Találatok a következő kifejezésre: Mit kéne azzal (1593 db)

Már megint egy állatkínzó, olvasd el a cikket légyszi! Mit kéne az ilyenekkel tenni?

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/buszkelkedo-allatgyilkos-..

Legjobb válasz: ugyanazt kéne vele tenni, amit õ az állatokkal tett

Én eleve nem csípem a vadászokat, sajnálom a vadakat is. Na, de ez azért mégiscsak durva.
megyek
ugyanazt kéne vele tenni, amit õ az állatokkal tett
Az a durva benne, hogy mutogatja a képeket. Kilõtte, kilõtte, ez van, de ne mutogassuk már:S
Szerintem, ha ez vadász körökben elterjed, nagyon csúnyán megánuszolják az embert. Elég furcsának és hihetetlennek tartom hogy törvény nem köti a kezét, hogy mit ölhet, mit nem.
Nem kellene általánosítani a vadászokkal kapcsolatban... Joga van kilõni, megtette. Mutogatni nem etikus, ennyi.
Eddig tudtommal hat hónap felfüggesztett volt a legnagyobb büntetés, amit kiróttak Magyarországon. Külföldön, például Amerikában, legalábbis egyes részein, sokkal jobban figyelnek erre. Egy férfi kínozta, majd megölte a menyasszonya macskáját, és ezért 4 év börtönt kapott. Egy nõt pedig letartóztattak, mert éheztette a kutyáját, és elvileg akár 1000 dollárnyi bírságot is kifizetetthetnek vele - és ugyanígy történt egy másik nõvel, aki egy nyulat éheztetett. És még sorolhatnám. Magyarországon ilyen soha a büdös életben nem lesz. És egyre rosszabb és rosszabb a helyzet... Ez az ember pedig egyszerûen egy szemétláda. Nem hiszem, hogy ártottak neki azok a kutyák, maximum meg akarta mutatni, hogy õ most hûdekeménygyerek. Remélem aknára lép.
jajj azért ne akarjuk megreformálni már a közoktatást is pár hülye miatt... Tanrendszerbe persze...Akiknek meg nincs kutyája, biztos hasznosabb mint az amõbák élete, ahogy te mondtad. A kutyásokat kellene vhogy tanulásra bírni, mondjuk mielõtt megveszik a kutyát, ki kelljen tölteni egy tesztet hogy az alapokkal tisztában vannak. vagy vmi hasonló.
A kérdező hozzászólása: Én most nem csak a kutyákra szerettem volna rávilágítani , hanem úgy egybevéve az állatartásról egy alapvetõ tudást kialakítani az emberekben.Jó persze hogy nem kivitelezhetõ , ez csak egy kis elmélekés.
"Nincs joga változott a vadászati törvény régen.De ez a bunkó és még sok társa nem tud olvasni." Mikor régen Mr. Nagyokos? Joga van kilõni! És honnan veszitek, hogy a kutyákat megkínozta? Szerintem egyértelmûen látszik, hogy a kutyát lelõtték. A kép nekem éjszakainak tûnik és valószínûleg nem a kertben készült. Nyilván megvolt az oka a kilövésnek.
A kérdező hozzászólása: Esetleg aki ismeri , az csapja tarkón egy ásóval!!
lenyúznám a bõrét és sózott forró szögekkel szúrkálnám az eleven husát, utána pedig nekimennék a nyakának egy láncfûrésszel
kedves utolsó elötti, fulladj bele egy kád sósavba légyszíves. Látom "Mr. Nagyokos", hogy kapálásból szerezted a diplomád, mellesleg k*rva szívtelen vagy, mert támogatsz egy ilyen s.egglyuk barmot, aki találomra lövöldöz szegény kóbor kutyákra, utána meg még fel is rakja közösségi oldalakra. Gratulálok, hogy apád annak idején nem ismerte a kotont.
Az iwiwen van egy nagyon találó klub, a neve, , Van, akit néha szívesen tarkónb...nék egy szívlapáttal", na ilyenkor így érzek én is...
A kérdező hozzászólása: Sztem ott van a gond , hogy Mo-on az emberek 90%-nak fogalma sincs a kutyatartásról.Bele kellene vibbi a tanrendszerbe , mondjuk ált. iskolában környezet órán lehetne errõl tanítani , vagy gimibe/középsuliba bioszon.Lehet jobban érdekelné az embereket , mint az amõbák élete , és még haszna is lenne. Csak hát ez Magyaroszág :(((
Nincs joga változott a vadászati törvény régen.De ez a bunkó és még sok társa nem tud olvasni.
A kutyának nem kell az erdõben mászkálnia, ilyen egyszerû. Nem normális mert mutogatja, de amúgy joga van kilõni õket. Te honnan tudod nem bûntott-e néhány vadállatot a kilõtt kutya?
Na igen. Nem ítélik el úgy se. De Magyarországon a kutyatartásnak kultúrája sincs, lehetõség sincs , hogy kialakuljon a kulturált kutyatartás, ezek után, hogy várjuk el, hogy legyen törvény az állatkínzók ellen? Nem csodálkozok, hogy semmi büntetést nem kapnak.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:49 Ezzel csak az a gond , hogy tudtommal eddig csak 1 embert ítéltek börtönre állatkínzás miatt Mo-on , hát nem kéne lelõni de mondjuk egy olyan "elbeszélgetés" amit a radikális állatvédõk csináltak 1-2 emberrel , ráférne a gyerekre...
A kérdező hozzászólása: Nekem van vadász ismerõsöm , õ mondjuk nagyon jófej (kutyás) szóval persze mindenhol van kivétel.engem nem is az idegesít fel , hogy mondjuk kilõtte , hanem hogy elõtte mit csinált vele valyon ?! Mert ugyebár nem kizárt hogy megkínozott 1-2 állatot(ahogy a cikkben is írják).
Azért ne túlozzunk, hogy lõjük le. Állatkínzás esetén : börtön.Semmi pénzbírság. Aki már ilyen súlyos állatkínzást követ el, mondjuk 3 év. Három év alatt átgondolná mit is tett.
A kérdező hozzászólása: Na ja , elég sok vadászbaleset történik ;) Kár hogy törölte magát iwiwrõl vagy myviprõl , az biztos hogy addig keresném míg meg nem találnám , aztán kiplakátolnám a képét a cikkel együtt mindenfelé....
25 ezer kutya, meg 69 ezer. Akarok egy puskát és vadászokra vadásznék. Jön valaki velem?
Nem kellett volna az arcát kitakarni.Hátha õt is megtalálja egy célkereszt!
O HOGY DÕGÕLT VOLNA BELE AZ ANYÁBA
Fiatal vagy még a randihoz! Hívd házhoz! :)
Mi pl tegnap voltunk a Tropicariumban, mindketten nagyon élveztük. Igaz, nem elsõ randi volt. Víziszony esetén annyira nem ajánlom.
Ti szerintetek mibõl áll egy jó randi? Kellemes idõtöltésbõl. a másik jobban megismerésébõl. Kellemes hangulatból. Mit kéne az elsõn csinálni? Beszélgetni, nevetni, sétálni, beszélgetni, nevetni sétálni Hova mennétek? Park, Margitsziget, vagy sétálni egyet a városban. Ha hideg van akkor valami csendesebb kávézóba beülni. És milyen élményeitek voltak már? sok, pozitív is meg negatív is egyaránt. Túl hosszú lenne itt részletezni.
attól függ, hány éves vagy. 27 éves férfiként egy jó randi: délutáni séta, utána otthon fõzünk egy finomat, vacsora után borozgatás, zuhany, aztán összebújás - akár filmnézés, akár egymás nézése... ;) nekem így kezdõdött ;) de ha a nickedben a 97 a születési dátumodat jelzi, akkor nem tudom, mi lenne a jó neked... talán egy mozi..

