Találatok a következő kifejezésre: Mit kéne ha úgy érzem (5 db)

Mit kéne tennem, ha úgy érzem idegileg kezdek összeomlani?

Legjobb válasz: Igen,tenni kéne.Tudom,sablonosan hangzik,de muszáj erõltetned magad,hogy rávedd magad a pozitív gondolkodásra. Olyan, nincs,hogy semmi jó nincs körülötted.Azt is értékelni kell, hogy süt a nap. Kellene valaki a környezetedben, barát vagy családtag,akivel beszélgethetsz és aki ezt mindig erõsítené benned. Nem szabad hagynos,hogy a rossz gondolatok legyûrjenek, mert a gondok ellenére az élet szép akkor is,ha néha nem annak látjuk.Ez az egész fejben dõl el. Kezdd mindig úgy a napodat, hogy az elsõ gondolatod valami pozítív legyen és elalvás elõtt az utolsó is. Ha eldöntöd fejben,h márpedig nem hagyod magad legyûrni,hidd el, úgy is lesz.

Igen, tenni kéne.Tudom, sablonosan hangzik, de muszáj erõltetned magad, hogy rávedd magad a pozitív gondolkodásra. Olyan, nincs, hogy semmi jó nincs körülötted.Azt is értékelni kell, hogy süt a nap. Kellene valaki a környezetedben, barát vagy családtag, akivel beszélgethetsz és aki ezt mindig erõsítené benned. Nem szabad hagynos, hogy a rossz gondolatok legyûrjenek, mert a gondok ellenére az élet szép akkor is, ha néha nem annak látjuk.Ez az egész fejben dõl el. Kezdd mindig úgy a napodat, hogy az elsõ gondolatod valami pozítív legyen és elalvás elõtt az utolsó is. Ha eldöntöd fejben, h márpedig nem hagyod magad legyûrni, hidd el, úgy is lesz.
A kérdező hozzászólása: Ez nem könnyû, ha az emebert közben szekálják, egyébként is próbáljon meg valaki a helyemben lenni.
Nézd: itt a legkeményebb munkád neked lesz. Olyan sajnos nincs, hogy valaki fog, és kirángat ebbõl a helyzetbõl. Ha lenne egy igaz szerelmed, még neki se menne egyedül. Az orvos is a könnyebbik végét fogja meg a dolognak, és az ismerõseid is. Mi is csak tanácsot tudunk adni: pl. azt, hogy ne hagyd magad rendszeresen begyógyszerezni. Az tényleg nem használ neked. Próbálj meg konkrét kérdésekben tanácsot kérni, akkor jobban tudunk segíteni. De készülj rá, hogy lesz itt pár poénos ember is: õket szavazd le: akkor egy idõ után eltûnik az írásuk, és nem kell olvasni se. Egyébként egyetértek az elõzõkkel: KERESD a pozitív dolgokat. Én még annyit tennék hozzá, hogy a negatív dolgokkal csak annyit foglalkozz, amennyit muszály - NE TÖBBET! Pl. ha elveszted a kulcsod, akkor gyorsan ki kell cserélni a zárakat, és kész. Nem szabad azon sopánkodni, hogy micsoda nagy utánjárás, hatalmas pénz, balszerencse volt. Cselekedni kell, és utána elfelejteni. Csak annyit jegyezni meg, hogy jobban kell vigyázni a kulcsra.
Ez a tipikus reakció:próbáljon meg valaki az én helyemben lenni.Nehogy azt gondold, hogy csak neked vannak gondjaid!Az én szüleim 3 gyereket temettek el egymás után mert egy olyan genetikai betegségük volt, amit akkor még meg se tudtak állapítani, hogy micsoda és már 5-6 évesek voltak, mikor kiderült.Folyamatosan visszafejlõdtek és a tehetetlen szüleim szeme láttára haltak meg egymás után. Közben apukám dolgozott, anyukám meg egyedül látta el, pelenkázta stb. a 3 gyereket és nem volt segítsége mert a család és a barátok szépen leléptek, nehogy segíteni kelljen. Az én szüleim mégse nyavajogtak, nem akartak öngyilkosok lenni, évekig így éltek. Aztán késõbb jöttem én, egészségesen, de aztán betegek lettek, apukám ma gyakorlatilag fél szívvel él, mégse síránkozik...szóval nehogy azt hidd, hogy másnak jobb.A mai napig mindennek a pozitív oldalát keresik, máshogy nem is megy ebben a világban.
Igaza van a második válaszolónak, lehet, hogy észre se veszed, ha valaki segíteni akar mert teljesen átadod magad a depressziónak.Bármilyen trauma is ért, fel kell állni és menni kell tovább.
Valamit tisztázni kell: a depresszió a legtöbb esetben nem azzal függ össze, hogy milyen negatív dolgok történtek az illetõvel, hanem bizonyos anyi ingerületvivõ anyagok zavara. Éppen ebbõl kifolyólag a pozitív gondolkodás ebben a helyzetben szinte megvalósíthatatlan, hiszen éppen ez az, amiben a beteg gátolva van. Valóban nem érti meg az, akinek sosem volt ilyen problémája, mert nem tudja elképzelni. A depresszió legtöbb esetben néhány hónap után magától is elmúlik, (sajnos, visszatérhet) de addig szükség lehet orvosi segítségre, ami nem azt jelenti, hogy millió gyógyszert be kell szedni, csak a legszükségesebbet. Itt nem tudunk konkrét megoldásokat javasolni, de rengeteg cikket találsz a neten "depresszió" címszó alatt, biztos vannak közte megfogadható tanácsok.

