Találatok a következő kifejezésre: Mit jelenthet ha véreztem (1 db)

Mit jelenthet az ha véreztem?

Most a menstruáció szerint 31 hetes vagyok.A doki szerint 33-34 hetesnek felel meg a mérete,mert nagy baba lesz.Ma reggel voltam pisilni és amikor megtöröltem wc papírral,akkor láttam,hogy egy éppen kis minimális vér van rajta.Tényleg csak egy csepp lehetett azóta semmi.Szerintetek mit?l lehetett?Aggódnom kéne?

Legjobb válasz: Nem hiszem,de ha megismétlõdik,és esetleg túllépi az 1-2 csepp határát,akkor menj dokihoz.Ha nem,akkor majd a következõ találkozásnál említsd meg neki.Valószínûleg csak a külsõ méhszáj kezd megnyílni.Tessék sokat pihenni,hogy ne vigye túlzásba a nyiladozást.

Nem hiszem, de ha megismétlõdik, és esetleg túllépi az 1-2 csepp határát, akkor menj dokihoz.Ha nem, akkor majd a következõ találkozásnál említsd meg neki.Valószínûleg csak a külsõ méhszáj kezd megnyílni.Tessék sokat pihenni, hogy ne vigye túlzásba a nyiladozást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!Még csak annyit szeretnék kérdezni, hogy amikor nyílik a méhszáj, akkor minden esetbe van valami tünete, gondolok például itt a vérzésre.
Szia! Nekem 24 hetes koromtól nyitva van a külsõ méhszáj. Egyáltalán nem véreztem. De ha megismétlõdne, hívd fel az orvosodat. 32 hetes kismami
Vérzés bármitõl lehet, megpattan egy hajszálér. Az nem lehet, hogy a nyákdugód ment el? Az szokott véres lenni. Ha nem lesz több vér, és nem görcsölsz, akkor semmi baj nincs, nekem már háromszor volt ilyen, azonkívül hogy befektetnek a kórházba semmi nem történik, feküdni meg otthon is tudsz. Pihenj, és semmi baj nem lesz de ha megint vérzel, vagy görcsölsz, akkor azonnal menj orvoshoz, akár éjjel is!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet kapni hasleszorító bugyit?

Előző szülés után széles övet használtam, de nem szerettem, nagyon kényelmetlen volt. Most kipróbálnám a bugyit, de hol lehet kapni, ami nincs horror áron?

5

Hangulatváltozások szülés? 39 hkm

mostanában sok kérdét teszek fel, de egyszerűen nem bírom magamban tartani őket :) remélem nem idegesítek vele senkit :) az lenne a kérdésem, hogy 2 napja egyik percben bőgök a másikban nevetek meg táncolok aztán megint bőgés :) jelezheti a szülés közeledtét? volt valakinek ilyen közvetlen a szülés előtt? vagy csak bemagyarázom magamnak mert már annyira várom?

3

Terhesség elején járok. Amióta támla nélküli székben ültem órákig, olyan derékfájást tapasztalok. Hogyan tudnám enyhíteni?

Hogyan üljek, aludjak, hogy ne legyen derékfájás? Ötletek, tapasztalatok?
Köszi!

2

Ha sokat görcsölök, és nyílalgat a hasam alja, akkor előbb is megszülhetek, ha nem szedem a magnéziumot?

4

Terhes vagyok! Nem tudom mit tegyek! Járt valaki hasonló cipőben? Érvek, ellenérvek, tapasztalatok?

3 éve szedem ezt a fogamzásgátlót (yasminelle), egyéb okok miatt 5 nap kimaradt. Kb egyből terhes lettem. Méhen kívüli, és belüli. Ami kívül volt elhalt, most 5 hetes vagyok. Félek, hogy a baba nem lesz egészséges, mert egyáltalán nem készültünk rá, és így csak 5 nap fogamzásgátló kihagyás után rögtön ez lett. Esett már így valaki teherbe?? Lehet így egészséges gyereket szülni, ha mostantól mindenre odafigyelek?? Nem tudom, hogy meg merjem e tartani... (27)

6

Szerintetek jogos a felháborodás?

Pontosabban nem is felháborodás, inkább értetlenkedés afelett, hogy a férjem bejelentette, hogy holnap elmegy a barátaival. Eddig nincs semmi gond, eddig is eljárt, vagy munka után összefutottak. Mondtam is neki, hogy oké, de legyen készenlétben, mert a kisbabánk bármelyik percben jöhet, és ha esetleg pont akkor indulna be a szülés, tudjam értesíteni. Erre közli, hogy az nem fog menni, mert inni fog. Kérdeztem tőle, hogy mégis akkor hogy jutok be a kórházba? Válasz : Oldjam meg mentővel, vagy hívjam föl a szüleimet, hogy vigyenek be. Õ majd bebkvzik a kórházba. Mondom neki: Ez nem az ő feladatuk... És majd gondolod, hogy engedik, hogy részegen ott lábatlankodj a szülésnél?
Egyszerűen nem értem, hogy egyszer miért nem lehet kibírni piálás nélkül és hogy miért ilyenkor kell elmenni? Lett volna/lenne rá idejük ezelőtt is / a baba születése után is összeszervezni egy ilyen összejövetelt.
Iszonyatosan rosszul esett ez a hozzáállás. Néha megfordul a fejemben, hogy nem is érdekli ez a gyerek.Neki nem mutattam ki ezeket az érzéseket, inkább ráhagytam, mert különben én lennék a szemét, aki nem engedi el...

19

Pregnavit terhes vitamin?

Mennyire népszerű?Mennyire jó?Hallotam,hogy sok helyen már nem lehet kapni....

1

A baba mérete miatt irt +1 hetet a kiskönyvembe?

Ultrahang alapján számolja adokim a terhességet,mert rendszertelen volt a menstruációm.
Tegnap voltam hozzá, 34+6 hetes vagyok,de a könyvecskémbe már 35+6-ot irt. Babám méretei a 36. hétnek felelnek meg. Ezért irta igy?

1

5 hetes terhes vagyok, és éjszakánként fáj a gyomrom, mitől lehet?

3

Beágyazódás jele lehet ez?

A ciklusom 8. napján (szombaton)nem védekeztünk a férjemmel. Rá következő második hét szerdáján, azaz kb a ciklusom 18-19. napján egy körömnyi nagyságú vérzésem volt, de tényleg kicsi, de pecsételős. Lehet ez a beágyazódás jele?

Második babánk lenne, az elsőnél is hasonló volt, de nem ennyire korán, hanem a 14. napon voltunk együtt és a 21.-en ilyen kis vérzés. Lehet,hogy most rövidebb lenne a ciklusom?
Tesztet majd csak jövő héten érdemes csinálni.De kicsit izgulok,hogy most mi a helyzet.
Szerintetek?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!