Találatok a következő kifejezésre: Mit jelez port.hu-n a tévék (1 db)

Mit jelez a port.hu-n a tévék logoja alatti sáv?

A Port.hu-n a tv-m?sornál az egyes tévék logója alatt van egy sáv, ami különböz? mértékben van kitöltve pirossal. Hasonló, mint a folyamat jelzése, amikor betölt egy program, csak ez mozdulatlan. Mi ez, mit jelez?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem vagy elõfizetõje EPG-t is biztosító szolgáltatásnak, így számodra "új dolog", amit ott látsz. Az a "mozdulatlannak éppen nem nevezhetõ" folyamatjelzõ, az aktuális mûsort jelenti, hogy abból mennyi telt el, mennyi van hátra. Ez egy folyamatjelzõ (persze nem online frissül minden pillanatban, hanem meghatározott idõközönként) Abból látod, hogy az adott mûsor most kezdõdött vagy épp a végéhez közeledik. Segítség a program kiválasztásában. Hasonló, mint a szolgáltatók által biztosított EPG, ott is látod a csatornára kapcsoláskor, hogy az adott mûsor "hol tart".

Valószínûleg nem vagy elõfizetõje EPG-t is biztosító szolgáltatásnak, így számodra "új dolog", amit ott látsz. Az a "mozdulatlannak éppen nem nevezhetõ" folyamatjelzõ, az aktuális mûsort jelenti, hogy abból mennyi telt el, mennyi van hátra. Ez egy folyamatjelzõ (persze nem online frissül minden pillanatban, hanem meghatározott idõközönként) Abból látod, hogy az adott mûsor most kezdõdött vagy épp a végéhez közeledik. Segítség a program kiválasztásában. Hasonló, mint a szolgáltatók által biztosított EPG, ott is látod a csatornára kapcsoláskor, hogy az adott mûsor "hol tart".
Még az elõzõhöz. Alatta bal oldalt a mûsor kezdési, jobbra a befejezési idõt mutatja.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vodafone reklámban miért van egy idegesítő éles sípoló hang?

Mostanában - 2013 szeptember - adnak egy Voda reklámot és iszonyat idegesítő sípolás van alatta. Azonnal el kell kapcsolni. Ennek van valami reklámpszichológiai (magyarul sunyi) jelentősége?
(Mint régen a mozifilmekben, mikor képkockákba belerejtették a vegyél pop cornt, kólát.)

0

Mitöl lehet az lcd tv képernyő foltos?

1

A Hupikék Törpikékben hogy hívják azt a rózsaszín nadrágos, vörös copfos törp kislányt?

Előre is köszi a válaszokat :o)

7

Ez fenn van vhol?

Fokusz,amelyben istvan a kiraly volt.meg 2013. szeptember elejen.asszem tegnapelott.nekem az icsak az istvan a kiralyosvreszs jo sot inkabb ugy kene h bennecsak az istvan a kiralyos resz vanc

2

Üdv! A kábel tv nél pár csatorna pöttyözik én egy ijen erősítőt néztem ki : muholdvetel.hu/jelerositok/84-antenna-kabel-tv-erosito-4-es- elosztoval-catv-discern. Html szerintetek megoldja a problémát?

2

Miért oltja le mindenki szinte mindenhol Kasza Tibi új talkshowját?

A sok fikázó ennyire nem képes esélyt adni egy új tehetségnek? Nem csak az egyébként unalmas, állandóan ugyanazokkal a lejárt poénokkal fellépő ripacs Fábry Sándor létezik a szakmában!

3

Mi az oka annak hogy a tv csatornák csak egy bizonyos behatárolt területen érhetők el? Techinkai okai vannak annak hogy nem lehet RTl Klubot nézni mondjuk Angliában, vagy csak Magyarországra szánják az RTL-t?

6

Mennyire rontja a szemet a 3D-s szemüveg használata?

Az aktív,vagy a passzív ront jobban,vagy mindkettő egyformán. Esetleg egyiknek sincs káros hatása?

2

Szerintetek hány évados lesz a Vámpírnaplok?

én úgy halottam ,hogy 8 ,de ha továbbra is ilyen népszerű lesz ,akkor lesz egy pár évad nem?

2

Milyen zenék szóltak a Pokemon 2. évadának végén?

Ha jól emlékszem 4 különböző szám szólt felváltva az epizódok végén. Nem találom sehol. Ha tudtok konkrét linket, vagy csak címeket, annak nagyon is örülnék.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!