Találatok a következő kifejezésre: Mit kell 6 hetes vizsgálatra (3 db)

Mit kell visszavinni 6 hetes vizsgálatra? Papírok meg ilyesmit?

Legjobb válasz: TErhesség megállapítására gondolsz, vagy szülés utáni 6 hetes kontrollra? Mert a fogamzásgátlás kategóriában nem igen értelmezhetõ ez... Szerintem az sosem baj ,ha minden papír ott van nálad. TErhességnél a kiskönyv mindenképp kell, szokták kérni az elõzõ uh papírt is. Szülés után nem tudom, még nem szültem. De jobb, ha minden ott van, az sosem baj.)

TErhesség megállapítására gondolsz, vagy szülés utáni 6 hetes kontrollra? Mert a fogamzásgátlás kategóriában nem igen értelmezhetõ ez... Szerintem az sosem baj , ha minden papír ott van nálad. TErhességnél a kiskönyv mindenképp kell, szokták kérni az elõzõ uh papírt is. Szülés után nem tudom, még nem szültem. De jobb, ha minden ott van, az sosem baj.)

A 6 hetes vizsgálatra mit kell magammal vinni a nőgyógyászhoz?

Milyen vizsgálatokra számítsak?

Legjobb válasz: Semmit, csak magadat :) . Sima manuális vizsgálat, utána esetleg csinál egy uh-t a doki, ha van gépe.

Semmit, csak magadat :) . Sima manuális vizsgálat, utána esetleg csinál egy uh-t a doki, ha van gépe.
Nekem a kiskönyvemet kérték és vizeletvizsgálat is lesz.
Hát, igen, mindenhol más a rutin :) Különben a kiskönyv is olyan dolog, hogy 6 hetesen nem is biztos, hogy van (van, ahol a védõnõ ki sem állítja bizonyos ideig). A vizeletet van ahol a doki is nézi, máshol csak a védõnõ... Szóval azt kellene tudni, hová mész vizsgálatra...
A kérdező hozzászólása: A szülés utáni 6 hetes vizsgálatra gondolok.:-)
kórházi zárójelentést és magadat:)

Kötött csípője van a babámnak.6 hetes korában kell menni a kórházba vizsgálatra. Mire számíthatok? Fog kapni olyan hámot?

Legjobb válasz: Nekünk is kötött volt a csípõje,de egy hónap alatt szinte teljesen rendbejött,h mitõl: 1,rendszeres csípõtorna,minden pelizésnél megcsináltunk 20 terpesztést,ha valamelyik oldalon kötöttebb,akkor arra egy picit erõsebben kell nyomni.Nem fáj neki,ne aggódj! 2,Hason fektetés 3, széles pelenkázás,vagy esetleg két pelit ráadni,úgy,h csak a belsõt cseréled,minden pelenkázáskor. Így az 5 fokos eltérésbõl(80 és 75) lett egy hónap alatt 2 fok eltérés,és majdnem derékszögben terpeszthetõ mindkét oldal.

Nekünk is kötött volt a csípõje, de egy hónap alatt szinte teljesen rendbejött, h mitõl: 1, rendszeres csípõtorna, minden pelizésnél megcsináltunk 20 terpesztést, ha valamelyik oldalon kötöttebb, akkor arra egy picit erõsebben kell nyomni.Nem fáj neki, ne aggódj! 2, Hason fektetés 3, széles pelenkázás, vagy esetleg két pelit ráadni, úgy, h csak a belsõt cseréled, minden pelenkázáskor. Így az 5 fokos eltérésbõl(80 és 75) lett egy hónap alatt 2 fok eltérés, és majdnem derékszögben terpeszthetõ mindkét oldal.
Ezt majd az orvos tudja megmondani. A barátnõm kislánya kapott hámot, de ne félj, nem olyan szörnyû, és nem is néz ki félelmetesen. A kislány így is egy édes, mosolygós baba, senki se hõköl hátra a láttára. Jól is tûri, és ami a legfontosabb, hogy javul a csípõje. Szóval, ha erre kerülne a sor, akkor se ess kétségbe szerintem. De a legtöbben azért megússzák a hámot, úgy tudom.
Szia! Ortopéd orvos vagyok. A "kötött csípõ" kifejezés egyáltalán nem jelenti feltétlenül a Pavlik-hám alkalmazását! Sõt: több mint valószínû, hogy csípõtornát, vagy terpeszpelenkát fognak javasolni, fõleg, ha mindkét oldalra vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!