Találatok a következő kifejezésre: Mit kéne azzal a lánnyal (50 db)

A vörös hajú nőkről mindig az a többség véleménye, ahogy itt olvasgatok, hogy nem kéne, mindegy milyen hajszín, csak vörös ne legyen. De akkor mit csináljon az a lány, aki természetesen vöröses hajú?

Ássa el magát? Vagy simán csak fesse be a vállalhatatlan haját?

Legjobb válasz: A természes vörös szép, nekem különösen tetszik. A festett nem jó.

A természes vörös szép, nekem különösen tetszik. A festett nem jó.
kitõl hallasz olyat hogy ne legyen vörös?
Szerintem hülyeség hajszín alapján megítélni valakit. Kifejezetten szépnek a tartom a vöröset, ahogy az összes többi színt is. Az a kérdés, mennyire illik a viselõjéhez :)
Ez egy f*szság, az utolsó, ami érdekel, hogy a haja milyen színû. Hajfestés csak akkor javasolt, ha õ ma- ga akarja befesteni, és jól is áll neki, amúgy telje- sen felesleges (nameg a hajat is tönkrevágja).
Kérdezõ: azt nem látod, ki f*ssa a szót ezen az oldalon. Tehát hiteles véleményt itt nem kapsz. Ha 100 ismerõsöd megkérdezed, hidd el, egy se a hajszíned miatt akarna/ nem akarna veled járni, egynél sem ez szerepelne indokként.
"csak a színe legyen vörös":) nagyon szép szerintem a természetes vörös haj. http://gingergirls.blog.hu/ nézd meg, külön blogotok is van! mi ez, ha nem kivételezés! :D (egy 23 éves barna hajú lány)
pont egy órája néztem egy south park részt :D a címe: vörhenyesek! idéznék: "vörös kutya, vörös ló... vörös ember egy se jó!" :D
A kérdező hozzászólása: Azért szerencsére nem vörös, csak van egy enyhe vöröses árnyalata, de csak akkor látszik, ha rásüt a nap.
A kérdező hozzászólása: Meg fényképeken! :D Majnem mindig vörösnek látszik a fotókon. Élõben azért nem.
mindig is vörös hajat akartam, imádom a vörös hajat, gyönyörû és különleges számomra, ne festesd be!Szerintem a férfiaknak mind1 csak passzoljon minden.Lehet azért kerülik néhányan õket mert túl vadnak és szexisnek néznek ki ezért a pasik úgy érzik úgy sincs esélyük ha próbálkoznának ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ! :) Lehet, hogy tényleg a festett vöröset értik alatta. Ami olyan nagyon égõ vörös, pirosas.
Szerintem a vörös hajú lányok a legszebbek.. A fél karomat adnám egy ilyen nõért! Minden vágyam egyébként , hogy egy vörös hajú lány legyen a párom , igaz ismerek egy párat de õk sajnos egy mázsa felett vannak! 17/F
az a lány örüljön, legalább a sok hülye looser alapból lepattan róla.
Hát azért ennek mégis van valami alapja. Tudtommal a régi idõkben például nem túlzottan örültek ha vörös hajú gyerekük lett mert nem tartották normálisnak, hogy szépen fogalmazzak. Mint ahogy a balkezességet meg ehhez hasonlókat sem.
Sokunknak a vörös hajú lányok jönnek be :)
Mit meg nem adnék ha jól állna a vörös haj.. már ezer éve arra festettem volna, és tojnék az ilyen statisztikákra :DD amúgy ha szép a csaj akkor szerintem tökre mindegy milyen színû haja van :P
Egy csomó pasi megõrül a vörös hajú lányokért, nyugi. :) Nekem nagyon sokáig volt vörösre festve a hajam, és rengeteg bókot kaptam, hogy milyen szexi :) 24/N
ma 22:03 Köszi jó kis blog ez. Amúgy ha a nevükre kattintasz vetkõznek :D
Ez annyira hülyeség már bocsi hogy pont itt miket olvasol nincs itt a világ összes pasija... mindenkinek más tetszik lehet hogy valakinek csak a vörös hajú nõk jönnek be és ha ennyire nem érzed jól magad vörösön akkor fesd be más színûre 19/L
A kérdező hozzászólása: Állandóan ezt olvasom ezen az oldalon. A Szépség rovatban is, ha megkérdezik a fiúkat, melyik hajszín a legvonzóbb, már írják is, hogy mindegyik szép, kivéve a vörös.
Tévedsz ám, de ezt elmesélték mások. Pont, hogy "tüzes, ambiciózus, - jó szeretõ" társul hozzá, de hát nyilván az igazi vöröshöz. Az a hülye divat sem véletlen ám, hogy minden vénasszony tûzvörösre festeti a haját....

