Találatok a következő kifejezésre: Mit kell 6 (395 db)

Mik kellenek 6. osztalyba?

Fuzetre,rajztombre gondolok

Legjobb válasz: 7. bõl bukott tanulók :D

7. bõl bukott tanulók :D
A kérdező hozzászólása: :D :D: :D :D koszi de rendes valaszokat szeretnek :D:D:D:D

Nehéz IELTS 6.5-re levizsgázni? Mit jelent a 6.5? Miket kell tudni hozzá?

Legjobb válasz: Elsõ ne itt oszd már a baromságaidat.Mi az, h 6.5 IELTS az nem szint?Minden UK egyetem 6.5-t kér.A nagyon kötekedõk kérnek 7-et...Még Ausztráliába a bevándorlásnál is 6.5 a minimum.Oda a világon a legnehezebb bevándorolni és igen ilyen semmilyen szinttel lehet csak bejutni.

Elsõ ne itt oszd már a baromságaidat.Mi az, h 6.5 IELTS az nem szint?Minden UK egyetem 6.5-t kér.A nagyon kötekedõk kérnek 7-et...Még Ausztráliába a bevándorlásnál is 6.5 a minimum.Oda a világon a legnehezebb bevándorolni és igen ilyen semmilyen szinttel lehet csak bejutni.
tehetség , szorgalom kérdése , nekem nem neked nem tudom , én cambridge CAE, CPE inkább , utóbbi párit vagyok , ezen kívül IELTS és TOEFL ami magasabb szint de ha már így kucsmorogsz hogy nem 9 de még nem is 7es de 7 alá akarod írni sok értelmét nem látom
majd figyeljetek oda, hogy idéntõl már 7.0tól van meg a felsõfok. én dec 8-án csináltam, még várok az eredményre..
bocs az offért, de utolsóhoz lenne kérdésem. oda kell tandíjt fizetned vagy ösztöndíjjal mész?
6.5-9 felsofok, tehat ez a felsofok aljanak szamit. En is Angliaban szeretnek tanulni szeptembertol ugyhogy most nagyon kuzdok, hogy sikeruljon a vizsga. Nekem "csak" 6 kell, ami a kozepfok teteje, ami szerintem teljesitheto(remelem). Mondjuk az interjutol jobban felek, mint magatol a nyelvvizsgatol. :D Nem tudom melyik egyetemre akarsz menni, en a Greenwichre, szoval nezz korul hatha van olyan suli, ami szinten jo es eleg hozza 6. Ez a nyelvvizsga is olyan mint a tobbi, tipusfeladatok. Amugy szerintem erdekesebb es kevesbe unalmas.
ucl, imperial, cambridge, oxford mit kér , de amúgy ennél sokkal alábbi de top25 is CPE C van olyan aki CPE C.t kér az meg ielts10 ha lenne olyan
A kérdező hozzászólása: köszönöm
hát jobb helyeken 8-9et kérnek de 7 a minimum és elég ordenáré dolog al egalját megpróbálni meg kuncsorogni
A kérdező hozzászólása: baromság, h 7 alatt nincs értelme... Amúgy azért írtam a 6.5öt, mert annyit kér az egyetem, ahova menni akarok.
Igen, nehéz vizsgának számít az IELTS. 6 alatt nem sok értelme van, ahhoz hogy sikeres legyél egy felsõoktatási intézményben, kell a mimimum 7es szint, tökmindegy mi a követelmény. Az Ielts vizsga szerintem elég jól méri a nyelvi képességeket, szerintem a listening illetve a speaking a legrázósabbak, mondjuk én egyikre sem készültem konrét gyakorlással. Nyelvtan nem kell hozzá nagyon, nem fognak ilyeneket kérdezni hogy hogy mondod ezt vagy azt a nyakatekert hulyeséget a mult idõ multidejének a reported speech-ében. Nem is értem minek kellett itthon nyelvórákon ezekkel vacakolni annyit. Helyesírást viszont nézik nagyon, ez lehet még problémás. Itt egy táblázat, sztem ez alapján könnyedén belõheted a szintedet. 9 Expert User Has full operational command of the language: appropriate, accurate and fluent with complete understanding. 8 Very Good User Has full operational command of the language with only occasional unsystematic inaccuracies and inappropriacies. Misunderstandings may occur in unfamiliar situations. Handles complex detailed argumentation well. 7 Good User Has operational command of the language, though with occasional inaccuracies, inappropriateness and misunderstandings in some situations. Generally handles complex language well and understands detailed reasoning. 6 Competent User Has generally effective command of the language despite some inaccuracies, inappropriacies and misunderstandings. Can use and understand fairly complex language, particularly in familiar situations.

