Találatok a következő kifejezésre: Mit kell a barátnőmnek, ha (32 db)

Mikor kell együtt lennünk, ha a barátnőmnek február 3. -án jön meg menzesze?

gondolom,hogy a baba sikerüljön mindenapos együtt lét kell. nem 1-2 nap

Legjobb válasz: Szegény gyerek...

Szegény gyerek...
Kb két héttel elõtte
Tudod mivel jar egy gyerek???? Felneveltel mar egyet is?? Nemhiszem azt hiszed az a gyerekneveles h gugyogsz neki aztan rajossz fel ev mulva h neked erre meg nincs szukseged?! A baratnod meg egyedul marad...tudod en ezt szemetsegnek nevezem nem szerelemnek. sajnos sokan nem tudjak mi az hogy gyereket szulni meg felnevelni..a baratnod 17 evesen pont nincs meg annyira kifejlodve se nem agyilag se nem testileg egy gyerek szuletesere. en csak szerencsetlen gyereket sajnalom aki az egesznek a levet meg fogja szivni
A kérdező hozzászólása: gyerek tudom mivel jár, de aki a ejébe veszi nincs vissza út.kérdésemre akarok választ, nem roszz megjegyzéseket.
Es babaat terveztek???nem akartok ezzel meg varni mig a baratnod leerettsegizik talal munkat dolgozik aztan gyerek.... el fogod tudni tart oket??? tudod mivel jar egy gyerek felnevelese??? Szerintrm inkabb vedekezzetek!!!
A kérdező hozzászólása: a barátnõm 17 lesz én 19 leszek.Ezt én is keveseltem, mert a kalkulátor a neten 21 nap ciklustol-35 ig van
Az a menstruacio hossza nem?? Hany evesek vagytok?! Babat terveztek de a ciklus hosszat nem tudod .... Ciklushossz: a menstruacio elso napjatol a kov. menstruacio elso napjaig hany nap telik el.
A kérdező hozzászólása: elvileg 4-5 naposak a ciklusai a barátnõmnek
Hány naposak a ciklusai?Az változó lehet, nem mindenkinél 28. nap például.
A kérdező hozzászólása: 2013. január 11-12-13.-án együtt leszünk az jó, már a babára?
Nem, tévedsz! Nem "kell" mindennapos, a lényeg hogy peteéréskor legyetek együtt.Nekünk pl. a dokim azt javasolta, hogy p.érés elõtt 3-4 napig apa "tartogassa" a dolgot, hogy amikor kell aktív, gyors spermiumok legyen jókor jó helyen.Elsõre össze is jött a baba, már 11 hónapos. :)
A kérdező hozzászólása: Nem hagyom el babásan, a barátnõmet mint sok fiú teszi. Kiszámoltuk a ciklusai és 25 naposak
Akkor fogd meg a tököd, és ne gyere vele újra össze.
Honnan veszed, hogy újra összejönnétek? Ha szakítani akarsz vele, mert nem vagy boldog akkor szakíts.. nincs rosszabb egy boldogtalan kapcsolatnál.
Csajozzál be.

Mit kell vinni a barátnőmnek, ha összevesztünk, szakítottunk, kibékülésre?

Legjobb válasz: szerintem virágot mert az akkor ott nagyon szép de nem örök és nem fog arrol mindig a szakitás eszébe jutni

szerintem virágot mert az akkor ott nagyon szép de nem örök és nem fog arrol mindig a szakitás eszébe jutni
Szerintem semmit, mert arról a valamirõl csaka szakításotok fog eszébe jutni.
magadat:P és a tiszta szivedet...:)
Egy karton óvszert :D Tudod...hosszú még az este... :D
a józan eszed , a szereteted a lány iránt , és egy szál vörös rózsát, vagy valami macit "bocsánat" felirattal.Legalábbis én , mint nõ ennek biztos örülnék.
VIRÁGOT
...egy nagy doboz fagyit eperrel!
Önmagadat, a szándékot és valami olyat, aminek örülne, ezt Te tudod.
Szerintem mindenképpen vigyél neki valamit mert igazából titkon ezt õ is elvárja, szóval biztos csalódott lenne ha üres kézzel állitanál oda
A brahi-boltokban (trafikokban, ajándékboltokban érdemes körülnézni! Ha például a te viselkedésed váltotta ki az összveszést, amit õszintén megbántál, vihetsz egy kis szemétládát (tenyérben elfér, nagyon jópofa), s elmondhatod, hogy "tudom ilyen szemétláda voltam". Vagy kérhetsz a haverjaidtol egy angol fontot, s az érmét átnyújtása után elrebegheted: "lástod, milyen Font-os vagy nekem?" Mind a kettõ nagyon hatásos lehet. üdv.: hegedor
szerintem egy nagy plussmaci jo otlet... az nem hervad el mint a virag, nem eszik meg mint a csokit. Szoval mindig eszebe jutsz ha a macira nez.