Mit kéne tennem? A barátommal több mint 1 éve együtt vagyunk. Eddig minden nagyon rendben volt köztünk. De egy ideje felhozta azt a témát h mi lenne ha feldobnánk a szexuális életünket egy másik lánnyal.

Én elmondtam, hogy szerintem ez rossz hatással lenne ránk, nekem biztosan b?ntudatom lenne, nem tudnék rá nézni, ideges lennék a csajra tuti megverném ha hozzáérne egy ujjal is... a barátomat meg dobnám hiába szeretem, nekem ez megcsalással ér fel. Annyira ki vagyok, hogy éjjeleket sírok át. Szerintem már direkt mondja nekem hátha egyszer beadom a derekam! De nem!!! Nem akarom!!!! Egyszer volt ilyesmi "élményem" (2 F meg én ) és aztán tönkrement vele a kapcsolatom mert egyszer?en megutáltam... dobtam. :S Sajnálom ilyen vagyok. De ?t nem akarom elveszíteni!!! Nagyon rosszul érzem magam. Mit tegyek? kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: ezt már konkrétan így mondtad neki h nem akarod? és ennek ellenére is gyõzköd állandóan? hát sztem hagyd a francba ezt a pasit, ha ennyire nem érti meg h te vmit nem akarsz az ágyban akkor nem is szeret szerintem igazán. mást sem szabad így erõltetni az ágyban nem hogy egy 3. ember bevételét !:@

