Találatok a következő kifejezésre: Mit jelenthet ha az (237 db)

Mit jelenthet ha az expasimmal álmodok?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy ez azt jelenti, hogy még mindig szereted? Vagy õ szeret még téged? Amúgy ezzel az álommal nem kell igazán foglalkozni :) Egyszer-kétszer nekem is volt ilyen álmom, de nem ex-pasis, hanem az egyik fiúhaverom. Pedig mi csak barátok vagyunk a valóságban, semmi szerelem, semmi szex és nem is szoktam elmondani neki ezt az álmot. Gondolom, õ sem az övét, ha õ is rólam álmodott.

Nem lehet, hogy ez azt jelenti, hogy még mindig szereted? Vagy õ szeret még téged? Amúgy ezzel az álommal nem kell igazán foglalkozni :) Egyszer-kétszer nekem is volt ilyen álmom, de nem ex-pasis, hanem az egyik fiúhaverom. Pedig mi csak barátok vagyunk a valóságban, semmi szerelem, semmi szex és nem is szoktam elmondani neki ezt az álmot. Gondolom, õ sem az övét, ha õ is rólam álmodott.
Még nem tetted túl magad rajta, menj el diszkóba és szedj fel valakit

Mit jelenthet, ha az álmomban egy kulcs beleesett egy kútba ráadásul tudtam is, hogy álmodom?

Ja és nem én ejtettem bele. Az álmomban azon gondolkoztam, hogy majd utána is nézek a jelentésének. Olyan emberek között voltam, akiket nem szeretek de végig tudtam, hogy nem baj, mert nem sokára úgyis felébredek.

Legjobb válasz: :)Kulcs beleesik a kútba:)szerinted mi lehet:)ehhez nem kell álmoskönyv:)essen bele a valóságban is:)sok szerencsét hozzá:)és mindenjót:)

:) Kulcs beleesik a kútba:) szerinted mi lehet:) ehhez nem kell álmoskönyv:) essen bele a valóságban is:) sok szerencsét hozzá:) és mindenjót:)
Elég keveset írtál le. Ha nem te, akkor ki ejtette bele? Ennyi infó alapján azt mondanám, hogy van most egy probléma, amiért bûntudatot érzel, de próbálod másokra hárítani.

Mit jelenthet, ha azt álmodom, hogy feltörik az e-mail címem/facebook profilom?

manapság gyakran álmodom ezt,pedig nem lettem 'kockább', este hét után nem eszek,nem nézek ilyen filmeket stb..nos?

Legjobb válasz: Az hogy a jelszód start12345 vagy hasonló :D Komolyra fordítva: attól félsz, hogy valaki a hátad mögött terjeszt rólad valamit, és rettegsz hogy mit mondanak rólad mások.

Az hogy a jelszód start12345 vagy hasonló :D Komolyra fordítva: attól félsz, hogy valaki a hátad mögött terjeszt rólad valamit, és rettegsz hogy mit mondanak rólad mások.
Én nagy k00czka vagyok, szerintem félsz attól, hogy ez megtörténik, vagy fontos infó van a birtokodban, és félsz, hogy kiszivárog.
Megszállt téged egy halott facebook mániás szelleme.
Értelmes álom... álomvilágban élsz, nézz ki néha a levegõre is :D
Feltörték már, vagy félsz, hogy feltörik, vagy valaki mesélte/olvastad, hogy feltörték neki, esetleg túl sok idõt töltesz az e-mail fiókodban és a facebook-on, mivel pedig tudod, hogy feltörhetõ, tudat alatt ez motoszkál benned.
Lehet hogy állandóan a facebook-on vagy, olyasmit is feltöltöttél, vagy megosztottál, amirõl tudod, hogy nem lett volna szabad.
A kérdező hozzászólása: nagyon élénk a fantáziátok :) igen, szerintem is megszállt a face-szellem.most is, mintha itt ülne a hátamon. Komolyra fordítva a szót, szerintem is arról lehet szó, hogy tudok bizalmas infókat, amiket nem kéne.köszi a válaszokat.


Az mit jelenthet ha azt mondja hogy nem szerelmes de meg akarja próbálni velem?

