Találatok a következő kifejezésre: Mit kéne hogy (1968 db)

Mégis mi kéne hogy legyen az életcélom? Az Istenért, csak egy problémás kamasz vagyok, mért kéne tudnom már most, hogy 30 éves koromban mit akarok csinálni? Ha valakinek van ötlete arról, hogy hogyan építsem fel ezt a fogalmazást, akkor írjon.

14 vagyok, fogalmazást kell írnom holnapra, és a cím pedig a következ?:életcélom. Pillanatnyilag az az életcélom, hogy sikerüljön minél többet aludnom, és elkerülni a rémálmaimat, és túlélni a holnapi napot. DE ezt mégsem írhatom le.

Legjobb válasz: Találj ki valamit,senkit nem érdekel h igaz e.Mondjuk próbáld magad egy sikeres vállalkozó helyébe képzelni,és akarj Õ lenni.De mondjuk lehet ezt nem ilyenkor kéne elkezdeni.....Bár én is mindig ilyenkor csinálok leckét. Azért hajrá!!;D 15/F

Találj ki valamit, senkit nem érdekel h igaz e.Mondjuk próbáld magad egy sikeres vállalkozó helyébe képzelni, és akarj Õ lenni.De mondjuk lehet ezt nem ilyenkor kéne elkezdeni.....Bár én is mindig ilyenkor csinálok leckét. Azért hajrá!!;D 15/F
Ha azt tudod, hogy sikeres vállalkozó nem szeretnél lenni, akkor nyilván azt is tudod, hogy mi szeretnél lenni. Na ezt kell megfogalmazni, és kicsit kiteregetni.
A kérdező hozzászólása: De nem tudom, azt tudom, hogy olyan munkát akarok, amit szívesen fogok csinálni, de hogy az konkrétan mi lesz, azt nem tudomSzeretem a humán tárgyakat, mondjuk...
De mindegy mit írsz, ez csak egy képzeletbeli dolog lesz úgy is. Akkor írd, hogy középiskolai magyartanár szeretnél lenni, mert célod a középiskolások emelt szintû magyar oktatása, stb. stb.
Nem ciki gyerekek. Ebben az országban keveseknek van életcéljuk, mert nem látnak elõre hosszú távra... sokan még azt sem tudjuk, mi lesz a jövõ héten. Emiatt ne érezze magát senki rosszul, nem a mi hibánk. Inkább képzelj el egy álomvilágot, és képzeld el, hogy ott mit csinálnál egész nap. És akkor felébredünk, megnézzük, a valóságban mi van ehhez a legközelebb, és azt csináljuk, ha lehet :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! De sikeres vállalkozó annyira nagyon nem szeretnék lenni..
Ha humán beállítottságú vagy, akkor a legegyszerûbb: sikeres író akarsz lenni, akinek mondjuk megfilmesítik a könyveit, ilyen-olyan díjak, a bevételed akárhány százalékát nemtommilyen szervezeteknek adományoznád, és még szép rózsaszín remények. :D (Igazság szerint nekem 19 évesen sincs életcélom. És EZ már ciki.)
Írd azt, hogy az életcélod minnél több muffot elkapni, jó részegre inni magad és napokat átaludnod.
20 éves vagyok, de ezt a fogalmazást én se tudnám megírni. Egyetemre járok, tanulok, de hogy mi lesz belõlem, a fene se tudja. Én a helyedben írnék egy szépen kitalált, megkreált mesét, olyan átlagosat. Szeretnék nagy családot, sok gyereket, nagy házat, nyaralót, jól menõ állást, rendes kollégákat, jó fej fõnököt, stb. Honnan fogja tudni a tanár, h kitaláltad vagy sem?

Volna egy kis gondom párkapcsolatban élek, lassan fél éve, de még egyszer sem élvezett el bennem a párom. Mit kéne tennem, hogy eltudjon menni, eddig csak orálisan tudtam kielégíteni, de mostanában az sem sikerül. Mit kéne hogy tegyek?

Szeretjük egymást én mindig eljutok a csúcsra, de engem aggaszt, hogy ? miért nem. Megbeszéltem vele és azt mondja id? kell neki, de hát én nem értem nem kíván eléggé meg mondja, hogy izgul, de mégis mit?l? Valaki akinek volt már hasonló tapasztalata vagy aki tud segítsen, mert aggódok. Mostanában észrevettem, hogy ha le is tud élvezni orálisan, alig-alig jön spermája az mit?l van?

