Találatok a következő kifejezésre: Mit kéne azzal a lánnyal akivel (15 db)

A vörös hajú nőkről mindig az a többség véleménye, ahogy itt olvasgatok, hogy nem kéne, mindegy milyen hajszín, csak vörös ne legyen. De akkor mit csináljon az a lány, aki természetesen vöröses hajú?

Ássa el magát? Vagy simán csak fesse be a vállalhatatlan haját?

Legjobb válasz: A természes vörös szép, nekem különösen tetszik. A festett nem jó.

A természes vörös szép, nekem különösen tetszik. A festett nem jó.
kitõl hallasz olyat hogy ne legyen vörös?
Szerintem hülyeség hajszín alapján megítélni valakit. Kifejezetten szépnek a tartom a vöröset, ahogy az összes többi színt is. Az a kérdés, mennyire illik a viselõjéhez :)
Ez egy f*szság, az utolsó, ami érdekel, hogy a haja milyen színû. Hajfestés csak akkor javasolt, ha õ ma- ga akarja befesteni, és jól is áll neki, amúgy telje- sen felesleges (nameg a hajat is tönkrevágja).
Kérdezõ: azt nem látod, ki f*ssa a szót ezen az oldalon. Tehát hiteles véleményt itt nem kapsz. Ha 100 ismerõsöd megkérdezed, hidd el, egy se a hajszíned miatt akarna/ nem akarna veled járni, egynél sem ez szerepelne indokként.
"csak a színe legyen vörös":) nagyon szép szerintem a természetes vörös haj. http://gingergirls.blog.hu/ nézd meg, külön blogotok is van! mi ez, ha nem kivételezés! :D (egy 23 éves barna hajú lány)
pont egy órája néztem egy south park részt :D a címe: vörhenyesek! idéznék: "vörös kutya, vörös ló... vörös ember egy se jó!" :D
A kérdező hozzászólása: Azért szerencsére nem vörös, csak van egy enyhe vöröses árnyalata, de csak akkor látszik, ha rásüt a nap.
A kérdező hozzászólása: Meg fényképeken! :D Majnem mindig vörösnek látszik a fotókon. Élõben azért nem.
mindig is vörös hajat akartam, imádom a vörös hajat, gyönyörû és különleges számomra, ne festesd be!Szerintem a férfiaknak mind1 csak passzoljon minden.Lehet azért kerülik néhányan õket mert túl vadnak és szexisnek néznek ki ezért a pasik úgy érzik úgy sincs esélyük ha próbálkoznának ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ! :) Lehet, hogy tényleg a festett vöröset értik alatta. Ami olyan nagyon égõ vörös, pirosas.
Szerintem a vörös hajú lányok a legszebbek.. A fél karomat adnám egy ilyen nõért! Minden vágyam egyébként , hogy egy vörös hajú lány legyen a párom , igaz ismerek egy párat de õk sajnos egy mázsa felett vannak! 17/F
az a lány örüljön, legalább a sok hülye looser alapból lepattan róla.
Hát azért ennek mégis van valami alapja. Tudtommal a régi idõkben például nem túlzottan örültek ha vörös hajú gyerekük lett mert nem tartották normálisnak, hogy szépen fogalmazzak. Mint ahogy a balkezességet meg ehhez hasonlókat sem.
Sokunknak a vörös hajú lányok jönnek be :)
Mit meg nem adnék ha jól állna a vörös haj.. már ezer éve arra festettem volna, és tojnék az ilyen statisztikákra :DD amúgy ha szép a csaj akkor szerintem tökre mindegy milyen színû haja van :P
Egy csomó pasi megõrül a vörös hajú lányokért, nyugi. :) Nekem nagyon sokáig volt vörösre festve a hajam, és rengeteg bókot kaptam, hogy milyen szexi :) 24/N
ma 22:03 Köszi jó kis blog ez. Amúgy ha a nevükre kattintasz vetkõznek :D
Ez annyira hülyeség már bocsi hogy pont itt miket olvasol nincs itt a világ összes pasija... mindenkinek más tetszik lehet hogy valakinek csak a vörös hajú nõk jönnek be és ha ennyire nem érzed jól magad vörösön akkor fesd be más színûre 19/L
A kérdező hozzászólása: Állandóan ezt olvasom ezen az oldalon. A Szépség rovatban is, ha megkérdezik a fiúkat, melyik hajszín a legvonzóbb, már írják is, hogy mindegyik szép, kivéve a vörös.
Tévedsz ám, de ezt elmesélték mások. Pont, hogy "tüzes, ambiciózus, - jó szeretõ" társul hozzá, de hát nyilván az igazi vöröshöz. Az a hülye divat sem véletlen ám, hogy minden vénasszony tûzvörösre festeti a haját....

