Találatok a következő kifejezésre: Mit jelenthet álom: vagyok egy (6 db)

Mit jelenthet az álom: vagyok egy szobában, öltözködök, és az ablakban hirtelen megpaillantok pár embert aki engem néz, és mosolyognak, meg fütyülgetnek?

nem tudom megnézni álmoskönyvbe, mer ez összefügg? "történet", és egybe érne nekem valamit.

Legjobb válasz: Ahhoz ismerni kéne az életedet is. POnt ez az egésznek a lényege. Neked kell megfejtened a sajáát álmaidat, mert az álmaid kvázi üzenetek, amit meg kell értened. Tudom, hogy nem a megoldást írtam le, de hidd el, hogy a megoldást, az igazi jelentését az álmodnak, sose fogják tudni mások, esetleg könyvek megmondani.

Ahhoz ismerni kéne az életedet is. POnt ez az egésznek a lényege. Neked kell megfejtened a sajáát álmaidat, mert az álmaid kvázi üzenetek, amit meg kell értened. Tudom, hogy nem a megoldást írtam le, de hidd el, hogy a megoldást, az igazi jelentését az álmodnak, sose fogják tudni mások, esetleg könyvek megmondani.
Egyetértek az elõttem szólóval. Azt is gondold át, mit éreztél közben, mikor néztek és fütyültek. Szégyellted magad, vagy boldoggá tett, mérges voltál stb. És azt is, hogy mostanában történt-e valami, ami kapcsolatba hozható az álmoddal, vagy láttál-e egy filmet? Azt ami nappal történik velünk, az álmaink segítenek feldolgozni.
Az ilyen álmok lehetnek figyelmeztetések. Az álom feladata valószínûleg az, hogy az agyad feldolgozza azt, amit idáig még nem tudott (különben sokkal nagybbnak kellene lennie) - de itt lehet, hogy a tudattalan agyad figyelmezteti valamire a tudatodat, amit õ már észrevett, a tudatod meg vagy nem - vagy szándékosan söpri a szõnyeg alá. Megfejteni tényleg úgy lehet, ha gondosan végiggondolod - mit is látál pontosan, mit éreztél közben - és általában: mitõl félsz mostanában? Ha magad próbálsz utánamenni, akkor nem szabad nagy fontosságot tulajdonítani neki: vagy lesz eredmény, vagy nem... ha viszont nagyon fontos, akkor csak pszichológus fog boldogulni ezzel. Az álmoskönyvet nyugodtan dobd el: az biztos nem tud ebben segíteni.

Mit jelenthet az az álom, hogy ott vagyok egy baba születésénél?

Azt álmodtam, hogy egy orvosi rendel? szer?ségben voltam, és egy újszülött babát törölgettem ruha pelenkával, nagyon sírt, és kapálózott és nagyon kis piros volt a teste, és annyira picike volt. Miközben törölgettem az orvos, mondta az anyának, hogy KISLÁNY! gondoltam magamban, eddig nem látta? Aztán fogtam a babát és ráraktam az anyjára, és gondolkoztam is, hogy le kéne szedni a ruhapelenkát róla, hogy egymáshoz érjen a b?rök közvetlen.

Legjobb válasz: A babák az álomban mindig valami jó bekövetkezését jelzik, fõleg, ha jelen vagy a születésüknél. Boldogságot és örömöt is jelezhet, vagy esetleg valami nagy lehetõségre figyelmeztethet egy kisbaba az álomban, valami újra, valami jóra, amit nem kéne elszalasztanod. :)

