Találatok a következő kifejezésre: Mit kell a barátnőmnek, (127 db)

Mikor kell a barátnőmet úgymond virággal esetleg bonbonnal meglepni?

1 hónapja vagyunk együtt, es en úgy gondolom hogy egy hónap még nem olyan sok idő hogy azt mar ünnepelni kellene. ti mit gondoltok ? ti mikor szoktátok megajándékozni a barátnőtöket ? Es karácsonyra milyen értékű ajándékot szoktatok venni ? Mar ha egyáltalán ez szokás.

Legjobb válasz: Bármikor. Ez nem az együtt töltött idõ függvénye. Egy nõt boldoggá lehet tenni minden esetben ajándékkal, virággal.

Bármikor. Ez nem az együtt töltött idõ függvénye. Egy nõt boldoggá lehet tenni minden esetben ajándékkal, virággal.
Az hogy a jeles napokon felköszöntöd az egy dolog, ez természetes. Az hogy máskor is jelzed apróságokkal hogy szereted hogy örömet akarsz okozni neki az nincs idõhöz kötve és örülnek nekik a lányok
mi együtt élünk a barátommal, nekem mindig jólesik, ha hoz nekem virágot, csokit.a hónapfordulót meg hülyeség ünnepelni én úgy gondolom(pár éves kapcsolatba rájön az ember)én karácsonyra sem választok méregdrága ajándékot, de olyat adok neki amire szüksége van.(most épp melegítõért sírt) :)
A kérdező hozzászólása: Azt értem , de minden héten nekem picit költséges lenne drága csokikat es virágokat venni :)
Pont ez az, hogy ne jeles alkalmakkor, hanem néha, véletlenszerûen lepd meg ilyesmivel. Tuti örülni fog. :)
dehogy kell minden héten, az fura is lenne! az ilyenben éppen a meglepetés a lényeg. szóval max 2-3 havonta, és nem kell valami iszonyat drága belga csoki.. (én pl csokinak jobban örülök mint a virágnak, tapasztald ki a lánynak melyik jön be)
Nem kell az, hogy drága legyen! Add szívbõl, lehet bármit, aminek tudod, hogy örülne.

Szerintetek mit tegyek? A barátnőm szűz. Én meg nem voltam még szűz csajjal. Õ alapból ideges fajta, és mikor próbálok hozzá közeledni, elutasít. :S Hallottam vannak olyan esetek, ahol akár 1 évet is várni kell a nőre.

Félre ne értsetek, én lefektetni akarom, de szeretem és szeretnék normális kapcsolatot vele. Márpedig a szex szerintem igenis része egy kapcsolatnak, szóval a tanácsaitokat kérném!

Legjobb válasz: Ez minden lánynál másképp mûködik. Most ne az ikertestéréhez vagy a 2 elõzõ barátnõdhöz hasonlítsd. Neki még kell egy kis idõ, lehet az 1 hónap vagy 3 de akár igen 1 év is. Meg most õszintén, ha nem tartana vonzónak akkor mégis mi a fenének járna veled?