Legjobb válasz: szerintem vagy menjetek orvoshoz, vagy ha komoly kapcsolatot, és családot akarsz, akkor akkor gondolkozz el másik kapcsolaton. Ne szidj a válaszért.

szerintem vagy menjetek orvoshoz, vagy ha komoly kapcsolatot, és családot akarsz, akkor akkor gondolkozz el másik kapcsolaton. Ne szidj a válaszért.
Lehet, hogy ez kínos kérdés, de hány évesek vagytok/ hogy nézel ki? Lehet, hogy vele van baj, vagy lehet, hogy nem jössz be neki.
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok és õ váltig állítja, hogy nincs semmi baj csak eléggé izgul, meg mondja hogy majd idõvel. Azt mondja szeret, imád meg hogy jól nézek ki csinos vagyok meg szexi, hát csak hiszek neki. Nem hinném, hogy mások szerint csúnya lennék vagy nem kívánatos. Minden héten együtt vagyunk kíván és szereti a szexet velem, csak nem megy el, azt mondja hogy õt ez nem zavarja, de félek hogy idõvel mégis fogja.
Lehet fél hogy teherbetesz.

Ha szeretnék 2. babát és azt akarom hogy a GYED alapján számolják ki a juttatásokat, ne a minimlbér alapján és az első babám 2013 január 14. -én lesz 2 éves, tehát onnét van a GYES, mikor kéne hogy megszülessen a második baba?

Illetve ha eközben megszűnik a cég ahol dolgoztam ilyen esetben mi történik?

Legjobb válasz: 2013. január 14-ig ha megszületik a babád, akkor gyed-rõl mész újra tgyás-ra, majd annak a lejárta után újra gyed-re. Mivel a két baba között nem dolgozol, a tgyás és a gyed alapja ugyanaz a szerzõdés szerinti béred lesz, mint az elsõ babánál volt. Akkor sincs baj, ha nem jön össze a baba 2013. január 14-ig, onnantól számított 4 hét is belefér még, hogy ne kelljen gyes-re menned, mert a tgyás-t a szülés kiírt idõpontja elõtt 4 héttel már igénybe tudod venni. Így lehet, hogy lejár a gyed, de elmész tgyás-ra, ha 4 héten belül megszületik a baba. Nem tudom mi a helyzet akkor, ha megszûnik a cég, ahol dolgoztál.