Mivel kenitek az egy hónapos babátok bőrét?

Eddig orvos által felírt gyógyszertári krémmel kentem. Igazából nem problémás vagy száraz a b?re (bár lehet hogy csak a krémezés miatt), csak annyira élvezi a fürdés utáni krémezést, simogatást hogy ez miatt továbbra is szeretném ápolgatni, de a krém hamarosan elfogy. Ezért érdekelne hogy szerintetek irassak fel újabb adagot az orvossal, vagy van valami olyan babaolaj, vagy testápoló amit lehet ilyen pici babánál használni, és nem árt a b?rének.

Legjobb válasz: Én gyógyszertári testápolót használok. Cremor aquosus a neve, recept nélkül is lehet venni, de fel is írathatod.

Én gyógyszertári testápolót használok. Cremor aquosus a neve, recept nélkül is lehet venni, de fel is írathatod.
vagy a gyógyszertárit továbbra is vagy szintén gyógyszertári olajat írass fel
semmivel
Nekünk dokinéni írt föl, mi is szerettük a masszírozást, kb. 5 hónapos koráig naponta, aztán ritkábban.
Ha nem problémás a bõre, és nem is száraz akkor tök felesleges kenni akármivel is, én semmivel nem kenem de olyan szép a bõre......:)

Két hónapja ha menstruálok kevesebb vér van a megszokottnál... de mégis megjön akkor mikor kéne. az nem jelentheti h terhes vagyok? ez normális?