Ez minden lánynál másképp mûködik. Most ne az ikertestéréhez vagy a 2 elõzõ barátnõdhöz hasonlítsd. Neki még kell egy kis idõ, lehet az 1 hónap vagy 3 de akár igen 1 év is. Meg most õszintén, ha nem tartana vonzónak akkor mégis mi a fenének járna veled?
A kérdező hozzászólása: Nahhh, elírtam: :) " én lefektetni akarom" helyett ezt akartam írni: " én NEM lefektetni akarom"
Kérlek, még csak 1 hónapja és 12 napja jártok! Ráadásul szûz! Majd ha fél év múlva is ilyen lesz, akkor kezdj gondolkodni! Nem vagyok szûz, de még nekem is kevés lenne az 1 hónap.
A kérdező hozzászólása: Jól van..... :/ Akkor várok.
Engem elképesztenek az itt adott válaszok. Én 18 évesen veszítettem el a szüzességemet az akkori barátommal, nagyjából egy hónap után (elõtte természetesen volt mindne más, hogy erre felkészüljünk). Az én meglátásom szerint ha ennyi idõsen valaki nem kívánja a párját egy hónap után, ott gond van. Mégpedig a vonzalommal... ne mondja azt nekem senki, hogy egy hónap után nem kíváncsi legalább, és valamilyen szinten nem szeretne örömet okozni a másiknak, ha járnak, tehát elvileg testi-lelki vonzalmat éreznek egymás iránt. Ami nekem eszembejutott a lány viselkedését illetõen: nem lehetséges, hogy szigorú, esetleg túlzottan vallásos neveltetést kapott, vagy korábban molesztálták volna? Próbálj meg leülni és beszélgetni vele arról, hogy miért nem kívánja magát az intimitást, nem is egyenesen a szexet (és egyáltalán nem téged, mert szerintem a probléma itt nem veled van, hanem az õ hozzáállásával, ami valószínûleg más férfival is ugyan ilyen lenne). Az is lehet, hogy túlzottan "nyomulósnak" érzi a viselkedésed, bár ez elég furcsa, hiszen az elmondásodon érezhetõ, hogy te neki örömet szeretnél okozni, és nem durva, bunkó módon próbálkozol. Mindenképpen furcsa, ha egy ennyi idõs nõ, akár szûz, akár nem, nem vágyik a párja csókjára, érintésére, és fõleg NEM akarja az viszonozni! Mindenképp beszélj vele, mert ez így nem normális.
A kérdező hozzászólása: Nos... fejlemény... Gondoltam leírom ide, ha már megpróbáltak egyesek segíteni. Az van, hogy tegnap délután felhívott a barátnõm egyik barátnõje. Azt mondta, hogy menjek egy helyi szórakozóhelyre, ott van barátnõm is, és majd meglátom miért menjek oda, majd letette. Ettõl ideges lettem, mert már az a csaj többször próbált kikezdeni velem, de nem csak õ, hanem akiket ismerek a barátnõm barátnõi közül, azok közül is voltak már másíok is. Ezért kerülöm õket - de mégis elmentem a helyre. Vajon mit láttam??? Ott smárol kis kicsem egy másik pasival, ráadásul egy retkes cigánnyal!!!!!! Ott volt a csaj is, aki felhívott, észrevett, odajött és elmondta, hogy Dóri nem is szûz, már a kapcsolatunk óta megcsal folyamatosan... :'( Így bízzon meg az ember a nõkben... meg legyen "figyelmes" , "megértõ". :( Ahha, a f*szomba, azt! :(((((( :(((((( Mától nem bízok meg egy nõben sem, annyi szent! :'( Kedves elõzõ (17-es): úgy tûnik neked volt igazad. :(
Azért mert 1 ilyen csajod volt nem azt jelenti, hogy mindegyik ilyen...Fogsz még nála jobb barátnõt is találni. mondjuk én sosem tudnék megcsalni senkit sem.... és az ilyen embereket nem is értem.. minek van valakivel ha amúgy megcsalja...
Csinálj valami romantikus randit ahol tudtok beszélgetni! De tényleg beszéljetek nagyon sokat és majd a végén térj rá a szex témára! Amugy én csak 7 hónap után adtam be a derekam bár 16 évesen! És annyira fájt hogy utána kb3 hétig nem volt szex remélem zudtam segítenu
Utolsó vagyok! Bocs kimaradt a leleplezõs rész sajnállak!
Attól amiért így viselkedett veled, még vannak normális lányok! Sajnos nem tudsz mást tenni, mint tanulni az esetbõl!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, de annyi biztos, hogy tartós kapcsolatra nem kell 1 nõ sem egy jó darabig. :((((((
