Találatok a következő kifejezésre: Mit jelenthet ha (363 db)

Mit jelenthet ha ugy érzem mintha megjönne és fáj a bal oldalon a hasam alja? De nincsen semi mit csináljak? Ja és egyre többet eszek egy nap kb fél oránként mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Ha esetleg a ciklusod közepén jársz akkor gondolom peteérést..Egyik hónapban bal oldalon fáj, másikban jobb oldalon. Nekem így szokott lenni. Kérdezz meg mást is azért.. 16/L

Ha esetleg a ciklusod közepén jársz akkor gondolom peteérést..Egyik hónapban bal oldalon fáj, másikban jobb oldalon. Nekem így szokott lenni. Kérdezz meg mást is azért.. 16/L
Egyetértek az elõttem szólóval! :) Bár én nem mindig érzem szerencsére :)

Beagyazodas ideje korul mit jelenthet, ha aktus utan egy kicsit verezgettem, nem volt veszes, de nem is par csepprol van szo?

Legjobb válasz: Bármit jelenthet. Amikor beágyazódás környékén vérezgettem, akkor sose maradtam babás. Amikor meg csupán egyetlen sepp vér jött, akkor babás maradtam. de ez egyéni tapasztalat. Azt akarom csak mondani vele, hogy még túl korai ebbõl bármit megjósolni. Utóülag, ha babás maradsz, mondhatod azt, hogy ez VOLT a beágyazódás jele, de most azt nem mondhatom neked, hogy terhes vagy, ennyibõl sajnos még nem mondhatom biztosra.

Bármit jelenthet. Amikor beágyazódás környékén vérezgettem, akkor sose maradtam babás. Amikor meg csupán egyetlen sepp vér jött, akkor babás maradtam. de ez egyéni tapasztalat. Azt akarom csak mondani vele, hogy még túl korai ebbõl bármit megjósolni. Utóülag, ha babás maradsz, mondhatod azt, hogy ez VOLT a beágyazódás jele, de most azt nem mondhatom neked, hogy terhes vagy, ennyibõl sajnos még nem mondhatom biztosra.
Ez még semmit nem jelent. Várj a nemvártig és tesztelj ha idõre nem jön.
Semmit nem jelent. Bárkinél elõfordulhat és ezer oka lehet.

Mit jelenthet ha a menstruáció 2. napján a vérzés hirtelen abbamarad?

Mi okozhatja ezt? Teherbeesés, esetleg egyéb probléma? Ha az utóbbi, akkor mik lehetnek ezek?

Legjobb válasz: hormon problema, stressz, de ha nincs elenk voros verzesed min 3 napig, terhes is lehetsz, vegyel tesztet, ha negativ, kovi honapban figyeld mi tortenik, ha minden rendben, nem kell aggodnod, ha ismetlodik, doki

hormon problema, stressz, de ha nincs elenk voros verzesed min 3 napig, terhes is lehetsz, vegyel tesztet, ha negativ, kovi honapban figyeld mi tortenik, ha minden rendben, nem kell aggodnod, ha ismetlodik, doki
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes választ.

Mit jelenthet ha vele álmodom?

Az egyik osztálytársam iránt nem tudom mit érzek viszont már vagy 2 hete folyamatosan vele álmodom. Mit jelenthet? Miért álmodom vele?

Legjobb válasz: mi az, hogy nem tudod mit érzel? hülye vagy? XD

mi az, hogy nem tudod mit érzel? hülye vagy? XD
Bizonytalan vagy, nem tudod, hogy mit érzel, gyakran foglalkoztat a dolog. Természetes, hogy gyakran álmodsz vele. Az ilyen idõszakokban velem is ez szokott lenni :)
A kérdező hozzászólása: Vicces vagy. Ja mégsem. Remélem veled is lesz olyan, hogy nem fogod tudni mit érzel valaki iránt. Például átérezhetnéd ezt is egyszer, (hátha utána nem mondasz egy ismeretlen embernek olyat amit egy normális ember nem tenne): Õ az egyetlen akit tényleg szeretsz majd úgy megbánt téged, hogy egy normális ember ezért már rég megszakította volna vele a kapcsolatot, de te képtelen vagy erre, mert õ az az ember akinek mindent elmondtál és akiben még ezek után is képes lennél megbízni, de közben tudod, hogy az nagy hiba lenne.
A kérdező hozzászólása: #2-es Köszönöm!:)

Szerintetek, az mit jelenthet, ha egy olyan üzenetet kapok a Facebookon: X. Y. (név) feliratkozott a nyilvános frissítéseidre?

