy, mintha "fogócskáznának" a nyelveitek. Hülyén hangzik, de ne haragudj ezt nem tudom megfogalmazni. Mindjárt keresek neked valamit itt a neten!:)
jön magától, ennyi
engedd el magad és szerintem sikerülni fog:) , de ha nem akarsz nyelvest akkor nem muszáj vannak olyanok, akiknél csak az egyik fél ad csak nyelvest, én nem tudom, h vannak ezzel a többiek, de nagyon jó csókolózni!!!, fõleg a nyelves:) olyan mintha a mennyekbe lennél, fõleg azzal csinálni akit igazán szeretsz, nekem is az elsõ pártól még hányingerem is volt:D XD de aztán beleszoksz:)
Am hány éves vagy?, én vagyok a 20:42
Az elsõ 20:42-es! :Ð
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy van sok hasonló kérdés de azokat nem én tettem fel, ezért a válaszokat sem érzem magaménak
A fogait tapizd le.

Hiába mosom a nyelvem, úgy néz ki belgyógyászatra kell mennem mert mindig lepedékes. Ott hogy vizsgálnak meg? Mit néznek? Háziorvostól kell beutalót kérnem?

Legjobb válasz: háziorvostól igen, a beleidet fogják vizsgálni, tükrözéssel, meg hasonló kellemes dolgokkal. minimális lepedék amúgy mindig van az ember nyelvén.

háziorvostól igen, a beleidet fogják vizsgálni, tükrözéssel, meg hasonló kellemes dolgokkal. minimális lepedék amúgy mindig van az ember nyelvén.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!