Találatok a következő kifejezésre: Mit kell a babának a miskolci (7 db)

A miskolci Semmelweis Kórházba mit kell vinni a babának, milyen cuccokat? És magamnak? És a miskolci Megyeibe mit kell vinni? Mit ad a kórház és mit nem?

Legjobb válasz: Semmelweis: Popsitörlõt vigyél, meg pár db pelust. Minden nap adnak tiszta hálóinget, habár gomb az nem sok van rajta. :D

Semmelweis: Popsitörlõt vigyél, meg pár db pelust. Minden nap adnak tiszta hálóinget, habár gomb az nem sok van rajta. :D
A Semmelweisbe ruhát csak azt kell vinni, amiben hazaviszed. Magadnak vihetsz hálóinget, de adnak is ha kell.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm csajok, nagyon aranyosak vagytok!!! És nekem tetszik, hogy humort is vittetek a témába :) ) :D :D
Semmelweisbe mindenképp vigyél popsitörlõt, meg pelenkát. A szülõszobalátogatáson is mondták, hogy vigyünk, mert csak napi 2 pelust adnak. A váróban egy kismama azt mondta, hogy õ ott szült, még napi kettõt sem adnak, csak egyet. A Felicitas csomagban kapott pici tégely Sudokrémet is beviheted, mert elvileg van a szobákban kitéve pár termékminta (amit mindenki közösen használhat), de van amikor elfogy/ellopják. Magadnak vigyél be poharat, étkészletet.
hehe kell egy kis szín vinni a témákba :P :D Dr Szabó Zsolt a dokim. TE kihez jártál?
Akár hiszed, akár nem, megfordult a fejemben a gomb-tû cérna dolod. :D Na jó, befejezem, mert teljesen szétOFFolom a témát. :) Amúgy ki a dokid?
ha vkit meg zavar ennek tudatában vigyen magával tût, cérnát és néhány gombot :D :D :D de mit várunk minden nem lehet :P am meg miért is zavarna bárkit is úgyis egymás elõtt szoptat az ember... :)
Örülök. :) De ez az igazság. Na mondjuk engem annyira nem izgatott. (mást sem) :D
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg jó volt :D :D :D
Kedves utolsó olyan jót kacagtam az utolsó mondatodon :D :D :D "bár gomb nem sok van rajta" :D :D :D nem ide tartozik de gondoltam leírom h én olyan jó nevettem :D :D :D 26hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
A Megyeibe nem lehetsz saját hálóingbe szülés után. Minden nap tisztát adnak, ha kell. A babának érdemes pelust és popsitörlõt vinni. Pelusból napi 3-at adnak, ami kevés. Adnak popsikrémet és köldökhintõport. A baba is a kórház ruháit viseli bent.
A kérdező hozzászólása: Értem Nincs fogadott orvosom, majd az ügyeletes orvosnál fogok szülni.Sajnos fogadott orvost nem engedhetünk meg magunknak anyagilag!!
Ha jól emlékszem törlõkendõt nem árt vinni, mert azt nem adnak, csak vizes vatta van, illetve pelust is vihetsz be, mert napi x-et adnak (nem emlékszem pontosan), és lehet hogy az nem lesz elég nektek... Kinél szülsz?
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor adnak ott mindent??Amíg bent vagyunk adnak ruhát is, meg pelust is adnak minden napra??
Én Hardonyihoz járok. :-D A lányomat is nála szültem. Én kifejezetten csípem, szerintem nagyon jó fej!

Milyen a miskolci szülészet? Mit kell vinni a babának?

Legjobb válasz: A megyei érdekelne és hogy mit kell bevinni a babának a korházba

A kérdező hozzászólása: A megyei érdekelne és hogy mit kell bevinni a babának a korházba
Megyei vagy Semmelweis érdekel?

A vasgyáriba Miskolcon mit kell vinni a babának? Mibe adják ki vagy az nincs megszabva? E hónap 28-ra vagyok kiirva.

Legjobb válasz: Én is ekkorra vagyok kiírva viszont én a megyeiben szülök majd. szerintem nem kell vinned semmit.Maximum plusz pelust, és textilpelust.A ruhát õk adják.Hazahozatalnál meg te döntesz. Bármibe kötelesek kiadni a babát, ezt nem szabhatják meg szerintem. Legalábbis a megyeiben így van.

Én is ekkorra vagyok kiírva viszont én a megyeiben szülök majd. szerintem nem kell vinned semmit.Maximum plusz pelust, és textilpelust.A ruhát õk adják.Hazahozatalnál meg te döntesz. Bármibe kötelesek kiadni a babát, ezt nem szabhatják meg szerintem. Legalábbis a megyeiben így van.


Miskolcon a Semmelweisbe mit kell vinni a babának? Rucira, pelusra, ilyenekre gondolok. Mindent adnak, vagy mindent vinni kell?

Nem tudom, hogyan készítsem a csomagomat.Ja, és azt tudja valaki, hogy mikor költöznek vissza? Bár gondolom a szokások attól nem változnak, hogy nem a helyükön vannak. Vagy igen?

