Találatok a következő kifejezésre: Mit kell a nyelvel (4 db)

Másfél év múlva Budapestre fogok költözni, ahol érettségivel kell állás találnom. Mi legyen a nyelvel - német vagy angol?

Németből vagyok alapfokon, ezt tudnám továbbfejleszteni ezalatt a másfél év alatt, angolból gyakorlatilag nulla, amit tudok, kiejtéstől kellene kezdeni mindent. Tudom, hogy az érettségi nem sok, de így kellene majd valami munkát találnom, gondolom nem ártana mellé valami nyelvtudás is. Mi legyen ezekkel? Angol vagy német? L20

Legjobb válasz: Ha eddig németet tanultad akkor mostmár azt éri meg folytatni hisz nulláról kezdeni az angolt értelmetlen!

Ha eddig németet tanultad akkor mostmár azt éri meg folytatni hisz nulláról kezdeni az angolt értelmetlen!
OKJ-ra nem jártál?
A kérdező hozzászólása: Jártam, kereskedelmi ügyintézõ.

Mit kell csinalni a nyelvel ha mar a pasim szajaba lessz?

Legjobb válasz: Mozgatni. Ki fog alakulni, játszani fognak a nyelveitek egymással. Semmit nem kell erõltetni, nem kell direkt csinálni, jönni fog magától:-)

Mozgatni. Ki fog alakulni, játszani fognak a nyelveitek egymással. Semmit nem kell erõltetni, nem kell direkt csinálni, jönni fog magától:-)
Hurkat sutni... Ne izguljal, osztonos dolog. Csak szerintem ne mozgasd ugy mint egy motolla.:D
A kérdező hozzászólása: aha....okee...en mar nefelek a smarolastol..:) )
A kérdező hozzászólása: de ha megsem fog sikerulni??en felek
nahat gyorsan meggondoltad magad! nem kell felned tenyleg jon magatol es nem eszik meg! =) csak egy jo pasi kell hozza es nyelv ;) kialakul..azt mondjak a 2.csok a legjobb...hajra es nem izgulj!
Elõször csak finoman! Ne nyújtsd ki nagyon a nyelved, csak finoman bökdösd meg az övét. Igyekezz nem nagyon összenyálazni. És adjál csókot neki máshova is :-)
Nincs konkrét taktika, ahogy érzed le fel körbe ahogy jön:p
Szerintem az elsõ csók jobb mint a második:D meglátod, menni fog:)
nyugi menni fog :D 1. a favorit :D

Hogy kell csókolózni? Mit kell csinálni az ajkakkal és a nyelvel?

Tudom hogy magától jön majd minden, de mégis szeretném ha leírnátok hogyan kell!:)

Legjobb válasz: több féleképp lehet..van az izgi,nem túl nyelvezõs csók,és van a nagyon nyelvezõs...na ezt az utóbbit nem csípem...abba semmi érzékiség nincs az érzéki csók az kb olyan h a 2 ajkad közt van a pasi ajka vagy fordítva,de közbe a nyelveddel is ügyködsz picit...huhhh basszus elég nehéz ezt leírni,mert ezt csinálni kell nem mondani...viszont amikor kislány voltam, kipróbáltam a karomon...olvastam valahol :D de tényleg ki lehet,hasonló érzés :) sok sikert aqz elsõ csókhoz:)

több féleképp lehet..van az izgi, nem túl nyelvezõs csók, és van a nagyon nyelvezõs...na ezt az utóbbit nem csípem...abba semmi érzékiség nincs az érzéki csók az kb olyan h a 2 ajkad közt van a pasi ajka vagy fordítva, de közbe a nyelveddel is ügyködsz picit...huhhh basszus elég nehéz ezt leírni, mert ezt csinálni kell nem mondani...viszont amikor kislány voltam, kipróbáltam a karomon...olvastam valahol :D de tényleg ki lehet, hasonló érzés :) sok sikert aqz elsõ csókhoz:)
Elõttem szólóhoz csatlakozva írom, h pl lehet olyat, és sztem tök jó, hogy a két ajkad közé veszed az alsó vagy felsõ ajkát, és vagy picit megnyalod a nyelveddel, vagy szopogatod. És õ is a tiédet. Vagy kidugjátok a nyelveteket, õsszetalálkozik, és nem tudom másképp megfogalmazni, mint, hogy "megsímogatják a nyelveitek egymást". 24/L
Szerintem erre nem lehet megfelelõ választ adni, mert megmagyarázhatatlan :) Hidd el, nem kell nekünk ahhoz elmagyarázni.. Tudom milyen amikor félsz, hogy "nem tudsz csókolózni", én is jártam ilyen cipõben, de nyugodj meg..ha oda kerül a sor, minden jön magától.. sorban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, segítetek azzal hogy elmondjátok a tapasztalatokat!


4 hetes babámnál pár napja többször visszajön a tejci jóval szopi után amit félre nyel és olyan mintha fuldokolna benne, akkor pár mp-ig levegőt sem kap aztán mikor sikerül keservesen sír. Más ís van így? Olyan ilyesztő! Mit kell ilyenkor csinálni?

Mert azt vettem észre, hogy automatikusan hirtelen falkapja az ember, de annál rosszabb.

Legjobb válasz: szia nálunk is volt ilyen én elõször kicsit finoman megráztam aztán 2. alkalommal elvittem orvoshoz és azt mondta hogy azért van mert túl mohón eszik a baba.nekem mondjuk tápszeres de ha evés közben hagyod picit pihenni néha kiveszed a szájából a cicit akkor abba fogja hagyni de azt mondta az orvos ez egész addig elõfordulhat míg nem kap szilárd kaját.szép napot

szia nálunk is volt ilyen én elõször kicsit finoman megráztam aztán 2. alkalommal elvittem orvoshoz és azt mondta hogy azért van mert túl mohón eszik a baba.nekem mondjuk tápszeres de ha evés közben hagyod picit pihenni néha kiveszed a szájából a cicit akkor abba fogja hagyni de azt mondta az orvos ez egész addig elõfordulhat míg nem kap szilárd kaját.szép napot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!