Olyan személynek az oldalán jelent meg ez a felirat, akivel el?z?leg megbeszéltem, hogy be fog jelölni ismer?sének.

Legjobb válasz: hát mikor kiírsz valamit akkor be lehet állítani, hogy kik láthassák (csak ismerõseid, ismerõseid ismerõsei, vagy egyenként kiválasztod az embereket). Ha nem állítod ezt be, akkor azok látják, amit a ?adatvédelmi beállításoknál beállítottál. Na aki feliratkozik rád annak megjelennek ezek a frissítéseid, de nem szerepelsz a barátai között. Kicsit lehet zavaros, de talán érthetõ. :DD

hát mikor kiírsz valamit akkor be lehet állítani, hogy kik láthassák (csak ismerõseid, ismerõseid ismerõsei, vagy egyenként kiválasztod az embereket). Ha nem állítod ezt be, akkor azok látják, amit a ?adatvédelmi beállításoknál beállítottál. Na aki feliratkozik rád annak megjelennek ezek a frissítéseid, de nem szerepelsz a barátai között. Kicsit lehet zavaros, de talán érthetõ. :DD

Mit jelenthet ha folyton csak vele álmodok?

Van egy fiú akivel ha nem is minden éjszaka álmodok,de egy héten 3szor minimum..ez mit jelenthet? és amikor az álmomba szerepel vagy bunkó vagy nagyon kedves és éppen összejövünk,de miel?tt össze jönnénk felébredek..

Legjobb válasz: Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben mi foglalkoztat, milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz vagy utálsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.

Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben mi foglalkoztat, milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz vagy utálsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.

Mit jelenthet ha az expasimmal álmodok?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy ez azt jelenti, hogy még mindig szereted? Vagy õ szeret még téged? Amúgy ezzel az álommal nem kell igazán foglalkozni :) Egyszer-kétszer nekem is volt ilyen álmom, de nem ex-pasis, hanem az egyik fiúhaverom. Pedig mi csak barátok vagyunk a valóságban, semmi szerelem, semmi szex és nem is szoktam elmondani neki ezt az álmot. Gondolom, õ sem az övét, ha õ is rólam álmodott.

Nem lehet, hogy ez azt jelenti, hogy még mindig szereted? Vagy õ szeret még téged? Amúgy ezzel az álommal nem kell igazán foglalkozni :) Egyszer-kétszer nekem is volt ilyen álmom, de nem ex-pasis, hanem az egyik fiúhaverom. Pedig mi csak barátok vagyunk a valóságban, semmi szerelem, semmi szex és nem is szoktam elmondani neki ezt az álmot. Gondolom, õ sem az övét, ha õ is rólam álmodott.
Még nem tetted túl magad rajta, menj el diszkóba és szedj fel valakit

Mit jelenthet, ha a srác csak titokban akar járni egy lánnyal?

Azt mondta csak addig ne tudjon róla senki, amíg nem látjuk hogy m?ködik. Hát én nem tudom, de szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki kivel jár. Vagy nem mer felvállalni??? Akkor meg minek hülyít?

Legjobb válasz: Lehet hogy nem meri felvállalni a kapcsolatot a szülei elõtt, vagy éppen nem kürtöli világgá, mert még nem bízik benne hogy tényleg mûködik-e a kapcsolat,de hát ezt te is leírtad. Na amugy az eléején nem is olvastam az "apróbetûs részed" csak most. De 22 éves srác...Lehet hogy van valakije,akit már nem anniyra szeret vagy bármi,de ha lkó nincs a szamár is jó alapon van vele. É ha te vagy neki a ló, vagyis ha müködik, akkor veled marad, ha nem, akkor nem szakit azzal a csajjal. Remélem érthetõ volt:) persze ez csak egy feltevés.