Mit tehet egy egészséges férfi ember ha nem kell neki barátnő, de a szexre viszont van igénye?

Jobb-bal kéz, kutya, macska, tyúk, szomszédnéni, önszopás jelleg? "tippeket" hagyjuk, köszi.

Legjobb válasz: Második, te valamit nagyon félre olvastál... Nem kell neki barátnõ, de szexre van igénye = prosti.

Második, te valamit nagyon félre olvastál... Nem kell neki barátnõ, de szexre van igénye = prosti.
Erre valók a prostituáltak.
Te most csak önigazolsz. Ha akarsz, menj prostihoz, de ne itt kérj rá engedélyt, és ne akard elõadni, mennyire egészséges, természetes dolog. Sok ku.rva van. Biztos sokan járnak ku.rvákhoz, ebbõl következõen. De a többség ettõl még az egészséges, kanos, és erkölcsi normával és tartással is rendelkezõ pasiktól azt várja, hogy rárántsanak.
Tarts egy olyan barátnõt aki ugyan így gondolkodik mint te. Angolok ezt a friendship with benefits kategóriával illeti, kb. arról szól a dolog, hogy van egy kedves lány aki a barátod is egyben és néha könnyítetek egymáson, de nincs köztetek párkapcsolat. Nehéz jót találni.
Ha valódi húsvér nõvel akarod, nagyon nehéz lesz partnert találni, mert a nõk a szexet általában szolgáltatásnak tartják és fizetned kell érte. (Persze ezt így nyíltan nem szabad kimondani, de errõl van szó.) Ha nincsenek nagy igényeid, akkor viszont szerencsével járhatsz, a csúnyábbak, öregebbek, valamilyen csúf hibával rendelkezõk körébõl.
Nézd meg a Barátság extrákkal címû filmet. Pacsi :)
prosti! van elég.
A kérdező hozzászólása: Prostihoz majd maximum egyszer fogok elmenni, az is valami 18 éves fiatal egyetemista csaj lesz. :D Költöttem már más hülyeségre is sok pénzt, ez még belefér, de hülye nem vagyok, illetve heti 100-110 ezer forintom sincs prostikra. " Tarts egy olyan barátnõt aki ugyan így gondolkodik mint te. Angolok ezt a friendship with benefits kategóriával illeti, kb. arról szól a dolog, hogy van egy kedves lány aki a barátod is egyben és néha könnyítetek egymáson, de nincs köztetek párkapcsolat. " Ilyenen vagyok egyébként most is, de tényleg nagyon nehéz találni, fõleg a távolságok miatt. :( Amúgy lehet kicsit furán hangzik ebben a korosztályban, de engem ugyan úgy felizgat egy szépen megöregedett nõ, mint egy fiatal szép lány, szóval ebben is benne lennék, de nem vagyok olyan beállítottságú, hogy elkezdjem fûzni anyum barátnõit. :) Illetve nem is olyan stílusban öltözködõk mint ahogy az idõsebb nõk "elvárják", így nehéz dolog ez is. Azért próbálkozom, a filmet megnézem, és köszi a válaszokat. :C
Majd jönnek a szokásos értelmes válaszok, hogy akkor menjél el prostihoz és majd találsz egy olyan lányt, akibe szerelmes leszel és akkor...stb.
A kérdező hozzászólása: Utolsó te mirõl beszélsz? Szóval nem írtam azt, hogy én prostihoz szeretnék menni. A fenti felsorolásból is csak azért hagytam ki, mert annyira taszítanak a qrvák. Ha kíváncsi vagy rá, azért nem akarok barátnõt, mert mint kiderült, sajnálatos módon a tapasztalataimból, hogy a nõk nagyon nagy százaléka aljas hazug qrva, így pont ezért nem kell barátnõ, mert a vége úgyis az lesz, hogy kiderülnek a hazugságaik. Õszintén szólva semmi bajom nem lenne azzal ha egy nõ több férfival lefekszik, ott szokott a gond lenni, hogy a legkevésbé sem férfival csinálják ezt. Hanem buta, nyomorék, balfsz mûmájer köcsögökkel. Ráadásul õk maguk is buták. Egy nõ nekem attól nõ, hogy okos, intelligens, mûvelt, és ugyan ilyen férfiakkal fekszik össze csak. A mennyiség már teljesen mindegy, ha nem más kárára teszi. A fizetõs qrvák is ugyan ez a helyzet, csak ráadásul még pénzt is kérnek érte. Én ha menni fogok valaha is egy ilyen "nõhöz", akkor tárgyként fogok vele viselkedni, mert abban a szituációban csak annyit jelent nekem, így legkevésbé sem érdekel az, hogy õ más férfiakkal is kefél. A rárántás dolog kicsit elavult szemléletmód számomra, nem csak a kielégülés a fontos, hanem az is, hogy boldoggá tegyek egy nõt, hogy megkapjak egy nõt, és érzelmileg is adjon valamit a szex, szóval mondhatni inkább szeretkezésre vágyom.
Szerintem vanak olyan hülgyek is akiknek szintén ilyen igényei vannak, biztosan talász olyan ismerkedõs oldalt is ami pont ilyen jellegû párkapocsolatokkal foglalkozik.

