Találatok a következő kifejezésre: Mit jelenthet ha véreztem (1 db)

Mit jelenthet az ha véreztem?

Most a menstruáció szerint 31 hetes vagyok.A doki szerint 33-34 hetesnek felel meg a mérete,mert nagy baba lesz.Ma reggel voltam pisilni és amikor megtöröltem wc papírral,akkor láttam,hogy egy éppen kis minimális vér van rajta.Tényleg csak egy csepp lehetett azóta semmi.Szerintetek mit?l lehetett?Aggódnom kéne?

Legjobb válasz: Nem hiszem,de ha megismétlõdik,és esetleg túllépi az 1-2 csepp határát,akkor menj dokihoz.Ha nem,akkor majd a következõ találkozásnál említsd meg neki.Valószínûleg csak a külsõ méhszáj kezd megnyílni.Tessék sokat pihenni,hogy ne vigye túlzásba a nyiladozást.

Nem hiszem, de ha megismétlõdik, és esetleg túllépi az 1-2 csepp határát, akkor menj dokihoz.Ha nem, akkor majd a következõ találkozásnál említsd meg neki.Valószínûleg csak a külsõ méhszáj kezd megnyílni.Tessék sokat pihenni, hogy ne vigye túlzásba a nyiladozást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!Még csak annyit szeretnék kérdezni, hogy amikor nyílik a méhszáj, akkor minden esetbe van valami tünete, gondolok például itt a vérzésre.
Szia! Nekem 24 hetes koromtól nyitva van a külsõ méhszáj. Egyáltalán nem véreztem. De ha megismétlõdne, hívd fel az orvosodat. 32 hetes kismami
Vérzés bármitõl lehet, megpattan egy hajszálér. Az nem lehet, hogy a nyákdugód ment el? Az szokott véres lenni. Ha nem lesz több vér, és nem görcsölsz, akkor semmi baj nincs, nekem már háromszor volt ilyen, azonkívül hogy befektetnek a kórházba semmi nem történik, feküdni meg otthon is tudsz. Pihenj, és semmi baj nem lesz de ha megint vérzel, vagy görcsölsz, akkor azonnal menj orvoshoz, akár éjjel is!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kinek hány hetesen kezdett el látszani a pocakja, úgy, hogy már mások is egyértelműen észrevették, hogy várandós?

Én a 13. hétben vagyok. Én már látom a hasam,de azt mondják,hogy még nem észrvehető.

13

Csak nekem hiányzik ennyire a terhesség?

Félreértés ne essék, imádom a picuri fiamat! De valahogy mégis hiányzik az a pár röpke hónap, míg a pocimban volt! Nem tudom pontosan, melyik része és miért... Voltatok már így ezzel? Nem akarok a családom körében úgy tűnni, mintha visszasírnám, mert nem így van! (1.baba)

12

2% alkohol?

Már a terhesség előtt sem ittam alkoholt, azóta meg ugye pláne, de valamelyik nap megkértem apukát, hogy hozzon 0%-os alkoholmentes gyümölcsös sört (ami gyakorlatilag üdítő :D ).

6

Ket het menstruacio keses utan, lehet menni a nogyogyaszhoz, fogja latni a terhesseget?

7

Valaki légyszi elárulná, hogy kell?

Szeretnék én is pocak tippelőset, de fogalmam sincs, hogy megy ez a képfeltöltés... Megírná Vki? Köszi!

4

Mit jelent az alábbi orvosi szöveg?

Kp. tág hüvely, zárt méhszáj folytatásában tojásnyi gravid uterus. Jobb oldalon tömegesebb nyomásérzékeny adnexum szabad környezetben. Tkp portio hátsó ajkán kis erozio.

13

Szerintetek a Laura és a Konrád nevek, hogy hangzanak?

9

Szulés elott pár héttel volt valakinek valami elojele?

5

Miért gond, ha 30 hetesen még farfekvéses a baba?

30 hetes vagyok, hétfőn megyek ultrahangra. A dokim azt mondta, ha ott kiderül, hogy még faros, akkor az ultrahang után menjek vissza hozzá minèl hamarabb és tárgyalunk a lehetőségekről. Első baba, fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel a doki, de nem tudtam megkérdezni, mert már benn volt nála egy másik kismama.

7

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!