Legjobb válasz: Jelentheti a terhességet is,ha bizonytalan vagy,vegyél tesztet.Ha nem vagy terhes,akkor lehet csak átmeneti kis hormonzavar,vagy ha szedsz fogamzásgátlót,lehet az zavart be.

Jelentheti a terhességet is, ha bizonytalan vagy, vegyél tesztet.Ha nem vagy terhes, akkor lehet csak átmeneti kis hormonzavar, vagy ha szedsz fogamzásgátlót, lehet az zavart be.
Terhesség alatt ez nagyon ritka - de nem lehetetlen. Nõgyógyász egészen pontosan megmondja :-) ...ha elmész hozzá :-)

Véleményetek az szjger.hu -ról? Szerintem már csak az kéne hogy lehessen privit írni. Szerintetek mi nagyon jó benne és még mi kéne oda?

Előre köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem is kéne,hogy privátban is lehessen beszélni,mert azért ha az adatlapjára írsz az nem olyan személyes :/ meg ha valakinek sok ember ír össze is mosódnak a dolgok :( amúgy jelölj meg,Emike vagyok :D

Szerintem is kéne, hogy privátban is lehessen beszélni, mert azért ha az adatlapjára írsz az nem olyan személyes :/ meg ha valakinek sok ember ír össze is mosódnak a dolgok :( amúgy jelölj meg, Emike vagyok :D
szerintem tok jo az oldal!!! az hogy lehessen privit irni az tenyleg jo lenne meg az hogy megtudjam nezni hogy melyik csoportokba vagyok benne mert unom hogy mindig ki kell keresni meg a felere nem emlekszem... Vagy lehet hogy csak en nem tudom hogy hogy kell:D
A privát szerintem is jó ötlet. Az is jó lenne ha meg tudnád nézni hány pacsid van.
A kérdező hozzászólása: Hát én meg szoktam kérdezni.
nekem speciel a cikkek nem igazán tetszenek. van pár jó, de a legtöbb egy nulla. meg nem értem, hogy miért nem látjuk, melyik csoportba léptünk be. vagy a hozzászólásokat nyomonkövetni (jó, ez nem annyira fontos). a pacsit én se értem, miért nem látjuk
ja, és nem válaszolt még a szakértõ. ti kérdeztetek?
A kérdező hozzászólása: én kérdeztem de nekem se válaszolt

Az Mszp miért szövegel folyton, hogy mit kéne tenni, de amikor ők voltak 8 évig akkor miért nem tettek semmit?

Legjobb válasz: Ez olyan mint a focimeccs. Mindig a nézõ tudja jobban mit kéne fújnia a bírónak.... Rá kéne már jönni, hogy mindegy... MSZP, FIDESZ, vagy a többi. Egy kutya. Nekik jó lesz, nekünk nem. Mind 2 pártnak vannak jó illetve rossz ötletei, de ha megfigyeled, ha MSZP van hatalmon és kitalál valamit ami jó lenne a FIDESZ hurrogja le, ha a FIDESZ talál ki valamit ami jó lenne akkor az MSZP. A Magyar politika nem a kompromisszumokról szól, hanem a hatalomról. A többi színjáték...