A babák az álomban mindig valami jó bekövetkezését jelzik, fõleg, ha jelen vagy a születésüknél. Boldogságot és örömöt is jelezhet, vagy esetleg valami nagy lehetõségre figyelmeztethet egy kisbaba az álomban, valami újra, valami jóra, amit nem kéne elszalasztanod. :)
Ne másoktól várd a megfejtést, az ott van benned, csak gondold végig az álmodat, hogy számodra mit jelent, milyen érzéseket indított el benned, stb. A te álmodat csak te tudod megfejteni, mert senki nem ismer úgy téged, mint te saját magadat.
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van, de sajnos nem igazán tudom értelmezni magamban, miért álmodtam ilyet, azért írtam be ide, esetleg szimbolizálhat vmit és az alapján elindulhatnék a megfejtésben.
titkos vágyadat jelenti
szeretsz szopni... vagy félsz tõle....
Nincs mese szopni fogsz!!! :D Vagy így vagy úgy!!
A kérdező hozzászólása: :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy nagyon izgat újabban a szájbaélvezés.. de sz.pni csak úgy vagyok hajlandó, ha õ elõtte lezuhanyozik..
Nagyon helyes a megfelelõ higiénia!! Persze a fúik is szeretnek nyalakodni!! :D
A kérdező hozzászólása: A nyalást én nem szeretem. Nem tudom h miért.
Biztosan megfürdik a kedvedért szopatás elõtt aki üldöz!

8 hetes terhes vagyok es ma egy kismennyisegu pecsetelo barnas verzesem volt de aztan meg alt, aggodjak? Ez mit jelenthet? Nem veszejjes?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, én elmennék azért orvoshoz, hogy legalább megnézzük, hogy minden rendben van-e.

Hát nem tudom, én elmennék azért orvoshoz, hogy legalább megnézzük, hogy minden rendben van-e.
Én is elmennék. Akkor is, ha elállt. Lehet teljesen ártalmatlan, de lehet nem - én nem kockáztatnék.
Orvos!! Remélem minden rendben lesz! 19hkm.
Szia!amikor én is 8 hetes kismama voltam akkor nekem is volt ugyanilyen vérzésem..voltam dokinál is és ultrahngon is azt mondták hogy minden rendbe és ez a pecsételõ vérzés állitolag attol volt hogy még igy reagált a szervezetem arra hogy menstruálnom kellene..azota szerencsére nem volt ilyen baj nekem is azt mondták az orvosok csak akkor kell visszamennem ha a vérzés nem mulik vagy hasfájásokkal jár...de ha nagyon ugy érzed akkor menj el orvoshoz és akkor megnyugodhatsz hogy minden rendbe van!!!
feltétlenül menj orvoshoz. Nekem a hetedik héten volt és kaptam rá gyógyszert. Azóta nincs semmi.
Nyúlnak a méhszalagok, nõ a méhed:) Teljesen természetes.
ne aggódj semmi baj!Én is éreztem ilyeneket: beágyazódás miatt érzed ezt.gondolom menstruációs fájdalmat érzékelsz.. egyél sok vitamint és igyál sok folyadékot. De ha nem vagy nyugodt akkor hívd fel a védõnõdet és mond el neki mit és hol érzel..majd õ is mond valamit!

Mit jelenthet ez az álom? Már 1 éve kb véget ért egy kapcsolatom, több évig voltunk együtt, azóta van másik kapcsolatom, több hónapja, de néha azt álmodom, hogy az exemmel vagyok, van csók is,

és utána rájövök hogy én mégse akarok vele lenni, és jobb nekem a mostanival, de kb 2 hetente álmodom ezt

Legjobb válasz: az a fura nekem h az exem megjelenik még mindig álmaimban, össze is jövünk, de én ettõl nagyon rosszul érzem magam az álmaim alatt

A kérdező hozzászólása: az a fura nekem h az exem megjelenik még mindig álmaimban, össze is jövünk, de én ettõl nagyon rosszul érzem magam az álmaim alatt
az álom általában eltitkolt félelmek, vágyak. Lehet vágysz rá csak már nem mered bevallani vagy azt mondod nem tehetem mert van másik kapcsolatom. Van jelentése figyelj rá gondold végig :-)
Az álmokkal üzen a tudatalattink.Hiába nem szeretnél az exeddel lenni legbelül még mindig hiányzik. Ezekrõl az álmokról szerintem ne beszélj a mostani párodnak mert hidd el rosszul fog neki esni.Én is így vagyok a mostani pasimmal és már a szakításon gondolkodok bár õ beszél is a volt csajáról :S És mikor ilyeneket álmodik egész nap rossz kedve van.Úgy érzem nem leszünk sokáig... :S
együtt *

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!