Találatok a következő kifejezésre: Mit jelez légzésfigyelő, amikor (2 db)

Amikor csak egyet vagy kettőt csippan a légzésfigyelő, az mit jelez?

Legjobb válasz: lelassult a légzés, hosszabb ideig nem vesz újabb levegõt, mélyen alszik, ekkor csippant egyet, de újra vett levegõt, ezért nem riaszt be

lelassult a légzés, hosszabb ideig nem vesz újabb levegõt, mélyen alszik, ekkor csippant egyet, de újra vett levegõt, ezért nem riaszt be
Egyetértek az elsõ hozzászólóval. Viszont ha más színû a kijelzõ lámpa, akkor az elem merülését is jelentheti. Nálunk Angel Care van, azon sárgás-zöld helyett narancssárga lett a lámpa, ha merült az elem.
Nálunk azt jelentette, hogy lefordult róla, kiment az érzékelésébõl.

Mit jelez a légzésfigyelő, amikor egyet csippant és utána nem történik semmi? (angelcare)

Legjobb válasz: 8 masodpercig nem erezte a baba lelegzetvetelet, ezt jelzi csippanassal, de utana ujra erezte.

8 masodpercig nem erezte a baba lelegzetvetelet, ezt jelzi csippanassal, de utana ujra erezte.
Nem merül az elem?
Én úgy tudom, h ha 16ms-ig nem érez légvételt, akkor csippan és ha további 4ms-is még mindíg nem érez mozgást, akkor riaszt.
Es, ha a 16 és a 20ms között a csippanásra vag ymástól újra lélegzik a bébi, akkor nem történik semmi.
Hasonló a problémánk. Nekem azt tanácsolták hogy a leirásban van egy információs szá azt hivjam fel és érdeklõdjek. Õk adnak tanácsot és ha kell kimennek házhoz ellenõrizni a készüléket és akár be is állitják ha nem jól állitottátok be. Egyébként téves riasztást okoz ha valamilyen elektromos eszköz van a közelben.
szia! régen írtad ezt a kérdést . Nálunk most ez van pár napja. Gondoljuk meg nölt a baba és növelni kell az érzékenységen . Kérdezném ti mit csináltatok? Vagy csak egyszer történt?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekünk sokszor volt, hogy egyszer csippantott, néha riasztott is, bárhogy állítottam érzékenységet, úgyhogy még októberben elvittük a lányomat alváslaborba, ahol megállapították (bár nem egyértelmûen), hogy refluxos, megemeltük az ágya fejét és megszûntek a csippanások és riasztások. Bár pont tegnap volt egy csippentés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!