Legjobb válasz: HA JOLTUDOM 15IG KELL! VAGYIS IGY IGÉRTÉK MÉG 5 HETEM VAN DE SZERETNÉK OTT SZÜLNI! védönöm szerint vigyek vagy 10 db pelust meg ruhát maibe haza hozom mert amig bent vagyunk addig a korházi ruha vanrajtuk!sajna ennyit tudok !4még elsö babás vagyok neked mennyi van még hátra?,35hetes mami

HA JOLTUDOM 15IG KELL! VAGYIS IGY IGÉRTÉK MÉG 5 HETEM VAN DE SZERETNÉK OTT SZÜLNI! védönöm szerint vigyek vagy 10 db pelust meg ruhát maibe haza hozom mert amig bent vagyunk addig a korházi ruha vanrajtuk!sajna ennyit tudok !4még elsö babás vagyok neked mennyi van még hátra?, 35hetes mami
Pelenka - csak napi 4 darabot adnak. Vagy 10 darab legyen tartalék bent. Bimbóvédõ - ez már csak ott derül ki, kell-e, de nekem azt is adtak, amíg a párom be nem hozta a sajátomat. Viszont a sajáthoz nem adnak sterilizálót. Betét - csak gátmosás után kapsz, amúgy nem. Evõeszközök - pohár, esetleg tányér. Ásványvíz! - Tea van a folyosón, de víz legyen bent neked. Papucs, köntös. Minden mást adtak. Még hálóinget is. Cumisüveg, cumi, babavíz feketelistás, mivel baba-barát a kórház, de én eldugtam bent, mert az én babám szomjas volt, mai napig igényli a vizet. ez volt már kérdés ezeket irták elözö vagyok beirtam hogy miskolci korház a keresöbe és ott volt
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én még csak 32 hetes vagyok, de már elkezdtem összerakni a kórházi csomagot, csak elakadtam a babadolgoknál.

Mit kell vinni a babának a miskolci megyei kórház szülészetére?

Legjobb válasz: Szia. Én is ott fogok szülni, úgy tudom, adnak mindent, csak pelenkát vigyél, mert abból csak négyet adnak egy napra és az kevés lesz. Üdv 24 hetes kismama

Szia. Én is ott fogok szülni, úgy tudom, adnak mindent, csak pelenkát vigyél, mert abból csak négyet adnak egy napra és az kevés lesz. Üdv 24 hetes kismama
3 hete szültünk és mindennel meg voltunk elégedve. A babának tényleg csak pelus kell. Azonban ha papás szülés lesz a steril ruha a leendõ papának egy ezres lesz. A férjemnek egy ötezresbõl nem tudtak visszaadni és hajnaltájt nehéz felváltani. Érdemes elõre készülni! Sok erõt és kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Remélem nálunk is minden rendben lesz.

A Miskolci Semmelweis kórházba mit kell magammal vinnem szülésre? Magamnak meg a babának? Valaki aki szült ott mostanában (nem 3-4 éve mert azóta változhatott), írna nekem egy listát?

Els? babámat várom, és fogalmam sincs, hogy miket ajánlatos magammal vinni. Én csak a legszükségesebbeket szeretném magammal vinni, nem akarok magammal húzni egy egész szekrényt.

Legjobb válasz: Szia. Nagyon szépen köszönöm a segítséged!!! :))

A kérdező hozzászólása: Szia. Nagyon szépen köszönöm a segítséged!!! :) )

Miket kell vinni az anyukának és a babának a miskolci Semmelweis szülészetére?

Mostanában szült anyukák válaszaira lennék kíváncsi, én augusztusban szülök.

Legjobb válasz: Ja és még az, hogy a vajúdóban hányan vannak, apuka bent lehet -e velem, ha apás lesz a szülés?

A kérdező hozzászólása: Ja és még az, hogy a vajúdóban hányan vannak, apuka bent lehet -e velem, ha apás lesz a szülés?
Szia! A szüléshez vigyél egy kis szõlõcukrot, és vizet, jól jöhet. :-) A szülés utánra a szokásos kórházi cuccokat: Betét törölközõ, papucs, hálóingek, esetleg a wc ülõkére papírt a higiénia miatt, mellszívó. A babának ruha nem kell csak amiben hazaviszed. Vigyél neki pelust és popsikenõcsöt, mert adnak ugyan, de az kevés szokott lenni. Vigyél még neki újszülött kesztyût, hogyha nagy a körme, ne karmolgassa össze magát. A babád az ágyad végéhez rögzített kis kosárkában fog aludni, nem melletted. 4 ágyasok a szobák, de nem biztos, hogy tele lesz a szoba. Minden szobához van fürdõszoba wc. Ha minden rendben van, akkor 4 napig kell bent lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :) De miért 4 nap? Sok helyen 2 vagy 3 nap után hazaengedik a kiscsaládot.
Igen, én is hülyeségnek tartom! Nekem szerencsém volt, mert nagyon sokan voltak az osztályon és hamarabb hazaengedtek egy nappal. Pénteken szültem, és hétfõn elengedtek. :-)Az sem mindegy, hogy mikor szülsz. Ha délután, akkor az nem számít egy egész napnak. Ha délelõtt 10 ig megszülsz, akkor az egy egész napnak számít.
Na szóval még egyszer nekifutok ennek a hazaengedéses témának. Jobban visszagondoltam és beugrott hogy is van ez. Szóval hivatalosan 3 hosszú napot kell bent lenni. Hogy megértsd írok példát: ha mondjuk pénteken délelõtt 10-ig megszülsz, akkor hazaengednek hétfõn, de ha 10 után akkor csak kedden. Én pénteken 12-kor szültem, és csak kedden mehetünk volna haza, de szerencsém volt, hogy tele volt az osztály. :-))
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi szépen az infót! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!