Mi legyen, ha mindennél jobban szeretem a Barátnőmet, de aztmondja nem érez semmit sem, és nem tudja mi legyen, át kell gondolnia? Mert nem bírom, és nagyon szarul vagyok, testileg, lelkileg. :SS

Legjobb válasz: felejtsd el - gyorsan! Én is voltam csajjal, aki nem érzett túl sokat - csúnya vége lett, még jobban fájt. majd jön másik, túl fogod élni.

felejtsd el - gyorsan! Én is voltam csajjal, aki nem érzett túl sokat - csúnya vége lett, még jobban fájt. majd jön másik, túl fogod élni.
16L Nem érez semmit irántad ne is erõsködj vele:) )

Konkrétan mimet is kell kenegetnem, ha a barátnőmnek gombás fertőzése van?

Batrafen krémet írt fel mindkett?nknek a doki, de nem tudom, hogy csak a hímvessz?t, vagy a herémet is kell kenni.

Legjobb válasz: Most elvileg azt mondtad, hogy végülis az egészet.. Akkor, hogy érted mégis, hogy de nem kell az egészet?:D

A kérdező hozzászólása: Most elvileg azt mondtad, hogy végülis az egészet.. Akkor, hogy érted mégis, hogy de nem kell az egészet?:D
Mivel azokon a helyeken alakul ki a gomba, ahol a bõr összeér, így elég a hajlatoknál bekenni. Makkodnál, combodnál, a herék alatt, szóval tényléeg ott ahol bõrfelületek érnek össze. Hogyan kell alkalmazni a Batrafen krémet? A bõrgombásodás rendszerint nem gyógyul meg magától. Ha a megbetegedett bõrfelületet nem kezelik, a megbetegedés egyre nagyobb felületre terjedhet ki. A Batrafen krém alkalmazásakor - ha a kezelõorvos másképp nem rendeli - az alábbi adagolási rend az irányadó: A krémet naponta 2-szer a megbetegedett bõrfelületre kell felvinni, majd könnyedén bedörzsölni és száradni hagyni. Legmegfelelõbb a kezelést mosakodás, zuhanyozás, ill. fürdés után végezni. Így a krémet nem távolítja el rögtön a víz, és elegendõen hosszú ideig fejtheti ki hatását.
A legjobb ha a péniszedet is meg felette is bekend és a heréket is a pénisz alatt, de nem kell az egészet.

Csajozni lazán kell, nem kell sosem arra gondolni, hogy mi lesz ha véletlenül elutasít a csaj és akkor összejön a barátnő dolog rögtön?