Lehet hogy nem meri felvállalni a kapcsolatot a szülei elõtt, vagy éppen nem kürtöli világgá, mert még nem bízik benne hogy tényleg mûködik-e a kapcsolat, de hát ezt te is leírtad. Na amugy az eléején nem is olvastam az "apróbetûs részed" csak most. De 22 éves srác...Lehet hogy van valakije, akit már nem anniyra szeret vagy bármi, de ha lkó nincs a szamár is jó alapon van vele. É ha te vagy neki a ló, vagyis ha müködik, akkor veled marad, ha nem, akkor nem szakit azzal a csajjal. Remélem érthetõ volt:) persze ez csak egy feltevés.
Valószínû, hogy nem egyedülálló:)
hát...ez a tinik szokása.....ennyi éves korban már nemkéne h ilyen legyen. sztem vmi nemstimmel ott...lehet h van valakije
Szerintem annyira nem gáz. Azaz, mikor összejöttem a barátommal, én sem mondtam el mindenkinek egybõl. Akartam egy kis idõt magunknak, hogy kiderüljön tényleg mûködik-e. Nem akartam olyan lenni, aki egyik nap az mondja a barátnõinek, hogy van barátom, egy héttel késõbb meg, hát már nincs... Ha 1-2 hónap múlva is ilyen véleményen lesz, az tényleg nem jelent jót. De lehet, hogy most õ is csak erre kiváncsi.
16/L a barátom igy járt velem és ma derült ki a legjobb barátnõmtõl tudtam meg nemis tõle hogy van egy másik barátnõje is!na ehhez mitszólsz?! nemakarlak elszomoritani de szerintem hagyd ott én hatalmasat csalódtam ma, szeretném h te ne csalódj ekkorát!
Engem pl. azért nem vállalt fel az egykori barátom, mert nagyon szegény voltam, õk meg nagyon gazdagok. :(
Valószínû fél, hogy mit szólnak a korkülönbség miatt. Vagy nem kapcsolatra kellesz neki. Ha érzelmek hajtanák, akkor felvállalna, és nem rejtegetné a világ elõl a "kapcsolatotokat". Tartsd kicsit többre magad, és keress olyat aki nem titkol el.
Miért nem tudod ezt vele megbeszélni, kényelmetlen neked? Mondd meg neki a véleményed, hogy szerinted nincs köze senkinek se hogy ti jártok, és hogy miért gondolja így. Látatlanba nem tudunk bõvebb információt adni, bármilyen mögöttes oka lehet.
A kérdező hozzászólása: és ha az ki van zárva hogy van vkije?? én nem hiszem, mert egész nap otthon van (msn) meg ha lenne is, akkor vele is csak titokban...
hát, én olvastam egy olyat, hogy a fiunak volt valkije, és a fiu csak [email protected](nem olyan értelemben)a csajt, és jót röhögtek barátnõjével... szomorú

Mit jelenthet, ha tegnap a barátom a telefonba ezt mondta: "mikor meglátom, hogy te hivsz, azonnal összerandul az ideg a gyomromban"?

Nagyon friss a kapcsolatunk, 3 hete jöttünk össze, boldogok vagyunk, jól kijövünk. Tegnap telefonaltunk, nem volt feszült köztünk a hangulat, de (mar nem emlékszem, hogy mire) valami olyasmit mondott, hogy "ha meglátom, hogy te hivsz, rögtön összeugrik a gyomrom". Lehet, hogy csak én aggódom túl, de ezt vajon hogy érthette? Rossz értelemben? Fél tőlem? Nem erzi magát jol velem? Ideges miattam? Vagy szerintetek? Én 17/l vagyok, ő 18/f

Legjobb válasz: Fosnia kell

Fosnia kell
Ne aggódj, jó értelemben mondta. Én is tapasztaltam már ezt az érzést. Szerelemnek hívják.
Szerelmes beléd. :) A szerelem tipikus jele, hogy amikor az illetõt meglátod, rágondolsz, sms-t, üzenetet, telefonhívást kapsz tõle, összerándul a gyomrod :) Mintha pillangók repkednének benne, vagy, mint amikor lámpalázas vagy :) Egészen biztosan nem fél tõled és nem idges, szimplán csak Szeret Téged :)
A kérdező hozzászólása: Remelem :/ nagyon szeretem õt és remelem, hogy boldog velem
ne félj, ez pont hogy jót jelent :)
összefeszül a gyomra és feláll a cerkája
Egy alien belepetézett! Ha te hívod felébred az "utód" és ki akar kelni szóval csak óvatosan.

Mit jelenthet, ha az álmomban egy kulcs beleesett egy kútba ráadásul tudtam is, hogy álmodom?

Ja és nem én ejtettem bele. Az álmomban azon gondolkoztam, hogy majd utána is nézek a jelentésének. Olyan emberek között voltam, akiket nem szeretek de végig tudtam, hogy nem baj, mert nem sokára úgyis felébredek.

Legjobb válasz: :)Kulcs beleesik a kútba:)szerinted mi lehet:)ehhez nem kell álmoskönyv:)essen bele a valóságban is:)sok szerencsét hozzá:)és mindenjót:)

:) Kulcs beleesik a kútba:) szerinted mi lehet:) ehhez nem kell álmoskönyv:) essen bele a valóságban is:) sok szerencsét hozzá:) és mindenjót:)
Elég keveset írtál le. Ha nem te, akkor ki ejtette bele? Ennyi infó alapján azt mondanám, hogy van most egy probléma, amiért bûntudatot érzel, de próbálod másokra hárítani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!