Azt mondja nagyon szeret de nem szerelmes, és hogy próbáljuk meg mi lesz bel?le.Ez most mit jelent?

Legjobb válasz: Azt jelenti h ne kattogj rajta hanem vágj bele és idõvel vagy lesz vmi vagy nem,nincs mit veszíteni :)

Azt jelenti h ne kattogj rajta hanem vágj bele és idõvel vagy lesz vmi vagy nem, nincs mit veszíteni :)
Azt, hogy jól nézel ki.
Azt, hogy ha megpróbáljátok, akkor lehet szerelmes lesz beléd, mert jobban megismer.
a szerelem érzése a legtöbb embernél csak késöbb jön létre, szóval nyugi majd rájöttök, hogy összepasszoltok-e, hajrá!:)
Ez azt jelenti, hogy nagyon szeret de nem szerelmes, és hogy próbáljátok meg mi lesz belõle.
Úgy is van. Próba szerencse.
szerintem is vágj bele :) fiú, vagy lány vagy?

37. hét legvégén mennyire számít a magzatvíz mennyisége? Mit jelenthet, ha az átlagosnál kevesebb?

Amúgy végig rendben volt minden. Egyszer a 20 hét táján látták többnek, de fél órával azel?tt a 4D-n átlagosnak látta a szonográfus... Most meg kevesebb... ?

Legjobb válasz: Szerintem már nem tragédia, ugye a baba iszik belõle, meg kipisili, lehet, hogy fél órával késõbb már megint normális lenne, meg függ az ultrahangos dokitól is, a dokid úgyis figyel erre is, szól, ha gond lenne. De szerintem a jelentõsen kevesebb a probléma...

Szerintem már nem tragédia, ugye a baba iszik belõle, meg kipisili, lehet, hogy fél órával késõbb már megint normális lenne, meg függ az ultrahangos dokitól is, a dokid úgyis figyel erre is, szól, ha gond lenne. De szerintem a jelentõsen kevesebb a probléma...

Az mit jelenthet, ha az éjjel azt álmodtam, hogy van feleségem, egy rendezvényen voltam vele, de még csak hozzá se mertem szólni? (Amúgy még barátnőm se volt soha. ) 30/F

Az álmomban végig más férfival volt és csak vele beszélgetett. Végig azon járt a fejem, hogy ha a férje vagyok, akkor MIÉRT nem merek hozzászólni, miért nem szól ő hozzám és miért mással van. A valóságban eléggé félek a nőktől.

Legjobb válasz: én álmomban oda szoktam merni menni beszélgetni :')

én álmomban oda szoktam merni menni beszélgetni :')

Mit jelenthet ha azt álmodom, hogy én alszom, és közben Jézus az ágyam szélén ül?

Legjobb válasz: Áh, megkerestem a viccet: Jézus figyel Egy vallásos családot kifigyel a betörõ. Megfigyeli, hogy minden Vasárnap reggel templomba mennek, ezért akkor tör be hozzájuk. Ahogy gyûjti be az ékszereket, megszólal mögötte egy hang. - Jézus figyel téged! A betörõ azt képzeli, hogy csak hallucinál, ezért nem totojázik, rámolja be az ékszereket a zsákjába. A hang újból megszólal. - Jézus figyel téged! A betörõnek elege lesz, megfordul, körbenéz és a sarokban meglát egy papagájt. - Szóval te játszadozol velem! Csak nem téged hívnak Jézusnak? - Nem, engem Mózesnak hívnak. - De mégis, ki ad Mózes nevet egy papagájnak? - Ugyanaz aki Jézusnak nevez el egy Pitbullt.