nem érte valami trauma a szexualitással kapcsolatban? Nem molesztálták? Csak saját tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: nem sajna :( Kértem õt már, hogy legalább legyen orális szex közöttünk, de mint már mondtam, még neki sem lehet nyújtani... :/ ... nemhogy még én kapjam... ... és nem, még a fark*mhoz se nyúlt. Nagyon aggódom, mert mikor felhozom a témát, mindig sértõdés lesz belõle. :S Én szeretem, de ha sokáig ezt fogja mûvelni velem, kénytelen leszek elhagyni õt, bármennyire is fáj. Már azon is gondolkodtam, hogy frigid.
De Õ téged simogatott? vagy csak úgy van mint egy darab bot?
hány évesek vagytok? amúgy meg szûz..nem adja be a derekát másfél hónap után
Örülj neki, hogy még szûz, és hogy nem mászta meg õt a fél város. Légy türelemmel, ha õ is elérkezettnek látja a pillanatot, akkor azt észre fogod venni.
A kérdező hozzászólása: Én 22 éves vagyok. Barátnõm 19 éves. Én örülök, hogy nem mászta meg a fél város, tisztelem is benne. Viszont épp a múlthéten tudtam meg, hogy az ikertestvére is szûz volt az õ mostani barátjával, és a csaj annyira megkívánta a barátját, hogy 2 hét járás után lefeküdtek... Én meg emiatt úgy érzem, hogy én nem vagyok túl vonzó, hisz akkor az én barátnõm se tudná akkor visszafogni magát..... Ráadásul még csak is láttam meztelenül de õ engem igen. Mikor meg megkértem, hogy ez nem fair :) akkor azt válaszolta, hogy õ még megmutatni se szeretné magát... Eddig minden barátnõm (2 volt elõtte)teljesen más volt, õk hozták fel a szex témát 1 hónapon belül. Meg rajtuk látszott, hogy kívánnak, de a mostani szerelmem... ááá...
Nõként 1, 5 hónap után alapból sem fekszem le senkivel sem... Kicsit türelmetlen vagy. Persze az 1 év is bõven túlzás. Légy megértõ és segíts neki rávezetni a dolgokra! Ez a legjobb, amit tehetsz. Persze, csak ha elég fontos számodra.
rajta többet kell "dolgozni" ez nem azt jelenti, hogy nem tart vonzónak csak azt, hogy szégyenlõs. szokott simogatni vagy ilyesmi? Attól, hogy az ikertestvére ilyen az nem azt jelenti, hogy Õ(a barátnõd) is ilyen.. a két volt csajod meg hát na. õk szeretik a szexet.. ennyi.. mivel még a mostani "szerelmed(aranyos, hogy már most így fogalmazol)" nem tapasztalta tart tõle egy kicsit. de puhítani kell
A kérdező hozzászólása: azt értem, hogy többet kell rajta "dolgozni"... de van még itt egy kis szálka a szívemben, amit eddig még nem írtam le: Én már kimondtam azt a bizonyos szót: SZERETLEK Õ meg nem, csak átölelt... Teljesen összezavar... vagy csak a szerelem miatt vagyok ilyen szét szórt... Az elsõ két nõmmel meg nem volt szerelem, csak nagyon erõs szeretet, de volt szex. Most meg van szerelem, de nincs szex... Kezd nem tetszeni ez a kiszolgáltatott érzés... :((((
1 hónap után én sem tudnám kimondani a "szeretlek" szót. akármennyire is mondaná a párom. A szexet be lehet pótolni.:) Várj vele ne szakíts vagy ilyesmi meg se forduljon a fejedben a megcsalás meg még úgyse. A türelem rózsát terem..Jelen esetben pedig szeretleket és szexet.:) ..:D
de eddig mi az ami volt? simogatás (õ téged, mert gondolom te le sem veszed róla a mancsodat..:D) vagy bármi ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: Csók, simogatás, csókolgatás ruhán keresztül melleket (amiért besértõdött pár napra, és én nekem sem volt kedvem hozzá érni napokig, elvette tõle a kedvem, lehangolt), nyalakodás (fülét nyaltam és simogattam a mellbimbóit, combját, ölelgettem és elélvezett tõle)... ... én próbáltam rávenni asz orális szexre (mármint úgy, hogy én nyújtom neki, nem fordítva), de nem akarta --- na ez volt ma reggel nála, és itt telt be a pohár, vagyis emiatt érzem úgy, hogy nem kíván engem. :(((
Miért nem beszéled meg vele? A bizonytalanság elég rossz, így legalább megtudod mit gondol errõl a dologról.
úh sajnálom csak most olvastam végig, vannak ilyen szemét lányok sajnálom