Ez olyan mint a focimeccs. Mindig a nézõ tudja jobban mit kéne fújnia a bírónak.... Rá kéne már jönni, hogy mindegy... MSZP, FIDESZ, vagy a többi. Egy kutya. Nekik jó lesz, nekünk nem. Mind 2 pártnak vannak jó illetve rossz ötletei, de ha megfigyeled, ha MSZP van hatalmon és kitalál valamit ami jó lenne a FIDESZ hurrogja le, ha a FIDESZ talál ki valamit ami jó lenne akkor az MSZP. A Magyar politika nem a kompromisszumokról szól, hanem a hatalomról. A többi színjáték...
Az MSZP túl sokat szövegelne? Én nem nagyon vettem észre, épp ez a problémám. 2010-ben abban a hiszemben szavaztam rájuk, h adok nekik egy utolsó esélyt. Hátha ellenzékben visszaadnak a fidesznek egy kicsit abból, amit õk kaptak ez elõzõ 4 évben. Gondoltam megtehetik, megengedhetik maguknak az agresszív ellenzéki kommunikációt, mivel semmi veszteni valójuk nincs. Ehelyett mi történt? Semmi! Inkompetens idióták gyülekezete. Várják a sült galambot, hátha majd annyira megutálják a fideszt annyira, h õk visszakerüljenek oda, ahol voltak. Tenni nem akaró, vagy legalábbis nem képes banda. Nagyon kiábrándultam belõlük.
Ez sajnos forditva is igaz, hogy a fidesz mit pattogott mikor az mszp volt a hatalmon, és a sok igérgetést meg a mesét elfelejtették. ha jövöre az mszp nyer fidesz ujra szövegel, ha utána a fidesz nyer sz*rik mindenre. sajnos ez igy van. Jönnek lassacskán majd a szép ámitások, mesék stb. ez a 10%os rezsicsökkentés meg a 5000ftos minimálbér is már annak a szele. jo sok az az 5000ft is mit ne mondjak, sokmindenre elég. Mindkettö párt egymást ocsárolja, de egyik sem tesz semmit. Csak mi pl konkrétan az mszpnél nem éreztük ezt a nagy csoroságot mint most a fidesznél:S
Nem az a baj, hogy nem tettek semmit. Pont az a baj, hogy tettek...
Könnyû dolog jobban tudni. Jobban csinálni már sokkalta nehezebb. Bele is tört a bicskájuk.
Mi csak az igazat mondjuk. Nem úgy, mint a haverod. Még az se volt igaz, hogy "nem csináltunk semmit négy évig".
ne ócsoljátok az mszp-t!!!!!!44
""Nem az a baj, hogy nem tettek semmit. Pont az a baj, hogy tettek.."" Így igaz! Ha nem tettek volna semmit, most nem lennénk a béka [email protected] alatt - eladósodva.
Ellenzékben könnyû okosnak lenni(lásd még:Fidesz).
Hát, nem tudom... én lassan visszasírom õket. (Egek! Sose hittem volna, hogy ezt valaha kimondom!)

Mégis mi kéne hogy legyen az életcélom? Az Istenért, csak egy problémás kamasz vagyok, mért kéne tudnom már most, hogy 30 éves koromban mit akarok csinálni? Ha valakinek van ötlete arról, hogy hogyan építsem fel ezt a fogalmazást, akkor írjon.

14 vagyok, fogalmazást kell írnom holnapra, és a cím pedig a következ?:életcélom. Pillanatnyilag az az életcélom, hogy sikerüljön minél többet aludnom, és elkerülni a rémálmaimat, és túlélni a holnapi napot. DE ezt mégsem írhatom le.

Legjobb válasz: Találj ki valamit,senkit nem érdekel h igaz e.Mondjuk próbáld magad egy sikeres vállalkozó helyébe képzelni,és akarj Õ lenni.De mondjuk lehet ezt nem ilyenkor kéne elkezdeni.....Bár én is mindig ilyenkor csinálok leckét. Azért hajrá!!;D 15/F

Találj ki valamit, senkit nem érdekel h igaz e.Mondjuk próbáld magad egy sikeres vállalkozó helyébe képzelni, és akarj Õ lenni.De mondjuk lehet ezt nem ilyenkor kéne elkezdeni.....Bár én is mindig ilyenkor csinálok leckét. Azért hajrá!!;D 15/F
Ha azt tudod, hogy sikeres vállalkozó nem szeretnél lenni, akkor nyilván azt is tudod, hogy mi szeretnél lenni. Na ezt kell megfogalmazni, és kicsit kiteregetni.
A kérdező hozzászólása: De nem tudom, azt tudom, hogy olyan munkát akarok, amit szívesen fogok csinálni, de hogy az konkrétan mi lesz, azt nem tudomSzeretem a humán tárgyakat, mondjuk...
De mindegy mit írsz, ez csak egy képzeletbeli dolog lesz úgy is. Akkor írd, hogy középiskolai magyartanár szeretnél lenni, mert célod a középiskolások emelt szintû magyar oktatása, stb. stb.
Nem ciki gyerekek. Ebben az országban keveseknek van életcéljuk, mert nem látnak elõre hosszú távra... sokan még azt sem tudjuk, mi lesz a jövõ héten. Emiatt ne érezze magát senki rosszul, nem a mi hibánk. Inkább képzelj el egy álomvilágot, és képzeld el, hogy ott mit csinálnál egész nap. És akkor felébredünk, megnézzük, a valóságban mi van ehhez a legközelebb, és azt csináljuk, ha lehet :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! De sikeres vállalkozó annyira nagyon nem szeretnék lenni..
Ha humán beállítottságú vagy, akkor a legegyszerûbb: sikeres író akarsz lenni, akinek mondjuk megfilmesítik a könyveit, ilyen-olyan díjak, a bevételed akárhány százalékát nemtommilyen szervezeteknek adományoznád, és még szép rózsaszín remények. :D (Igazság szerint nekem 19 évesen sincs életcélom. És EZ már ciki.)
Írd azt, hogy az életcélod minnél több muffot elkapni, jó részegre inni magad és napokat átaludnod.
20 éves vagyok, de ezt a fogalmazást én se tudnám megírni. Egyetemre járok, tanulok, de hogy mi lesz belõlem, a fene se tudja. Én a helyedben írnék egy szépen kitalált, megkreált mesét, olyan átlagosat. Szeretnék nagy családot, sok gyereket, nagy házat, nyaralót, jól menõ állást, rendes kollégákat, jó fej fõnököt, stb. Honnan fogja tudni a tanár, h kitaláltad vagy sem?