Ezt mondják a tapasztaltabbak.

Legjobb válasz: Úgy kezeld a csajt, mint egy barátot és ne úgy, mint a jövendõbeli feleséged. Ez fontos. Nem szabad görcsölni és lazának kell lenni.

Úgy kezeld a csajt, mint egy barátot és ne úgy, mint a jövendõbeli feleséged. Ez fontos. Nem szabad görcsölni és lazának kell lenni.
Semmit nem csinál rosszul te nagyon hülye, csak nem jóképû.
A kérdező hozzászólása: Ha jó a dumája, akkor nem tudom miért koptatja le. Valamit rosszul csinál, nem?
"Mondjuk a visszautasítást én sem szeretem. De a külsõ nem lényeg nagyon, mindig ezt mondják a lányok. Próbálkozz és mindig nyerni fogsz, akárhogyan is nézel ki-ezt álíltják. Én meg hiszek nekik, mást nem tehetek. De eddig csak elutasítást kaptam, pedig laza vagyok." Kérdezõ te ritka nyomorék vagy. Ebbõl a hozzászólásból ítélve lehetsz vagy 15 éves. Egyszer olvastam itt egy olyan kérdést, hogy a gyereket már 85 csaj koptatta le, de még mindig nem tudja miért :D Te is jó úton haladsz felé, de egyszer csak rájössz :D Úgyhogy ilyen hülyével kár vitatkozni, léptem is.
"Nem lenne az, hogy egyik nap flörtölnek a nõk valakivel, mert jó a kedve, pozitív a kisugárzása, egy hét múlva meg észre sem veszik (mert éppen negatívabb a hangulata és ezt sugározza a környezete felé)." Erre nem válaszoltál, hogy mi lehet az oka, ha csak a külsõ számít (ami ugye egy hét alatt nem változik meg drasztikusan).
Vonzóbb leszel, ha pozitívan fogod fel és tanulsz belõle, plusz erõsebbé is tesz, mert rájössz, hogy nem olyan nagy ügy, amitõl ellazulsz és nyugodtabb leszel. Minél többet utasítanak vissza, annál sikeresebbé válsz.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a visszautasítást én sem szeretem. De a külsõ nem lényeg nagyon, mindig ezt mondják a lányok. Próbálkozz és mindig nyerni fogsz, akárhogyan is nézel ki-ezt álíltják. Én meg hiszek nekik, mást nem tehetek. De eddig csak elutasítást kaptam, pedig laza vagyok.
Ja, és magabiztos a sikerektõl leszel, nem pedig a visszautasításoktól. A visszautasítások pontosan ellenkezõ hatást váltanak ki: az önbizalmadat rombolják le.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy hány jóképû srác van magányosan. Én azt a folyamatot írtam le, hogyan tudsz egy nõt felszedni. És amúgy is össze-vissza beszélsz. Mi az hogy attól vonzó lesz valaki ha többen visszautasítják??? Pont azért utasítják vissza, mert nem az!
Baromság, akkor nem lenne ennyi jóképû srác magányosan, miközben náluk rondább pasik minden buliból mást visznek haza. Nem lenne az, hogy egyik nap flörtölnek a nõk valakivel, mert jó a kedve, pozitív a kisugárzása, egy hét múlva meg észre sem veszik (mert éppen negatívabb a hangulata és ezt sugározza a környezete felé). Csajozáshoz úgy érdemes hozzáállni, hogy hosszútávon gondolkodsz, vagyis nem az érdekel elsõsorban, hogy most az adott nõvel éppen összejössz-e, hanem hogy egy tapasztalatot nyerj az interakcióval (ez lehet visszautasítás is, abból lehet a legtöbbet tanulni, nem a sikerbõl), amitõl a jövõben vonzóbb és magabiztosabb leszel, jobban kezelni tudod a nõket, jobb emberismerõvé válsz stb.