A kiskutyám 6 hetes mikor kell neki oltást adatni? Milyen oltások kellenek?

Legjobb válasz: Viheted is, 6-8-10-12 hetes korában szokták beadatni az oltásokat, parvo-kombi-parvo-kombi. Majd 3-4 hónapos kora között a veszettségit, ezt követõen 6 hónapon belül megismételni. Majd évente mindet.

Viheted is, 6-8-10-12 hetes korában szokták beadatni az oltásokat, parvo-kombi-parvo-kombi. Majd 3-4 hónapos kora között a veszettségit, ezt követõen 6 hónapon belül megismételni. Majd évente mindet.
Féreghajtásról se feledkezz meg a késõbbiekben.
Elviszed az orvoshoz és õ mindent megmond.
ma 13:17 Nem a kérdésre adtad a választ . Nem szentírás , hogy 8-, meg 12 hetesen lehet csak kiskutyának elkerülni az alomból. Csak mostanában jött divatba, arra hivatkozva, hogy mennyi mindent tanul a kicsi az anyjától.Egy 6 hetes kutya már képes egyedül enni, és a gazdája dolga, hogy a megfelelõ nevelést megadja neki. Az ÁVT-ben is a 6 hetes kor szerepel. Akkor mi a gond?
ma 13:30 Szocializációs problémák akkor lesznek, ha a gazdi nem gondoskodik megfelelõen arról a továbbiakban.
Barátnõmhöz is 6 hetesen került a német dogja, mivel az anyjuk csak pár napig szoptatta õket, nem volt elég teje, a tenyésztõ etette tápszerrel a kicsiket, és a kutya teljesen egészséges és jól nevelt. Na errõl ennyit...
Mit keres nálad 6 hetesen???
Egy kétéves gyerek is tud már egyedül enni, akkor már mehet is az iskolapadba nem? Ezzel a felfogással...
A gond annyi, hogy így jó eséllyel szocializációs problémák lesznek. Amúgy is, mert nem tenyésztõtõl van, mert õ ennyi idõs kölyköt nem ad még oda, ellenben elmondja az oltási program következõ lépését. Az mentség, ha mentett kutyáról van szó. Ha meg szaporítótól származik, akkor úgyis lesz probléma bõven. Ez a gond.
A kérdező hozzászólása: és mennyibe kerülnek az oltások ?
Elárulom, hogy KATASZTRÓFA nem történik, ha 6 hetesen már nincs a tesóival. Régebben hosszú, hosszú évekig ez volt a szokás... Valóban JOBB neki, ha legalább 8 hetes koráig nem választják el sem az anyjától, sem a tesóitól, de nem az etetés miatt, hanem azért, mert ebben a korban még játékosan tanulják meg a "nagybetûs kutyaélet" szabályait. Például, hogy milyen erõsen haraphat játék közben, hogyan legyen alázatos, ... Nekem is van olyan mentett kutyám, akit 4 hetesen(!) vettem magamhoz, nem volt más esélye, de szerencséjére itt falkába érkezett, és soha nem voltak szocializációs problémái. (Persze amikor eljött az ideje, kutyaoviba is jártunk.) Viszont egy barátom tenyésztõ, õ 8 hetes kortól adja oda a kölyköket. De volt olyan, hogy a lefoglalt kölyköt a leendõ gazda külön kérésre csak 12 hetes korában akarta elhozni, de 9 hetesen el kellett választani a tesóitól, mert azok egy támadás után amint meglátták, szét akarták tépni. (Nem jut eszembe a jelenségre használt kifejezés.) Mondjuk erre csak egyszer volt példa, és ha jól emlékszem, akkor született a legtöbb kölyke annak a szukának. Na mindegy, ezt csak érdekességképp mondtam el.:)
Miért, idáig mindegy volt neki, hogy honnét jött és milyen körülmények közül? Szerinted minden kutya egyforma 6 hetes koráig? Láttál te már élõ kutyát?
Mi köze az egyedüli étkezésnek az iskolához?
a kombi veszetséggel együtt itt fehérváron 7ezer forint csak a veszetség elleni 4ezer forint

Resident evil 4 ben mit kell nyomni amikor ezt adja 5+6? meik 2 gombot kell megnyomni? Ja meg még az 1+3?