Mit mondjak a barátnőmnek? Nem szeretném megbántani, de vmit lépni kell. Ki mit tenne a helyemben?

Szóval most kezdtem a középiskolát,két volt osztálytársammal egy osztályba járunk megint.Az egyik a legjobb bn?m,a másikat is szeretem és tök jól el vagyunk.Viszont mostanában már mindent t?lem kér.Német házit rólam akarja leírni,innivalót kér t?lem,ha veszek csokit v vmit a büfébe odajön és kér bel?le.Ma pogácsát vettem és az asztalon volt hátrafordultam egy picit mert a mögöttem ül? kérdezett t?lem,erre ? addig tört bel?le egy kicsit.Még mindig szeretem,mint bn?t és tök jól elbeszélgetünk.De ez így nem lesz jó,vmit tennem kell.Fogalmam sincs mit tegyek/mondjak neki.Nem szeretném megbántani.

Legjobb válasz: Te irigy vagy miért ne kérhetne segítséget a háziban vagy kérne csokidból neked kéne megkínálni ha a barátnõd.

Te irigy vagy miért ne kérhetne segítséget a háziban vagy kérne csokidból neked kéne megkínálni ha a barátnõd.
sztem kérdezd meg tõle mért csinálja elõször is. de lehet hogy jó viccnek találja azért, vagy a szüleitõl nem kap elég kaját otthon.mindenképp beszélj vele!
Közöld vele, hogy kicsit szakadjon már el tõled, nem vagy máltai szeretetszolgálat. Igenis írjon otthon házit és hozzon magának kaját vagy vegyen, mert ez elég pofátlan dolog. Ha emiatt képes megharagudni rád, azt kell mondjam, nem volt valóban a barátod, csak kihasznál.
ez egy idõ után tényleg idegesítõ.nem tudom hogy itt az elõttem lévõ szerint miért lennél irigy.az oké hogy néha néha kér valamit de h sokszor.meg szerintem leckénél is ha te otthon megcsinálod akkor neaz legyen már hogy õ 3perc alatt lemásolja szünetbe...
A kérdező hozzászólása: Meg szoktam kínálni, és szívesen adok másnak! De egy oszt.társam mondta h gondoljam végig, mert h lehet h csak kihasznál! Ha pedig nem érti a házit miért nem figyel az órán(mindig dumál a padtársával) és miért nem kérdezi meg a tanárt?Sõt, az is oké, hogy segítséget kér vkitõl.De azzal h lemásolja nem lesz neki jobb, mert nem érti meg.Nem gondolkodik rajta, csak lemásolja ebbõl nem fogja megérteni! Egyébként pedig ha épp nem kínálom meg vmibõl, de szeretné megkóstolni akkor is nyugodtan kérjen, de elfordulok és addig vesz belõle?:O azért ezt nem így kéne. köszi a választ!
Szerintem kérdezd meg, miért nem jutott ideje a lecke elkészítésére. Esetleg ajánlhatnád, hogy heti 1x2-szer tanuljatok együtt délután. Van pénze kajára szerinted? Nem változott meg az otthoni helyzete? Esetleg kisebb testvérekre kell vigyáznia...ha szülõknek van munkájuk. Beszélj meg vele mindent, így az is kiderül ha kihasznál és szimplán lusta. :-)
A kérdező hozzászólása: pénteken totál kiakadtam a csajon.Mondta h megcsináltam-e a magyar házit, mondtam h nõvérem segített mert nem értettem de kész van.Erre h odaadom neki h leírja, mondtam hogy végül is mért ne.Következõ szünetbe már azt kérdezte h nem írnám-e le neki a házit...Mondtam h bocsi, de elég volt 1x leírni... köszi a válaszokat!
mi az osztálytársaimmal 2 éve ezt csináljuk. minden mindenkié kb...a házit is körbeadjuk, pogácsát, csokit is, szóval szerintem ne legyél ilyen önzõ, már bocs
Én úgy gondolom, amíg ez mindenki részérõl így van, addig nincs is semmi baj, de abban a pillanatban, hogy egy ember kajáját eszi minden nap az egész osztály, és egy ember tanul a 30 közül, akinek másolják a háziját a többiek, az már kicsit sok. Mond el neki, beszélj vele, addig úgysem fog változni!
igen egy ideig vagy alkalmanként ebbõl semmi gond nincs de rendszeresen sok. ha legközelebb nyúlna hogy vegyen a pogácsámból én ráütnék a kezére, hátha megérti. ha nem, addig ütöm míg meg nem érti:D
A kérdező hozzászólása: ma mikor meglátta h vittem suliba csokit mondta h hagyjak már neki egy picit a végén és ha feljön akkor megeszi.Megkérdeztem h komolyan gondolja h mindig adok majd neki mindenbõl?erre azt mondta h nem kell hagyjuk, de utána beszéltem vele.Nem sértõdött meg(: köszi a válaszokat!

