Találatok a következő kifejezésre: Mit jelképez öt águ csillag (1 db)

Mit jelképez az öt águ csillag?

Gondolom mindeggyik ág jelent valamit.

Legjobb válasz: Szia! Benne van az ötágú csillag mind az öt ágának a jelentése. http://hu.wikipedia.org/wiki/Pentagramma

Szia! Benne van az ötágú csillag mind az öt ágának a jelentése. http://hu.wikipedia.org/wiki/Pentagramma
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
Pentagramnak, vagy Pentagrammának is nevezik, a természet elemeit jelképezik az ágak (4 elemi ág + 1 a szent): hydor - víz gaia - föld idea - szent (vagy valamilyen szent dolog) heile - tûz (vagy hõ) aer - levegõ
(a 2. válaszoló vagyok megint) Jelentheti még asztrológiai értelemben: Mars Jupiter Merkúr Szaturnusz Vénusz
Ha vörös, akkor pedig az öt földrész (az Antarktisz nem volt jelentõs) munkásainak egyesülését.
Az öt águ csillag az illuminátusok jelkepe.Aki többet meg szeretne tudni az öt águ csillagról és az illuminátusok összeffüggésérõl olvassa el DAN BRAWN ANGYALOK ÉS DÉMONOK címû könyvet.-Filmben nem lehet megtalélni-
Az ötágú csillag az asztrális világ szimbóluma, valamint az emberi tudatosság átalakulásáé, amint az öt mostani érzékszerv helyett az öt felsõbb érzékhez fordul. Használható erõs védelmi szimbólumként, mentális képként - gondolati úton az ember köré rajzolva. Védelmet nyújthat "amikor az embert hétköznapi környezetébõl asztrális támadások érik, amikor gondolatilag vagy érzelmileg ráakaszkodnak, vagy más szellemi dimenziókból érkezõ káros behatásoknak van kitéve." Aki negatív (fekete mágia) szándékkal hoz létre ötágú csillagot az az ellentettjét hozza létre, a fordított -baphomet- szimbólumot. A rendes ötágú csillag azonban képes azt is feloldani. /Errõl több információ pl. Markides - Lángoló szív könyvében olvasható


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen példákat tudtok arra hogy "minden nagynak apró a kezdete"?

4

Tablót kell készítenem irodalomórára egy A/4-es lapon A tizennégykarátos autóból. Lécci írjatok minnél több ötletet?

3

Utcán, járműveken lehet kamerázni?

Lehet, hogy nem jó kategóriába tettem a kérést.

0

Aki egyedül él és nem fizetett egyházadót sem hogy temeti kel? állam pénzén? Vagy mi van ilyenkor?

ha adódik egy olyan helyzet hogy valaki nagy szegénységben élt mondjuk ezért nem is fizetett egyházadót pl. és nem volt félretett pénze sem a temetésére és a rokonai is hasonló helyzetben vannak hogy nem tudnak kifizetni egy temettetést azzal mit kezdenek mi a gyakorlat ilyenkor? az állam állja a temetést meg azt a kis fa kereszt fejfát és nincs jelen pap a temetésen?

2

Tudtok mondani a klasszizmusra 7 db jellemzőt amit ábrázolniehet? Pl. Rajzolni

2

Mondanál olyan állásokat, amelyek véleményed szerint fedik a "szabadfoglalkozású" fogalmat?

1

Ennek az embernek a felfogásával veszik át a hatalmat az emberek felett?

Õ Hitler.

A legjobb módja annak, hogy átvegyük az irányítást egy nép felett, és teljesen szabályozzuk, hogy egy kicsit megtartjuk a szabadságukat egy időben, miközben ezer apró jogokat rontunk, szinte észrevehetetlenül.
Ily módon a nép nem fogja látni ezeket a jogokat és ezáltal a szabadságukat meg kell szüntetni, amíg elérkezik az a pont, ahol ezeket a változásokat már nem lehet megfordítani.


7

Visegrádon a Herkules kútból Hunyadi Mátyás idején milyen bor folyt ünnepekkor?

konkrétan a bor fajtája és származási helye/táj egysége érdekel

2

Mit szóltok a szociális temetéshez?

Én lerökönyödtem, bár ezektől már nem kéne, csak szal tényleg nincs határa a hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb gondolataiknak.

Tehát adnak ingyen sírhelyet, ha te kiásod meg visszatemeted meg lemosod a halottat, felöltözteted és stb.

Azért gondolkodjunk már ... úgy el tudom képzelni, ahogy pl egy autóbalesetben meghalt, felismerhetetlenségig összeroncsolódott arcú és testű tizenéves édesanyja miközben a megőrülés határán van, majd zokogva "megfegyelmezi magát", összeszorítja fogait, és alig áll a lábán ugyan, de majd valahogy eltolja a sírig a holttestet talicskán, beborítja a gödörbe aztán hajrá, majd apuka számol ütemre, a rokonság meg dobálja a földet (ahogy hallottam, a temetői szállítást is a családnak kell megoldani).

Szerintetek ezek normálisak?

tényleg ennyire valami szaharai törzsi szintre süllyedtünk?

és álljunk meg egy kicsit de jogilag ez véletlenül nem "kegyeletsértés"? sztem az!

(figyeljétek, majd a következő lépés az lesz h haza is kell vinni a halottat és valahogy a fagyasztóba gyömöszölve tárolni, mert nehogy már vki azt higgye h itt az államon élősködik még holtan is ... ez már tényleg a vég azt hiszem)

5

A mi akkori ősmagyar vezérünk volt olyan fejlett és jó harcos mint a spártai Leonidasz?

mindenki tudja milyen katonaállam volt spárta jóval időszámításunk előtt hogy nevelték ott az embereket Leonidasz királyuk is milyet teljesített a 300al a perzsák ellen. mi még ezidőben jócskán az eurázsiai nomád életmódunkat éltük a nyugatszibériai pusztákban törzsszövetségekben.
kérdés hogy a mi akkori fejedelmünk lehetett olyan jó harcos és vezető mint az övék? tudom teljesen más jellegű élet volt és teljesen ismeretlen számukra az ilyesmi mint spártában ment, csak így összevetve a kettőt elméletben. és ha 1vs1ben harcoltak volna lehet hogy győzött is volna a mi fejedelmünk?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!