Mit kéne csinálnom azzal a lánnyal akivel nemtudom milyen kapcsolatom van?

...egy osztályba járunk most összel volt hogy megismertem és eléggé jól összejöttünk csak neki volt egy idösebb barátja akit végülis akkor nemhiszem hogy fontosnak tartott csak ott ölelgetett de semmi más nemvolt de igy visszagondolva leeht hogy lett volna esélyem de most azóta nemvagyunk annyira jóba de még igyis elelget simogat és énis megcsinálom ezt neki és örül is neki szerintem csak ottvan a pasi akivel a kapcsolata már mélyebb lett és nemhiszem hogy otthagyná értem öt és ha valaamit nyiltan vállalnék akkor a további évekre is eláshatom magamat vagy várjak mig eltünik apasi a képböl? vki segitsen ! ! :S

Legjobb válasz: Szövegtagolás meg felesleges... Szerintem a csaj nagyon jól érzi magát így... van egy pasija, akiveljól elvan és mellette ott vagy te, aki mindent megtesz neki. Jóhogy tetszik neki. Ha akart voltna, akkor már rég szakított volna a pasijával miattad, amikor még nem volt olyan mély vele a kapcsolata. Szerintem csak kihasznál téged, és nagyon tetszik neki ez a helyzet. Én nem várnék rá a helyedben... de te tudod.

