Találatok a következő kifejezésre: Mit jelenthet magyarul: (9 db)

Ez mit jelenthet magyarul?

tomoro is bejing qualifying, so will u c it or you will b on u r way home? nem értem, mert nem valami jó az angolom ez pedig tele van rövidítésekkel. köszi el?re is!

Legjobb válasz: Tomorrow is Bejing qualifying, so will you see it or you will be on your way home? Holnap lesz a pekini selejtezõ (?), szóval fogod látni, vagy útban leszel hazafelé. Nem egészen helyes az eredeti mondat...

Tomorrow is Bejing qualifying, so will you see it or you will be on your way home? Holnap lesz a pekini selejtezõ (?), szóval fogod látni, vagy útban leszel hazafelé. Nem egészen helyes az eredeti mondat...
A kérdező hozzászólása: köszi, tudom már mire gondol, cricketre

A billentyűje európai így tudja a magyar kiosztást is:laptoprol van szó, és hogy ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Nekem Norvégiában lett véve a gépem, egyik billentyn sincs magyar ékezetes betû. Mégis tudok írni öüóõúéáûí betûket, mert magyar operációs rendszert telepítettem a gépre. Ezt jelenti.

Nekem Norvégiában lett véve a gépem, egyik billentyn sincs magyar ékezetes betû. Mégis tudok írni öüóõúéáûí betûket, mert magyar operációs rendszert telepítettem a gépre. Ezt jelenti.
"A billentyûje európai így tudja a magyar kiosztást is" Ez tipikus hülye duma, nem jelent semmit, értelmetlen. Minden billentyûzeten lehet magyar ékezeteket írni ha magyarra állítod a billentyûzetkiosztást.
Leegyszerûsítve igen. Nem számítógép-függõ a nyelv, hanem rendszer-függõ.
"egy magyar színésznõrõl is" Szabó Zsófi? Na azt én is sunáznám... :)
A kérdező hozzászólása: Aztamindenit!Ennyirõl már rájött valaki, hogy csinos, nem jó színésznõ, és máris rájöttél, ki az?Pedig még nem is írtam, hogy hátszeles, derékban, és mellben erõs...Jó megfigyelõket hoz össze ez az oldal!Persze egy használható válasz még jobb lenne....
én egy olyan helyrõl àlmodtam ahol soha nem jártam próbanapon voltam. sokkolt mikor megláttam a fõnököt hisz ismertem (igaz csak kt-bõl).. egyik nap telefonáltak hogy mennem kell majd vhova segíteni -most nyíló üzlet. meglepõdnék ott lenne a színész akirõl álmodtam :)
tv -bõl
A kérdező hozzászólása: Szóval egy olyan helyrõl álmodtál, ahol sosem voltál, de mikor odakerültél, az álmodból felismerted?

Mit jelenthet ez a szlovákul írt mondat magyarul? "Neviem kto patra po familii Rákoczy, my pochadzame z Tovarnik. Odpi¹eme radi na dotazy. "

Legjobb válasz: Nem tudom, ki nyomoz/kutat a Rakoczy família után, mi Tovar...-ból származunk (a ragozott alakból nem egyértelmû a település neve). Szívesen válaszolunk (visszaírunk) a kérdésekre.

Nem tudom, ki nyomoz/kutat a Rakoczy família után, mi Tovar...-ból származunk (a ragozott alakból nem egyértelmû a település neve). Szívesen válaszolunk (visszaírunk) a kérdésekre.
Továrniky, magyarul Tavarnok, Topoµèany (Nagytapolcsány) melletti település

Megnyerte a Britain's Got Talent brit tehetségkutató döntőjét a magyar Attraction látványszínház. Mit jelenthet ez nekünk?

Azért ez már valami!

Legjobb válasz: Nahát, nem is tudtam hogy megnyerték :D De tény, megérdemelték, különleges és nagyon klassz volt az elõadásuk.