Legjobb válasz: ha billentyûzettel játszol az 5+6 az a két shift az 1+3 az az enter és jobb ctrl ha gamepaddal játszol akkor az 5+6 az r1 és l1 (ott hátul a felsõ két gomb) az 1+3 a jobboldalon a négy közül a fenti és a lenti(x és háromszög)

ha billentyûzettel játszol az 5+6 az a két shift az 1+3 az az enter és jobb ctrl ha gamepaddal játszol akkor az 5+6 az r1 és l1 (ott hátul a felsõ két gomb) az 1+3 a jobboldalon a négy közül a fenti és a lenti(x és háromszög)
A kérdező hozzászólása: ez nem is mûködik -.-"
mivel játszol? én billentyûvel játszottam és nekem mûködött nekem azt irta ki hogy 1+3 megnyomtam többször az entert és a jobb ctrl-t és sikerült
A kérdező hozzászólása: billentyûvel játszok és nekem nem sikerül sehogy se
hát akkor nem tom én nyomoggattan az entert gyorsan utána kiirta h 1+3 megnyomtam többször a jobb ctrl és az entert és elugrott a szikla elõl kell elugranod nem? de ha megnézed azokat a playing manualt vagy mit akkor látod hogy az 5-ös az az amivel becéloz a 6-os meg a kés és az a két shift az 1-es amivel sprintel vagyis a jobb ctrl a 3-as meg a lövés vagyis az enter
Én billentyûzettel játszom próbáltam mindent össze vissza és rájöttem a 5+6= Shift+Shift a 1+3= enter+jobb ctrl

6 hósan mit kell csinálnia egy babának? És miket szoktatok vele játszani?

Legjobb válasz: mi is 6 hósak vagyunk fiú igaz koraszülöttek 6 héttel. De ennyi mindent mi még nem csinálunk. Tornázunk mi is dr.nõ javaslatára. A fordulást most próbálgatja hátról hasra, de a keze még útban van. Ülni még nem tud épp hogy csak felhúzom és már vissza is teszem. Amúgy jár keze lába hason szeret lenni, kiegyensúlyozott. Nálunk a torna egy játéknak felfogható ezen kívül éneklés, nyakbatevés,játszószõnyegen való foglalkozás. Azt mondják a fiúk késõbb tanulnak meg dolgokat és ne erõltessünk semmit amíg magától nem hajlandó erre.

mi is 6 hósak vagyunk fiú igaz koraszülöttek 6 héttel. De ennyi mindent mi még nem csinálunk. Tornázunk mi is dr.nõ javaslatára. A fordulást most próbálgatja hátról hasra, de a keze még útban van. Ülni még nem tud épp hogy csak felhúzom és már vissza is teszem. Amúgy jár keze lába hason szeret lenni, kiegyensúlyozott. Nálunk a torna egy játéknak felfogható ezen kívül éneklés, nyakbatevés, játszószõnyegen való foglalkozás. Azt mondják a fiúk késõbb tanulnak meg dolgokat és ne erõltessünk semmit amíg magától nem hajlandó erre.
Ez nagyon változó. 6 hósan az enyém stabilan ült (5 hósan tanulta meg), a kiságybakapaszkodva felállt, már 4 hósan forgott mindkét irányba, viszont kúszni csak most, 7 hósan tanult meg. Mi rengeteget hempergünk, sok az emelgetõs-hintázgatós játék, mondókázunk, énekelünk. Lovagolunk rendszeresen - ezért van a korai stabil ülés - zenebölcsibe járunk, mivel nálunk nincs babaúszás, a nagy kádban itthon "úszunk", imádja, rendszeresen a fejét is a vízbe rakja magától.
Nekem 5, 5hós a fiam már mászik 2 hete, ülni még nemtud, ha ölbevesszük egybõl tolja ki magát és áll le sem lehet ültetni:) Van játszószönyeg lerakva sok játékkal, de hamar megunja és felfedezõ körutra megy. Még énekelni szoktunk, meg imádja, ha gyöntölik és puszilgatják