Mit tehetek? A barátnőm mindig azt mondja hogy akkor akasztom ki, amikor nagyon sokat kell tanuljon. Pedig csak ő érzékenyebb olyankor, s jóval ingerlékenyebb. Most pedig haragszik.

Valami tanács, hogy mit tehetnék ilyen esetben?

Legjobb válasz: Pl. segítesz neki a tanulásban. Ha magára akar maradni tanulás közben, akkor valami mást csinálsz, pl. olvasol, számítógépezel, satöbbi.

Pl. segítesz neki a tanulásban. Ha magára akar maradni tanulás közben, akkor valami mást csinálsz, pl. olvasol, számítógépezel, satöbbi.
Inkább örülj neki, hogy nem szarik az iskolára, hanem tanul. Inkább hagyd szegényt, nekem is vizsgám lesz holnapután, és ma már négyszer a földhözb***tam a füzeteimet, mert ideges vagyok. Aztán ha majd kijövök a terembõl, nem lesz nálam jókedvûbb ember. Legyél türelmes, és hagyd békén. Én ilyenkor azt se tolerálom, ha hozzámszólnak.
Miért jónne vissza tétlenül?
Kiscsillag! Ha 3 hete szakított veled, mert akkora paraszt voltál, és mással is randizgat, akkor miért menne vissza hozzád tétlenül, már bocs? Nem gondolod, h akkor bocsánatot kéne tõle kérni 1.lépésben? Ha már így viselkedtél vele? Ezek után TE várod el, h csak úgy visszajöjjön?
Ha így felhúztad, h szakított is veled, nem fog visszajönni magától. Meg kellene beszélni vele, hogy miért voltál ilyen meg hasonlók... De ha már més fiúval találkozgat majdnem egy hónapja, akkor nem látom sok esélyét, h visszakapod.
A kérdező hozzászólása: nemfér a fejembe hogy 22 hónap õszinte szeremben boldogságban stb és már mással "van"
he? most mondtad, hogy bunkó voltál vele. gondolom betelt a pohár. mi nem fér a fejedbe?
lehetseges, de ha kell neki sokszor pisilni akkor csak egy fell fazas
Inkább fertõzés lesz szerintem. Jó lenne, ha minél elõbb elmenne egy nõgyógyászhoz. Hány évesek vagytok?
12
Voltam már így, de csak akkor amikor sex elõtt 1-2 órával pisiltem majd sexeltünk a barátommal... Abban a pillanatban nem éreztem semmit. Elmentünk aludni, de reggel olyan érzés volt mint ha mindig pisilnem kellene. Vettem egy forró fürdõt, de még akkor sem múlt el. Majd aztán 1-2 óra alatt ez az érzés elment. Nem 1x volt ilyen nekem. -de amióta fürdés és sex között nem megyek el pisilni akkor másnap ilyen problémám nincs. Szóval nem fürdõk sex elõtt pl. 4 órával max 1 órával esetleg 2-vel. Tényleg elég hülye érzés. 19/L
A kérdező hozzászólása: Barátnõm 19 én 20!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :)
Szerintem húgyuti fertõzés, azzal pedig inkább urológiára kell menni. Tavaly nekem is volt, azóta szenvedek vele..
nekem is ez a problémám sajnos, szex után szinte mindig elõjön ://
Ha folyamatosan próbálkozol, és minden csaj lekoptat, akkor mégiscsak csúnya vagy.
A kérdező hozzászólása: kössz
küldj képet és elhiszem
küldj ide is képet, dakelo és megmondom, mi a baj, vagy mi nem:)
Képet:)
Á, nekem is azt írták az itteni képkéregetõk többnyire, hogy helyes vagyok, mégsem volt még barátnõm.

