Találatok a következő kifejezésre: Mit jelenthet ciklusom 8. napján (2 db)

EZ mit jelenthet? Ciklus 8. napján kis vérzés az ovut jelentheti, vagy vmi gond van?

De a 8. nap meg nem korai? Még sosem volt ilyen.

Legjobb válasz: Igen, lehet, hogy ovulációd van. Nekem legalábbis ovulációkor meg szokott jelenni pár csepp vér, persze nem mindig. Most pl. nem volt vércsepp, de az elõzõ hónapokban volt.

Igen, lehet, hogy ovulációd van. Nekem legalábbis ovulációkor meg szokott jelenni pár csepp vér, persze nem mindig. Most pl. nem volt vércsepp, de az elõzõ hónapokban volt.
Én tapasztaltam nem egyszer ilyet szülés elõtt és után is. :) Nem sokszor, kb 5x eddig életemben de a 10 nap körül (+- 1-2 nap), volt ilyen pecsételõ szerû vérzésem pár napig. (ebben a hónapban is :) ) Orvosnak anno említettem, szerinte az ovu okozhat ilyet, úgyhogy nem is tulajdonítottam neki jelentõséget. Szerintem nem kell aggódnod, de ha sok a vér, vagy többször is elõfordulsz és aggódsz, akkor megéri a nyugalmad és az egészséged érdekében orvostól is tanácsot kérni. :)
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a választ. Nekem ez elõször forudul elõ, és tényleg nem sok - alig pár csepp vérrõl van szó- inkább csak maszat. És letézik, hogy a ciklusom 8.napján már ovulációm van??
Igen..ovu lehetett, amióta nem szedem a bogyót nekem is volt 1x..meg is lepõdtem
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek!BUÉK

Mit jelenthet a ciklusom 8. napján az erősebb rózsaszines-barna folyás, és a mensi szerű görcs?

30-31 naposak a ciklusaim, elsején jött meg. kb. 3 napig tartott. A h?m 36.9, el?tte lement 36.6-ra de most megint fent van. Lehetek terhes? Vagy ez pé? Vagy mi lehet? Kicsit szédülök, de ezt eddig a melegnek tudtam be. És szurkál a méhem alul. Megjöhet úgy, hogy terhes vagyok? Köszönök minden választ el?re is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!