2013. január 14-ig ha megszületik a babád, akkor gyed-rõl mész újra tgyás-ra, majd annak a lejárta után újra gyed-re. Mivel a két baba között nem dolgozol, a tgyás és a gyed alapja ugyanaz a szerzõdés szerinti béred lesz, mint az elsõ babánál volt. Akkor sincs baj, ha nem jön össze a baba 2013. január 14-ig, onnantól számított 4 hét is belefér még, hogy ne kelljen gyes-re menned, mert a tgyás-t a szülés kiírt idõpontja elõtt 4 héttel már igénybe tudod venni. Így lehet, hogy lejár a gyed, de elmész tgyás-ra, ha 4 héten belül megszületik a baba. Nem tudom mi a helyzet akkor, ha megszûnik a cég, ahol dolgoztál.
Akkor sincs baj ha gyes alatt születik csak arra kell figyelni, hogy vagy ne legyen hat hónapnál több gyes vagy ha van akkor tgyás elõtt legyen legalább 12 nap táppénz vagy szabi. Ezek közül és az elõzõ válaszoló által leírtak összes variációja alapján a szerzõdés szerinti béred az alap tgyás és gyed esetében is csak a minimálbér kétszerese korláttal. Viszont ha megszûnik a háttér vagyis a munkaviszony nem kaphatsz a másodikra semmit csak gyest. A gyedet kapni fogod az elõre ha tgyás folyósítása alatt szûnik meg a munkaviszony mert arra a jogot már megszerezted.
A kérdező hozzászólása: Köszi a váaszokat, még annyiz kérdeznék, tehát ha a 2.babám 2013 májusában születne, akkor is GYED alapján számolnának, mert az elõzõ évben több mint 6 hónapig GYEDen voltam?
Második vagyok. Nincs olyan hogy gyed alap, a szerzõdés szerinti béred lesz az ellátások alapja ha nincs jövedelmed a két baba között. Mivel 2012 ben végig gyeden leszel is bõven nem a minimálbér lesz a gyeded alapja. Írtam hogy akkor sincs semmi baj ha gyesen is leszel mert ha van 12 nap táppénz vagy szabi gyes után már jó vagy. A gyed alap-ot meg azzal kecerheted, hogyha a második babával táppénzre mész akkor azt a táppénzt abból az éves alapból számolják amibõl a gyedet az elsõ babára. De ez a jelenlegi jogszabály addig még minden megváltozhat.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi most már értem azt hiszem, tehát a bér alapján számolnak jó esetben ha megvan a 6 hónap.Mégegyszer összefoglalva ha GYES alatt szülnék 2013 ban, arra kell figyelni hogy a 2012 évben több mint hat hónapot GYEDen töltöttem e, mert az elõzõ évet veszik figyelmeb?Bocs az értetlenkedésért...Mégegyszer köszi a válaszokat.
:) Vegyük elõlrõl: 2011 január 14.-én szültél ekkortól tgyás jár egészen 168 napig júliustól gyeden vagy egészen 2013 január 14-ig tehár a 2012-es éved végig gyed 12 hónap. 2013 január 14-tõl gyest kapsz ha akkor még nincs baba tegyük fel júniusban jön össze akkortól táppénzen vagy tehát szülsz 2014 márciusában akkor igényled a tgyást 2013-as év az alapja az ellátásoknak abban az évebn így lesz 14 nap gyed 150 nap gyes és 210 nap táppénz. A kedvezmény szabály úgy szól hogyha azért nincs az anyának jövedelme mert táppénzben tgysban vagy gyedben részesült akkor az alapja az ellátásoknak a szerzõdés szerinti bér a 14 nap gyed +210 nap táppénz bõven több mint a 6 hónap. Húú nem tudom érthetõbben leírni:) Egyetlenegy szerencsétlen eset van mikor a minimálbérbõl számolják a gyedet az ha anyuka gyes után egybõl tgyásra megy tehát se szabi se táppénz nincs közte legalább 12 nap mert a tgyás 168 nap + 12 az már 6 hónap tehát jogosult lenne a kedvezményszabályra. Remélem érthetõ:)
A kérdező hozzászólása: Most már teljesen, köszönöm szépen!!:) ))A türelmedet és a kitartásod is!!!
Nincs mit:) Szívesen.


Hogyan lehetnék szép? Tippeket várok hogy min kéne hogy változtassak külsőleg magamon? Hajszin, stb

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130612/F_nyk.0529_www.kepfel..

Legjobb válasz: 1.Hány éves vagy? 2. Miért retusálod ki ilyen szinten a bõrhibáid? elrontja a képet 3.Mivel nem vagy megelégedve magadon? (bocsi az off-ért)

1.Hány éves vagy? 2. Miért retusálod ki ilyen szinten a bõrhibáid? elrontja a képet 3.Mivel nem vagy megelégedve magadon? (bocsi az off-ért)
ne vágj ilyen hülye fejet, ne fesd magad és talán egy kis sport nem ártana:) de egyébként egész csini;)
A kérdező hozzászólása: 18 de miért fontos ez?hát nem tudom mert így tetszett a kép de ezek szerint hiba volt retusálni...hát a hajam szinén is szeretnék csak nem tudom hogy milyen hajszin állna nekem igazán jól.
bocsi de nem nézel ki 18nak. Amúgy változtass stílust, lehet , h úgy szebbnek fogod magad érezni.
A kérdező hozzászólása: köszi és miért ne fessem magamat?:)
A kérdező hozzászólása: hány évesnek nézek ki?
hol laksz? :)
5ösre mer a festék nem érdekel, a lány legyen szép:D
A kérdező hozzászólása: ezt meg hogy érted?

Missed abortusz után mikor kéne hogy megjöjjön? 5 hét telt el mûtét óta és kb 1 hete szúrkál hasam mitõl lehet -? ( voltunk párommal együtt azóta )

terheség

Legjobb válasz: 6 hét nem véletlenül 6 hét. Szülés, missed ab és szokványos abortuszoknál az a közös, hogy ahogy a méhlepény, ami az embriót/magzatot táplálja az leválik, ami egy nagy sebet hagy maga után. 6 hét a gyógyulási ideje. Ha nem várjátok ki, akármilyen fertõzést elkaphatsz hisz a méhszáj nyitva van. Tessék visszamenni a dokihoz.