Leírnátok, hogy akinek 5 hónapos (vagy elmúlt az hogy emlékszik? ) a kisfia az a baba forog már? Egyáltalán mikor kell megfordulniuk? (védőnő szerint a 6. hónapban)

Ha oldalra fordítom onnan már egy mozdulattal átbillen hasra de magától még nem, és a játékaiért sem nyúlkál a járókában csak ha én szórakoztatom velük.

Legjobb válasz: A 6. hónap végégig bármikor megfordulhat, nincs szabály hogy mikor kell, és az sem tragédia ha egy-két héttel késõbb csinálja mint az átlag. az én babm 4 hónapos, most kezdett forogni, de még csak hasról hátra megy neki nagy nehezen, kb 5 perc mire sikerül neki. A barátnõm kisfia 5 és fél hónaposan kezdett forogni, de hallottam olyanról is akinek a 3 hónapos gyereke már oda-vissza forgott. Ez nagyon változó.

A 6. hónap végégig bármikor megfordulhat, nincs szabály hogy mikor kell, és az sem tragédia ha egy-két héttel késõbb csinálja mint az átlag. az én babm 4 hónapos, most kezdett forogni, de még csak hasról hátra megy neki nagy nehezen, kb 5 perc mire sikerül neki. A barátnõm kisfia 5 és fél hónaposan kezdett forogni, de hallottam olyanról is akinek a 3 hónapos gyereke már oda-vissza forgott. Ez nagyon változó.
szia az én fiam 3 hónapos kora óta átfordul.de vissza még nem most 4 hónapos.
Szia! Az én fiam még nem volt egészen 3 hónapos amikor minden irányban forgott.
Az én kisfiam 3 hónaposan fordult elõször hátról hasra, aztán pár héte elteltével már hasról hátra is sikerült neki. Elõször mindig csak egy irányba csinálta, de 4 és fél hós korára már ment neki mindenhogyan. Most 6 hós lesz, egy hónapja gyakorolja a kúszást is, már egész jól megy neki :-).
Kisfiam 9 hónapos. 3 hónaposan fordult hátról hasra, 4, 5 hónapos volt, amikor már körbefordult, tehát hasra, és rögtön hátra. Erre viszont nem lehet alapozni, mert minden babának máshogy zajlik a mozgásfejlõdése. Ha eljön az ideje, vagy motiválva érzi magát, meg fog fordulni, ne aggódj!
Az én kisfiam 3 hónaposan fordult hasról hátra, de fordítva még most se fordul. 8 hónapos.
Szia! Az én fiam 6 hónaposan kezdett el forogni.
Épp most néztem vissza a videókat, 3 hónaposan fordult hátról hasra, kb.10 percbe telt az elsõ idõkbn míg áthintázta magát, vagy volt hogy a kiságy rácsába kapaszkodott és úgy pördült hasra, de a lábait hintáztatva vagy a feje súlya rántotta át hasra. 4 hónaposan vissza is tudott fordulni addigra elég erõs volt hogy kitolja magát. 6 hónaposan felült és elkezdtett mászni, 7 hónaposan felállt.
A kislányom 4, 5 hónapos volt, amikor hasra fordult. Most 6 hónapos és a napokban sikerült neki visszafelé is. A védõnõdnek igaza van, a 6. hónap körül szoktak a babák legkésõbb forogni.
Az én babám is 5 hónapos, de még õ sem forog. Oldalra már fordul, de tovább még nem. Volt már hogy átbillent hasról hátra, mikor úgy raktam le hasra hogy elvesztette az egyensúlyt. A játékaiért már nyúl 3 hónapos kora óta.
A kérdező hozzászólása: Látom itt azért forognak a gyerekek :) Legalább az egyik irányban megfordulhatna már az enyém is... na talán karácsonykor :) ) köszi csajok