Mi kell ahhoz hogy a barátnőm itt szülhessen svédországban? Én itt sportolok, van szerződésem! Azt az infot kaptam hogy min15. 000korona keresetemnek kell lenni ahhoz h biztosított legyen általam a barátnőm is! Neki nincs munkája itt!

Legjobb válasz: Ezt szerintem ott, helyben kellene megkérdezned, kijárnod. Elég kicsi az esélye, hogy lesz itt valaki, hogy ilyen mélységében ismeri a svéd egészségügyi szabályozásokat. Ha nem tudod, merre indulj, fordulj a kinti családorvosodhoz, õ majd felvilágosít, hogy milyen úton-módon kellene ezt elintéznetek.

Ezt szerintem ott, helyben kellene megkérdezned, kijárnod. Elég kicsi az esélye, hogy lesz itt valaki, hogy ilyen mélységében ismeri a svéd egészségügyi szabályozásokat. Ha nem tudod, merre indulj, fordulj a kinti családorvosodhoz, õ majd felvilágosít, hogy milyen úton-módon kellene ezt elintéznetek.

A barátnöm és én gropulni fogunk haveromal. Barátnőm vágya ez inkább nem az enyém, kicsit félek ettől de azt mondja fiatalon kell kipróbálni mindent. Mi a véleményetek erről?

Szerintetek is ki kell probálni a dolgokat?A haverom mellesleg osztály társam is és neki is van egy kapcsija viszont benne van.

Legjobb válasz: Az hogy komolyan hagyod hogy egy haverod megdugja ? Ha már ilyen vágyai vannak legalább egy random embert hozass akit többet az életbe nem lát.