De úgy mégis, mit kéne tennem ha úgy érzem külsőre bejövős a leányzó, de belsőre annyira nem?

és azt látom rajta hogy én is bejövök neki. ami zavaró ,hogy sokszor piál, sok id?sebb haverja van, mindig lóg valamerre az utcán.. de viszont nagoyn bosszant hogy ha meglátom, tökre tetszik, viszont ha jobban megismerném már lehet hogy csak arra vágynék hogy legyen valaki mellettem, ugyanis lelki társnak nem felelne meg.. a másik dolog, ha valaki szakítana kett?nk közül akkor az ? lenne. azt pedig nagyon utálom ,ha a csaj teszi.(mer én nem vagyok képes rá) mondhatni több mint köszön? viszonyban vaguynk. de nem beszélünk gyakran 18f

Legjobb válasz: dugd meg !aztán hagyd ott!

dugd meg !aztán hagyd ott!
1.nèl a pont.
A kérdező hozzászólása: :D nem olyan vagyok. sõt inkább a másik véglet .akinek sok idõ kell mire becsajozik..
Ez olyan mint mikor a kislányoknak az osztály macsója tetszik, aztán jól kihasználja õket
Lehethogy ha van valakije, akkor azzal szemben teljesen normális, megbizható csaj. Nekem volt egy ilyenem. Elõttem olyat is megcsinált, h elment nyaralni hétre 6 pasival, õ meg egyedül csaj, meg minden buliban piált. Na mondom b*zeg ez is megéri a pénzét. Aztán egy buliban összejöttünk, és én is meglepõdtem, hogyha szeret valakit, akkor milyen nagy szive van :) Megmaradt bulis csajnak, de egyébként nagyon szeretetre méltó volt, minden megbeszéltünk, igaz támaszom volt a csaj 2, 5 évig. Szóval leheth ez a csaj is ilyen. Sztem adj neki egy esélyt nyugodtan. Lehet te is kellemesen csalódsz majd :) Ha mégsem , akkor meg leépited õt azt kész.

Mégis mit kéne tennem, ha úgy érzem a tömegem miatt esélyem sincs a lányoknál?