Áh, megkerestem a viccet: Jézus figyel Egy vallásos családot kifigyel a betörõ. Megfigyeli, hogy minden Vasárnap reggel templomba mennek, ezért akkor tör be hozzájuk. Ahogy gyûjti be az ékszereket, megszólal mögötte egy hang. - Jézus figyel téged! A betörõ azt képzeli, hogy csak hallucinál, ezért nem totojázik, rámolja be az ékszereket a zsákjába. A hang újból megszólal. - Jézus figyel téged! A betörõnek elege lesz, megfordul, körbenéz és a sarokban meglát egy papagájt. - Szóval te játszadozol velem! Csak nem téged hívnak Jézusnak? - Nem, engem Mózesnak hívnak. - De mégis, ki ad Mózes nevet egy papagájnak? - Ugyanaz aki Jézusnak nevez el egy Pitbullt.
Várja, hogy felébredj, és kinyisd a szemed...
Nem tudom de ilyet én is szívesen álmodnék.
Ha aranyos választ szeretnél, akkor azt, hogy vigyáz az álmaidra ás rád:) Egyébként semmit.
Na igen. Kb. ezerféle dolgot bele lehetne magyarázni :D
Nem tudom, de ismerek valakit aki ezt álmodta (igaz õ azt mondta nem aludot) és ma skizó.
Nem tudom melyik az ijesztõbb. Ha Edward lopózik be éjszaka és nézi, ahogy alszik Bella vagy ez.
szerintem azt jelenti hogy te alszol és Jézus az ágyad szélén ül
Errõl egy vicc jut eszembe nem tudom ismeritek e, a poén része pont ez: Jézus figyel... :)

Mit jelenthet ha az álmomban mindig szerepel a buszmegálló?

Legjobb válasz: azt hogy nagykorodban buszvezetõ leszel

azt hogy nagykorodban buszvezetõ leszel
elõzõ életedben busz megálló voltál
A jövõben látni fogsz egy buszmegállót.
Kezdõdik az iskola, és tudatosodsz róla h újra gyalogolnod kell majdnem minden nap a buszhoz :dd
azt hogy kenny leszél és el****** a busz
Utazni szeretnél valahova.

Mit jelenthet ha az exemmel álmodok már 2 napja?

már több mint másfél hónapja szakítottunk és nem volt nagy szerelem de mostanában vele álmodok.

Legjobb válasz: Az álmok az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek.

Az álmok az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek.
Én meg már fél éve egy barátommal, aki meghalt motorbalesetben, és nagyon hiányzik.
Azt, hogy két napja megb*sz álmodban.
Én is, én is

Mit jelenthet, ha azt álmodtam, hogy a szüleim meghaltak?

Két nap eltéréssel mindketten meghaltak álmomban (a valóságban mindkettő él). Egyedül maradtunk a bátyámmal, egy hétig nem is szóltunk senkinek, hanem kiraktuk őket az udvarra. Utána egy hét után szóltam neki, hogy intézni kellene már a temetést, az árvaságit, szólni kellene a rokonoknak stb, ő mondta, hogy rendben, d előbb el kell mennünk egy családi összejövetelre egy szigeten. A házunkban furcsa zajokat hallottunk, mintha szellemek mászkálnának, aput láttam is piros öltönyt viselt, azt hittem él, de senki más nem látta őt, ezért belenyugodtam, hogy csak a szellemét láttam. Amikor bejelentettük a rokonoknak a halálhírt, nem tűntek szomorúnak, még a nagymamám is nevetett. Az utolsó amire emlékszem, hogy a mamám kérdezi mi lesz így veletek szülők nélkül, akkor a bátyám rám nézett és azt mondta, hogy most már én vagyok a szülő. Aztán csörgött az ébresztőm. Jelenthet ez az álom valamit?

Legjobb válasz: nem

nem
Nem idõsek, vagy esetleg betegek a szüleid véletlenül? Mert akiknek beteg, vagy már idõsek a szülei, azok álmodhatnak ilyet, hiszen tudatalatt félnek az elvesztésüktõl.
egy kulcsmondat vam: most már te vagy a szülõ. Az életben is ez lett a te szereped.
Semmi jelentõsége sincs, csak egy álom. Az álmoknak csak akkor van jelentõségük, hogyha érzed azt, hogy ez most jelent valamit. Tehát tudatosul.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Érdekes volt ez az álom, és elég nyomasztó. A szüleim 50 felettiek, jó az egészségük, szóval nem hiszem, hogy emiatt aggódnék. Talán ahhoz van köze, hogy nemsokára elutazok hosszabb idõre, talán 1 év, és így jött ki. Mindenesetre érdekes egy álom volt :D
Az álmot persze, hogy átéled. Tehát az álom olyan érzelmet vált ki belõled, amilyen a valóvilágba is lenne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!