Az hogy komolyan hagyod hogy egy haverod megdugja ? Ha már ilyen vágyai vannak legalább egy random embert hozass akit többet az életbe nem lát.
Mekkora egy csicska vagy, nem elég hogy félrekúr a khurvád, de még vigyorogsz is majd mellette, mikor ki be jár benne másnak a fhasza. Kapásból dobnám az ilyen szutykot.
Ha egészsége kapcsolatra vágysz akkor ne dugasd meg mással a barátnõdet. Ha meg nem számít akkor szerezzetek be egy plusz csajt is.☺
Én nem lennék olyannal, akinek nem elég 1 fax egyszerre... Meg hogy gondolom meg akarja dugatni magát a haverjával.tiszta undorító.
Ehhez olyan emberek kellenek, akik nyitottak és el tudják ezt fogadni mindenféle féltékenykedés nélkül. Ha ilyen emberek vagytok, akkor még jót is tehet a kapcsolatotoknak, feldobhatja a szexuális életeteket, nem beszélve a bizalomról, amit az ilyen dolgok erõsítenek. Hiszen ahhoz marha nagy bizalom kell, hogy ezt megengedjük magunknak és a párunknak egyaránt. Viszont én úgy látom, hogy te nem ilyen ember vagy, hiszen kiírtad ezt a kérdést, bizonytalan vagy. Szerintem megsínyli a kapcsolatotok.
Semmiképpen se egy közeli baráttal!! Nem tudom pontosan hány évesek vagytok.. de igazából akkor nincs gáz ha mndenki benne van a buliban és tényleg érzelmileg a helyén tudjátok kezelni a dolgokat - szóval hogy ti a barátnõddel szeretitek egymást és ez most csak a testiségrõl fog szólni.. stb.. Ha ennyire érdekli a csajod ez a téma mindenképpen kifogja próbálni.. Beszéljétek meg!! De szerintem az osztálytársad hagyd ki..
Igazi csíra vagy *azdmeg...papucs a legnemesebb fajtából. Ilyen csajt minimum kétszer finoman, de azért odaadós csicskapofonban kellene részesíteni, aztán megalázni és kidobni..:D Mellesleg haverodnak is "becsülendõ" az áldozatkészsége..kíváncsi lennék fordítva, hogy lenne..:D
Elképesztõ hogy a megcsalást, milyen szépen ledugják egyesek torkán mindenféle jónak álcázva! fújjj
Van egy ismerõsöm, egy 20 év körüli srác, és ez elsõ barátnõjével van meg a csajnak is õ az elsõ barátja, és azt mondja, õk hosszú távra terveznek, de külön helyen járnak egyetemre, stb, szóval eljegyzésig nyitott a kapcsolatuk, ebben megegyeztek. Elmondása alapján nekem úgy tûnik, mindkettõjüknek bejön a dolog, a srác nem tiltakozik ellene és a 2srác1csaj felállást már kipróbálták, mert a csaj inkább erre vágyott, a 2csaj1srác még tervben van, még nem találtak rá csajt. Õk a fiú legjobb barátjával csinálták, mivel mind3an teljes mértékben benne voltak a dologban és elég nyitottak hozzá (nem ítélném meg h ez jó v rossz dolog összességében, de ehhez a felálláshoz szükséges), így a barátjával és a barátnõjével is elmélyítette a kapcsolatukat, nincs féltékenykedés. Õ is és más is akinek volt már ebben része állítja, h vagy teljesen vadidegennel vagy nagyon nagyon közeli baráttal lehet jó, de átlagos haverral nem szabad.
A barátnöd egy f*széhes r*banc. ami nem feltétlenül baj ha lelkileg feltudod dolgozni azt hogy füvel fával hajlandó (és valoszinüleg fog is, max nem mondja el) kefélni. Ha ez neked már sok akkor dobd a csajt.
Ja, ebbe en se mennek bele! Tul feltekeny vagyok az ilyesmihez.
Osztom a többiek negatív véleményét errõl a dologról. Jobban jársz, ha nem mész bele, pláne ha nem is akarod. Legközelebb már egy édes 4est akar, majd egy édes 5öst, a végén meg kitudja hol köt ki... persze ezt is mind 1 lány több pasi felállásban. Én biztos, hogy nem hagynám, hogy a haverom dugja a barátnõmet.
Az ilyen csaj nem barátnõnek való, max egy ágyasnak, aki iránt nem érzel semmit.
Hat eloszor is ehez nem egy baratot kene keresni , mivel lehet , hogy ezaltal elfogod vesziteni a baratod . A kapcsolatnak se fog valami jot tenni mivel folyton feltekenykedes lesz utana. Pl. te latod , hogy a baratnod jobban elvezi a baratoddal es utana neked ez rosszul fog esni stb stb ...
Nem, dobni kell az ilyen csajt.Fõleg hogy neked meg nem tetszik az ötlet...
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor olyan fiút kell találni akivel nem talizok többet, hát nekem ez nagyon fura még ez nekem ez a 3-as dolog..
Mekkora ribancok vannak már 15-6 évesen...Tiszta szégen...
A kérdező hozzászólása: Minden rendezõdött, a barátnõm belátta, hogy nem helyes amit tenne, és még fel is nyílt a szeme, mert azt mondta, hogy csak én kellek neki, senki más

A barátnőmmel csak hétvégén szoktunk szexuálisan együtt lenni, és ma kijelentette, hogy most neki nincs kedve, meg nem kell azt minden hétvégén. Mi lehet a gond? Barátnőm nem kíván engem?