Mit kéne még csinálnom? Milyen az alakom? (kép)

Nemrég fogytam 11 kgt. Fogyózzak még ? Most 58kg és 170 cm vagyok. Milyen az alakom? Mivel tudom formálni?

Legjobb válasz: Hát az alakodat tényleg FORMÁLNI kéne lassan. Ehhez erõsíteni kéne, úgy fehérjedúsan kajálni. (meg azért ch is kell ilyenkor) Amúgy én azt az elvet vallom, hogy bármilyen testbõl ki lehet hozni a legjobbat, ami egy szuperszexi alak. Nálad viszont látszik, hogy nem épp a szerencsés genetikával megáldottak közé tartozol. (ahogy én se, nyugi.:)) Úgyhogy szerintem izom, és - 3-4 kg, és rendben lesz.:)

Hát az alakodat tényleg FORMÁLNI kéne lassan. Ehhez erõsíteni kéne, úgy fehérjedúsan kajálni. (meg azért ch is kell ilyenkor) Amúgy én azt az elvet vallom, hogy bármilyen testbõl ki lehet hozni a legjobbat, ami egy szuperszexi alak. Nálad viszont látszik, hogy nem épp a szerencsés genetikával megáldottak közé tartozol. (ahogy én se, nyugi.:) ) Úgyhogy szerintem izom, és - 3-4 kg, és rendben lesz.:)
Fogyóznod nem kell, erre inkább edzened kéne. Találsz a neten jó kis 60, 90 napos edzésprogramokat, amikkel otthon is formába tudod hozni magad. Most csak 2 példát írok: insanity és P90X. Az elõbbit most (ma) kezdem én is, ha van kedved írj privádba, és csinálhatjuk együtt :D

Fürdés közben véletlenül belevágtam az anyajegyembe. Picikét vérzett. Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Kend be körömvirág kenõccsel és figyeld. Hétfõn azért mutasd meg bõrgyógyásznak.

Kend be körömvirág kenõccsel és figyeld. Hétfõn azért mutasd meg bõrgyógyásznak.
Le kéne szedetni bõrgyógyásszal.Most meg szoríts rá zsebkendõt, amíg el nem áll.
Legfôbb a fertôtlenítés.

A neverhoodban, amikor már kicsi vagyok az oszlopoknál kéne megnőnöm! Csak az a gond, hogy az én italkombinációm, a zöld labornál van ami lentvan, és nemtudom hogyan kéne az italt vele fent megitatni! Mien gombot kéne megnyomni mielött megiszi?

Legjobb válasz: Hát, ez nem mostani kérdés, de leírom a lényeget: tehát, mielõtt bemész a rádiós házba, el kell menned az ottlévõ kis valamivel kocsikázni a falon, és jobbra kell menni, és ottlsz egy italkombináció felírva a falra. Na, azt kell kikverni a lila szobros szobában lévõ italkészítõvel. Miután megnyomtad a csapot, megissza magtól. Remélem segítettem\sikerült már megcsinálni. Boldog karácsonyt! :)

Hát, ez nem mostani kérdés, de leírom a lényeget: tehát, mielõtt bemész a rádiós házba, el kell menned az ottlévõ kis valamivel kocsikázni a falon, és jobbra kell menni, és ottlsz egy italkombináció felírva a falra. Na, azt kell kikverni a lila szobros szobában lévõ italkészítõvel. Miután megnyomtad a csapot, megissza magtól. Remélem segítettem\sikerült már megcsinálni. Boldog karácsonyt! :)
A kérdező hozzászólása: Kösszi!!de az oszlopoknál van a labor és a zöldet kaptam amikor kicsivé akartam válni...és ezért itt nemtudok mit csinálni :S ...mert itt mások a színek és más mennyiség kell....
http://www.youtube.com/watch?v=obf014Vh7cA .6:20-tól. http://www.youtube.com/watch?v=FFmLyQHn12g végéig. A filmben más az italkombináció.A játékban a tiéd kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!