6 hetes terhesen minek kell látszódnia az ultrahangos képen? Baj ha csak egy 6 mm-es petezsák van? Mikor fog látszódni a baba benne?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat. Ez volt az elsõ ultrahangom. A doki szerint az utolsó menstruációmtól számítva 6 hetes vagyok de az ultrahang képe korábbinak felel meg. Ezért kérdeztem hogy mit kéne látni. A baross utcai klinikán voltam.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ez volt az elsõ ultrahangom. A doki szerint az utolsó menstruációmtól számítva 6 hetes vagyok de az ultrahang képe korábbinak felel meg. Ezért kérdeztem hogy mit kéne látni. A baross utcai klinikán voltam.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak pedig gratulálok és remélem én is átélhetem ezt a csodát.
Nekem sem látszódott több, majd a következõ uh-n már a babát is látni lehet! Dory
Szia! Én ma voltam nögyógyásznál és már látta a kis manot:D! Már van szivhangja is:) ! Én elöször 5 hetesen voltam akkor még nem látott semmit csak a petezsákot!! Nagyon jó érzés volt ma látni a kicsit:) ! Szerintem jövöhéten vagy ha legközelebb mész uh-ra már lesz szivhang:D! Boldog babavárást!
Ha a teszted napról-napra erõsödik ne izgulj, akkor van benn baba is. Lehet, hogy gyenge az ultahang gép. Hol voltál? Korábban nem voltál ultrahangon? Mondjuk a terhesség megállapítására?
Két hat hetes kismama ultrahang eredménye között lehetnek különbségek aszerint, hogy kinek mikor volt a peteérése.Ha az egyiknek a ciklus12. napján volt, a másiknak meg a 15. napján, akkor nyilván az egyiknek 6 hetesen 3 nappal idõsebb a terhessége, mint a másiknak és ez a 3 nap koraterhességnél sokat számít az ultrahangon!Valószínûleg neked pár nappal késõbb volt a peteérésed, ne aggódj, biztosan minden rendben és a legközelebb9 ultrahangon már látni fogják a manót!

A Kallos colors krémhajfestéket miben kell feloldani? Mi az oxi krém 6% ( Kallos hair care)?

Legjobb válasz: Ahol veszed a festéket, ott lehet kapni hozzá. Hidrogént tartalmaz, színelõhívõ. Ettõl lesz olyan színû a festék, amilyen. (a régi hidrogént helyettesíti.) Van, 6, 9, 12%-s. Rajta van a festéken, hogy ahhoz melyik kell.

Ahol veszed a festéket, ott lehet kapni hozzá. Hidrogént tartalmaz, színelõhívõ. Ettõl lesz olyan színû a festék, amilyen. (a régi hidrogént helyettesíti.) Van, 6, 9, 12%-s. Rajta van a festéken, hogy ahhoz melyik kell.

Kötelező iskola a 2014. 08.31-ig a 6 évet betöltött gyerekeknek? Hol lehet megtalálni, honnan lehet tudni, hogy mi kell ahhoz, hogy egy gyerek maradjon még egy évet?

Ki dönti el a bizonytalan eseteket?

Legjobb válasz: Igen az van,hogy kötelezõ,de vannak azért kiskapuk.Nálunk is aktuális lesz júniusban lesz 6 éves a lányom.Most volt szülõi értekezlet,amin többnyre errõl is szó volt.Azt mondták,hogy még annak a gyereknek sem ajánlják az iskolát 6 évesen,aki értelmileg azon a szinten van,mert szociálisan nem biztos,hogy érett.Tehát erre lehet hivatkozni,hogy még éretlen a gyerek.Szerencsére az óvoda vezetõ kezében van a döntés egyik része,ha õ azt mondja,hogy a gyerek minden téren érett akkor nem sok tennivaló van.A lányomnak meglenne hozzá az esze,de szociálisan még éretlen,és az elsõ év kudarcai kihathatnak az egész tanulására a továbbiakban.