Szövegtagolás meg felesleges... Szerintem a csaj nagyon jól érzi magát így... van egy pasija, akiveljól elvan és mellette ott vagy te, aki mindent megtesz neki. Jóhogy tetszik neki. Ha akart voltna, akkor már rég szakított volna a pasijával miattad, amikor még nem volt olyan mély vele a kapcsolata. Szerintem csak kihasznál téged, és nagyon tetszik neki ez a helyzet. Én nem várnék rá a helyedben... de te tudod.
Sztem dugd meg a csajt akkor megnyugszik a lelked.
A kérdező hozzászólása: Hát jó a csaj meglehetne rakni :D
En is voltam ilyen helyzetben de en a lany fele vagyok a dolognak. Igen, nagyon jo mikor rajonganak ertunk. A baj csak az, hogy vannak nok akik ezt nem elvezik inkabb kihasznaljak. En a helyedben tavolsagot tartanek. Elobb-utobb kivancsi lesz a lany, hogy miert es akkor megmondhatod az igazat: hogy kedveled. Tulzottan is. De miutan tartozik valakihez, ugy gondolod az eselyed egyenlo a nullaval. Ha nem latod annyit, nem faj annyira. Ezzel elmondassz mindent es csak rajta all a valasztas. Mert ez a simogatosdi elegge felreertheto.
Nõként mondom, hogy az ilyen egyrészt önbizalomnövelõ, másrészt megerõsítés, hogy mást is megkaphatna, és másnak is kell... Ha nagyon nem bírod tovább, próbálj nála rákérdezni, hogy szerinte mi ez a simogatás, ölelgetés. Vagy simogatásnál kalandozz félreérthetetlen helyekre, és akkor mglátod.
Csak ennyire kevesen háborodunk fel azon, hogy a leányzó rutinos pasizó és hozzáértõ [email protected]ó 13 évesen? Szomorú...
Csodás... Erre csak olyan szavakat találnék, amit kimoderálnának. A véleményemért meg gondolom ki is tiltanának. Úgyhogy nem mondok semmit. De ha gondolod a lány szüleinek gratulálhatnál a nevemben!
Tehát nem csak kur.va, de iszik is... Azon már nem is csodálkozom, hogy a csajok hamarabb tanulnak meg szo.pni, mint tollal írni.
szopassad lefele.
Szerintem csak ezért ne dobd. Ha elõtted csinálta avval, akivel járt, õ dolga. Az a múlt. Nem kell rajta lovagolni. Csak melletted ne csináljon ilyet. 24/N
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a válaszotokat nem dobom !! inkáb ki álok melte és ugy tudom hogy az 1-ik eset ugy történt hogy le itaták és rá vette a pasija
csak rá fogsz baszni vele
megis milyen lany aki 13 evesen leszpja a volt baratjat? es ki tudja mit csinalt 11 evesen???ez nem lany ez egy kejenc ribanc .te meg kiallsz mellette..gratulalok.
Szopassad lefele te is nem hogy örülnél hogy tud!!:D
Te is akarsz töle valamit. Nem? Akkor az elözö kapcsolatában miért itéled el amit csinált? Örülj, hogy rendesen bevallotta. Biztosan azért vallotta be mert fontos vagy neki.
Iszik, sz.op 13 éves kora elõtt?Szerintem keress valami normális csajt, ez elég ri.bancnak tûnik már ne haragudj. És mi az, hogy leitatták?Esetleg azt hitte, hogy amit itatnak vele, az az esti kakaó?Ugyan már.
azért neked sem ártana a helyesírásra jobban figyelni. szörnyû hogy szopatni akarsz de a ész meg nincs meg hozzá
A kérdező hozzászólása: Értem de hát kicsit meg lepödtem a dolgon mert már arrol is tudok hogy nem az elsõ eset neki még 11 évesen is volt 1 kalandja és most nem tudom hogy [email protected] vagy már meg változott ...
Ne dobd. Az egy nagyon gáz szitu volt, volt itt ezzel kapcsolatban egy kérdés is. Így is van elég baja szegénynek.
Ezért én nem dobnám...
Végül leszopott téged is?
Azad Ramiz lánya. Kenan lánya egy Dalma nevû lány, akit Kenan egyszer fog látni életében, viszont a lány nem fogja megtudni, hogy õ az apja.Szerintem Selma sem ismerte Dalmat.Születésekor Ramiz elvitte, mert Selma nem akarta Kenan lányát felnevelni.
Kenan megerõszakolta Selmát, aki terhes lett, ezért lett esküvõ a dologból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is tudom hol lehet visszanézni, csak röviden akartam!köszi második:)

Mit kéne tennem, hogy ne fogjon el a gyűlölet azokkal a lányokkal szemben akiknek esélyt adna?

Legjobb válasz: Nézd magaddal külsõ szemmel. Mintha nem is te lennél. Rájössz milyen nevetséges és szánalmas vagy. Egybõl elmegy a kedved a gyûlölködéstõl.

Nézd magaddal külsõ szemmel. Mintha nem is te lennél. Rájössz milyen nevetséges és szánalmas vagy. Egybõl elmegy a kedved a gyûlölködéstõl.
Kik?
Gondolom az a pálya, hogy tetszik neki egy srác és hogy mit csináljon, hogy ne gyûlölje azokat a lányokat akik esélyt kapnak a srácnál..
A kérdező hozzászólása: Õ adna esélyt nekik (a csajoknak).
A kérdező hozzászólása: 15:26 Ne légy már ilyen értetlen, értelmesen írtam le.
Értelmetlen a kérdésed...
1. vagyok: "akiknek esélyt adna?" Erre értettem, hogy kik adnak esélyt nekik?
aha értem. hmmm...tedd amit én.... PUSZTÍTS!
A kérdező hozzászólása: Elsõnek írtam.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted?
Az a pálya, hogy ez egy idióta p.csa! Sosem fog eljutni ez az agyáig. Ha mégis, egybõl felköti magát.

