Találatok a következő kifejezésre: Mit kéne hogy közben (27 db)

Mit kéne tennem hogy közben ne kelljen válasszak és mindenkinek jó legyen?

Azt hiszem nem én vagyok az egyetlen aki feltette már azt a kérdést magában, hogy "mit tegyek hogy ne kelljen válasszak a barátaim és a barátom között?" régebb (akkor könny? volt beszélni) mindig azt mondtam h sosem fogom elhanyagolni a barátaimat ha barátom lesz...és dehogy nem...akaratom ellenére is megváltoztam...és azért valamennyire ez természetes, hiszen ott van egy ember aki "bármikor bárhol számitani akar rám", úgy érzem els?sorban neki kell megfelejek...nem igaz az h soha nem vagyunk egy baráti körben, csak ritkán...mert ha a barátom azt mondja neki nincs kedve, akkor inkább én sem megyek...egy ilyen eset miatt vesztem össze a legjobb barátn?mmel, pedig nem akarok választani, szeretem a barátaimat, csak egyszer?en fontos a barátom...nem vagyok önz?...tényleg nem...csak sokszor már nem tudon minek hogyan kell megfeleljek...(egy 18 éves lány)

Legjobb válasz: hat egy ideig en is ebbe a cipbe jartam...a baratnoim nem nagyon voltak oda a pasimert..nem nagyon szerettel ha vele jarok.mert az igazat megvalva tobbet voltam vele mint a baratnoimmel!es ez valahogy nekem is rosszul esett..meg a baratom is latta h vmi baj van..es en ezt meg is beszeltem vwele,h mi van..es megertette..es ezek utan leultem a baratnoiimmel beszelni hogy mi van..es meg beszeltuk h nem alluk a baratnonk a a baratja koze!!es ezt mindenki jol fogatta..megertettek..es azt is megbeszeltuk h kb ugyanannyi idot toltunk eggyutt a baratnoinkkel mint a baratunkkal....szerintem neked is ezt kene tenned..es szerintes sem vagy onzo.csak szereted a baratodat es a baratnoindet is!!!!!!remelem megbekelnek..es mindenki orulni fog a masik boldogsaganak.hisz ez a legfontosabb!!!!!!11:*:*:*:*:*:*:*

hat egy ideig en is ebbe a cipbe jartam...a baratnoim nem nagyon voltak oda a pasimert..nem nagyon szerettel ha vele jarok.mert az igazat megvalva tobbet voltam vele mint a baratnoimmel!es ez valahogy nekem is rosszul esett..meg a baratom is latta h vmi baj van..es en ezt meg is beszeltem vwele, h mi van..es megertette..es ezek utan leultem a baratnoiimmel beszelni hogy mi van..es meg beszeltuk h nem alluk a baratnonk a a baratja koze!!es ezt mindenki jol fogatta..megertettek..es azt is megbeszeltuk h kb ugyanannyi idot toltunk eggyutt a baratnoinkkel mint a baratunkkal....szerintem neked is ezt kene tenned..es szerintes sem vagy onzo.csak szereted a baratodat es a baratnoindet is!!!!!!remelem megbekelnek..es mindenki orulni fog a masik boldogsaganak.hisz ez a legfontosabb!!!!!!11:*:*:*:*:*:*:*
Én is pont most vok ebben a szituban.Össze is vesztem az egyik legjobb barátnõmmel pedig nagyon jóban voltunk, mindent megbeszéltünk.De aztán megismerkedtem a barátommal és hát nem találkoztunk annyit és elhanyagoltam.Beszéltünk msn-nen és azt mondta h nagyon megváltoztam mióta barátom van.De nekem a barátom fontosabb úgy érzem mint a barátnõm.Meg azt is mondta h én másról nem is beszélek csak a barátomról pedig ez nem igaz csak néha emlitem meg de nem beszélek sokat róla.Hát h mi lesz a vége azt nem tudom.De azért megpróbálok vele beszélni.Szerintem te is próbálj meg beszélni velük és talán mgértik.Bár azt én is megfogadtam h soha nem hanyagolom el a barátnõimet, de aztán másképp sikerült.

Véletlenül borotválkozás közben teljesen lekaptam az anyajegyem. Mit kéne tennem? és lehet köze ahhoz hogy ma meg megbetegedtem?