ezt már konkrétan így mondtad neki h nem akarod? és ennek ellenére is gyõzköd állandóan? hát sztem hagyd a francba ezt a pasit, ha ennyire nem érti meg h te vmit nem akarsz az ágyban akkor nem is szeret szerintem igazán. mást sem szabad így erõltetni az ágyban nem hogy egy 3. ember bevételét !:@
Én személy szerint (pasi vagyok) nem örülnék neki, ha az aktuális barátnõm egy másik férfit akarna behozni az ágyba közénk. Én egyszerûen undorodnék attól, hogy azt a nõt, akit én szeretek, egy másik farok is tömje, hiába érzelmek nélkül. Ilyen tekintetben hiába vágyam nekem is hármasban csinálni egy másik nõvel karöltve, még a témát sem hoznám fel neki, mert tudom, hogy neki ez nem tetszene, és emiatt nem akarnám a kettõnk közti érzelmi dolgot veszélyeztetni. Fõleg nem erõltetném a dolgot, ha már egyszer nemet mondanak rá. Ha nekem elég a barátnõm, és neki is elég vagyok én, akkor minek rontanám el kettõnk örömét egy olyan kéréssel, amellyel azt sugallom neki, hogy mégsem teljesen elég a dolog. Részemrõl ez a hármas dolog csak akkor mûködne, ha teljesen érzelemmentesen állok hozzá én is mindkét lányhoz, így egyikük sem szorul esetlegesen a háttérben a szex közben, másrészt a másik két fél is ugyanúgy áll a dologhoz, így sértõdöttség sem lenne.
A kérdező hozzászólása: Akkor az a lényeg h nem tudom róla lebeszélni, és ha én nem megyek bele akkor elmegy mással?? Vagyis az a lényeg h döntsek! Belemegyek, megjátszom magam VAGY nem megyek bele, de akkor megcsal..
igen, sajnos döntened kell.
1. Ha belemész, de te közben nem akarsz, akkor egyrészt a kapcsolatotokban lesz egy szálka emiatt, másrészt lehet, hogy késõbb megint felveti, és akkor majd mondhatja, hogy "múltkor is csináltuk". 2. Ha nem mész bele, akkor kockáztatod a kapcsolatod vele, vagy azt, hogy megcsal-e esetleg mással/másokkal, de legalább nme kényszeríted olyan helyzetbe magad, ami neked nem jó. Mi nem dönthetünk helyetted, neked kell értékrendet állítanod a kérdésben. Van olyan fontos neked a pasi, és megbízol benne annyira, hogy most engedsz neki, aztán késõbb esetleg megint ezt kérje tõled? Vagy bízol benne annyira, hogy nemet mondj neki, és esetleg vmikor félrelépjen miatta? Egy dolgot tarts szem elõtt: SAJÁT MAGAD. Nem kívánom neked, hogy csalódás érjen, de ha ennyire erõlteti a dolgot, akkor számolnod kell azzal, hogy valahol pedig érni fog ebben csalódás.
ha megjátszod magad és belemész, utána úgyis elhagynád, mert biztos, hogy megint akarja majd:S Te ismered a barátod, szerinted képes lenne arra, hogy megcsaljon téged?
A kérdező hozzászólása: szerintem nem képes rá h megcsaljon. szeret.. de erre még alszom egyet aztán holnap írok h mi lett. Remélem h lesztek még itt és fogtok írni.. :) jóó éjt mindenkinek:) és kösziii (L) :)
Ne haragudj de ez gusztustalan, hogy a barátod elvárná egészséges heteroszexuális nõ létedre, hogy egy másik csajt te is kényeztess, meg utána természetesen õ is. Meg ha már egy év után így fel kell dobni a szexet mi lesz majd 10 év múlva? Bár valószínû ti addig nem fogjátok húzni. Én szakítanék a pasival, elég egyértelmû, hogy az útnak nem ugyanazon az oldalán álltok, te tartós kapcsolatot szeretnél, õ meg még másokat szeretne megd*gni, persze mindezt az engedélyeddel így tiszta a lelkiismeret...
Nálunk a hülye/hirtelen felindult ötletek utáni veszekedések és hisztik után mindig jól jön egy pár hetes szünet. Utána meg nem gyõzzük imádni egymást. :D L/23
Az a baj, hogy tényleg az lesz ennek a vége, hogyha nem mész bele a hármasba, hogy a pasidnak meg lesz a hármas csak te nem leszel benne, ezt 100% biztosra mondom neked! Szóval döntened kell, de úgy dönts, hogy vedd bele amit mondtam, mert ez biztos így lesz, ha együtt maradtok ha nem.
A kérdező hozzászólása: valahogyan le lehet buktatni h mikor csal meg?? félek h meg fog bár sztem tulságosan szerelmes. este írt 1 smst h neki sokkal többet érek én, és sokkal többet ér neki a velem töltött idõ mint akármi más, és én vagyok a legjobb neki, de szeretne velem kibékülni és elfelejteni a témát mert õ nem akar elveszíteni. nem csalt még meg de nem is fog. ezeket írta... hmm..