Nagyon vékony vagyok, igazából anyagi okai is vannak, hogy ilyen sovány vagyok, azon túl, hogyy ilyen a fajtám. Sosem voltam egy hízékony típus, de amíg jobban éltünk, pár kilóval több voltam, mióta szegényebbek vagyunk meg máris fogytam alig pár hónap alatt 4kilót is. Emiatt féle, hogy a lányoknak kevés vagyok a súlyom miatt, most nyáron meg főleg rossz, hogy látják milyen vékony vagyok, csontika me kilátszik az erem is például. Arcomon is látszik, hogy fogytam. Meg szinte minden csaj husisabb tőlem, kiveve ezek a nagyn vékony, alacsony csajok, de ezek meg jellemre elég buták és beképzeltek többnyire, így nem is kezdenék ki velük. Legalábbis eddig mét közülük nem találtam rendes és szeretnivaló lányt inkább a húsos vagy kövér lányok voltak kedvesek csak, félek, hogy sosem találok olyan lányt, aki hozzám hasonlóan vékony és jól összeillenénk személyiségre is. Nyílván jobban passzolnék egy vékony lányhoz és nekem is inkább ők jönnek be, mint a kövér lányok, de az nem baj, ha van pocija meg kicsit husis, csak nagyon nagy eltérés az elég zavaró szerintem neki meg nekem is.

Legjobb válasz: Legyünk õszinték! Igen egy igazi nõnek azért egy erõsebb alkatú pasi kell. De a fiatalabbak közül nagyon sokan vannak akik ezekre az õzikelábú csõfarmeres vékony srácokra buknak. Ha zavar, akkor sportolj, ahhoz nem kell konditerembe menni.

Legyünk õszinték! Igen egy igazi nõnek azért egy erõsebb alkatú pasi kell. De a fiatalabbak közül nagyon sokan vannak akik ezekre az õzikelábú csõfarmeres vékony srácokra buknak. Ha zavar, akkor sportolj, ahhoz nem kell konditerembe menni.
Ne gondold hogy a túlsúlyos sertésekre jobban mennek a nõk. A kokszolós gyurmagyurkákra lehet, de hála a szereknek, õk túl sok mindent nem tudnak kezdeni a nõkkel. Egyébként meg legyen sok lóvéd, azzal van esélyed bármilyen lánynál.
Elfelejteni ezt a butaságot és csajozni.
Baker... nekem vagy 10 kiló mínusz kellene most. Néhány éve meg olyan hasam volt, hogy nem is volt. :D Szóval biztos hízol még te is. :) Anyagi ok azt nem tudom, hogyan érted, de ha netezni is tudsz akkor napi három szelet zsíros kenyérre is kell ott lennie pénznek. :)
MENJ EL DOLGOZNI, és sportolj. Mert valljuk egy nõnek férfi kell aki sikeres sportos(izmos), ki tudja elégíteni aki irányít. Ezt fogadd el.


Mit kell akkor tenni ha úgy vagyok egy fiúval, hogy ha járok vele úgy érzem hogy nem kéne ha meg nem akkor pont fordítva?

Most így vagyok egy fiúval és õ is kb így érez és 4 évig jártunk ... most már nem járunk .

Legjobb válasz: Hát ez ismerõs. Nekem ugyan ez volt, 4 évig voltam együtt a volt barátommal, de egy év azzal telt el hogy azon gondolkoztam szakítsak-e vele mert nem volt jó se vele se nélküle. Mostmár nem vagyunk együtt, de hálát adok az égnek hogy szakítottunk. Elõször nagyon nehéz volt de aztán találtam valakit akivel sokkal jobb mint vele volt, és igy el tudtam felejteni.

Hát ez ismerõs. Nekem ugyan ez volt, 4 évig voltam együtt a volt barátommal, de egy év azzal telt el hogy azon gondolkoztam szakítsak-e vele mert nem volt jó se vele se nélküle. Mostmár nem vagyunk együtt, de hálát adok az égnek hogy szakítottunk. Elõször nagyon nehéz volt de aztán találtam valakit akivel sokkal jobb mint vele volt, és igy el tudtam felejteni.
A kérdező hozzászólása: De ha nem tudok rajta túl lépni ?