Egy lánynak egy táncos fiú kéne akivel elérheti álmait (bebizonyítani apjának, hogy a tánc az ő étele és egy versenyt megnyerni ami bizonyítja hogy nem is olyan rossz). Szerintetek mit kéne tennem?

Tolna megyében lakom és a nem lenne gond ha a TÁNCpartner a közelben lenne vagy ha nem jelentkezik senki szerintetek mit kéne tegyek? 5 éve mazsorettezem és kicsit más stílus fele is el szeretnék evezni! De ahol lakom a közelben nagyon nincs sok lehetőségem és az elköltözés sajnos nem megoldható! Csak egy megbízható TÁNCpartnerre lenne szükségem. Minél előbb.

Legjobb válasz: Netán Tamási közelében laksz?

Netán Tamási közelében laksz?
A kérdező hozzászólása: igen tamásitól 15km-re

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám. Nem értem mert ha tetszenék neki akkor nem ölelgetne más lányokat. Nekem tetszik a fiú. Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti ,hogy nagyon bejössz neki,és azért nem mer megszólítani ,és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit,mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak ,hogy tetszik,és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti , hogy nagyon bejössz neki, és azért nem mer megszólítani , és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit, mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak , hogy tetszik, és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D
Sosem értettem , hogy mi annyira nehéz abban hogy megszólítasz valakit aki tetszik:D
Felejtsd el minnél hamarabb, amíg még nem késõ. Én több mint egy évig voltam szerelmes egy srácba, ami nem is csoda, hogy bele szerettem, hiszen mondta, hogy szépnek talál, meg ölelgetett, meg így szeret meg úgy, aztán amikor egyik ismerõsöm a tudtára adta, hogy mit érzek, közölte, hogy van barátnõje, na köszönöm szépen. Azt hittem elsüllyedek. Lehet csak barátkozni szeretne veled, ne legyenek nagy reményeid és akkor nem koppansz nagyot. Ha tetszel neki, akkor azt elõbb utóbb úgyis a tudtodra fogja adni, például elhív valahová, ami nagyon jó dolog lenne, de ha nem azt sem éld meg ttragédia ként. Próbálj meg nem sokat gondolni rá és majd lesz valami. Azért sok sikert.
És ha csak barátságból ölelgeti a lányokat? Azért néz téged, mert szimpatikus vagy, ha más lányokat is ölelget, de nem barátságból akkor hagyd szerintem.
hagy h seggbe rakjon aztzán pattintsd le ez a legjobb megoldás 14 évesen meg már túl öreg vagy
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:D csak az a baj, hogy nem merem megszólítani:S
Pedig tisztázd minnél hamarabb, mert ha belehabarodsz csak rosszabb lesz, inkább az elején derüljön ki, és akkor legalább kiderül, hogy nem vezstegeted az idõdet olyanra aki meg sem érdemli. Csak bátran!!!!

18 éves fiú vagyok és az a bajom hogy ha lánnyal találkozom, egyszerűen nem tudom megszólítani mert félek 1 kicsit. Ha pedig ő szólít meg akkor is csak 1-2 szót mondok neki és ennyi. Sokszor el is pirulok. Mit kéne tennem?