Nagyjából mindenhol így mûködik. A lényeg annyi hogy a csaj választ és pedig külsõ alapján. Vagyis nem a gyerek "görcsölésén" fog múlni.
5-ös ott bukik meg az elméleted, hogy szórakozóhely, diszkó.
Ez nem így mûködik. Hiába vagy laza, nem mész vele semmire ha a külsõd nem megnyerõ. A kérdezõ és egyéb tévhitben élõk kedvéért mondok egy példát csajozásra. pl. diszkóban, szórakozóhelyen 1. A csaj kinézi a számára szimpatikus csávót (magától értetõdõen aki jóképû) és ha a srácnak is tetszik szemezni kezdenek. 2. A csaj rámosolyog. 3. Egyéb jeleke küld a srácnak (kelleti magát) és majd ezután jön a 4. hogy a srác megszólítja. Ha az elsõ három lépés nem történt meg, le leszel koptatva, akárhogy is játszod az agyadat. Kivétel ha marhára jól nézel ki, és olyan helyen voltál hogy a csaj még nem vett észre.
Azért nem rögtön, de jóval hamarabb, mintha rágörcsölnél.
Igen... sõt arra sem kell számítani, hogy összejön a dolog! :) Csak lazán állj le beszélgetni, ismerd meg, aztán ha jól érzed magad vele, akkor lehet továbbmenni! :)
Ha nem is rögtön, de hamar. És igen. Nem szabad rágörcsölni... Csak lazán... :D
Egy lány a másodperc töredéke alatt eldönti szimpatikus e neki egy srác. Ha jóképû vagy van esélyed. A többi dolog lényegtelen. A lány úgyis csak azt nézi, hogy hogy vagy felöltözve, és hogy nézel ki! Ismerek egy srácot tök béna. Ha az ízetlenséget pontozni lehetne, akkor egy 10es. Ha ronda lenne simán leköcsögöznék, de nagyon jóképû és magas. Naponta minimum 7 csaj flörtöl vele. Engem simán levegõnek néznek ha mellettem van. Õt meg jó hogy ott helyben le nem sz..pják! Ez van!
Mert napi szintem 2-3 alkalommal szeretkeztek:)
mondjuk ha egy kicsit hevesek vagytok, akkor kidörzsölõdhet lent, akkor is, ha elég nedves
Szerintem ez természetes. Azért még is csak nyomás éri odalett. Van hogy nekem 1 után is ha kicsit hosszabb ideig csináljuk.
az amit írtál. pl. nekem is volt olyan, hogy szabályosan ledörzsölte a bõrt a farkamról a punci, amit dugás közben nem így éreztem. Csak utána, amikor már relaxációs idõ volt. Más érzés kap prioritást, jut el az agyba mint fõ érzés, amikor szex zajlik. A többi jelzés (jelen esetben az altesti fájdalom) csak akkor ér célt, ha a fõ kifullad. (pl. ha megütöd a kezed - érzed, hogy fáj. De ha mindjárt utána tökön rúgnak, hidd el, nem fogod a kezedet figyelni...)
A kérdező hozzászólása: Ki hitte volna, de be kell osztani a szexet is mert elkopnak az alkatrészek :)
Szerintem ezért van ez az oldal.
Nálunk is ez a gond. Annyit szexelünk, hogy elhasználjuk egymást... Nemrég tartottunk egy hetes böjtöt, csak orális szex volt. Bevallom, jót tett :D
Nekem is szokott fájni. Ha akad egy olyan hétvége amit egymásra tudunk szánni, akkor bizony nálunk is elõfordul. Hétfõn még a pisilés is fájdalmas szokott lenni. Ez van. Ilyen a nõi test. :-)