6 hét nem véletlenül 6 hét. Szülés, missed ab és szokványos abortuszoknál az a közös, hogy ahogy a méhlepény, ami az embriót/magzatot táplálja az leválik, ami egy nagy sebet hagy maga után. 6 hét a gyógyulási ideje. Ha nem várjátok ki, akármilyen fertõzést elkaphatsz hisz a méhszáj nyitva van. Tessék visszamenni a dokihoz.
Biztos benn maradt a kis körme neki.
A kérdező hozzászólása: bocsi de nem hinném :/
Ne haragudj, ezt a választ nem ide akartam írni! Remélem nem bántottalak meg! (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: semmi baj csak fura volt hogy ezt irod válaszként

Elszeretnék kezdeni komolyabban foglalkozni a testemmel. Minden felszerelésem megvan ami kellhet, edzésterv és normális étrend.65-66 között ugrálok és felszeretnék menni 75-ig mit kéne hogy szedjek gyúrás mellé? Márkaneveket is szeretnék olvasni!

Legjobb válasz: Tömegnövelõ étrended legyen. Ezen kívül multivitamin (pl mega daily one plus, vitabolic). Edzés után tejsavóprotein (myprotein impact, MHN whey, Scitec 100% whey prof, Biotech nitro pure whey) + 40-50 g gyors ch (pl arb-f, carbo x, maltodextrin, stb). ezek az alapok. Késõbb majd mehet még kreatin, aminosavak. Egyébként most akkor nem jó az étrended, mert akkor fejlõdnél. A tápkieg is csak kaja, nem csodaszer. A szervezetnek tök mindegy, hogy a tápanyag egy része megy tápkiegbõl, vagy csak szilárd kajából megy az egész. Nem különbözteti meg. Csak ugye könnyebb meginni edzés után egy turmixot és hamarabb szívódik fel. De akinek rendben van az étrendje, az simán fejlõdik tápkieg nélkül is.

Tömegnövelõ étrended legyen. Ezen kívül multivitamin (pl mega daily one plus, vitabolic). Edzés után tejsavóprotein (myprotein impact, MHN whey, Scitec 100% whey prof, Biotech nitro pure whey) + 40-50 g gyors ch (pl arb-f, carbo x, maltodextrin, stb). ezek az alapok. Késõbb majd mehet még kreatin, aminosavak. Egyébként most akkor nem jó az étrended, mert akkor fejlõdnél. A tápkieg is csak kaja, nem csodaszer. A szervezetnek tök mindegy, hogy a tápanyag egy része megy tápkiegbõl, vagy csak szilárd kajából megy az egész. Nem különbözteti meg. Csak ugye könnyebb meginni edzés után egy turmixot és hamarabb szívódik fel. De akinek rendben van az étrendje, az simán fejlõdik tápkieg nélkül is.
Egyelõre semmit, felesleges. Ha tökéletes az étrend. Csak vitamint, meg edzés után mehet egy tejsavó gyors szénhidráttal. Pl Myprotein Impact Whey + Carb-F

Szeretnek egy videot kesziteni egy jatekrol a neve farming simulator 2013 es nem tudom hogy mivel kene. Hogy kell?

probaltam a bandicamot a snagiot a jen serotot de amikor bekapcsolom a jatekot megy a video de amikor ujranezem akkor csak egy kep van mindig szoval mivel keve videoznem? köszi a valaszokat

Legjobb válasz: Fraps vagy cam studioval! Beállítod, hogy melyik gomb lenyomásával induljon és fejezõdjön be a videó felvevése! ;)

Fraps vagy cam studioval! Beállítod, hogy melyik gomb lenyomásával induljon és fejezõdjön be a videó felvevése! ;)

Tetszik egy fiú de a barátnőmmel jár . Nem akarom megsérteni a lányt de nem tudok élni a fiú nélkül, és ez azért kínos mert osztálytársak vagyunk mind a hárman . Szerintetek mit kéne hogy tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem tudomásul kellene venned, hogy nem lesz minden a tiéd, ami megtetszik. Szokj hozzá a gondolathoz. Ugyanis vannak dolgok, amik a másik emberé. Például a párkapcsolatban is vannak idegen vagy magánterületek, ami azt jelenti, hogy oda ne lépj!