Nem tudom esélytelen vagyok a lányokkal szemben:S

Legjobb válasz: És az ilyenek csodálkoznak, hogy nincs barátnõjük ... Tejóóég, ha õ szól hozzád, de csak pár szóval viszonzod neki az jön le belölle, hogy le akarod patintani. Mindenkibe van akaraterõ, kapard össze magadból és legyél férfi, vagy legelább hím nemû egyed és határozottabb. Én, és még sok lány utálja ahtározatlan pasikat, a határozottság nagy elõny, ha félsz is, nem kell titkold, lehet valaki aranyosnak találja de mégis legalább szerencsétlenkedj valamit, minthogy semmi ... Ezzel a saját szociális kapcsolataidnak ártasz U.I: ne haragudj, de neked nem kedves szavaka van szükséged.

És az ilyenek csodálkoznak, hogy nincs barátnõjük ... Tejóóég, ha õ szól hozzád, de csak pár szóval viszonzod neki az jön le belölle, hogy le akarod patintani. Mindenkibe van akaraterõ, kapard össze magadból és legyél férfi, vagy legelább hím nemû egyed és határozottabb. Én, és még sok lány utálja ahtározatlan pasikat, a határozottság nagy elõny, ha félsz is, nem kell titkold, lehet valaki aranyosnak találja de mégis legalább szerencsétlenkedj valamit, minthogy semmi ... Ezzel a saját szociális kapcsolataidnak ártasz U.I: ne haragudj, de neked nem kedves szavaka van szükséged.
A kérdező hozzászólása: rendben:D
A kérdező hozzászólása: férfi leszek!
"nem tudom megszólítani mert félek 1 kicsit" Mitõl félsz?
Ilyen hozzáállás.. hááát Ha lenne egy picivel sokkal több önbecsülésed, az már fél siker lenne :) ) !! Ha nem vagy helyes akkor meg figyelj arra, hogy pozitív belsõ értékekkel rendelkezz !!_ azzal többre is mész, meg adj magadra ( kellemes parfüm, joó ruhák.. ) Hajráááá!!! :) ) :D:D
A kérdező hozzászólása: csendes fiú vagyok.. 68kg 171 cm:D
az nem olyan sok ... nyugi :)

Fontos! Van egy lány akivel régebben találkozgattunk. Akkor azt mondta legyünk csak barátok, mint kiderült más tetszett neki, de a gyerek elutasította. Mit kéne tennem?

Vmelyik nap együtt jöttünk suli után és az a hely el?tt mentünk el ahol találkoztunk és felemlegette a dolgot,ezzel azt is amit iránta éreztem. Szerintetek mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Ha akarsz valamit: START!!!

Ha akarsz valamit: START!!!
rámozdulhatsz, de tudd, hogy a csaj most azért lenne már veled, mert a másik pasi nem jött össze és ha képbe jönne egy másik, aki tetszik neki, akkor elmenne vele de addig is minden esélyed megvan rá, hogy kapcsolatod legyen vele
mint csaj mondom, hogy csak óvatosan mert elõfordulhat, hogy pótlónak használ fel így vagy mélyítsd el vele a barátságodat vagy próbálj meg tényleg ráhajtani (hát ha nem olyan)
Hát most megpróbálkozhatsz még egyszer, csak érdemes számolni azzal, mennyire szeretnél ló helyett a szamár lenni. Persze nem azt mondom, ha ezek után össze jön veled, az ezért lesz (simán lehet, hogy szimplán megkedvel, ha megismer), de benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: Bocs az lemaradt hogy ez már egy éve volt, lehet picivel több. De azért köszönöm a válaszokat.
ha barátként kezeled, de nagyon nagyon jó barátként hidd el felkelted az érdeklõdését irántad! de végül is ha az egy éve volt már akkor ha gondolod kezdhetsz neki udvarolni..:D
megváltozni azokban a tulajdonságokban, amik miatt a csaj szakított
A kérdező hozzászólása: már próbált változni elég jól ment neki de a csaj nemet mondott
A kérdező hozzászólása: a nem után teljesen szétesett most újra próbál jófej lenni vle
Ami nem megy, azt nem kell erõltetni.
Óvatosan közeliteni:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!