Ez attól függ milyen a személyisége a barátodnak. Én akkor se mennék bele ha a nem létezõ barátnõm kérne meg rá:) Nekem ez már megcsalást jelentene. A barátod biztos máshogy van ezzel. Szerintem elég kegyetlen dolog arra kérni téged, hogy nyalj ki egy csajt:S Sajnálom, hogy mosolyszünet van köztetek. Azért ez a vágyálma sok fiúnak, mert úgy gondolják, hogy ha egy nõvel jó, akkor kettõvel még jobb. De szerencsére van, aki nem így gondolja:) Remélem majd megoldódnak a problémáitok és tudsz aludni az éjjel.
Nem flegmáztam.nem tudsz vele semmit csinálni, ha érdekli úgyis létrejön ez a felállás.ha te nem leszel benne akkor majd benne lesz más.de nem tudod lebeszélni róla.
A kérdező hozzászólása: De ez miért akkora álom? és miért olyan fontos? most jóó volt elbaszni egy több mint 1 éves kapcsolatot??? mosolyszünet van majd januárban találkozunk.
Szegény nõ:( Azért elég perverz vagy, hogy két fiúval kipróbáltad.....:$ Amúgy szerintem mond neki, hogy nagyon fáj neked, hogy ezt akarja, és találjatok ki valami mást ami feldobja. Pl vibrik használata:)
Azért nem kell mindjárt dobni. De meg kéne értetned vele, hogy mennyire nem akarod.
Itt nincs kérdés, egyértelmû, hogy te nem akarod.Akkor hát ne csináld.
A kérdező hozzászólása: hmm hát aranyosak vagytok.. :) igen mondtam neki konkrétan azt h nem és kész. igazából mondta már azt is h akkor egy pasit, de utána feltétlen 1 csajt is. hiába mondogatom neki h én már kinöttem ebbõl, rossz tapasztalatom volt, és hogy nekem csak õ kell és nekem elég õ. Õ is ugyanezt mondja, csak éppen izgatónak találja ha más csajjal elvagyok ( én ) õ meg néz, aztán késõbb bekapcsolódik.. de könyörgöm.. nem vagyok se bi se lezbi..
A kérdező hozzászólása: utolsó.. fel sem veszem.. picit mintha flegmáznál.. :S olvasd át és ott a kérdés h nem tudom h mit kéne csinálni a pasimmal h errõl leszokjon.. :S vagy h ne akarja.. :S
Ha nem érti meg, hogy mennyire nem akarod, akkor mond neki hogy, hogy nem szeretnéd ha ez miatt vége lenne a kapcsolatotoknak..... Vagy inkább nézzen leszbi pornót, mintsem téged akarjon belevinni ebbe:(
A kérdező hozzászólása: épp most beszélgetek vele msnen .. most azt mondja h ha nekem rossz akkor hagyjuk csak õ ki akarta próbálni.. erre írtam h a volt barátnõddel hetente 3-4 x megcsináltátok.. és mondta h az túlzás volt, már unta, de azóta meg már hiányzik. most úgy néz ki h esni fog az esõ úgymond mert én ezt nem folytatom vele tovább... ha neki hiányzik szíve joga menjen vissza a volt csajához nem?
Ne reagálj túl egy egyszerû javaslatot.
Nem a volt barátnõje hiányzik, hanem egy másik nõ az ágyba....:$:( Te tudod , hogy mennyire szereted õt...ott tudod e hagyni ezek miatt. A legtöbb fiúnak ez az álma, hogy több nõvel csinálja. Õ elmondta neked, bár nem kellett volna rád erõltetnie úgymond.
A kérdező hozzászólása: na a vége ennek mosolyszünet. így karácsonyra. tökéletes.. :) most mégjobban szarul vagyok... :S én elmondtam neki h ez nekem mennyire fáj, mennyire rossz hogy ezt csinálja. Õ nagyon szeretné, de elmondta h szeret engem nagyon, és jó velem, de õ másikat azért szeretne csak h poénból meg h én is próbáljam ki milyen egy csajt nyalni meg ilyesmi. De semmi érzelem semmi extra... hát nem hangzik jól.. :S amugy nem reagálok semmit túl, ha benne lennél és totál ki lennél bukva már egy ideje olyan dolog miatt amit nem akarsz de szereted a párod akkor te nemhogy így viselkednél hanem sírva vernéd a fejed a falba. légyszi.. ne légy ilyen :S ha nem értesz meg ne irj köszi.
Õszintének tûnik:) Szerintem beszéld meg vele ezt, hátha rendbe tudjátok hozni a dolgokat.Ha nem így lenne, akkor nem írt volna smst, hanem ment volna egy másik nõhöz. Ne azon akarod rajtakapni, hogy megcsal, hanem inkább békülj ki vele:)