Legjobb válasz: Semmi köze nem lehet ahhoz, hogy épp most betegedtél meg!:)) Sok mindent nem igen tudsz tenni. De nem árt óvatosnak lenni, ezért mostantól rendszeresen figyeld a helyét. Ha bármiféle elváltozást látsz, azonnal fordulj orvoshoz. Máskor legyél óvatosabb, nem árt az ilyenekkel vigyázni. Általában ezek jóindulatúak, de elrákosodhat. Ha ez megnyugtat, már most megmutathatod bõrgyógyásznak.

Semmi köze nem lehet ahhoz, hogy épp most betegedtél meg!:) ) Sok mindent nem igen tudsz tenni. De nem árt óvatosnak lenni, ezért mostantól rendszeresen figyeld a helyét. Ha bármiféle elváltozást látsz, azonnal fordulj orvoshoz. Máskor legyél óvatosabb, nem árt az ilyenekkel vigyázni. Általában ezek jóindulatúak, de elrákosodhat. Ha ez megnyugtat, már most megmutathatod bõrgyógyásznak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)

Ottan lent látjátok h mit kéne csinálon az a kérdésem h mit és hogyan csináljak meg a gépen pl az a biosos kikapcsolása. Meg a többire is adhatnátok választ. (cod 4 közbe kapok kék halált és a lenti cucot meg csinálnánm megoldanám a problemet?

Ellenőrizze, hogy minden új hardver és szoftver megfelelően van telepítve? Ha továbbra is problémái vannak, kapcsoljon ki vagy távolítson el minden újonnan telepített hardver- és szoftverelemet . Kapcsolja ki a BIOS-ban levő memóriabeállításokat, például a gyorsítótárazást és az árnyékozást

Legjobb válasz: Írd le mit szeretnél, nem fogok ezen szenvedni hogy kibogozzam.

Írd le mit szeretnél, nem fogok ezen szenvedni hogy kibogozzam.


lehet spriccel orgazmusnál... Mondjuk úgy tûnik mintha elélvezne
Hát néha elõfordul, hogy utána ember fia/lánya nem tud felkelni. Tudod a vér nem ott van még ahol szokott, meg ilyesmi. :D
Buggyant egy dolog az hogy azért nem akar mert utána nem tud felkelni... Szóval nem valószínû hogy igaz. Vagy azért mondja mert nem csinálsz jól valamit, vagy mert tényleg spriccel, és szégyenli. (ezt derítsd ki és bátorítsd, hogy te ezt szereted..) Vagy legvégsõ esetben tényleg buggyant kicsit és igaz amit mond...
Akármi is az oka, utána kell járni! akár orvosnál is! Ez így biztosan nem jól van!
A kérdező hozzászólása: õ mondása szerint életében 2 alkalom volt hogy elélvezett. és igen spriccelt. nem szegyenli de azt mondta utanna annyira rosszul volt hogy soha többé nem akarja átélni..
Szexológus! Itt komoly problémák vannak.
dokira szavazok, itt valami tényleg nem stimmel.. elvégre, ha spriccelve élvezett, akkor.. élvezett, ami elvileg jó.. utána nem sûrûn vannak az emberek rosszul.. biztos nagyon kellemetlen neki, úgyhogy szüksége lesz a támogatásodra..

Az egerek befészkelték magukat a tetőtérben a gipszkarton és a tető közé. Oda nem lehet csak úgy betenni egy egérfogót. Szét kéne bontani az egészet. Mit javasoltok hogy ne szaporodjanak el teljesen?

Legjobb válasz: Épp azt írja, hogy NEM LEHET BETENNI az egérírtót... akkor a patkányírtót sem... Amúgy engem is érdekelne, mi is tetõtérben lakunk, és bármikor elõfordulhat nálunk is :(