Legjobb válasz: Lehet hogy neki nem az fontos szexeljen veled minden hétvégén, hanem csak hogy "veled" legyen. Törõdj vele ilyenkor is sokat, csinálj valami jó kis programot,menjetek moziba,sétáljatok vagy maradjatok otthon nézzetek meg egy filmet bújjatok össze és örüljetek egymásnak. És lehet hogy közben megjön a kedve a szexhez és nyert ügyed van.

az is lehet h megjött neki és fél elmondani ...ugyhogy ne aggódj...próbáld kedvesen felfogni és kedvesen, õszintén megbeszélni vele... ne a farkad irányítson hanem a szíved...
Lehet hogy neki nem az fontos szexeljen veled minden hétvégén, hanem csak hogy "veled" legyen. Törõdj vele ilyenkor is sokat, csinálj valami jó kis programot, menjetek moziba, sétáljatok vagy maradjatok otthon nézzetek meg egy filmet bújjatok össze és örüljetek egymásnak. És lehet hogy közben megjön a kedve a szexhez és nyert ügyed van.
Nem hinném, hogy egybõl a legrosszabbra kéne gondolnod(nem kíván stb.)Mivel csak hétvégén tudtok szeretkezni ezért megértem, hogy neked nagyon fontos-persze neki is, de nem vagyunk gépek és az nem törvényszerû , hogy hú szombat van és rohanjunk az ágyba.Valószínû nem volt kedve hozzá, vagy csak jól esett neki volna összebújni veled, újra érezni a kezdeti varázst.Szerintem légy vele megértõ és soha sem tudhatod, hogy egy összebújásnak-nevetésnek-filmnézésnek mi lesz a vége.Lehet pont aközben kíván meg.De ha ez téged nagyon zavar akkor beszéld meg vele
de igen is lehet olyan h nincs kedve! miért ne lehetne? (mondjuk nekem sztem még nem volt olyan..) de simán lehet ha emg nicns kedve ne erõltesd emrt neki csak rosszabb lesz! igaza van h nem muszáj mindig
Szia.Szerintem nincsen semmi gond.Annyi az egész hogy akkor pont nem akarta a szexet.Ezen ne kezdj el agyalni, hogy most miért nem akarta.Ne vond kérdõre mert abból csak veszekedés lesz és esetleg a jövõheti is elmarad :D Ha tényleg nagyon zavar akkor kérdezz rá óvatosan hogy mi a gond. Amúgy meg légy figyelmes és ha a barátnõd nem akarja a szexet, akkor ne erõltesd, lényeg hogy mindig legyél vele nagyon figyelmes. Hidd el értékelni fogja. Sok sikert
Beszéld meg vele. Mi sajnos nem tudjuk.
ilyen nincsen h nincs kedve. vagy menstruál, és titkolja mert szégyenli. De lehet h meg bántottad! nekem volt egy fium akivel hasonló elyzetben voltam, ritán jutottunk ágyba, de én már alig vártam azt a helyzetet, és meg örültem érte, a buszon meg a suliba is, kishijján letéptem a gatyót rola! ugy h deritsd ki ah mi van vele lehet az is h fájt neki az utolso és azért, vagy látott egy mutogatos bácsit és elment a kedve. sok fajta oka lehet! ha van még kérdésed ird meg nekem személyesen és én válaszolok neked! [email protected] az oldalam ami még készül: segitseg.oldal.biz
Lehet h csak a mikulás bácsi van nála....
MEGCSAL
Lehet olyan, hogy nincs kedve, és ne erõltesd, mert akkor még a jövõ HAVI is elmaradhat. És még az is lehet, hogy közben tényleg csak összebújni akart. De próbáld meg megbeszélni vele.
Semmi gond szerintem nincs. Nálunk is van olyan, hogy 1 hétig semmi, aztán meg egy éjszaka 4-5 alkalom. Lehet következõ hétvégén mikor találkoztok, csak leszakítja rólad a ruhát, úgy kíván.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!