Mit kéne tennem, hogy ne fogjon el a gyűlölet azokkal a lányokkal szemben akiknek esélyt adna?

Legjobb válasz: Nézd magaddal külsõ szemmel. Mintha nem is te lennél. Rájössz milyen nevetséges és szánalmas vagy. Egybõl elmegy a kedved a gyûlölködéstõl.

Nézd magaddal külsõ szemmel. Mintha nem is te lennél. Rájössz milyen nevetséges és szánalmas vagy. Egybõl elmegy a kedved a gyûlölködéstõl.
Kik?
Gondolom az a pálya, hogy tetszik neki egy srác és hogy mit csináljon, hogy ne gyûlölje azokat a lányokat akik esélyt kapnak a srácnál..
A kérdező hozzászólása: Õ adna esélyt nekik (a csajoknak).
A kérdező hozzászólása: 15:26 Ne légy már ilyen értetlen, értelmesen írtam le.
Értelmetlen a kérdésed...
1. vagyok: "akiknek esélyt adna?" Erre értettem, hogy kik adnak esélyt nekik?
aha értem. hmmm...tedd amit én.... PUSZTÍTS!
A kérdező hozzászólása: Elsõnek írtam.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted?
Az a pálya, hogy ez egy idióta p.csa! Sosem fog eljutni ez az agyáig. Ha mégis, egybõl felköti magát.
A speedtest végén lesz a kép linkje, azt kell beírni. pusz :)
Elmégy ide: http://www.speedtest.net/ Kattintasz egy közeli városra és leméri a neted sebességét, kiírja egy képen, azon kattints ott, hogy Copy Direct Link, azt másold be a torrentoldalon. Ilyesmi lesz majd...:) http://www.speedtest.net/result/919583597.png

Mit kéne csinálnom azzal a lánnyal akivel nemtudom milyen kapcsolatom van?

...egy osztályba járunk most összel volt hogy megismertem és eléggé jól összejöttünk csak neki volt egy idösebb barátja akit végülis akkor nemhiszem hogy fontosnak tartott csak ott ölelgetett de semmi más nemvolt de igy visszagondolva leeht hogy lett volna esélyem de most azóta nemvagyunk annyira jóba de még igyis elelget simogat és énis megcsinálom ezt neki és örül is neki szerintem csak ottvan a pasi akivel a kapcsolata már mélyebb lett és nemhiszem hogy otthagyná értem öt és ha valaamit nyiltan vállalnék akkor a további évekre is eláshatom magamat vagy várjak mig eltünik apasi a képböl? vki segitsen ! ! :S

Legjobb válasz: Szövegtagolás meg felesleges... Szerintem a csaj nagyon jól érzi magát így... van egy pasija, akiveljól elvan és mellette ott vagy te, aki mindent megtesz neki. Jóhogy tetszik neki. Ha akart voltna, akkor már rég szakított volna a pasijával miattad, amikor még nem volt olyan mély vele a kapcsolata. Szerintem csak kihasznál téged, és nagyon tetszik neki ez a helyzet. Én nem várnék rá a helyedben... de te tudod.

Szövegtagolás meg felesleges... Szerintem a csaj nagyon jól érzi magát így... van egy pasija, akiveljól elvan és mellette ott vagy te, aki mindent megtesz neki. Jóhogy tetszik neki. Ha akart voltna, akkor már rég szakított volna a pasijával miattad, amikor még nem volt olyan mély vele a kapcsolata. Szerintem csak kihasznál téged, és nagyon tetszik neki ez a helyzet. Én nem várnék rá a helyedben... de te tudod.
Sztem dugd meg a csajt akkor megnyugszik a lelked.
A kérdező hozzászólása: Hát jó a csaj meglehetne rakni :D
En is voltam ilyen helyzetben de en a lany fele vagyok a dolognak. Igen, nagyon jo mikor rajonganak ertunk. A baj csak az, hogy vannak nok akik ezt nem elvezik inkabb kihasznaljak. En a helyedben tavolsagot tartanek. Elobb-utobb kivancsi lesz a lany, hogy miert es akkor megmondhatod az igazat: hogy kedveled. Tulzottan is. De miutan tartozik valakihez, ugy gondolod az eselyed egyenlo a nullaval. Ha nem latod annyit, nem faj annyira. Ezzel elmondassz mindent es csak rajta all a valasztas. Mert ez a simogatosdi elegge felreertheto.
Nõként mondom, hogy az ilyen egyrészt önbizalomnövelõ, másrészt megerõsítés, hogy mást is megkaphatna, és másnak is kell... Ha nagyon nem bírod tovább, próbálj nála rákérdezni, hogy szerinte mi ez a simogatás, ölelgetés. Vagy simogatásnál kalandozz félreérthetetlen helyekre, és akkor mglátod.