Épp azt írja, hogy NEM LEHET BETENNI az egérírtót... akkor a patkányírtót sem... Amúgy engem is érdekelne, mi is tetõtérben lakunk, és bármikor elõfordulhat nálunk is :(
Patkányírtót! Jó az egérre is!
Ultrahangos egérriasztó.
12:32-nek. Egérfogót ír, nem pedig egérírtót. Bár, az egérirtó sem annyira jó ötlet. Mert mi van akkor, ha a két "fal" között megdöglik, és elkezd bomlani. Iszonyatos bûze van!
12:32-es vagyok. Ok, egérfogó, vagy egérírtó, de a gipszkarton és a tetõ közé egyiket sem lehet betenni bontás nélkül...
Csak azt tudom javasolni, hogy próbáld megtalálni, hogy hol bújtak be, mert ugyanott járnak ki táplálékért is. Ide érdemes fogót tenni (kicsit kacifántos, de a hagyományos, filléres fémfogót akár gerendára, oldalról is fel lehet erõsíteni. Szalonna vagy sajtdarab garantált sikert hoz, csak mindennap oda kell mászni, mert ha a többiek látják a halott rokont, félni fognak a fogótól és hízott libamájjal vagy homárral sem tudod belecsalni õket :=). Ha már egy-két hete üres a fogó, be lehet zárni a nyílást és nem kell többet kirándulnod a tetõre! Attól nem kell félned, hogy egy esetleg halott egértõl bûzleni fog a házad, mert a száraz környezetben gyakorlatilag mumifikálódnak a tetemek. Megdöbbennél, ha látnád, mi minden van egy lebontott tetõ szigetelésében!
A kérdező hozzászólása: Utolsó nagyon profi. Többieknek is köszi a jószándékot.
Azonnal irány az orvos!
Azért menj azonnal orvoshoz, vagy inkább hívd a 104-et, a MENTÕK-et, mert a fõ gond az, hogy lehet, hogy ez nem is szorulás, hanem BÉLELZÁRÓDÁS!!! Ez pedig ÉLETVESZLYES ÁLLAPOT!!! Röntgen vizsgálat ezt eldönti azonnal!!!

Mit kéne ahhoz tennem hogy leadjak felesleget de közben jó lenne ha szálkásodnék?

Lécci ne linkeljétek a bodyduilder oldalt mert nem testépito akarok lenni meg semmi. Nõ vagyok és egy szép alapizmot akarok ami normális keretek között vállalható is és nem kell speckó étrend percre pontos Chval cukorral stb..

Legjobb válasz: Az ember húsevõ, zöldségevõ. Hal, tojás, olajos mag, gyümölcsevõ. Nyilván ne gumiabroncsot vagy aromákkal kezelt cukros lisztet egyél, ha egyszer nem mesterséges aromák vagy búza fogyasztására alkalmas az emésztõrendszered. Edzés nõknek: Jóga, Qigong, Pilates, erõsítés (pl. fegyencedzés) vagy minõségi Taichi, Systema, balett vagy úszás.

Az ember húsevõ, zöldségevõ. Hal, tojás, olajos mag, gyümölcsevõ. Nyilván ne gumiabroncsot vagy aromákkal kezelt cukros lisztet egyél, ha egyszer nem mesterséges aromák vagy búza fogyasztására alkalmas az emésztõrendszered. Edzés nõknek: Jóga, Qigong, Pilates, erõsítés (pl. fegyencedzés) vagy minõségi Taichi, Systema, balett vagy úszás.

Ti mit csináltok, hogy ne kenõdjön el a sminketek pl. szex közben?

Annyira idegesítõ, mikor az izzadástól vagy simán az összebújástól elmaszatolódik az egész, és a szerelmem arcára is jut a szemfestékbõl, én meg úgy nézek ki, mint vmi drogos.:S (Nagyon kis jelentéktelen szemem van, így az nem opció, hogy nem sminkelek a randira.)

Legjobb válasz: :D Mondjuk soha nem szexelek sminkelt képpel. De nálad ez nem opció. Akkor használj minõségi, vízálló termékeket!

:D Mondjuk soha nem szexelek sminkelt képpel. De nálad ez nem opció. Akkor használj minõségi, vízálló termékeket!
Szeméhéjalapozóból nekem az Art Decós nagyon bejött, kb. 2800 Ft, Douglasban lehet kapni, meg asszem Müllerben is. Nagyon jó, mert egész éjszaka a helyén tartja a szemhéjpúdert. Annyi a titka, hogy jó, ha van egy testszínû szemhéjpúdered, amit elsõ rétegnek felkensz, és utána már mehetnek is rá a színek. Máskülönben nagyon nehéz összesatírozni az árnyalatokat, mert tényleg ott tartja a festéket :)
A kérdező hozzászólása: Ezek jól hangzanak (sz.héjalapozó, sminkfixáló). Van kedvenc terméketek? Elõbbibõl anyukám vett Avonosat, de viszketett tõle a szemhéja, pedig Õ nem is érzékeny szemû -ahogy én. Meg már vettem tégelyes szemhéjtust, kettõt is, de rámennek a lencsémre és nem lehet leszedni.-.- (De sok bajom van, mi?..:D:S)
Ha csak a szemhéjfestékkel van gond, egy szemhéjalapozó is megoldja a problémát. Szempillaspirálból meg vízálló.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: De, majd idõvel nyilván.. Minimál sminkben látott már, de most ha rendesen ki vagyok sminkelve egy alkalomra, és utána szexelünk, ne kelljen már azt mondani, h "várj, lemosom a sminkem"..:D
vízálló smink+sminkfixáló lakkot meg ne fújj magadra, hacsak nem akarod, hogy begyulladjon a szemed Azt meg értem, hogy randira sminkelsz, de soha nem fogsz szemfesték nélkül mutatkozni?? Mert kicsi a szemed és meglátja a pasi? Hidd el, nem fog megrémülni tõled...
Ne szexelj randin:-D Amúgy sminkfixáló, ha az nincs, néha jó a hajlakk is az arcra fújva, de ezt ne használd rendszeresen.
Szemceruza helyett használj tust meg vízálló spirált. Vannak ilyen sminkfixálók is, nem tudom, mennyire hatásosak.
Nézelõdj neten, hogy mit ajánlanak, mert ebben az esetben neked tényleg megéri egy-két jobb minõségû terméket beszerezned.
Szkafandert ajánlanám.
nekem mindig kibírja :P mert hát szeretkezünk nem pedig egymást maszatolgatjuk :D viccesek lehettek! de javaslom a vízállót akkor, ha ennyire izzadsz, én azt rakok fel pl nyáron vagy ha tudom, h közös fürdõ lesz :)