Mit kell csinálni, ha a barátnőm a "keményeb szex"et szereti? Az mit jelent? Ha gyorsabban "kedveskedek" neki, az már kemény szexnek számít?

Legjobb válasz: meg úgy dugjad,hogy csattogjon.Uralkodj rajta,ha szereti a beszédet közben akkor mondj neki mocskos dolgokat

meg úgy dugjad, hogy csattogjon.Uralkodj rajta, ha szereti a beszédet közben akkor mondj neki mocskos dolgokat
Én például szoktam mondani, hogy a "szolgám vagy" vagy fordítva dugom kutyapózban úgy, hogy csattog, húzom a haját vagy lenyomom a fejét és én mondom pl.: "Megtiszteltetés az Úrnõmet szolgálni!Keményen dugom, ahogy parancsolja stb." vagy szembõl dugunk a szemébe nézek rámarkolok a melleire és azt mondom, hogy "megraklak te kis lotyó". Ezeket õ nem veszi rossz névenj, imádja!Van hogy õ szólít fel, hogy "b*sszál azzal a kemény dákóddal mert egy rossz kis k*rva vagyok aki b*szva jó"
A nõk néha nagyon szeretik ha alárendeltek a szexben... Irányítsd végig, legyél kemény, és hidd el meg fogja hálálni :D legyél kreatív.. imádják sokan pl ha kicsit erõsebben ráfogsz a nyakukra vagy hajukra :) próbáld ki nem fogsz csalódni :D
Például kutyapózban vagytok, megfogod a haját és te irányítod egyre erõteljesebben csinálod a feladatodat :D Legyen már egy kis fantáziád.
szerintem próbáld erõsebben mélyebben dugni meg gyorsithazltsz is
2.igaza van az is nyeroe
Gyorsabban, erõsebben, keményebben kell adni neki, kis hajhúzás, popóra ütés, mikor nem bánsz annyira kesztyûs kézzel vele, de azért fájdalmat sem szabad okozni. Amolyan szenvedélyesebb, izzadós, ing gatya szakad, ágy letörik szex.
Hát szerintem tisztázzátok le a dolgokat hogy kinek mi a kemény!! Az hogy gyorsabban csinálod, nem!! De ha tövig vered "csellópózban" úgy hogy közben csattog a punci és "zsírosodik" XD az már lehet kemény!! Kinek mi az ízlése!!
""úgy dugjad, hogy csattogjon"" Mega über gyk lol!!:DDDAzt a qrvaaa!!!:DDDD
Tövig nyomd be neki :) Meg fogd meg a fejét és te mozgasd, úgy szoptasd meg ;)
Ja, mikor kutyában tolod, csak úgy csattogjanak a golyszik a hátsójához
kutyában szorítsd hátra a karjait és úgy csattogtasd, de misszionáriusban is lefoghatod a kezét. de persze ha csak pózolsz úgy nem sokat ér. ösztönösen kerekedj felül rajta és vadul dugd meg, irányítsd, érvényesítsd az akaratod. és nem azt jelenti, hogy gyorsabban kedveskedsz. az elõjáték lehet hagyományos, de dugás közben fokozatosan bekeményítesz. nézz meg pár rocco filmet, ha még így sem érthetõ.
én úgy megszoktam dugni hogy utána remeg a kéjtõl
korotok?
10/14-es! Amit leírtál azon szakadtamXDXD Am jó lehet neked:D csak így leírva nagyon poén:D
Azt jelenti, hogy jól elvered közben a [email protected], folytogatod, csúnyán beszélsz vele, harapdálod és keményen döngeted, úgy, hogy az ágy leverje a vakolatot. A gyorsabban kedveskedés nem nagyon fog nála semmit kiváltani szerintem.

Mi Parmatex krémet használunk és, hogy a tájékoztatóra az van írva hogy minden aktus előtt újat kell felhelyezni nah de ha én nem megyek el a barátnőmben, vajon akkor is újat kell felhelyezni?

(mert 10 órán át hat)ha így folytatjuk akkor lehet terhes?

Legjobb válasz: Szerintem meg lehet elõbb vagy utóbb rá az esély, hogy terhes lesz!Nem valami biztonságos és kényelmes módszer, miért nem szed a barátnõd fogamzásgátlót!?

Szerintem meg lehet elõbb vagy utóbb rá az esély, hogy terhes lesz!Nem valami biztonságos és kényelmes módszer, miért nem szed a barátnõd fogamzásgátlót!?
Szia!Én is használtam 1 évig a Pharmatexet.Nekem bevált és nem lettem terhes, pedig belém élvezett mindig. Nem kell új krémet feltenni ha nem mész belé, csak ne végezzen hüvelyöblítést a bnõd, ha még folytatjátok a sexet!!És az utasításokat tartsátok be!Várjátok ki a megfelelõ idõt, mire hatni kezd a krém vagy a kúp!
Nekünk is bevált a krém...kiegészités nélkül..elõttem szólónak igaza van fontos az utasitások betartása..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!