Féltékeny vagyok, és emiatt páromat "rövid" pórázon fogom! Szeretem és azért csinálom ezt, m félek ha nem fognám, nem lenne ilyen jó v "rosszat tenne" és szakítanom kéne vele, pedig nem akarok! úgy érzem, így megvédem a kapcsolatunkat! Mi legyen?

sajnos vertek már át, olyan akiben legjobban megbíztam..most úgy gondolom, ha féltem és fogom a páromat nem tud rosszat tenni,ezáltal szeretném megvédeni a kapcsolatunkat! tudom h ez nem helyes és félek emiatt fogom elveszíteni! mit tegyek???

Legjobb válasz: Hát ezt hosszú távon nem csinálhatod. Mióta vagytok együtt? Én is féltékeny voltam sokáig, de bízom a páromban. Na meg nem akarom a saját hülyeségem miatt elveszíteni.

Hát ezt hosszú távon nem csinálhatod. Mióta vagytok együtt? Én is féltékeny voltam sokáig, de bízom a páromban. Na meg nem akarom a saját hülyeségem miatt elveszíteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
Figyelj, aki meg akar csalni, az úgy is megtud, ha közben fogod a kezét.Szóval ez nem jó módszer, amit te csinálsz, így csak eltaszítod magadtól.Egyébként is ha bármi olyat tenne, annak lennének jelei, hidd el, szóval rájönnél.Amíg nincsenek ilyen negatív jelek, nem ad rá okot, addig feleslegesen ne csesztesd, hagyj neki kis levegõt és teret.Én is estem ebbe a hibába, ezért tudom, milyen ez.
A kérdező hozzászólása: igazatok van....!
Hát ezzel csak el fogod üldözni....de ahogy gondolod. Egyébként hogy kell azt érteni hogy fogod? - Drágám, elmegyek a haverokkal. - Nem mehetsz! Velem kell lenned mindig, nehogy megcsalj! - Igen is drágám... ???? ez mi? Akkor ez egy ilyen kapcsolat? Vagy hogy érted hogy rövid pórázon fogod? Azt hiszed nem tud megcsalni ha akar? Dehogynem:D meg tud...úgy hogy soha nem tudnád meg....úgyhogy ezzel nem érsz el semmit.
Elsõ válaszoló vagyok. Az azért nem olyan kevés idõ. Ha szeretitek egymást akkor ne parázz ilyenen. Az önbizalmadért te tudsz tenni. Én futni járok amitõl jobban érzem magam, mert megvan az eredménye.
A kérdező hozzászólása: az a baj, h konkrétan egy valakitõl féltem, mert tudom h tetszik neki a párom..párom azt mondja õt nem érdekli és sose bántana meg azzal a lánnyal fõként nem. ha nem zaklatom vele többet, akkor csak még inkább bizonyítani akar majd v kihasználja h jóvagyok?
Sajnos éngen is a párom rövid porázon emiat már szakitani is akartam vele kezdj megbizni benne ha szeret igazán nemcsal meg és nemcsinál semmi hülyeséget:)
A kérdező hozzászólása: már másfél éve, ahogy egyre inkább megszerettem annál inkább vagyok ilyen..... tudom, h ez nagyon rossz! :/ félek, ha engedem.. megbántana :( pedig tudom h szeret
Mi legyen? Na álljon meg a menet, a párunk nem háziállat, hogy pórázon fogjuk, kényünk kedvünkre, csak mert alacsony az önbizalmunk.. Magadon kellene változtatnod, és közlöm, ezzel b--szod el a kapcsolatotokat, ha csak nem iszonyú papus a pasi.
Én is nagyon féltékeny típus vagyok, de nem a párom miatt, inkább saját magam végett. Túl vékony vagyok és kicsik a melleim nagyon, hízni meg nagyon nehezen tudok. Ment is emiatt tönkre kapcsolatom. A mostani páromnál is volt féltékenykedés, de most úgy érzem megtaláltam az igazit, és õ is ezt érzi velem kapcsolatban, úgy döntöttem nem féltékenykedek. Nagy kockázat nagy nyereség.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!