A legjobb barátnőm azért haragszik rám, mert másokkal voltam egy rendezvényen. Nagyon-nagyon fáj, de közben bennem van az is, hogy legjobb barát ilyet nem tesz. Mit kéne tennem? Sírtam érte, könyörögtem, hogy bocsásson meg, de lerázott.

Legjobb válasz: Legyen már benned tartás, a kutya mindenit neki. Sírva könyörögni?! Nem az anyját ölted meg, hogy tudsz így megalázkodni? A szemébe röhögnék, nemhogy könyörögnék. Jó nagy marha vagy...

Legyen már benned tartás, a kutya mindenit neki. Sírva könyörögni?! Nem az anyját ölted meg, hogy tudsz így megalázkodni? A szemébe röhögnék, nemhogy könyörögnék. Jó nagy marha vagy...
Inkább azért haragszik szerintem, mert õt nem hívtad.
A kérdező hozzászólása: gyerekek vagyunk még, 8.-osok, de ettõl még igaz és fáj...
Nagyon gyerekek lehettek még ezzel a felfogással..Szerintem tudod te is, hogy vicc az egész :)
A kérdező hozzászólása: rendben..
Nekem is rosszul esne. Majd idõvel megbékél. Most hagyd!
A kérdező hozzászólása: azt mondta....
Aha, és szerinted õ szeret téged? ...
A kérdező hozzászólása: de nagyon szeretem õt. :( nem akarom elveszíteni....
A kérdező hozzászólása: õt is hívtam, és jött is...

Mennyi idõ alatt izmosodhatnék meg nagyon, és mit kéne csinálnom, úgy hogy közben ne álljak meg a növésben?

16 éves vagyok 167 cm magas,és szeretnék 170 cm fölött lenni,de úgy halottam,hogyha súlyzóval edzek,akkor alacsony maradok.Ilyen izmos szeretnék lenni: <[link]

Legjobb válasz: Olvasd el a Sárga Kapszulát, senki nem fogod neked itt megírni még egy könyvet csak azért, mert halvány lila dunsztod sincs az egészrõl.

Olvasd el a Sárga Kapszulát, senki nem fogod neked itt megírni még egy könyvet csak azért, mert halvány lila dunsztod sincs az egészrõl.
Bodybuilder.hu Olvasd el az alapismereteket vagy keress rá a sárga kapszula címû könyvre. Ha nem értesz valamit, arra tudunk majd válaszolni.
A kérdező hozzászólása: tudsz ajánlani valami oldalt, ami tud segíteni ebben?
Ez van.:-)
A kérdező hozzászólása: ez nagy baj
Naturálban 3-5 év egy kb ilyen test, de csak ha szuper genetikád van. Van akinek pedig ez SOHA nem elérhetõ. Ez tudom, hogy lelombozó, de én csak õszinte vagyok.
A kérdező hozzászólása: több, mint 4?
A kérdező hozzászólása: Hány év?
Nem állsz meg a növésben, ez egy óriási tévhit. Csak fiatal korban még vigyázni kell az ízületekre, gerincre, mert még fejlõdésben vagy. Olyan izmos nem sok ember lesz koksz nélkül, max ha szuper genetikád van. De úgy is jó pár év, nem megy hamar.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!