Miért gondoljátok, hogy egy szép lány elérhetetlen? Mit kéne tennie, hogy ne az legyen? Kezdeményezzenek a lányok?

Legjobb válasz: Szép lány---sok udvarló--nagy konkurencia--hatalom a csaj kezében--próbálkozók ezáltal kiszolgáltatottak, hiszen bármikor koptathatja és válogathat a másik 250 pasi közül--stressz--világfájdalom--végül a gyakorin sírás, hogy a lányok ilyenek olyanok--depresszió--kell ez a francnak--és kikezdenek a jó népek egy elérhetõ hétköznapi normális lánnyal aki talán csak rá koncentrál--nem biztos, de valószínûbb mint az etalon..istennõ kinézetû szép lány! Hát ezért! Mit kéne tenni? Felnõni...korrektül viselkedni..egyszerre egy pasival foglalkozni...komoly párkapcsolatot keresni és nem felszínesnek lenni pl akinek izmosabb a háta és a vállai 2 méter szélesek akkor inkább az a pasi kell és társai...persze tudom én ilyen a tinikor...majd idõsebb leszel aztán talán másabb lesz!

Szép lány---sok udvarló--nagy konkurencia--hatalom a csaj kezében--próbálkozók ezáltal kiszolgáltatottak, hiszen bármikor koptathatja és válogathat a másik 250 pasi közül--stressz--világfájdalom--végül a gyakorin sírás, hogy a lányok ilyenek olyanok--depresszió--kell ez a francnak--és kikezdenek a jó népek egy elérhetõ hétköznapi normális lánnyal aki talán csak rá koncentrál--nem biztos, de valószínûbb mint az etalon..istennõ kinézetû szép lány! Hát ezért! Mit kéne tenni? Felnõni...korrektül viselkedni..egyszerre egy pasival foglalkozni...komoly párkapcsolatot keresni és nem felszínesnek lenni pl akinek izmosabb a háta és a vállai 2 méter szélesek akkor inkább az a pasi kell és társai...persze tudom én ilyen a tinikor...majd idõsebb leszel aztán talán másabb lesz!
Szép lányok--->Kevés srác aki bepróbálkozik, mert mind azt hiszi, hogy ennek a csajnak tuti a pénz meg a külsõ kell----> ezért kevés fiú megy oda---> = magányos szép lányok..
Realitás és logika. Egy szép csajnak szép csávója is lesz. Ez a természet törvénye, meg a hasonló a hasonlót vonza és így tovább. Ebbõl követezik, hogy a szépek csak szépekkel kezdenek ki, hogy minden jó legyen. A rondák meg megmaradnak egymásnak. Jobb esetben kihalunk.
Csak a tündérmesékben, kedves utolsó.
azért mert a szép lányokat a férfiak egymásra licitálva körberajongják! így a szép lányok elvárják, hogy ki legyen nyalva a seggük!
Ne, szerintem ne kezdeményezzenek a lányok. De... A lányok többnyire elég jól tudják irányítani, hogy mit engednek meg, és mit nem. Egy szép lány bátoríthatja a fiúkat a kezdeményezésre pusztán azzal, ha rájuk néz, rájuk mosolyog, esetleg visszamosolyog, ha észreveszi, hogy a fiúk figyelik. Így nem te kezdeményezel, csupán megengeded a fiúknak, hogy kezdeményezzenek.
van a lovak bránerét igaza az utcsónak :D
Utolsónak van igaza :/ :( 21L
Például...:D
Én már régóta nem így gondolom. El is érem õket.
viselkedjen ugy :)
Vagy az nem az volt.mind1
Ezt max az önbizalom hiányosok gondolják, vagy azok akiknek még nem esett le, hogy egyszer élnek és nincs veszteni valójuk.
Ilyesmit már kérdeztél
márpedig igaza van ... te élsz tündérmesékben sztem A nõk élvezik ha minél több csávó liheg utánuk és imádnak játszani velük... Jó persze az nem mindre igaz h imádnak játszani velük de kivétel nélkül igaz mindre h imádják ha egyfeszt lihegnek ugrálnak körülöttük egymással versenyezve mert imádják ha a középpontban lehetnek... ha ugy érzik h õk khrvajó csajok. ennyi, és ezt több nõi ismerõsöm is megerõsítette már
kezdetnek esetleg olvasd el...
másold ki az irodalomkönyvedbõl az elemzését. persze ne szóról-szóra, kicsit alakítsd át a mondatokat.
A kérdező hozzászólása: hát megpróbálom . Köszi :D
A kérdező hozzászólása: okééé de itt most melyik? az elsõ vagy egy máásik? ah mind1 megnézem mind ;)
Olvasható, ill. letölthetõ verzió: http://mek.oszk.hu/00300/00334/index.phtml