Nahát, nem is tudtam hogy megnyerték :D De tény, megérdemelték, különleges és nagyon klassz volt az elõadásuk.
Várható volt, hogy megnyerik, mert igencsak magasra tették a mércét. De nekünk ettõl semmivel nem lesz jobb, maximum a "Hungary" szócska kapott némi hírnevet, de ettõl a magyar gazdaság és munkanélküliség sajnos nem fog jó irányba terelõdni.
nagyon szép eredmény!!! Magyarok tudtommal nem nyertek még külföldi tehetségkutatót (más nem britnek is szép teljesítmény lett volna, egy britnek is nagy siker, hát még egy magyarnak) de a britek csak annyit tudnak, hogy az Attraction nem brit (bár biztosan akadnak olyanok is akik megjegyezték hogy Hungary, meg tudják h EU). Simon Cowell sok pénzt lát bennük. Majd a királynõ elõtt is fel fognak lépni, ez is nagy elismerés. Aztán ha indul a köv.széria, akkor már az új jelöltekkel lesznek elfoglalva. És majd úgy emlegetik õket mint a Britain's Got Talent egyik nyertese, olyan nevek társaságában mint Susan Boyle, Paul Potts stb Magyarországnak szerintem jó reklám, végre valami jót is lehet hallani.
Valaki be tudná linkelni a döntõt? Amiben úgy olvastam magyarul nyilatkoznak! Azt meghallgatnám. Köszönöm.
nincs fent a neten szerintem az amikor magyarul beszelt mert az mas adasban ment es ott mondta nekik a musorvezeto hogy mondjon valamit magyrul de valami olyasmit mondott hogy nagyon orulnek meg hogy nagy megtiszteltetes meg ilyenek amugy nagyon jok voltak

Valaki meg tudja magyarázni, hogy melyik jel mit jelenthet a megújult magyar televízió és rádió logóiban? (lent a link)

http://static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2012/07/MT..

Legjobb válasz: http://www.delmagyar.hu/ezmilyen/uj_arculattal_jelentkezik_a..

Mit jelenthet az magyarul, hogy "au moins supérieure"?

Legjobb válasz: Ejnye no. És én honnan tudtam volna? Milyen okostojás? Szívesen a semmit, szerintem nem érdemeltem meg ezt a hangnemet. Egyébként azt jelenti itt szerintem, hogy "legalább akkora " leírhattam volna, tény. elnéztem a linken, hogy ott a sup.-rel együtt adtad meg az au moins jelentését, azon csúszhattál el. Azért legközelebb ne oltsd le azokat, akik segíteni próbálnak, mert a kutya sem fog válaszolni. És nem azért, mert már nem megválaszolatlan. Okostojásnak meg akkor nevezz, ha biztos vagy benne, hogy legalább feleannyi idõs vagyok, mint te. Máskülönben még butábban veszi ki magát.

Ejnye no. És én honnan tudtam volna? Milyen okostojás? Szívesen a semmit, szerintem nem érdemeltem meg ezt a hangnemet. Egyébként azt jelenti itt szerintem, hogy "legalább akkora " leírhattam volna, tény. elnéztem a linken, hogy ott a sup.-rel együtt adtad meg az au moins jelentését, azon csúszhattál el. Azért legközelebb ne oltsd le azokat, akik segíteni próbálnak, mert a kutya sem fog válaszolni. És nem azért, mert már nem megválaszolatlan. Okostojásnak meg akkor nevezz, ha biztos vagy benne, hogy legalább feleannyi idõs vagyok, mint te. Máskülönben még butábban veszi ki magát.
au moins - legalább a supérieure pedig magasat jelent. itt az au moins a fokozás része lesz, azaz legalább olyan magas, legalább akkora.
"Ráadásul ki fog így már válaszolni, kössz a semmit." Reméltem, hogy ezek után tényleg senki, de sajnos megelõztek páran. Te hogy gondolod, hogy így leszólsz valakit, aki segít neked? Szánalmas vagy.
A kérdező hozzászólása: Ezt én írtam, de valószínûleg mégsem jó, ezért kérdeztem. Az Isten mentsen meg az ilyen okoskodó okostojásoktól. Ráadásul ki fog így már válaszolni, kössz a semmit.
kevésbé magas / szigorúbb/ keményebb/ fölényes/ gõgös - melyik jó a szövegkörnyezethez?
A kérdező hozzászólása: Ez lenne a mondat: Le véhicule dispose d'une puissance massique au moins supérieure á 10 kW/t du poids total autorisé en charge.
A kérdező hozzászólása: Kedves Lézer Anton, ez már nagy segítség amit írtál, köszönöm. Tehát akkor olyasmit jelenthet a mondat, hogy legalább eléri a 10 kW teljesítményt tonnánként?
A kérdező hozzászólása: Csak azért szóltam le, mert nem segített semmit az elsõ hozzászólásával, csak berakott egy linket. Úgy tapasztaltam, amely kérdésre már van válasz, azt kevesebben nézik meg, gondolván már született rá válasz.