Szerintem tudomásul kellene venned, hogy nem lesz minden a tiéd, ami megtetszik. Szokj hozzá a gondolathoz. Ugyanis vannak dolgok, amik a másik emberé. Például a párkapcsolatban is vannak idegen vagy magánterületek, ami azt jelenti, hogy oda ne lépj!
Olyan nincs, hogy nem tudsz valaki nélkül élni, akivel ráadásul semmi kapcsolatod nincs. Csak behergeled magad. Fejezd be! Ez a fiú tabu, és kész.
Ajánld fel nekik a polyamory kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kicsit kemény válaszokat de én csak úgy értettem hogy nagyon tetszik és mostanába kezd a fiú érdeklõdni irántam és én még csak tini vagyok szóval nem hiszem hogy lenne belõle egészen házaságig elnyúló dolog is :)
Baszasd meg magad vele ha szétrakod mdgkapod!

Ezt a videót "kipróbáltátok " már? Valaki elmondaná mit kéne hogy lássak?

http://www.youtube.com/watch?v=mTmwBhLMlFg

Legjobb válasz: én úgy látom hogy nem változik

én úgy látom hogy nem változik
mintha vibrálna, nekem úgy tûnik:D
Jézusom. ez szörnyü. Ne csináljátok már velem ezt ilyenkor éjjel.
5 perc idõrablás. nem változik.
elvileg ez a lány lett öngyilkos és ezt magárol rajzolta...meg vlki uy mondja h ha látod az igazi képet te is öngyilkos leszel...OMG xD
A kérdező hozzászólása: hát nekem csak a szemei kezdtek eltünni ha sokáig nem pislogtam de mikor pislogtam ujra elõjöttek:/
Ez a kép nem változik, nem is ez a lényeg.Ez egy amolyan"érzéki csalódás" Ennek az a lényege, hogy 5 egész percig úgy se bírod folyamatosan bámulni, elõbb utóbb félre nézel. Én kipróbáltam, és halálra ijedtem amikor 4 perc után a haját kezdtem fixírozni, erre meg szemem sarkából látom ahogy kétszer akkorára tágultak a szemei...

Ha terhes lennék mensi elött 1 héttel mit kéne, hogy érezzek?

Legjobb válasz: Szia,nekem csütörtökön kellett volnba megjönnie de nemjött,már elötte legakább öt nappal azt éreztem reggel amikor felkeltem,hogy kellemetlen volt az éjszaka mert fájdogált tompán a hasam alul meg a derekam is.Furcsálottam is mert még öt nap volt a nem vártig.Ezek a tünetek azóta is vannak de ezt már betudom a pozitív teszteknek.(Ja meg nagyon nagyok a cicijeim és teltek lettek és nem jöttek ragyák ahogy az mensi elött már alakulgatni szokott!)

Szia, nekem csütörtökön kellett volnba megjönnie de nemjött, már elötte legakább öt nappal azt éreztem reggel amikor felkeltem, hogy kellemetlen volt az éjszaka mert fájdogált tompán a hasam alul meg a derekam is.Furcsálottam is mert még öt nap volt a nem vártig.Ezek a tünetek azóta is vannak de ezt már betudom a pozitív teszteknek.(Ja meg nagyon nagyok a cicijeim és teltek lettek és nem jöttek ragyák ahogy az mensi elött már alakulgatni szokott!)
Oszinten: legfokeppen semmit. A mensi elmaradasa utan 2-3 het, mire jon a cicifeszko, esetleg emelyges, de a szerencseseknek az se. A hasszurka is kb. akkor koszont be.
szia! hát az igazság az h nekme is 1 hét van még a masziig de már van hasszurka és cicifájás..:( és még saknos nem tudom hogy miert de remélem nemsokára kiderül! ja és pisilek nagyon sokat! szoritok
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat.Végül is semmit nem érzek, csak hátha kéne.Bízom benne , hogy nem jön meg.Csak ennyit tehetek.Majd írok ha elmúlt a hét!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!