Egy lánynak egy táncos fiú kéne akivel elérheti álmait (bebizonyítani apjának, hogy a tánc az ő étele és egy versenyt megnyerni ami bizonyítja hogy nem is olyan rossz). Szerintetek mit kéne tennem?

Tolna megyében lakom és a nem lenne gond ha a TÁNCpartner a közelben lenne vagy ha nem jelentkezik senki szerintetek mit kéne tegyek? 5 éve mazsorettezem és kicsit más stílus fele is el szeretnék evezni! De ahol lakom a közelben nagyon nincs sok lehetőségem és az elköltözés sajnos nem megoldható! Csak egy megbízható TÁNCpartnerre lenne szükségem. Minél előbb.

Legjobb válasz: Netán Tamási közelében laksz?

Netán Tamási közelében laksz?
A kérdező hozzászólása: igen tamásitól 15km-re

Változtatnom kéne az életemen? Hogy legyek közvetlenebb? Lányok mi velem a baj?

15éves fiú vagyok és még nem volt barátn?m. Nem vagyok az a tahó,mogyoróagyú és stréber se.

Legjobb válasz: Egyszerûen még nagyon fiatal vagy. Ne változz meg semmi pénzért. Az ilyen fiatal lányok, nem tudják hova tenni ha valaki kedves, udvarias velük, mert ahhoz szoktak, hogy a fiúk lökdösik, húzgálják a hajukat. Hidd el, hogy eljön az igazi. Beszélgess velük, legyél velük közvetlen. Nem kell mindenre bólógatni amit mondanak, de érezzék, hogy te meghallgatod õket, és jó veled beszélgetni. Elõbb utóbb belédesik valamelyik lány.

Egyszerûen még nagyon fiatal vagy. Ne változz meg semmi pénzért. Az ilyen fiatal lányok, nem tudják hova tenni ha valaki kedves, udvarias velük, mert ahhoz szoktak, hogy a fiúk lökdösik, húzgálják a hajukat. Hidd el, hogy eljön az igazi. Beszélgess velük, legyél velük közvetlen. Nem kell mindenre bólógatni amit mondanak, de érezzék, hogy te meghallgatod õket, és jó veled beszélgetni. Elõbb utóbb belédesik valamelyik lány.
Nem kell "tahó"-nak lenned, vannak olyan lányok, akik nagyra értékelik a törõdést, udvariasságot :) Sok sikert Neked:)
a jófej csajok szeretik az ijen pasikat ne legyél bunkó! maradjj az aki vagy! az ijen pasikat sok lány kedveli! csak ribancokkal ne kerüljj össze ;P :D soksikert !
Ha valaki a tahóságra bukik, azt ajánlom messzirõl kerüld el, mert az mégnagyobb tahó. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: *lányoknak
A kérdező hozzászólása: Gimibe elsõs avató.:)
A gimiben nem gólyák vannak?! :D
nálunk csibék voltak, egyetemen meg gólyák
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!