Február 13. -án jött meg a mensim, ergó ha 28 napos a ciklusom, 27. -én kellett volna lennie a peteérésemnek. Ma kaptam meg az ovu tesztet, kipróbáltam és halvány csík jött ki. De magyarul, most 13. -án meg kellett volna már jönnie. Ez mit jelenthet?

Teljesen összezavarodtam. A mensimet csak gyógyszerrel tudom el?idézni, vagyis norcolutot írtak fel nekem, szedem azt is, meg iszok teákat is, már kezd beállni a mensim, most valami mégsem stimmel. Nagyon nem értem:(

Legjobb válasz: Esetleg ha ovuteszt helyett terhességit használnál???

Esetleg ha ovuteszt helyett terhességit használnál???
A kérdező hozzászólása: Csináltam... 7-et is... Semmi:(((
Semmi tüneted nincs?Vagy esetleg doki hüvelyi uh-t nem csinál? Mert ez tényleg gyanús, hogy a bogyó ellenére sem jön meg... Esetleg kevés lenne a hcg? Akartok babót? elsõ voltam 5+2 hetes km
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnénk...de nem akar sikerülni :( Most teljesen megzavarodtam amúgy...Uh-t nem csinált az orvos, hanem fél évvel ezelõtt nekem ilyen 3-4 havonta jött meg, elmentem hormonvérvételre, felírta a doki a norcolutot és már lassan kezd beállni.Szerintem még fél év és teljesen beáll a mensesem. De mit jelenthet ez most??? Gratulálok neked.
3-4 havonta jön meg neked magától, és az orvos nem csinál ultrahangot... Ajaj. :-( Én orvost váltanék a helyedben, és azonnal hormonvizsgálatot kérnék. Valamint elkezdenék hõgörbét vezetni. A Norcolut csak mesterséges vérzést idéz elõ, nem normális ciklust, amiben van peteérés, tüszõrepedés, méhnyálkahártya-megvastagodás és normális hormontermelés.
A kérdező hozzászólása: Igen, régebben így jött meg, de írtam, hogy már nem... Már kezd beállni, már "csak" 3 hetes késést csinál a szervezetem, ha nem szedem a gyógyszert... Saját magamat tettem rendbe. Vettem gyógyteákat, tibeti jógagyakorlatokat végzek. Már 3 orvost cseréltem le, hátha majd a másik a másik többet mond, de mind ugyanannyit mondott. Hogy a szoptató hormonom magasabb...
Köszi a gratulációt! Amúgy teljesen egyetértek az utánam szólóval, mert tényleg nem árte a Te esetedben egy teljes kivuzsgálás!Uh meg feltétlen kellene, mert ne adj'Isten, nehogy legyen valami...:(
A kérdező hozzászólása: Igen tudom...

Mit jelenthet ez magyarul: "Wake up call"?

Legjobb válasz: ébresztõ telefonhívás.ilyet kérhetsz másnap reggelre nyaraláson a szállodákban.

ébresztõ telefonhívás.ilyet kérhetsz másnap reggelre nyaraláson a szállodákban.
A wake up call figyelmeztetest is jelent.
..elfeletjettem hozzatenni, hogy mindig a mondatbeli helyzete adja meg a jelenteset szavaknak.
wake up = felébredés call = hívás wake up call = ébresztõ hívás
En vagyok a masodik hozzaszolo. Szo szerinti forditasban a wake up call valoban azt jelenti, ahogy elottem masok irtak. DE a wake up call lehet figyelmeztetes ha valami nem ugy megy ahogy azt gondoltunk es tortenik valami ami szamitason kivul esik, tehat we get a wake up call, hogy azon az uton amin eddig haladtunk, ne menjunk tovabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!