Igen az van, hogy kötelezõ, de vannak azért kiskapuk.Nálunk is aktuális lesz júniusban lesz 6 éves a lányom.Most volt szülõi értekezlet, amin többnyre errõl is szó volt.Azt mondták, hogy még annak a gyereknek sem ajánlják az iskolát 6 évesen, aki értelmileg azon a szinten van, mert szociálisan nem biztos, hogy érett.Tehát erre lehet hivatkozni, hogy még éretlen a gyerek.Szerencsére az óvoda vezetõ kezében van a döntés egyik része, ha õ azt mondja, hogy a gyerek minden téren érett akkor nem sok tennivaló van.A lányomnak meglenne hozzá az esze, de szociálisan még éretlen, és az elsõ év kudarcai kihathatnak az egész tanulására a továbbiakban.
Az én kisfiam is 2014. augusztus 24-én tölti majd a 6-ot.Most kérdeztem én is az óvónõt s azt mondta, az a gyerek aki értelmileg nem alkalmas, azt küldik a nevelési tanácsadóba s ott döntenek a sorsáról. DE ha nem értelmileg van gond, , hanem mondjuk fizikailag nem érett, akkor pedig az óvodavezetõnek van joga dönteni és maradhat még a gyerek. MInt például az én kisfiam most volt öt éves, és nagyon picike 104 cm, így a kicsisége miatt visszatartható.
Tegnap mondta az óvónõ, hogy a 110 cm és 18 kg a minimum, szellemileg, szociálisan akármennyire érett a gyerek, nem engedik suliba. Tisztában kell lennie pl. a több-kevesebb, kisebb-nagyobb, fent-lent és egyéb hasonló dolgok fogalmával A bizonytalan eseteket a szülõ, óvónõ, óvodavezetõ, nevelési tanácsadó, logopédus és egyéb (remélhetõleg) szakemberek döntik el közösen.

Ha szeretnék egy fényképet kinyomtatni és mondjuk 7, 6 x 10, 2 cm-esre akarnám, és csak a pixelértékét tudom beállítani, akkor mit kell beírnom?

Legjobb válasz: De aranyos vagy! Köszönöm, bár nekem ez teljesen kínai. :) A képek egyébként 2272x1704 pixelesek és ezeket szeretném méretezni 7,6 x 10,2 cm-esre és 8,7 x 6,5 cm-esre. És kb. 1-2 MB méretûek. Ha ezeket kiszámolod nekem, azért nagyon hálás lennék. :)

A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy! Köszönöm, bár nekem ez teljesen kínai. :) A képek egyébként 2272x1704 pixelesek és ezeket szeretném méretezni 7, 6 x 10, 2 cm-esre és 8, 7 x 6, 5 cm-esre. És kb. 1-2 MB méretûek. Ha ezeket kiszámolod nekem, azért nagyon hálás lennék. :)
A kérdező hozzászólása: Vagy lehet letöltöm ezt a progit, úgy egyszerûbb. És ezzel csak a képek méretét tudom átalakítani? Vagy mi egyébre jó még ez a program?
A kérdező hozzászólása: Közben letöltöttem és rájöttem a nyitjára. :) Nagyon köszönöm a segítséged, nem is gondolod mekkora örömöt okoztál. :D Meg tudom csinálni a karácsonyi ajándékomat :) Mégegyszer KÖSZI!!
A kérdező hozzászólása: Csak még annyi, hogy írtad hogy a mértékegységhez beírom a 300-at és felé pedig azt a méretet, amit szeretnék, de akkor hatalmasra kinagyítja. Ha viszont nem írom be a 300-at, akkor tényleg arányosan mutatja. Vagy én értettem félre valamit?
A monitor felbontása általában 72 dpi-s, és ahhoz képest a 300 sokkal nagyobb, így nagyobb lesz a kép. Nyomtatásnál viszont lényeges, hogy 300 dpi legyen a képen beállítva. De elvileg 300 dpi-re állítva a kép valójában kisebb lesz, mint amekkora az eredeti volt. Igazából nehéz egy szabadon nagyítható felületen megállapítani, hogy mégis mekkora a valós mérete majd kinyomva. Tömeges kidolgozás elõtt csinálj egy próbát, mert úgyis csak élõben látszik hogy jó lett-e. Itt csak az elméletet és az ahhoz illeszkedõ dolgokat lehet megnézni és beállítani, ami remélhetõleg helyes eredményt fog adni.
A kérdező hozzászólása: Rendben, akkor csinálok egy próbát majd. Köszönöm! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!